Alegerea suporturilor TV din lemn

Conţinut
 1. Particularități
 2. Tipuri de arbori
 3. Proiecta
 4. Producătorii
 5. Criterii de alegere

Recent, ecranele cu plasmă care sunt montate pe perete s-au răspândit, dar asta nu înseamnă că suporturile TV și-au pierdut din importanță. Foarte des sunt aleși ca element constitutiv al situației.

Particularități

Noptiera este un dulap miniatural conceput pentru depozitarea lucrurilor. Caracteristicile acestei piese de mobilier vă permit să o utilizați ca suport TV. Principala caracteristică pozitivă a unor astfel de produse este versatilitatea lor. Ele pot fi combinate cu orice echipament, indiferent de designul și dimensiunea acestuia. Această piesă de mobilier, dacă este de bună calitate, arată grozav în combinație cu un televizor și se concentrează pe principalele sale avantaje.

Un astfel de mobilier vă permite să utilizați în mod optim zona liberă a camerei. Diminutivitatea piedestalelor nu le afectează în niciun fel funcționalitatea.

O mare varietate de structuri de acest tip sunt prezentate în spațiile deschise ale pieței. Ele diferă între ele prin marcă, dimensiune, design, formă. Oricine, la nevoie, poate alege o piesă de mobilier într-o direcție stilistică clasică sau modernă.

O altă caracteristică a piedestalelor este că pentru fabricarea lor se folosesc o varietate de materiale - pe lângă suportul TV tradițional din lemn din materiale naturale, se realizează modele din plastic, metal și sticlă.

Fiabilitatea și durata de viață a dulapului depind de componentele sale funcționale. Alegând această piesă de mobilier, trebuie să-i studiați cu atenție fațada și să aveți o idee despre proprietățile exterioare ale fitingurilor.

Componentele bordurului:

 • top;
 • partea de jos;
 • pereții laterali;
 • zidul din spate;
 • cutii;
 • accesorii.

Majoritatea modelelor de astfel de structuri sunt echipate cu elemente de fixare speciale care ajută la asigurarea echipamentului (rack-uri). Peretele din spate este cel mai adesea din placaj, uneori se utilizează plăci de fibre. Peretele poate fi solid sau subdivizat într-un număr de părți, care sunt fixate cu scânduri speciale din materiale polimerice.

Pentru fabricarea restului elementelor dulapului se folosesc aceleasi materiale.

Tipuri de arbori

Pentru fabricarea meselor TV se folosește lemn natural din pin masiv, stejar, mesteacăn. Produsele din lemn se deosebesc de cele realizate din materiale artificiale la pret ridicat, dar in acelasi timp calitatea lor este mult mai mare. Principalele avantaje ale produselor din lemn sunt compatibilitatea cu mediul, fiabilitatea și durata de viață lungă. Este foarte dificil să procesați lemnul pentru producția de dulapuri TV în comparație cu PAL și MDF.

Lemnul sub formă de bară este folosit pentru realizarea picioarelor produsului. Cheresteaua de pin este cea mai potrivită aici datorită disponibilității și procesării simple.

Proiecta

În prezent, producătorii prezintă o selecție uriașă de piese de mobilier, funcționalitatea și designul acesteia vor putea satisface nevoile chiar și ale celui mai pretențios cumpărător.

Un dulap plat în miniatură, cu mai multe sertare, va arăta bine într-o cameră mică, iar o opțiune de design bogată, cu finisaje neobișnuite, se va potrivi bine în designul unei camere de zi la scară largă.

Datele externe și o combinație de elemente fac posibilă distingerea mai multor tipuri de suporturi TV.

 • Noptiera cu suport. Produsul vă permite să reglați rotația și unghiul televizorului.Această funcție este destul de confortabilă și vă permite să vizionați programe TV de oriunde în cameră.
 • O noptiera cu o comoda. Acesta este cel mai funcțional produs, potrivit pentru o cameră mare. Această opțiune nu este potrivită pentru spații mici. Datorită dimensiunilor sale mari, produsul vă permite să plasați un număr mare de lucruri. Acest tip de dulap poate avea un număr mare de sertare extrage, rafturi care nu se închid pentru electrocasnice, CD-uri și alte lucruri mărunte.
 • Model suspendat. Mesele TV suspendate nu sunt neobișnuite, dând încăperii volum și aerisire. Este o opțiune care este atașată de perete și există spațiu liber sub acesta. Cele mai ușoare materiale sunt folosite la fabricarea modelelor de pandantiv. Produsul nu are nimic de prisos în design, dar are o funcționalitate destul de bună și are destul de multe compartimente pentru depozitarea diverselor lucruri, precum și rafturi unde puteți amplasa echipamente.
 • Piedestal de colț - pur si simplu un produs de neinlocuit pentru spatii mici. Amplasarea pe colț vă permite să economisiți spațiu. Modelul este echipat cu o varietate de sertare și secțiuni. Astfel de produse pot fi echipate chiar și cu un suport, ceea ce face posibilă extinderea semnificativă a unghiului de vizualizare.

Producătorii

Unul dintre cei mai importanti producatori de suporturi TV este marca A. R. Arredamenti (Italia)... Marca comercială a mărcii este o combinație de linii grațioase și design scump.

Un alt producător binecunoscut de piedestale este Agostini Mobili (Italia)... Elementele de mobilier ale acestui brand vor face orice cadru unic și inimitabil.

Piedestale ale unui brand celebru M-Lion (Malaezia) reprezintă o combinație excelentă de preț și calitate.

Criterii de alegere

Atunci când alegeți un astfel de produs, trebuie să respectați următoarele principii.

 • Mai întâi trebuie să determinați dimensiunea televizorului, care este principalul criteriu atunci când alegeți un dulap.
 • Un punct important este definirea direcției stilistice și a designului mediului. Noptiera poate ocupa locul principal in camera daca este combinata ca culoare si directie stilistica cu restul mobilierului.
 • Funcționalitatea produsului joacă un rol important în selecție. Este bine atunci când modelul este echipat cu o varietate de sertare și secțiuni, precum și rafturi pentru cărți. Pentru a facilita deplasarea dintr-un loc în altul, alegeți modele cu roți.

Atunci când alegeți un produs, este important să țineți cont de interesele fiecăruia dintre membrii familiei. Dacă în casă sunt copii mici, atunci este mai bine să nu achiziționați modele de sticlă, iar opțiunile cu colțuri ascuțite ar trebui, de asemenea, evitate.

Cum să faci un suport TV din lemn, vezi următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila