Mobilier italian de living: eleganță în diferite stiluri

Conţinut
 1. Caracteristici ale mobilierului italian
 2. Avantaje
 3. Caracteristicile producției
 4. living italian
 5. Baie modernă
 6. Clasificare

Italiana este un stil popular de decorare interioară în întreaga lume. Italia este un trendsetter în industria mobilei. Majoritatea mobilierului italian este produs în stil clasic. Are un farmec și ușurință deosebite, motiv pentru care astfel de mobilier sunt atât de populare. Are propria sa sofisticare în decor, sistem de depozitare atent gândit, confort și lux. Un astfel de mobilier poate decora absolut orice interior.

Caracteristici ale mobilierului italian

Despre bogăție și chiar despre caracterul proprietarilor, casa lor poate spune multe. Cum este amplasat mobilierul, în ce culori este selectat interiorul, cât de scump este conținutul său, cât de bună este calitatea lucrurilor de acasă și multe altele. Se crede că mobilierul italian poate fi un bun decor pentru orice interior.

Și asta se poate explica. La urma urmei, mobilierul italian a fost testat de secole. În Italia, atitudinea față de fabricarea mobilierului este deosebită de mult timp. Meșterii care știau să facă mobilier frumos și durabil erau ținuți la mare stimă. Adesea, creațiile lor se aflau în casele nobilimii și ale oamenilor bogați. Chiar și după două secole, puține s-au schimbat. Mobilierul italian poate fi considerat pe bună dreptate o operă de artă.

Decorul luxos al mobilierului din Italia îl face deosebit de popular în aceste zile. Dar acum este mai accesibil decât era înainte, deoarece producția sa a devenit un flux. Saloanele de mobilier italian îi vor ajuta pe toți cunoscătorii de frumusețe din toate colțurile lumii, din China până în America, să achiziționeze mobilier la prețuri rezonabile. Nu existau concurenți demni pentru mobilierul italian de înaltă calitate și funcțional.

De-a lungul timpului, gama de mobilier italian a crescut. Acum puteți găsi modele concepute nu numai pentru casă, ci și pentru cluburi de noapte, buticuri de renume, saloane exclusiviste și chiar birouri.

Astăzi este un atribut de lux al oricărui living sau dormitor - mobilier italian.

Avantaje

Mobilierul fabricat în Italia a fost întotdeauna considerat standardul de calitate și fiabilitate.

Are o serie de avantaje:

 • Calitatea produselor fabricate. Chiar și cele mai mici detalii sunt produse la cel mai înalt standard. Toate modelele la comanda, precum si comenzile individuale, sunt realizate doar manual. Aici sunt folosite doar sculpturi decorate. Toate produsele sunt patinate, lacuite si vopsite manual. După aceea, mobilierul se dovedește sub forma unei adevărate capodopere.
 • Fiecare fabrică de mobilă din Italia are propriile secrete ale generațiilor de meșteri. Prin urmare, ei onorează cu sfințenie tradițiile și le folosesc numai în propria lor producție.
 • Pe lângă tradiții, meșterii italieni folosesc și noi tehnologii și dezvoltări. Prin urmare, rezultatul sunt adevărate capodopere.
 • În producție se folosește numai lemn natural. În mare parte rase valoroase. Acestea sunt arțar, nuc, cireș, mahon, tei. Elementele de decor sunt, de asemenea, doar de înaltă calitate. Aici sunt folosite materiale precum foița de aur, franjuri și furnir.
 • Tesatura de tapiterie are, de asemenea, o clasa inalta. Se folosește mai ales piele. Acestea sunt crocodil, piele de vițel și textile scumpe. Imitarea materialului natural este rar folosită în producție. Dar calitatea excelentă a mobilierului nu se schimbă.
 • Mobilierul tapițat din Italia este o tapițerie strălucitoare, care se distinge prin nuanțe proaspete și are, de asemenea, o varietate de culori.
 • Mobilierul italian este confort în toate sensurile cuvântului. La urma urmei, chiar și cele mai scumpe modele au ușurință în utilizare și caracter practic excelent.
 • Și, desigur, este prestigios. La urma urmei, mobilierul italian va fi întotdeauna la modă și elegant. Aceasta înseamnă că clienții săi au bun gust.

Tocmai prin aceste calități putem spune cu siguranță că mobilierul italian este cea mai profitabilă investiție de bani.

Într-adevăr, odată cu achiziția sa în schimb, consumatorul primește o casă confortabilă, elegantă și confortabilă.

Caracteristicile producției

În funcție de modul în care este fabricat mobilierul în Italia, acesta este împărțit în trei grupuri mari:

 • Clasic. Aceasta include colecții care au fost bine gândite de mult timp. Sunt create special pentru ca oamenii să simtă gustul vieții frumoase în italiană. Mobilierul clasic este izbitor prin rafinament.
 • Proiecta. Toate modelele pentru acest grup vin cu cei mai cunoscuți designeri și arhitecți. Grupul de design este produs și în fabrici din Italia.
 • Modern. Acesta este mobilier de fabrică, dar are un preț puțin mai mic. În producție, se folosesc materiale precum PAL, MDF, precum și plastic ieftin.

Multe etape de fabricație sunt realizate manual. Profesionistii care au multa experienta in realizarea unor astfel de mobilier incearca sa foloseasca echipamente de productie in cele mai mici cantitati. De asemenea, la prelucrarea materialelor, meșterii italieni nu folosesc substanțe chimice. Un astfel de mobilier este realizat numai după tehnologii vechi și folosind soiuri rare de copaci.

Este foarte important de menționat că meșterii italieni sunt foarte responsabili pentru standardele europene. Toate regulile sunt respectate cu gelozie, motiv pentru care rezultatul final este de foarte buna calitate.

Italienii pregătesc lemnul cu mare grijă. Pentru ca materialul să-și păstreze structura, acesta este uscat în mod natural timp de șase luni, iar uneori procesul durează chiar câțiva ani. În această perioadă, lemnul devine foarte durabil și, în același timp, capătă toate caracteristicile necesare pentru fabricarea mobilierului. De asemenea, înainte de preparare, materiile prime sunt scufundate într-un lichid special, ceea ce face ca masivul să fie rezistent la deformare. În etapa finală, este procesată manual. Aceasta include șlefuirea, lustruirea și ceruirea.

living italian

În orice casă, camera principală este, desigur, camera de zi. Prin urmare, această cameră ar trebui să fie cu adevărat elegantă și plăcută din punct de vedere estetic. Și aici poate ajuta mobilierul modern de sufragerie italian.

Toată lumea este obișnuită cu faptul că mobilierul din Italia are în mare parte doar linii clasice. Dar mobilierul modern este disponibil și în alte culori. Astăzi, în saloane există posibilitatea de a cumpăra nu numai rafturi cu aspect clasic, ci și oglinzi, care sunt realizate conform ideilor de design și manual. De asemenea, puteți cumpăra măsuțe de cafea care sunt realizate într-un stil modern. Desigur, alegerea depinde direct doar de stilul sufrageriei și de gustul cumpărătorului.

Living clasic in stil italian - calitate si executie impecabila a designului. Livingul italian este capabil să-i cucerească pe cei mai pretențioși esteți. Fiecare detaliu este plin de unicitate și rafinament. Acest mobilier are o formă rotunjită, cu cotiere largi și confortabile și un cadru robust, de încredere. Pereții și articolele pentru căști în acest stil au propria lor sofisticare specială.

Stilul clasic producătorii au reușit să îmbine perfect aspectul în stil tradițional cu ansamblul, care dispune de tehnologie modernă. Rezultatul acestei combinații este un mobilier de înaltă calitate.

Baie modernă

Stilul modern este un joc cu culorile și formele, materialele și texturile. Mobilierul unic de living italian realizează combinații îndrăznețe de forme neobișnuite și idei originale.Astăzi, în special tendințele modei moderne au atins baia. Aici piatra naturală, plăcile de sticlă, plăcile de textură sunt utilizate pe scară largă. Într-un cuvânt, baia a scăpat de stereotipuri, iar acum sunt folosite tehnici îndrăznețe de decor non-standard.

Soluțiile contemporane pentru mobilier italian perfect transformă baia.

În prezent, următoarele tendințe sunt relevante aici:

 • Relaxare la spa. Acestea sunt locuri clasice pentru reincarcare si relaxare totala. Ele apar din ce în ce mai mult în casele obișnuite.
 • Pereți vii. Plantele câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Dar au nevoie de îngrijire constantă.
 • Faceți o plimbare sub duș ca obicei. Aici se mențin tendințele de individualitate și originalitate.
 • Stilul litoral. Obiecte naturale: pietre, scoici vor oferi senzația de plajă în baie.
 • Mozaic. Tendința anului este mozaicul cu model. Este folosit în băi în stil vechi și în variante moderne.
 • Materiale naturale. Materialele naturale sunt întotdeauna atemporale. Lemnul natural și piatra sunt populare pentru finisajele băilor în stil italian. De remarcat este cuprul. Acestea sunt cele mai recente tendințe de design. În baie, acest material este folosit aproape peste tot.

Mobilierul luxos italian adaugă stil și ec la orice cameră.

Clasificare

Fabricile italiene produc mobilier în trei stiluri:

 • stil baroc;
 • stil imperiu;
 • Louis.

Stilul baroc este sculptat elemente decorative, care sunt realizate numai din lemn natural. În acest stil nu se găsesc paturi lift. Acest lucru nu este inerent în această direcție. Când te afli într-o cameră în care a fost folosit stilul baroc, s-ar putea să crezi că te afli într-un muzeu. Există splendoare în forme și linii curbe.

Mobilierul pentru stilul Empire este realizat numai din specii valoroase de lemn. Folosesc mahon, abanos, tec, lemn de trandafir. Din astfel de copaci se obține mobilier în nuanțe închise.

Stilul Louis este prezentat sub forma de mobilier clasic din lemn, care are cele mai simple forme. Acestea sunt mese de cabinet, dulapuri cu elemente de vitraliu, precum și vitrine. În acest mobilier, cel mai important lucru este claritatea în geometrie, precum și o lipsă aproape totală de decor. Această direcție nu depinde de tendințele modei. La urma urmei, clasicii vor fi întotdeauna relevante.

Pentru informații despre cum să alegeți un design de living în stil clasic, vedeți următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila