Proiectarea unui apartament cu o cameră cu o suprafață de 42 mp. m

Proiectarea unui apartament cu o cameră cu o suprafață de 42 mp. m
  1. Unde sa încep?
  2. Zonarea spațiului comun
  3. Spectrul de culori
  4. Rolul mobilierului
  5. Greșeli de evitat

Decorarea unui apartament cu o cameră cu o suprafață de 42 mp. m este o sarcină serioasă, a cărei soluție trebuie abordată cu toată responsabilitatea. Există câteva recomandări utile cu care puteți crea nu numai un interior confortabil, ci și un interior confortabil și atractiv. Ascultă sfaturile ulterioare, ține cont de criteriile specificate și vei fi mulțumit de rezultat.

Deci, ați decis să începeți renovarea unui apartament pe care tocmai l-ați achiziționat sau tocmai plănuiți să schimbați designul. Întrucât vorbim de o zonă mică, este important să ne gândim cu atenție la toate, astfel încât spațiul să nu pară înghesuit. Designul trebuie ales astfel încât să nu compromită spațiul. Există multe opțiuni pentru decorarea apartamentelor cu o cameră și toate merită atenție.

Unde sa încep?

În primul rând este pregătirea unui plan care să ia în considerare toate nevoile. Provocarea este de a mări spațiul nu doar vizual, ci, dacă este posibil, fizic. Aici va trebui să reamenajați apartamentul, dar să nu încălcați legalitatea acestuia, așa că mai întâi coordonați acest lucru cu serviciile speciale. Una dintre cele mai simple opțiuni pentru creșterea spațiului poate fi eliminarea pereților despărțitori dintre camera principală și camera auxiliară. Practic, acesta este un perete care separă holul de bucătărie.

Deci, ați pregătit spațiul pentru lucrări ulterioare. De îndată ce partiția este demontată, apare următoarea sarcină - alocarea zonelor apartamentului.

Zonarea spațiului comun

Este necesar să decideți asupra zonei pentru bucătărie și sufragerie. Acest lucru se realizează prin proiectarea podelei și a tavanului. Locul in care vei manca este indicat de mobilier pozitionat corect. Puteți amenaja o masă sau puteți opta pentru un blat de bar care arată spectaculos. Această transformare va fi următorul pas către echiparea celor 42 de metri pătrați. m.

Este important să determinați imediat unde veți avea o zonă de lucru și unde să vă odihniți. Pentru a face acest lucru, puteți folosi modele simple care vor arăta ușor și casual. Designerii recomandă să alegeți vitralii, țesături sau țesături ca material pentru pereții despărțitori. Pentru ca camera să nu pară înghesuită, este mai bine să scăpați imediat de dulapurile voluminoase, deoarece acestea nu se vor încadra în atmosfera generală. Va trebui să selectați mobilier în același stil și să îl distribuiți în zonele corespunzătoare.

Spectrul de culori

Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte la amenajarea unui apartament. Dacă alegeți nuanța potrivită, vă veți putea mări vizual casa, iar acest lucru este de mare importanță pentru mulți. Aici, culorile calde și deschise, în care ar trebui realizate tavanul și pereții, sunt de mare avantaj. Pentru a lumina acest efect, puteți integra lămpi mici care vor înlocui candelabrele cu suspendare joasă. Înălțimea camerei este dată de perdele lungi, iar în ceea ce privește culoarea lor, vă puteți arăta imaginația, dar nu uitați că totul în interior ar trebui să fie în armonie unul cu celălalt.

Rolul mobilierului

Deoarece mobilierul este una dintre componentele principale ale oricărei case, va trebui să încercați să găsiți totul corect. Pentru apartamentele mici, se recomandă utilizarea produselor și structurilor pliabile. Puteți alege un pat care se va ascunde în dulap în timpul zilei. Această soluție este mai mult decât profitabilă, s-ar putea spune chiar că este genială.Gândește-te doar că vei elibera vreo doi metri pătrați. Pentru a mări vizual suprafața, alegeți un dulap cu oglindă, dar lăsați-l să reflecte o zonă nefuncțională.

Greșeli de evitat

Dacă vrei ca casa ta să fie confortabilă, dar să pară spațioasă, alege minimalismul, deoarece va rezolva orice problemă de design. Aranjați mobilierul în colțuri astfel încât să existe spațiu liber în interiorul zonei. Alegerea clasicilor în acest caz va fi o greșeală de neiertat, deoarece articolele de decor într-un astfel de mediu vor fura tot spațiul, care într-un apartament este atât de mic și atât de mic.

Încercați să nu utilizați culori închise în interior. pentru finisarea tavanului și a pereților, deoarece veți obține efectul opus și camera va părea chiar mai mică decât este de fapt, iar atmosfera va deveni și ea mohorâtă. Același lucru se poate spune despre imitarea partițiilor. Dacă vă plac florile în interior, nu ar trebui să le puneți pe pervaz, alegeți un perete în partea cea mai ușoară a încăperii. Ferestrele trebuie să rămână clare pentru a permite luminii să pătrundă. Pentru a decora un apartament cu o cameră, nu puteți face tavane pe mai multe niveluri.

Acum știi ce trebuie să faci pentru a amenaja cât mai bine o locuință cu o suprafață mică și a mări vizual spațiul. Ascultă aceste recomandări, ține cont de sfaturi și îți poți crea o locuință în care să fie plăcut și confortabil să fii.

De fapt, nu este necesar să cheltuiți sume uriașe de bani pentru astfel de reparații, totul depinde de alegerea corectă a materialelor și de o abordare profesională a proiectării. Lucrați cu un profesionist calificat pentru a pregăti proiectul și pentru a urma planul desemnat.

Frumusețea casei tale este în mâinile tale!

Idei de design pentru un apartament cu o cameră - în videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila