Alegerea unui album foto pentru copii

Conţinut
 1. Particularități
 2. Vizualizări
 3. Proiecta
 4. Cum să alegi?

Acum, când unitățile flash și discurile au devenit principalele medii de stocare, poate părea că nu este nevoie de un album pentru fotografii. Cu toate acestea, procesul incomparabil de a privi fotografiile copiilor postate pe pagini frumoase infirmă această afirmație.

Particularități

Astăzi, conceptul de album foto pentru copii este mai încăpător. Poate găzdui chiar și medii digitale care conțin înregistrări audio și video memorabile. Albumul poate fi diferit: este un produs tipărit din fabrică și realizat manual de la un maestru, și o carte frumoasă, realizată manual. Există diferite moduri de atașare a fotografiilor, decor suplimentar, culori, numărul de fotografii postate. Puteți face o selecție pentru o perioadă scurtă de timp sau o perioadă mai lungă, care va include doar cele mai emblematice și mai reușite poze (de exemplu, pentru perioada preșcolară).

Particularitățile albumului pentru copii trebuie luate în considerare imediat, concentrându-se pe propria idee, focalizarea sau utilitatea acesteia. Având în vedere produsele achiziționate sau planificarea de a vă angaja în creativitate independentă, trebuie să vă concentrați pe următoarele caracteristici:

 • formatul dorit al fotografiei sau o metodă universală de montare care vă permite să plasați cu ușurință imagini de diferite dimensiuni;
 • calitatea hârtiei - ieftină, de o culoare de neînțeles va strica impresia celei mai reușite fotografii;
 • atribute suplimentare - un loc pentru o inscripție comemorativă, o dată sau un comentariu, emise separat;
 • defalcarea paginilor după date semnificative și evenimente memorabile este o opțiune excelentă pentru un sugar de până la un an, în această perioadă bebelușul trece prin multe etape importante în special;
 • designul fiecărei pagini - uneori designerul plasează atât de multe imagini desenate pe ele încât fotografia în sine se pierde (dar un fundal gol lasă și o senzație de incompletitudine);
 • capac - polimer, lemnul va servi mult timp, cartonul și materialul se pot uza în timp;
 • modul de atașare a paginilor - foile înșirate pe inele de sârmă sunt considerate cea mai durabilă opțiune, cu toate acestea, ele devin și inutilizabile dacă dați albumul unui copil pentru vizionare constantă.

Vizualizări

De regulă, un album foto nu este în mod clar suficient, chiar dacă este conceput pentru 500 de fotografii.

Prin urmare, în sfatul tinerilor părinți, cei mai experimentați sugerează de obicei realizarea mai multor albume - de la naștere până la un an, grădiniță, școală și adolescență.

Dacă copilul merge la sport sau la dans, un album separat poate fi dedicat acestei părți a vieții sale.

Prin urmare, o astfel de varietate de propuneri din partea producătorilor - economia de piață răspunde imediat cererii consumatorilor și prezintă o serie de propuneri ca răspuns.

 • Mare, cu multe pagini - la prima vedere, o soluție bună. Dar este mai bine să o lăsați pentru subiecte generale de familie, deoarece copilul are mai multe evenimente pe care să se concentreze, imaginile de succes se vor pierde în masa generală.

 • „Primul meu an”, „Copilul nostru” - albume special concepute, unde cu siguranță există un buzunar pentru prima buclă tăiată, fotografii pe lună și șase luni, cu părinți, rânduri goale pentru semnătură. Este bine mai ales dacă este personalizat, cu copertă albastră sau roz.

 • Album de însemnări realizat manual de maestru sau mama, - o opțiune interesantă, dar nu întotdeauna practică. În primul caz, va costa foarte mult, în al doilea, poate fi frumos, dar de scurtă durată din cauza lipsei de experiență în acest domeniu.

 • Puteți cumpăra un album pentru o fată "M-am nascut". Ar trebui să fie cu siguranță roz sau roșu, cu pagini pentru notele parentale sau un aspect similar pentru un băiat - cu o inscripție adecvată pe copertă, cu pauze de pagină pe lună și comemorative.

 • Există albume cu colțuri de imagini sau folie de plastic, sub care se pliaza usor poze, cu fante pentru fotografii, cu turnate, foi vopsite, rame desenate.
 • Opțiune cadou cu inscripție originală, hârtia în ea este acoperită sau lucioasă, există o bandă pentru rearanjarea paginilor, colțuri pentru răsturnare ușoară, paginile sunt semnate sau numerotate.
 • Formatul Notepad este, de asemenea, potrivit pentru stocarea fotografiilor unei perioade ulterioare.în care foile sunt atașate de un suport de sârmă.

Principalul lucru este că ar trebui alocat un loc special pentru o astfel de stivă, iar pe fiecare album era o inscripție - o temă sau o perioadă.

Proiecta

Acoperi - una dintre componentele principale ale impresiei produse, dar adesea conținut nu foarte bogat este ascuns sub ea. Laminat - cea mai bună opțiune, este strălucitoare, durabilă și solidă. Aceasta înseamnă că chiar și vizualizarea zilnică a albumului cu copilul nu îl va face inutilizabil în câteva luni.

Schema de culori în astfel de creații este limitată - este ușor să găsiți opțiuni de albastru și roz. Aceasta este distincția tradițională și înrădăcinată între băieți și fete. Dar plecarea de la stereotipuri este întotdeauna mai plăcută, principalul lucru este să acordați atenție fiabilității copertei. Este o garanție a durabilității. Prin urmare, puteți achiziționa un album cu copertă din piele, pluș sau clorură de polivinil care a intrat din nou la modă..

Albumele originale realizate manual sunt, de asemenea, o tendință la modă și foarte scumpe... Este mai ușor să petreci câteva zile și să-ți faci propriul design original, ghidat de numeroase videoclipuri și cursuri de master pe Web.

Fundalul este o condiție importantă pentru ca fotografia să arate avantajos.

Dar nici aici nu există sfaturi speciale - fundalul poate fi deschis sau întunecat, în funcție de subiectul fotografiilor. Puteți face un fundal frumos într-un album solid cu propriile mâini, luând țesătură, hârtie colorată și decorand-o sub formă de colaj. Nu ar trebui să acordați atenție ridiculizării opțiunilor banale cu un urs sau un iepuraș. Albumul pentru copii este conceput de părinți pentru copilul lor, iar dacă le place un urs cu picior ciocan sau o vulpe vicleană cu fundă, aceasta este alegerea lor.

Cum să alegi?

De obicei, nu se acceptă să se facă recomandări insistente în alegerea unui album pentru copii pentru fotografii. Unora părinți le place pielea în relief pe copertă, altora le place cartonul cu personaje de desene animate, urși, flori sau păpuși. Cuiva îi place aplicația și o fundă pe fiecare pagină, în timp ce alții consideră că este un semn de prost gust.

Preferințele personale sunt principalul argument în favoarea alegerii unui produs de orice tip. Dar dacă este achiziționat ca un cadou tinerilor părinți, este mai bine să arătați moderație și să alegeți o opțiune solidă, nu deosebit de decorată.

Dacă albumul este în roz și roșu, nu este obișnuit să-l cumpărați pentru un băiat, iar fetelor nu li se dă de obicei albastru și albastru. Culorile verde, maro și galben sunt potrivite pentru un copil de orice sex. Mașinile și avioanele sunt atributul unui bărbat, păpușile, florile și arcurile sunt pentru o fată. Fanii să atingă urșii pot cumpăra o carte cu o imagine a unui urs drăguț atât pentru o fată, cât și pentru un băiat, dar în același timp se uită la diferite lucruri mici, de exemplu, culoarea arcului legat în jurul gâtului.

Pentru un nou-născut, ei cumpără un album de la naștere. Dar dacă este achiziționat cadou, iar bebelușul are deja mai mult de o lună, este mai bine să cumpărați altceva, deoarece probabil că părinții au achiziționat deja un astfel de album pentru fotografii, astfel încât să îl poată umple cu poze noi ca copilul se dezvoltă.

Recomandarea generală este să acordați atenție nu atât la designul original cât la rezistența coperții, la securitatea fotografiei și la numărul de pagini.

Adesea, în cele mai decorate albume pentru copii, nu există nici măcar 12 pagini. Prin urmare, nu este suficient până la un an, în timp ce volumul său principal este format din paiete, buzunare și aplicații volumetrice.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila