Album foto pentru fotografii polaroid

Conţinut
 1. Particularități
 2. Ce sunt ei?
 3. Cum să alegi?

Fotografiile Polaroid sunt acum populare în întreaga lume. Fotografiile pătrate sau dreptunghiulare cu margini albe surprind momentul. Cel mai convenabil este să stocați fotografii cu acest format neobișnuit în albume.

Particularități

Un album foto pentru instantanee este acum destul de ușor de achiziționat. Aceste albume au o serie de avantaje.

 1. Comoditate... După ce ați ales unul sau mai multe albume de înaltă calitate, toate fotografiile din ele pot fi sortate după subiect și dată. Acest lucru vă va permite să construiți o anumită cronologie. Privind imaginile plasate în ordinea corectă, va fi mult mai ușor pentru o persoană să-și amintească evenimente dintr-o perioadă selectată a vieții sale.
 2. Recurs extern. Există un număr mare de albume elegante la vânzare acum. Prin urmare, toată lumea poate alege o carte foto pentru sine, care va deveni un adevărat decor al unui raft sau desktop.
 3. Durabilitate... Imaginile din albume nu se pierd în timp. De asemenea, se îngălbenesc și se estompează mai încet.

Mulți oameni spun că principalul dezavantaj al unor astfel de produse este costul ridicat al produsului final. În plus, dacă fotografiile sunt lipite de paginile unei cărți, acestea nu pot fi refolosite. La urma urmei, adezivul deteriorează spatele fotografiei.

Ce sunt ei?

Atunci când alegeți un album pentru stocarea imaginilor preferate, ar trebui să acordați atenție formatului produsului.

 1. Clasic... Este foarte convenabil să stocați imagini într-un astfel de album cu buzunare pentru carduri pătrate clasice. În același timp, multora nu le place acest format din cauza faptului că fotografiile pe foi nu pot fi aranjate la discreția lor.
 2. Produs cu foi goale. Astfel de cărți foto par mult mai atractive. Imaginile de pe paginile lor pot fi montate în orice poziție. Lipici sau autocolante decorative sunt folosite pentru a fixa fotografiile.
 3. Magnetic... Astfel de albume pentru poze Polaroid sunt adesea cumpărate de sărbători. Aceasta este ideală pentru o „carte de dorințe” de nuntă. Oaspeții din fața intrării în sală pot face o fotografie rapidă, pot scrie câteva cuvinte plăcute pe card și o pot lipi imediat într-o carte foto.
 4. Albume de scrapbooking. Frumoasele truse de artă sunt perfecte pentru a crea o carte de amintiri de călătorie. Cardurile foto din album pot fi completate cu brățări de hârtie de la festivaluri, bilete sau broșuri de călătorie.

De asemenea, merită remarcat faptul că albumele foto moderne diferă prin dimensiunea lor... Mulți oameni le plac mini-albumele compacte în care există doar suficient spațiu pentru fotografii. Alții sunt atrași de modelele mai mari. În ele, fotografiile pot fi completate cu diverse note, bilete sau cărți poștale.

Astfel de albume arată mai interesante și oferă unei persoane mult spațiu pentru creativitate.

Cum să alegi?

Atunci când alegeți un album, ar trebui să acordați atenție nu numai dimensiunii acestuia și metodei de lipire a fotografiilor în el. Următorii parametri joacă un rol important în achiziție:

 • costul produsului;
 • calitatea copertei și a paginilor;
 • puterea de legare.

Cel mai bine este să cumpărați albume foto de înaltă calitate de la producători de încredere. Merită să acordați atenție produselor de la mai multe mărci.

 1. Henzo... Această companie produce accesorii de calitate pentru fotografi, precum și cărți foto. Toate produsele lor sunt de înaltă calitate și aspect atractiv. Sortimentul companiei include atât albume clasice, cât și produse cu pagini magnetice.
 2. Hofmann... Această companie spaniolă produce albume foto frumoase pentru copii, cu pagini groase și coperți colorate. Albumele lor sunt perfecte pentru a păstra primele fotografii ale bebelușilor.
 3. Pionier... Produsele acestui brand sunt plăcut mulțumite de raportul dintre preț scăzut și calitate înaltă. Producătorul lansează în mod regulat produse noi, așa că este destul de ușor să găsești un album foto unic.

De asemenea, contează ce imagini vor fi stocate în albumul foto achiziționat. Prin acest parametru, toate albumele pot fi împărțite în mai multe categorii principale.

 1. Familie... Albumele ca acesta ies de obicei mari. Pentru a aduna toate pozele preferate sub copertă, cel mai bine este să cumpărați albume foto încăpătoare. Albumele clasice cu 300-400 de imagini sunt cele mai potrivite pentru stocarea fotografiilor de familie.
 2. Tematic... Un album dedicat unui anumit eveniment are un volum mai mic. Cărțile foto tematice pot fi făcute pentru o zi de naștere, nuntă sau întruniri prietenoase obișnuite. Volumul acestora depinde de numărul de poze făcute în timpul sărbătorii.
 3. Copil... Într-o astfel de carte, părinții păstrează de obicei fotografii din primele luni de viață ale unui copil și până în momentul în care acesta crește. Atunci când alegeți un album pentru copii, designul acestuia joacă un rol important. Ar trebui să aibă un loc pentru a stoca diverse lucruri mici și detalii memorabile.

Dacă este posibil, cel mai bine este să stocați fotografiile Polaroid într-un album cu o copertă originală realizată manual.

Un album selectat corespunzător pentru instantanee vă va permite să păstrați toate momentele importante din viața unei persoane.

O astfel de carte foto originală va fi un cadou excelent pentru o persoană dragă de orice vârstă.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila