Albume pentru fotografii cu foi de hârtie

Conţinut
 1. Particularități
 2. Vizualizări
 3. Proiecta
 4. Cum să alegi?

Albume pentru fotografii cu foi de hârtie pot fi găsite în multe familii. Și pentru cei care tocmai urmează să cumpere astfel de opțiuni, va fi util să învețe totul despre caracteristicile, soiurile, designul lor, precum și despre ce să caute atunci când cumpără cel mai bun album.

Particularități

Albumele pentru fotografii cu foi de hârtie se disting printr-un aspect elegant, ținere fiabilă a foii, senzații tactile plăcute și spațiu.

Fotografiile sunt atașate în ele în moduri diferite. De exemplu, aici sunt folosite:

 • autocolante foto;
 • colțuri autoadezive;
 • adeziv fotografic.

Cu o astfel de fixare, imaginile practic nu sunt supuse deformării.

Datorita paginilor de hartie se creeaza o perceptie speciala a imaginilor, se mareste contrastul si se mentine volumul vizual.

Albume foto cu pagini de hârtie stocați în siguranță fotografii pentru mulți ani. În același timp, spre deosebire de alți analogi, puteți face note sau inscripții pe foi. Uneori paginile sunt decorate cu desene.

Pe lângă opțiunile cu foi albe, există produse la vânzare cu pagini bej, visiniu, negre. Avantajul incontestabil al unor astfel de albume este capacitatea de a lipi fotografii de diferite dimensiuni.

Vizualizări

Toate tipurile de albume foto pot fi clasificate după mai multe criterii. După tipul de scop, acestea sunt clasice și tematice.

 • universal opțiunile sunt adesea folosite pentru diferite fotografii.
 • V tematice încercând să modeleze o anumită poveste. De exemplu, poate fi o nuntă, un botez sau ziua de naștere a primului copil, cadre ale unei călătorii în familie.

Produsele diferă în funcție de tipul de pagini. Hârtia poate avea diferite grosimi, densitate, culoare, textură. În multe albume foto, paginile sunt așezate cu hârtie de calc sau pergament. În plus, modelele diferă prin numărul de fotografii, formatul, calitatea foilor și tipul de atașare a acestora. Ele pot avea diferite coperți.

Numărul de fotografii poate varia de la 36-100 la 500-600. Datorită acestui fapt, puteți alege opțiunea pentru proiectarea unei anumite povești. Formatul poate fi 9x13, 9x15, 13x18, 15x20 cm În plus, dimensiunile pot fi nestandard.

Foile pot fi atașate cu lipici, arcuri, inele. De asemenea, la vânzare există și opțiuni cu pagini de legare de cărți.

Proiecta

Soluțiile de design pentru albume foto pot fi foarte diverse. Albumele foto cu coli de hârtie pot avea diferite tipuri de legare. De exemplu, ar putea fi o versiune hardcover. Este cât se poate de practic, deoarece protejează în mod fiabil tot conținutul, chiar și în cazul navigării frecvente.

Unele albume seamănă cu caiete mici și reviste. Husa moale nu este la fel de rezistentă. Prin urmare, aceste modele necesită o manipulare mai atentă.

Uneori capacul are laminat... Cu toate acestea, astfel de produse de multe ori nu au o fixare sigură a paginii. Albumele înregistrate sunt de scurtă durată și nu sunt practice.

Unele albume foto seamănă cu folderele foto. De regulă, acestea sunt opțiuni pentru fotografii de format mare.

Alte produse sunt echipate cu carcase frumoase. Astfel de albume pot fi un cadou minunat pentru cei dragi, rude, prieteni.

Albumele foto diferă în designul copertei. Poate fi simplu, mat, lucios, carton, piele, textil.

În plus, în rândurile producătorilor, puteți vedea opțiuni cu desene tematice. Pot fi verighete pe un fundal de flori, motive de mare și plajă, desene pentru copii, schițe școlare, tema îndrăgostiților.

Cum să alegi?

Alegerea unui model de album foto cu pagini de hârtie, trebuie să acordați atenție mai multor nuanțe.

 • Definit inițial cu un subiect. Trebuie să se potrivească cu conținutul albumului.
 • În continuare, este selectată dimensiunea. Ar trebui să fie potrivit pentru plasarea imaginilor într-un anumit format.
 • Se ia în considerare numărul de pagini: ar trebui să fie suficient pentru toate fotografiile unei anumite povești.
 • Atenție la calitatea legăturii. O copertă densă și tare este mai bună decât una subțire și moale.
 • Alegeți tipul de atașament în funcție de propriile preferințe. Opțiunea ideală este un album foto cusut. Chiar și în cazul utilizării prelungite, foile sale nu se vor desprinde și nu vor cădea.
 • Dacă aveți nevoie de o opțiune cu protecție suplimentară, luați un produs cu hârtie de calc.

Un album foto pentru un cadou este selectat în funcție de un caz specific. De exemplu, pentru nașterea unui copil, puteți oferi o versiune pentru copil în stilul „M-am născut”. Pentru botez este nevoie de un mic album.

Dacă aveți nevoie de o opțiune creativă, puteți alege un album de jurnal cu câmpuri pentru note și note. Dacă nu este la reducere, puteți face singur un astfel de cadou.

Cand ai nevoie de o varianta ideala care sa dureze cateva generatii, ia un album foto din piele cu pagini dese.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila