Proiecte de case dintr-un bar cu mansarda: un interior la modă pentru toate timpurile

Conţinut
 1. Caracteristici și Beneficii
 2. dezavantaje
 3. Cum să echipați afară?
 4. Adaptarea la zonă
 5. Idei de amenajare interioară
 6. Sfaturi pentru constructii si renovari
 7. Exemple spectaculoase pentru inspirație

Proiectele de case dintr-un bar cu mansardă se remarcă pentru o abordare rațională a construcției unei structuri cu economisirea suprafeței utile a unei cabane de vară sau a unui teren de grădină. Pentru ca mediul să fie nu doar practic, ci și special, potrivit pentru toate timpurile, trebuie să ai grijă de o serie de factori. Luați în considerare subtilitățile aranjamentului, ținând cont de diferite zone și recomandări pentru construcție și reparație.

Caracteristici și Beneficii

Construcția unei clădiri dintr-un bar cu o cameră la mansardă oferă o mulțime de avantaje proprietarilor casei. Spre deosebire de mansardă, podul este inclus în filmarea totală a spațiului de locuit. Este documentat, este o încăpere izolată care poate fi folosită pentru oricare dintre încăperile unei case obișnuite, cu condiția să fie asigurate comunicații.

O casă din lemn este vizibil mai ușoară decât o structură de cărămidă, dar necesită și o fundație de înaltă calitate și fiabilă.

Avantajele unei astfel de clădiri sunt multe:

 • Casele din lemn cu mansardă se disting printr-un nivel sporit de confort.
 • Sunt durabile și ecologice, din acest motiv sunt inofensive pentru sănătatea umană și nu provoacă alergii.
 • Casa din lemn masiv are un microclimat deosebit.
 • În interiorul acestuia este exclus aerul uscat sau excesiv de umed.
 • Materialul are proprietăți ridicate de izolare termică. Cherestea păstrează bine căldura, ceea ce este vizibil mai ales în sezonul rece. Vara, se creează răcoare într-o astfel de locuință.
 • Cherestea poate fi izolata, tratata cu gips-carton, siding sau alte placari. În același timp, pereții rămân puternici cu o grosime mică.
 • Cel mai adesea, aceste clădiri sunt tipice, astfel încât construcția se realizează rapid și automat. Pentru a scăpa de excesul de umiditate, este furnizat un etanșant ușor pe bază naturală.
 • Cherestea în sine este rezistentă la deformare în timpul funcționării. Spre deosebire de alte tipuri de materiale de construcție, nu se teme de scăderile de temperatură și de alți factori de mediu nefavorabili.
 • În plus, casele cu mansardă sunt plăcute din punct de vedere estetic. Datorită abordării creative a construcției și amenajării interioare a acestora, puteți crea o atmosferă specială confortabilă. O casă dintr-un bar poate fi decorată în orice stil interior. Arborele este perfect combinat cu alte materiale de construcție. Pe fondul lor, capătă expresivitate.

dezavantaje

Este imposibil să nu remarcăm câteva aspecte negative ale caselor din lemn cu mansardă.

 • Barul are nevoie de o întreținere mai atentă. Va trebui să fie impregnat cu antiseptice și colorat.
 • Calitățile de izolare termică ale lemnului sunt inferioare caselor din busteni.
 • Este rar ca orice tip de lemn să nu fie afectat de insecte.
 • Un astfel de material de construcție este foarte inflamabil și necesită impregnare ignifugă.

Cum să echipați afară?

Îmbunătățirea locuinței dintr-un bar cu pod în exterior depinde de o serie de factori. Acestea includ dimensiunea șantierului, suprafața alocată clădirii, poziția acesteia, bugetul alocat construcției și preferințele de gust ale clientului. Deoarece astăzi se obișnuiește să se folosească site-ul în mod rațional și funcțional, o casă nu este suficientă pentru o odihnă bună.

De obicei, clădirea este completată de o zonă de relaxare pentru a vă putea relaxa în aer curat. Poate fi un foișor deschis sau închis, o verandă sau o terasă.Foișorul diferă de veranda prin faptul că este ridicat separat de clădirea principală, nu este conectat la peretele casei. Terasa nu este altceva decat o zona deschisa langa usa, completata de o copertina sau copertina cu sistem de asamblare. O astfel de adăugare la o structură de cherestea lipită sau profilată îi va oferi o mai mare originalitate și îi va crește atractivitatea.

Prezența unei structuri suplimentare face exteriorul casei mai confortabil. Fiecare obiect selectat este supus unui studiu și design arhitectural amănunțit. Acest lucru permite utilizatorilor moderni să se asigure condiții confortabile pentru viață și recreere.

Pentru amenajarea zonei locale, puteți folosi diferite elemente: copertine, umbrele, mobilier din plastic, amenajarea căilor cu pietre și amenajarea peisajului.

Una dintre condițiile prealabile pentru amenajarea unui site cu o casă de lemn dintr-un bar este decorul acestuia prin diverse tehnici. De exemplu, puteți pune statui mici în grădină, puteți face singur ghivece frumoase. Tehnica de amenajare a teritoriului este, de asemenea, interesantă, care este deosebit de atractivă în proiectarea foișoarelor și a teraselor adiacente unei case din busteni. Toți acești factori sunt discutați în etapa de proiectare, fiecare componentă a plantei este selectată ținând cont de fundalul climatic al unei anumite regiuni.

Vazele și alte decoruri pentru flori sunt alese într-un singur mod pentru proiectarea întregului site.

Adaptarea la zonă

Fiecare proiect este unic în felul său. Luați în considerare proiectele solicitate:

 • 6 x 4 m. Zona mică este convenabilă pentru un aspect de studio deschis și un bovindou la parter, podul va fi folosit ca dormitor.
 • 6 x 6 m. O soluție de design interesantă pentru primul etaj pentru un living și bucătărie. Mansarda trebuie luată sub dormitor. Puteți folosi spațiul nivelului inferior pentru o garsonieră și o terasă, luați mansarda pentru un dormitor și un balcon.
 • 6 x 7 m. Aici se poate amenaja nivelul inferior pentru bucatarie, living si hol, apoi mansarda va fi dotata cu 2 dormitoare.
 • 6 x 9 m. Este mai bine să plasați camera de zi, bucătăria, vestibulul mic și camerele copiilor la parter. La etaj se pot amplasa 2 dormitoare sub mansarda.
 • 7 x 8 m. Amplasarea rațională a bucătăriei, băii, sufrageriei, holului și dormitorului la parter. Mansarda contine un hol si 3 dormitoare.
 • 7 x 9 m. Casa cu verandă, creșă, living și bucătărie este primitoare. La etaj este spatiu pentru 2 dormitoare.
 • 8 x 8 m. Lăsăm zona de mansardă pentru 2 dormitoare pentru membrii familiei. Este mai bine să luați spațiul inferior pentru o cameră de zi spațioasă pentru copii și o bucătărie-sufragerie primitoare.
 • 8 x 9 m. Camerele functionale importante (bucatarie, camera copiilor, living) vor fi amplasate la parter. Etajul superior ar trebui să fie echipat pentru dormitoare sau spațiul personal al gospodăriilor.

Când materialul este mărit (de exemplu, suprafața clădirii este de 8 x 10, 9 x 9 m), puteți petrece centimetri utili sub pervazurile ferestrei. Pot fi folosite ca zonă de luat masa, zonă de joacă sau loc de odihnă.

Idei de amenajare interioară

Regula principală a unui spațiu interior armonios este consistența interiorului într-un singur stil. Este inacceptabil ca mansarda sau alte camere ale cabanei să fie scufundate în stiluri de design diferite ca temperament și perioadă istorică. În interiorul clădirilor de țară sau de țară cu mansardă, ar trebui să alegeți un design neutru, ținând cont de numărul, vârsta și interesele membrilor gospodăriei. De exemplu, temele militare și de avangardă sunt excluse acolo unde sunt copii.

Totul are nevoie de ordine și simplitate maximă, bazat pe patru reguli: spatialitate + lejeritate + functionalitate + atractivitate. În astfel de case, o abundență de lemn în design este nedorită. Dacă există mult, este imperativ să mascați textura. În caz contrar, există riscul de a transforma casa dintr-un bar într-o cutie de lemn. Textura trebuie să iasă în evidență, altfel va crea un mediu deprimant.

Mobilierul pentru astfel de case este selectat compact, de preferință într-un set.Canapea si fotoliile trebuie sa aiba un sistem de transformare confortabil si fiabil. Sunt amplasate in living, completate de o masuta de cafea cu blat din sticla armata.

Sticla întinde orice interior. Face spațiul mai ușor, chiar dacă este vopsit într-o nuanță nobilă de ciocolată.

Este mai bine să alegeți nuanțe deschise pentru decorarea pereților și a tavanului unei astfel de case. Datorită acestui fapt, puteți crește vizual lățimea și înălțimea pereților, ștergând limitele clare ale podelelor. Pentru tavan, puteți alege gips-carton și film elastic. Ambele materiale asigură o tranziție către perete pentru a evidenția o zonă funcțională separată. Pentru iluminat, este mai bine să alegeți spoturi și iluminare în bandă flexibilă, încorporate în pereți sau tavane.

Complexitatea poate fi creată de acoperișul mansardei, care este atât acoperișul, cât și pereții spațiului mansardei. În plus, are grinzi care complică proiectarea tavanului. Pentru a nu crea dificultăți în decorare, puteți sublinia în mod deliberat grinzile atârnând pe ele lămpi neobișnuite, de exemplu, ventilatoare sau spoturi cu un sistem de reglare a unghiului de înclinare a fluxului luminos.

Sfaturi pentru constructii si renovari

 • Construcția unei case cu mansardă se realizează în cel mai înalt punct al șantierului. Grosimea pereților clădirilor din lemn trebuie să fie de 10 - 15 cm. Pentru suprapunerea primului etaj, materialul lemnos trebuie folosit pe o pânză de in-iută. În acest caz, partițiile trebuie să fie cadru.
 • Pentru etajul al doilea (mansarda), este permisă utilizarea barelor cu grosimea de 50 - 100 mm. În caz de reparație, acestea pot fi acoperite cu clapetă. Orice pereți despărțitori create în timpul construcției sau reparațiilor pot fi doar cadru.
 • Pereții despărțitori pentru podeaua mansardei trebuie să fie cadru-panou. Înălțimea minimă a pereților structurii principale nu trebuie să fie mai mică de 2,4 m. Pentru mansardă, această cifră este de 2,2 m. Scara care duce la mansardă poate fi cu unul și două etape. Locația sa nu ar trebui să ascundă zona utilă de la etajul 1. Prin urmare, poate fi înșurubat. Materialul treptelor trebuie să fie antiderapant.
 • Ferestrele pentru pod și clădirea principală ar trebui să fie dublă iarnă, cu funcție de deschidere. Pentru tavan și podea, este necesar să se asigure o izolație de până la 5 cm grosime cu o garnitură de barieră de căldură și vapori. Pentru acoperiș, merită să folosiți carton ondulat galvanizat. Pentru uși, este mai bine să alegeți panoul dur.
 • Pentru căpriori, este mai bine să folosiți o placă tivita cu o grosime de 5 - 10 cm. Pentru strung este necesară o placă netivită. Pentru a prelungi durata de viață a unei astfel de case, materialul principal de construcție trebuie menținut în stare bună. Este important să urmați tehnologia de construcție în conformitate cu toate regulile.

Exemple spectaculoase pentru inspirație

Pentru a arunca o privire mai atentă asupra cererii pentru ideea de a construi case din bușteni cu mansardă, va ajuta exemple de galerii foto.

 • Un exemplu original de construcție dintr-o grindă profilată.
 • O soluție interesantă cu un balcon și un acoperiș în două frontoane.
 • Casă cu configurație alungită și pervaz cu bovindou.
 • O soluție interesantă cu stâlpi de susținere, un balcon și un acoperiș în fronton.
 • Configurație complexă a acoperișului, prezența balcoanelor, copertine, două intrări pe planuri adiacente ale casei.

Pentru informații despre cum să construiți o casă dintr-un bar cu mansardă, vedeți următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila