Mobilier alb pentru sufragerie: punem accentele cu competenta

Dacă doriți să vă decorați propria sufragerie în alb, cu siguranță veți putea face vizual camera luminoasă, spațioasă și confortabilă. O astfel de cameră este propice pentru o odihnă bună după o zi grea. În această sală, puteți aduna companii zgomotoase și puteți organiza petreceri în weekend. Mobilierul alb va fi un decor excelent pentru un astfel de spațiu: înțelegem regulile de plasare a accentelor.

Avantaje

Multe gazde sunt înclinate să fie de acord că culoarea albă ca zăpada a mobilierului nu este practică. Aceasta este opinia multor utilizatori. Merită să vă schimbați complet propria atitudine față de această culoare clasică.

Are multe avantaje:

 • Culoarea albă afectează favorabil starea generală a locuitorilor unui apartament sau a unei case. El se poate calma, atenua emoțiile negative.
 • Albul este considerat o culoare universală. Se combină perfect cu alte nuanțe ale paletei de culori, se potrivește în orice interior.
 • Mobilierul lucios în alb este potrivit pentru sufragerie în multe direcții stilistice. Se preteaza pentru un hol in stil clasic, directie de design modern.
 • Albul reprezintă curățenia și castitatea. Va face orice cameră festivă, chiar și un living mic și este perfect pentru camerele cu interior minimalist.
 • Mobilierul în alb reflectă perfect lumina. Este potrivită în special pentru camerele cu ferestre orientate spre nord. Asigurați-vă că luați în considerare acest fapt.
 • Cu siguranță nu te vei plictisi de această culoare. Cu ajutorul unor accesorii frumoase și luminoase, puteți schimba starea de spirit a camerei. Pernele decorative sunt utile dacă ai o canapea albă.
 • Pentru mobilierul în alb, puteți alege cu ușurință un fundal contrastant. Atunci când camera de zi este combinată compact cu bucătăria, mobilierul alb va crea un spațiu unic, coeziv. Camera ta va arăta completă.
 • Albul este mereu la modă. Interiorul tău va fi în tendințe pentru o lungă perioadă de timp.

Specificații

Un astfel de mobilier are o serie de avantaje care îi sunt unice.

 • Curatenie in toate. Aceste criterii îi fac pe cumpărători să-și dea preferința acestei culori.
 • Iluzia de volum creată. Această culoare vă va ajuta să extindeți spațiul din cameră, să îl faceți vizual mai larg și mai mare, ceea ce este deosebit de important pentru camerele mici.
 • Confort. Mobilierul în alb este deosebit de confortabil. Canapeaua albă vă invită la relaxare.
 • Practicitate. Pe dulapuri albe, dulapuri și rafturi, praful este aproape invizibil. Capacele albe rezolvă problema curățării la rădăcină. Toată lumea tratează cu mai multă atenție mobilierul alb.

Perete

Dacă doriți să vă simțiți confortabil și confortabil în camera de zi, puneți un perete alb ca zăpada în el. Cu siguranță va deveni o piesă de mobilier în cameră, care va contribui la o odihnă de calitate. O piesă de mobilier în această culoare se va dizolva în interiorul general. În același timp, nu ar trebui să existe mult alb neutru în compoziția interioară. Este imperativ să adăugați accesorii strălucitoare sau iluminare frumoasă acestei culori. Deci nu numai că împărțiți camera în zone speciale, ci și aduceți în ea culori strălucitoare, care vor arăta armonios pe un fundal alb.

Peretele este o piesă cu adevărat versatilă a oricărui interior. Este considerat a fi destul de încăpător, vă poate depozita confortabil toate lucrurile și, de asemenea, le poate păstra în ordine perfectă.

Pereții albi ca zăpada au avantaje speciale:

 • se disting printr-un aspect scump și elegant;
 • ele ajută la mărirea limitelor sălii, în special în încăperile mici;
 • pot fi adăugate oricărui stil de interior;
 • diferite accesorii arată frumos pe peretele alb.

Peretele alb are dezavantaje: deși praful de uz casnic nu este foarte vizibil pe el, se murdărește ușor, ceea ce se observă mai ales dacă în casă sunt copii mici care adoră experimentele creative.

Mobilierul alb face camera de zi sterilă: datorită acestui produs, camera poate să semene cu un spital.

Combinații cu alb

Este necesar să diluați corect camera de zi cu culori strălucitoare. Pentru a preveni îmbinarea articolelor de mobilier într-o singură pată albă, le puteți adăuga accesorii în nuanțe visiniu, verde deschis, negru, maro. Pentru fundalul principal, este mai bine să alegeți nuanțe complet diferite, printre care tonurile violet, bej, verde și gri ale paletei de culori sunt combinate în mod armonios cu albul.

Tipuri de perete

Astăzi, pereții de mobilier sunt produși într-un sortiment imens.

Se pot distinge mai multe tipuri:

 • Clasic. Cel mai adesea, acești pereți sunt instalați lângă un perete. Aici vă va fi convenabil să depozitați, de exemplu, vase.
 • Colţ. Acesta este cel mai funcțional model. Ea poate depozita confortabil multe lucruri, nu va ascunde metri pătrați în camere mici.
 • Modular. Această piesă de mobilier poate fi rearanjată în siguranță în orice ordine convenabilă. Peretele se va potrivi cu stiluri interioare precum minimalismul, modernul și high-tech.
 • Slide. Această piesă de mobilier are dulapuri de diferite înălțimi și rafturi deschise. Este convenabil să plasați pe ele tot felul de accesorii.

Cum să-l alegi pe cel potrivit?

Când cumpărați un perete alb ca zăpada, nu este nevoie să vă grăbiți.

Mai întâi, citiți recomandările experților:

 • Inițial, apreciați toate avantajele și dezavantajele principale ale mobilierului alb ca zăpada. Acest lucru vă va scuti de frustrare.
 • Evaluează corect capacitățile financiare ale bugetului tău. Un perete bine făcut nu va fi ieftin. Mai bine să-l cheltuiți o dată și să cumpărați o piesă de mobilier decentă care să vă servească mulți ani.
 • Decideți dimensiunile necesare. Nu este nevoie să folosiți structuri mari pentru camera de zi. Această regulă se aplică și camerelor cu o suprafață mare.
 • Determină scopul viitorului tău zid. Modelele compacte sunt potrivite pentru depozitarea lucrurilor.
 • Peretele trebuie cu siguranță să se potrivească armonios în stilul interiorului sălii.

Mobila

Cantitatea de mobilier depinde direct de suprafața totală a sufrageriei.

S-ar putea să îți trebuiască:

 • canapea;
 • mai multe fotolii;
 • otoman;
 • masa si scaune.

Pentru o cameră mică, o canapea sau câteva fotolii confortabile vor fi suficiente. Puteți cumpăra o pereche de pouf mici. Acestea vor fi necesare dacă un număr mare de persoane vin să vă viziteze.

In restul timpului, accesoriile de mobilier pot fi asezate discret langa perete sau ascunse sub masa.

Designul general al mobilierului tapițat alb trebuie selectat pe baza stilului de bază al camerei. Un proiect de design vă va veni în ajutor.

Folosind-o, veți cunoaște dinainte câteva nuanțe de amplasare a mobilierului, de exemplu:

 • ce fel de tapet va fi combinat cu mobilierul în alb;
 • ce tonuri de accesorii vor fi potrivite într-o cameră cu mobilier alb ca zăpada;
 • orice neconcordanțe în elementele de mobilier cu culoarea podelei sau a tavanului;
 • vezi rentabilitatea amenajarii mobilierului.

Canapea

Accentul principal și decorarea sălii este considerată a fi canapeaua. Această piesă de mobilier în alb arată șic și se potrivește multor stiluri interioare. Alegând un model cu transformare, este necesar să alegeți mecanismul potrivit pentru transformarea canapelei. Acest lucru vă va permite să alegeți un produs cu mai puțină uzură pe structura pliabilă, ceea ce va prelungi durata de viață a canapelei.

Mobilierul convertibil este acum apreciat în rândul consumatorilor. Vă permite să oferiți confort maxim în case sau apartamente mici, aceasta este o economie mare de buget. De exemplu, o canapea transformatoare înlocuiește două piese de mobilier simultan: o canapea și un pat.

În timpul zilei, poate fi accentul zonei de oaspeți, iar noaptea se poate transforma într-un pat confortabil cu drepturi depline.

Cele mai populare mecanisme de transformare a canapelei sunt:

 • carte;
 • Delfin;
 • clapetă franceză;
 • acordeon;
 • eurobook.

Mecanismul de carte considerat tradițional și unul dintre cele mai vechi și mai simple sisteme. Se deschide instantaneu ca paginile unei cărți, este dotat cu un sertar spațios pentru rufe, perfect pentru utilizarea zilnică. Merită să cumpărați o canapea cu mecanism de pat pliabil francez dacă este nevoie să economisiți în mod eficient spațiu într-o cameră și într-un loc mare de dormit.

Acordeonul este un mecanism ușor de utilizat. Pentru a forma un loc de dormit, această canapea extensibilă se rostogolește înainte cu ajutorul roților, îndreptând toate elementele blocurilor într-o suprafață plană. Dar cel mai popular astăzi este designul „eurobook”. Se transforma usor, atunci cand este pliat poate economisi spatiu maxim in camera, iar sub scaunul sau extrabil se afla un sertar spatios pentru lenjerie.

Mecanismul este foarte fiabil, poate fi folosit zilnic fără probleme. Pe lângă mecanismele de pliere, sistemele de rulare sunt utilizate în producția modernă de mobilier. Sunt considerate confortabile, fiabile și durabile.

Pentru stilul Provence este potrivită o canapea albă cu picioare din lemn. Direcția clasică a stilisticii aderă la un indiciu de solemnitate palatului. Acest mobilier ar trebui să fie finisat cu aurire. Modelele de canapele liniare arată mai bine aici. În stilul minimalismului, un minim de decor și simplitatea designului sunt binevenite.

Vezi următorul videoclip pentru mai multe despre asta.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila