Albume foto cu foi magnetice

Conţinut
 1. Ce este?
 2. Avantaje și dezavantaje
 3. Vizualizări
 4. La dimensiune
 5. Proiecta
 6. Cum se utilizează?

Fotografiile joacă un rol important pentru fiecare persoană, deoarece vă permit să vă amintiți pentru totdeauna evenimente memorabile din viață. Pentru a salva rame pentru mulți ani, utilizați albume foto. Produsele grele din secolul trecut și-au arătat inconsecvența, albumele cu buzunare de film nu aveau un aspect rafinat atât de dorit, prin urmare a apărut un nou produs cu foi magnetice, combinând factorii doriti. Caracteristicile unor astfel de produse au făcut posibil să le facă foarte populare și ușor de utilizat.

Ce este?

Din momentul în care o persoană a învățat să facă fotografii, a devenit necesar să le depoziteze undeva pentru a păstra cât mai mult timp integritatea cardurilor rezultate. În acel moment au început să apară primele albume foto. Aceste produse aveau dimensiuni diferite, număr de pagini, metode de atașare a pozelor. O trăsătură distinctivă comună a albumelor de atunci era greutatea lor. Având în vedere materialele disponibile la acea vreme, a fost posibil să se creeze un „depozit” pentru fotografii doar din carton gros.

Pozele au fost lipite cu lipici sau așezate în găuri special făcute. Folosirea masei lipicioase a avut un efect negativ asupra fotografiilor, deformându-le, lăsând pete galbene și făcând imposibilă îndepărtarea cu grijă a fotografiei din album. Utilizarea sloturilor în pagini a fost mai convenabilă, deoarece nu a interferat cu schimbarea imaginilor, scoaterea și inserarea lor înapoi, dar din cauza unor astfel de acțiuni, colțurile fotografiilor erau adesea șifonate și șifonate.

Albumul modern este ușor datorită copertei subțiri din carton și utilizării foilor-buzunare de film, în care sunt așezate pozele. Astfel de produse au fost populare și solicitate pentru o lungă perioadă de timp, dar treptat a apărut o cerere pentru ceva mai extravagant, mai elegant și modern. O noutate în industrie sunt albumele foto cu folie magnetică.

În ciuda numelui lor, nu există magneți în sine sau orice alt material magnetic în ei. Esența acestui produs este că pe foaia de carton este aplicată o substanță adezivă, care vă permite să țineți pozele în sine și filmul transparent, care este suprapus deasupra.

Pentru a asigura fiabilitatea fixării fotografiilor, pelicula subțire trebuie să adere strâns la baza de carton, ca și cum ar fi atașată magnetic de aceasta.

Această tehnologie funcționează datorită faptului că nu există aer între straturi și conținutul este bine atașat la suprafață. Datorită particularităților unui astfel de album, puteți plasa fotografii de orice dimensiune în el, le puteți pune în orice poziție și, dacă doriți, puteți scoate cu ușurință fără a deteriora.

Avantaje și dezavantaje

Apariția oricărui lucru nou provoacă o entuziasm și o popularitate deosebită, dar în timp, produsele utile rămân la cerere, iar cele mai puțin convenabile încetează să fie folosite. Pentru a afla dacă are sens să cumpărați un album foto cu foi magnetice, trebuie să luați în considerare toate laturile sale pozitive și negative.

Avantajele unor astfel de produse includ:

 • o mare varietate de albume: ca aspect, dimensiune și număr de pagini;
 • fiabilitatea montării fotografiilor fără a afecta negativ imaginea în sine;
 • capacitatea de a elimina fotografia sau de a o rearanja;
 • diverse opțiuni pentru aranjarea fotografiilor pe pagină, crearea de colaje foto;
 • utilizarea materialelor auxiliare: hârtie cu inscripții, elemente de scrapbooking etc.;
 • apropierea produselor de albumele din trecut cu toate avantajele tehnologiilor moderne;
 • capacitatea de a plasa tăieturi din ziare, documente și alte hârtii importante pentru păstrare.

Pe lângă un număr mare de avantaje, astfel de albume au și o serie de dezavantaje, care includ:

 • aderență slabă a filmului la foaia de carton cu decojirea repetată;
 • riscul de îngălbenire a paginilor din cauza stocării necorespunzătoare sau a caracteristicilor materialelor pentru producția de albume ale unui anumit producător;
 • posibilitatea deformării filmului în timpul depozitării pe termen lung a imaginilor și aderenței neuniforme la alte fotografii;
 • cost ridicat în comparație cu omologii mai simpli.

Atunci când plănuiți să cumpărați un album pentru fotografii, este important să cunoașteți toate aspectele pozitive și negative ale produselor magnetice pentru a înțelege exact dacă un astfel de produs este necesar sau dacă merită să utilizați o altă opțiune.

Vizualizări

Datorită aspectului lor spectaculos și senzațiilor tactile plăcute (de la defilarea prin albume foto magnetice), aceste produse rămân populare și sunt produse de diferite companii cu anumite caracteristici și diferențe. Principalele caracteristici distinctive sunt:

 • decor de acoperire;
 • mărimea produsului;
 • număr de pagini.

Aspectul determină atractivitatea albumului foto, prin urmare fiecare producător caută să vină cu ceva original. Pe lângă diferențele de culoare, imagine și material, produsele sunt realizate pentru diferite categorii de consumatori: pentru copii, familii, nunți, călătorii și nu numai. Atunci când alegeți un album, este important să luați în considerare toate criteriile pentru a găsi cea mai potrivită opțiune.

La dimensiune

Datorită diferitelor dimensiuni ale fotografiilor, producătorii creează albume în formatul corespunzător. Pentru fotografiile mari, albumele foto au coli A4, unde puteți plasa cu ușurință o fotografie cu o lățime de 21 cm și o înălțime de 30 cm sau mai multe altele mai mici.

Pentru cei care preferă să imprime poze în dimensiunea 10x15 sau 15x20 cm, există albume de format mic. Comoditatea unor astfel de produse este că nu ocupă mult spațiu, se potrivesc cu ușurință pe orice raft, nu au o greutate mare, pot fi date unui copil să se uite.

Există, de asemenea, opțiuni cu un număr diferit de foi. Pentru un mic album memorabil, puteți găsi un produs cu 20 de coli, pentru un album foto este potrivită o opțiune pentru 30 de pagini. Un cadou foarte bun pentru tinerii părinți va fi un album foto de 50 de coli, în care aceștia pot posta fotografii cu bebelușul de la naștere până la un an și mai mult.

Albumele foto magnetice mari sunt potrivite pentru cronicile de familie, unde vor fi postate poze cu toți membrii familiei din mai multe generații. Albumul de 100 de pagini va fi un grozav cadou aniversar pentru părinți și bunici, iar fotografiile întregii familii așezate în interior le vor permite să se bucure de viață și de moștenirea lor.

Alegerea dimensiunilor și a numărului de pagini ale unui album foto pe foi magnetice este dictată de necesitatea unei versiuni specifice, ușurința în utilizare și capacitățile financiare, deoarece cu cât produsul este mai mare și mai gros, cu atât este mai scump.

Proiecta

Designul albumelor magnetice moderne este un punct foarte important căruia producătorii îi acordă atenția cuvenită. Există o astfel de împărțire în categorii:

 • pentru un nou-născut;
 • pentru copii;
 • familie;
 • şcoală;
 • nuntă;
 • clasic.

Pentru fiecare varietate, sunt selectate un model sau un decor frumos, o schemă de culori și un tip de material. Cea mai populară opțiune este hârtia lucioasă, care este aplicată pe suportul de carton al copertei. Datorită luciului și netezirii sale, arată spectaculos, nu se deteriorează și își păstrează aspectul pentru o lungă perioadă de timp, protejând conținutul.

O varietate mai scumpă este albumul de piele, unde coperta este acoperită cu un strat subțire de piele. Culoarea unui astfel de material poate fi aleasă în diferite moduri: albastru, roșu, maro, roz, alb, sau orice dorește clientul.

Adesea, astfel de produse sunt decorate cu o inscripție originală și frumoasă, care poate fi fie stoarsă folosind ștanțare, fie aplicată peste material folosind hârtie de transfer termic sau alte metode.

Pe lângă varietatea de caracteristici externe ale albumelor cu foi magnetice, pot exista și diferențe în interior. Foile pot fi atașate cu o spirală sau fixate pe inele, dar cel mai popular este formatul de carte de conectare a paginilor.

Cum se utilizează?

Un album pentru fotografii cu foi magnetice are propriile sale particularități de utilizare. Acest produs nu funcționează pe magneți, așa cum sugerează și numele, ci pe tehnica de a atrage două jumătăți (prin analogie cu magnetizarea). Pentru a atașa imagini la un astfel de album, trebuie să:

 • ridicați fotografii de dimensiunea corespunzătoare;
 • decide în ce ordine și cum exact vor fi amplasate pe foaie;
 • desprindeți filmul din partea principală a paginii;
 • așezați imaginile pe partea lipicioasă a suprafeței albumului;
 • în timp ce întindeți filmul, apăsați-l ușor pe foaia de carton, evitând apariția bulelor de aer sau a neregulilor.

Dacă prima dată nu ați reușit să introduceți corect fotografiile, puteți încerca de mai multe ori, în timp ce stratul lipicios este încă proaspăt și bine fixat. Producătorii unor astfel de albume scriu că filmul poate fi scos din când în când, schimbând sau eliminând imaginile, dar practica a arătat că de mai mult de două ori produsul nu rezistă și începe să țină prost conținutul.

Când asigurați o fotografie, este important să lăsați spațiu gol pe toate părțile, astfel încât filmul să poată fixa în siguranță obiectul și să-l păstreze pentru o lungă perioadă de timp. Dacă neglijezi această regulă, există riscul ca în timp, filmul să se desprindă de bază, iar fotografiile să cadă din album.

Producătorii nu indică condiții speciale pentru depozitarea și utilizarea bunurilor lor, dar nu este recomandat să lăsați albumul în lumina directă a soarelui, să-l inundați cu apă sau să-l depozitați într-un mediu umed. Dacă nu sunt asigurate condițiile adecvate, albumul foto poate începe să se deterioreze, filmul se va îngălbeni, ceea ce va strica impresia conținutului său.

Albumele cu foi magnetice fac posibilă protejarea destul de bine a fotografiilor de influențele externe negative. În acest sens, astfel de produse pot fi oferite unui copil pentru a vedea fără teamă că va păta, inunda sau rupe fotografiile, ceea ce se întâmplă destul de des cu albumele foto obișnuite. Când întoarceți paginile, este indicat să faceți acest lucru cu atenție pentru a nu prinde accidental marginea filmului și a-l dezlipi. Acțiunile repetate de această natură vor duce la o slăbire a aderenței suprafețelor, drept urmare o parte a foii de album nu își va putea îndeplini funcția.

Atunci când alegeți un album pentru fotografii pentru dvs. sau cadou, trebuie să studiați bine obiectul de interes, să comparați opțiunile și să alegeți pe cel care va fi cel mai convenabil și potrivit pentru o anumită situație sau ocazie. Varietatea albumelor cu foi magnetice va permite sa gasiti produsul care va satisface pe deplin orice solicitare.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila