Totul despre cabane high-tech

Conţinut
 1. Particularități
 2. Proiecte
 3. Proiecta
 4. Exemple frumoase

O căsuță de înaltă tehnologie este o casă multifuncțională, al cărei design a absorbit fanteziile ideilor SF. Caracteristicile casei vă permit să vă abateți de la fundațiile tradiționale. Proiectele de cabane combină cu pricepere cele mai recente realizări științifice ale arhitecturii și designul discret în designul lor. În acest articol, vom lua în considerare totul despre căsuțele high-tech.

Particularități

Caracteristicile exterioare ale cabanelor high-tech combină cu succes formele moderne clare cu versatilitatea elegantă. O astfel de casă devine alegerea oamenilor de succes care își găsesc confortul în proiecte lipsite de surplus arhitectural. Principalele caracteristici ale caselor de înaltă tehnologie sunt următoarele:

 • excentricitate - stilul este modern si se dezvolta doar pe piata imobiliara; popularitatea stilului depășește semnificativ rapiditatea sa în proiecte, prin urmare, structurile finisate uimesc cu limitele lor simple, dar în același timp grațioase și atrage privirea;
 • forme geometrice clare - arhitectura high-tech se distinge prin caracteristici dreptunghiulare și cubice stricte, printre care nu există surplusuri decorative; în ciuda acestui fapt, aspectul general al proiectelor arată întotdeauna foarte impresionant și elegant;
 • acoperis plat - acesta este un aspect multifuncțional al unei case, în care un acoperiș plat poate ieși semnificativ dincolo de limitele clădirii principale și poate servi ca un loc suplimentar echipat pentru recreere, cel mai adesea o terasă;
 • prezența suprafețelor de sticlă și oglindă - aceasta este o altă caracteristică principală a cabanelor, care nu este doar decorativă, ci și practică; ferestrele din astfel de proiecte sunt întotdeauna foarte largi, ceea ce permite o cantitate suficientă de lumină naturală să pătrundă în casă și să facă vizual spațiul spațiilor mai mare;
 • minimalismul - un număr limitat de tehnici arhitecturale, o varietate de materiale și instrumente de decor utilizate în planificarea proiectului, vor face posibilă obținerea unui aspect modern al cabanei.

Important! Proiectele de înaltă tehnologie sunt create folosind instrumente și programe de înaltă tehnologie, astfel încât acestea sunt adesea conectate la sistemul popular „casă inteligentă”.

Proiecte

Căsuțele moderne au un aspect simplu, ergonomic, combinat cu un grad ridicat de funcționalitate și economie. Proiectele sunt concepute astfel încât să se realizeze echilibrul geometric. Cel mai adesea sunt aranjate în ordinea simetriei sau, datorită unui acoperiș plat, seamănă în aparență cu mai multe cutii care sunt pliate într-o singură structură complexă. În timpul construcției, se folosesc cel mai des următoarele materiale:

 • metal;
 • beton armat;
 • sticlă armată;
 • blocuri de spumă;
 • piatră naturală.

Mai rar, căsuțele includ elemente din cărămidă și cherestea. În mod obișnuit, proiectele de înaltă tehnologie se disting printr-un acoperiș plat și ferestre panoramice de la tavan până la podea, dar există opțiuni cu un acoperiș clasic în fronton. Este de preferat să folosiți cârpe de sticlă sau policarbonat ca pereți interioare pentru zonare. Fiecare zonă a casei ar trebui să fie funcțională și să conțină beneficii practice. Abuzul de decor arhitectural este inacceptabil - tipul de cabană trebuie gândit clar.

Deci, o parte deschisă a unui acoperiș plat sau a unei verandă este adesea transformată într-un loc suplimentar pentru relaxare și echipat cu mobilier.

Proiecta

Principalele cerințe ale proiectelor de înaltă tehnologie sunt respectarea liniilor clare corecte în proiect, precum și combinarea unei palete de culori ușoare reținute. Toate acestea creează un anumit efect de minimalism combinat cu eleganța de afaceri. Cel mai adesea, interiorul este realizat în stil mansardă. Și metodele inovatoare fac posibilă integrarea corectă a tehnologiilor înalte în îmbunătățirea locuinței și o fac să fie de înaltă tehnologie și multifuncțională.

Elementele din sticlă și oglindă în combinație cu o varietate de surse de lumină vă permit să măriți vizual spațiul încăperii, fără a-l priva de un sentiment de confort. La decorarea fațadelor, de regulă, se folosesc materiale scumpe, astfel încât designul casei să nu pară prea simplu.

Elementele din lemn combinate cu metalul sau betonul fac fatada mai vie si mai confortabila.

Exemple frumoase

O versiune clasică a unei cabane high-tech, care îmbină cu succes minimalismul și eleganța. Casa are o structură simplă, dar arată destul de impresionant. Ferestrele panoramice mari oferă lumină suplimentară incintei casei, iar acoperișul plat distinge clădirea de opțiunile tradiționale.

Liniile clare și împărțirea competentă a zonelor funcționale fac decorarea casei practică și în același timp confortabilă.

   O verandă-terasa și o zonă panoramică deschisă către curte fac spațiul mai mare vizual și vă permite să obțineți efectul dorit de modernitate al conceptului.

   O prezentare generală a casei high-tech în videoclipul de mai jos.

   fara comentarii

   Comentariul a fost trimis cu succes.

   Bucătărie

   Dormitor

   Mobila