Trandafir praf în interior

Conţinut
  1. Caracteristicile aplicației
  2. Combinație cu alte culori
  3. Utilizați în camere diferite
  4. Greșeli comune
  5. Exemple frumoase

Pentru a crea un design elegant într-un apartament sau într-o casă, sunt adesea folosite nuanțe de roz praf. Această culoare este deosebit de populară atunci când decorați locurile de dormit pentru copii și femei, sufragerie, bucătărie, baie.

Caracteristicile aplicației

Culoarea este un amestec deosebit de tonuri de roz pastel, bej și gri. Există multe nuanțe în funcție de saturația culorii. Fiecare dintre ele nu este la fel de strălucitoare ca culoarea clasică roz, de aceea aparține versiunii neutre.

Din acest motiv, un spectru de culori similar ele sunt adesea folosite în proiectarea nu numai a camerei unei femei, ci și a camerei unui bărbat, unde culoarea este folosită pentru decorare și nu ca fundal.... Trandafirul praf are foarte mult potential in interior, deoarece se potriveste bine cu suprafetele din lemn, piatra si metal.

Și alte materiale coexistă bine cu această culoare. Nuanța dezactivată este discretă și delicată. De obicei, evocă emoții pozitive în oameni, le insuflă calm. Un fundal deschis mărește vizual spațiul, așa că este perfect pentru camerele în miniatură cu lumină scăzută. Trebuie avut în vedere faptul că această culoare nu este compatibilă cu orice stil.

Trandafirul de frasin este excelent pentru stiluri precum clasicismul și eclectismul. Arată uimitor pe fundalul mobilierului provensal antic și al articolelor „potosite” în stilul shabby chic. Dar nu se încadrează în hi-tech și minimalism.

Combinație cu alte culori

Trandafirul de frasin coexistă perfect cu tonurile de gri, albastru, alb, verde, maro. Culoarea gri combinată cu nuanțe de roz oferă interiorului puțină austeritate. Combinația acestor două nuanțe oferă baza perfectă pentru un design clasic. Frigul paletei de gri liniștește atmosfera, aduce moliciune și liniște în interior.

Mobilierul arată armonios atunci când trandafirul prăfuit este diluat cu nuanțe de bronz, auriu, galben, bej, crem, prune și violet. Combinația de trandafir praf și galben este excelentă pentru camerele cu ferestre orientate spre nord.

O atmosferă calmă poate fi creată prin adăugarea de verdeață de sticle și iluminare decorativă în interior.... Excentricitatea atmosferei este dată de cactusi, frunze de palmier. Nuanțele naturale de iarbă, frunziș, mentă sunt recomandate a fi combinate cu un trandafir prăfuit în proporții egale. Apropierea lor conferă designului moliciune și tandrețe. Culoarea smarald poate fi folosită ca accent.

Interiorul cu stropi negre arată rafinat și strict. Notele negre de accent sunt întotdeauna un câștig pentru toate. Un accent roz pe un fundal albastru închis arată grozav. Acest tandem de culori creează o atmosferă intimă potrivită pentru relaxare sau meditație.

Dar trebuie avut în vedere că nu este de dorit să diluați paleta de culori delicate a unui trandafir de frasin cu o culoare strălucitoare de nuanțe de albastru și roșu. Decorul strălucitor poate face o cameră să arate comic.

Utilizați în camere diferite

Culoarea clasica trandafir de frasin este potrivita pentru orice incapere. În cantități rezonabile, tonul cald al pudrei roz aduce energie răcoritoare. Oferă camerei confort și rafinament. Nuanțele de trandafiri prăfuite pot fi un accent minunat, așa că sunt cel mai bine folosite pentru a picta un singur perete, nișă sau pervaz.Este indicat să vopsiți restul suprafețelor pereților cu vopsea albă sau bej.

Dacă camera este decorată cu tapet roz simplu, atunci ar trebui să selectați mobilier de forme netede. Pereții în aceste culori servesc drept fundal spectaculos pentru o masă, fotoliu sau canapea de designer. Mobilierul din piele este potrivit. Diferite tipuri de piele albă, neagră și maro sunt deosebit de bine adiacente trandafirului prăfuit.

În tendință sunt articolele de mobilier roz pe picioare subțiri, curbate. Cel mai adesea, pufurile, canapelele, fotoliile sunt acoperite cu velur moale sau catifea. Țesătura moale cu o textură strălucitoare se potrivește perfect cu culoarea pudrei roz. O combinație reușită contribuie la conferirea atmosferei un șic, rafinament și senzualitate aparte. Încadrarea unui tablou, vază sau ceramică trebuie să aibă o formă simplă și fără decorațiuni fanteziste.

Dacă pereții sunt vopsiți într-o culoare diferită, diferite articole de culoare roz-cenusa dau designului o senzație de prospețime și lejeritate: perdele, față de masă, prosop, covor, covor. Unele imperfecțiuni interioare pot fi corectate cu lucruri roz praf. În acest scop, sunt potrivite diverse materiale texturate, textile, lămpi.

În plus, atunci când creați un design specific, este necesar să luați în considerare unele dintre caracteristicile de design ale unei anumite încăperi.

Dormitor

În dormitorul femeilor, utilizarea culorilor roz este destul de potrivită. Tonul atenuat al unui trandafir prăfuit funcționează deosebit de bine... Pe pat sunt adesea așezate diverse articole de culori roz-ceniu: o pătură de vafe, o pătură, o pernă. Lenjeria de pat de această culoare pune în evidență perfect culoarea pielii feminine, prin urmare, pe fundalul acesteia, doamna apare în fața alesului ei într-o formă mai avantajoasă.

Perdelele cu iarbă în dungi sau o pătură verde coexistă cu succes cu pereții și patul rozalii. Un accent pe un anumit detaliu poate distrage atenția de la orice loc neatractiv, cum ar fi o nișă de garderobă.

Aranjarea hainelor roz praf lângă nuanțe de bej ajută la calmarea sistemului nervos și la relaxare excelentă după zilele de lucru. În dormitorul bărbaților, este potrivit să combinați culorile trandafirului de frasin cu tonuri de maro, grafit și antracit. Cartierul cu nuanțe reci mărește vizual camera, așa că este ideal pentru încăperile mici.

Sufragerie

Frasinul de trandafir arată neobișnuit pe pereții camerei de zi. Este fundalul perfect pentru orice decor de perete. Pentru a evita suprasaturarea holului cu un singur ton, puteți achiziționa o canapea de accent cu tapițerie roz, iar alte mobilier și textile ar trebui să fie selectate în tonuri de bej.

Articolele albe, galbene, crem, mov cu armături din cupru sau bronz se potrivesc armonios în interior. Accesoriile albastre dau incaperii o anumita aerisire si o atmosfera de limpezime cristalina. Într-o cameră decorată în tonuri de maro, puteți adăuga cuverturi de pat și perdele cu o culoare trandafir prăfuită.

Camera de perle cu vaze, rame și materiale textile roz frasin arată elegantă și scumpă. Tapetul cu imprimeu foto pe unul dintre pereți oferă holului căldură și confort. Norii albi pe un cer stacojiu funcționează deosebit de bine pentru o imagine de perete. Tulul și draperiile în culoarea frasinului trandafir sunt un decor minunat.

Acest tip de sufragerie nu este enervant. E frumos să fii în ea. Nu este nevoie să-ți obosești din nou ochii. Paleta de perete roz este adesea diluată cu nuanțe contrastante. Accentul poate fi negru. O măsuță de cafea din marmură se potrivește frumos în camera de zi. Accesoriile elegante suplimentare conferă apartamentului o rafinament elegantă, contribuie la crearea unei senzații de confort complet.

Copii

Mobilierul tapițat tapițat cu țesătură roz praf cu nuanțe albite poate fi amplasat într-o cameră pentru o fată de orice vârstă. Aceeași culoare este adesea aleasă pentru decorarea pereților, tavanelor și chiar a podelelor. Pe fundalul lor, obiectele albastre, verzi, aurii și albe arată grozav. Datorită culorilor delicate, domnișoarele capătă o senzație de lejeritate și liniște, au ocazia să se odihnească bine.

Unii oameni preferă să dea pereților o nuanță de fildeș sau lapte copt.... Accesoriile și piese de mobilier roz le completează de minune. Uneori, camera copiilor este decorată cu un baldachin de aceeași culoare. Pernele moi împrăștiate de diferite dimensiuni diversifică interiorul. Covoarele și cuverturile frumoase ajută camera să strălucească cu culori noi. Placa de ardezie se potrivește minunat în interior cu accesorii moderne. Fata are ocazia să-și realizeze toate fanteziile creative.

Bucătărie

Culoarea profundă și cu mai multe fațete a trandafirului de frasin nu afectează apetitul, prin urmare este minunat de potrivit pentru decorarea bucătăriei și a sufrageriei. Mobilierul din lemn se potrivește perfect într-un astfel de interior. Scaunele de bucătărie roz creează o atmosferă calmă și confortabilă. Într-o cameră înghesuită și întunecată, acestea sunt cel mai bine combinate cu obiecte albe. Un dulap în două tonuri poate avea un vârf alb sau gri și un fund roz.

Este recomandabil să plasați o lampă de designer roz, cu aurire deasupra mesei.

Mânerele aurii elegante și alte accesorii se potrivesc bine într-un astfel de interior. Șervețelele în relief din orice nuanță de trandafir prăfuit și vase albe arată frumos pe suprafața lucioasă a blatului. Textura mată funcționează bine și într-o bucătărie decorată în culori similare. Perdelele roz lasă lumina naturală să intre în cameră. Ele arată armonios pe fundalul ustensilelor de bucătărie.

Baie

Culoarea trandafirului praf este in armonie cu marmura si orice alta piatra naturala. Placile cu modele grafice adaugă o notă de rafinament băii. Se potrivește bine cu accesoriile din alamă și crom.

Caldura pastelata a trandafirului este sporita de stralucirea metalica. Petele de cupru și bronz arată elegant. Oglinda poate fi incadrata cu rama aurie. Chiuveta, cada, textilele, dulapurile cu trandafiri praf se potrivesc bine in baie.

Dacă camera este decorată în tonuri de bej, atunci puteți face accente roz sub forma unui paravan, a unei perdele de plastic sau a unui covor cauciucat.

Greșeli comune

Uniformitatea și lipsa de viață a încăperii este dată de decorarea întregului spațiu cu aceeași nuanță de trandafir prăfuit. Dominanța culorii transformă apartamentul într-un budoir vechi. Puteți corecta eroarea cu accesorii viu colorate.

Adăugarea altor nuanțe ale paletei roz în interior este considerată o mare greșeală. Un cartier de culoare nepotrivit conferă încăperii o artificialitate și pretenție. Puteți corecta greșeala cu ajutorul altor nuanțe delicate: lavandă, salvie, liliac.

Utilizarea simultană a mai multor culori strălucitoare conferă camerei o varietate. Este adecvat să nu folosiți mai mult de două culori saturate suplimentare. Este recomandabil să alegeți un accent contrastant. De exemplu, decorați camera doar cu un accent de culoare smarald. Diverse stele, inimi, flori sunt nepotrivite pe fundalul unui trandafir de frasin. Par prea primitivi și banali.

Exemple frumoase

  • Aplicarea cu succes a mai multor lămpi în diferite colțuri ale camerei. Accentuează schema de culori, oferind încăperii lumină suplimentară. Acest lucru adaugă un plus de spațiu și confort apartamentului.

Dormitorul regal pentru o fată atrage atenția prin unicitatea sa. Carourile, pernele, draperiile subliniază faptul că aici este un loc de relaxare.

  • Combinația originală de pereți albaștri și obiecte cu pete de praf roz, care sunt accentul în decor, conferă interiorului un aspect armonios.... Petele roz seamănă cu zorii de pe cerul dimineții. Mobilierul capătă luminozitate și dinamism.
  • Combinația de nuanțe de salvie și trandafir prăfuit arată frumoasă. Este ideal pentru a crea un design curat, elegant.

Pentru a evita o oarecare estompare a tonurilor de bej, interiorul este reîmprospătat cu accesorii luminoase.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila