Alegerea unui suport TV

Conţinut
 1. Particularități
 2. Soiuri
 3. Opțiuni de cazare
 4. Producătorii

Cum să alegi un dulap, căști sau birou, majoritatea oamenilor înțeleg mai mult sau mai puțin clar. Pot apărea probleme atunci când vine timpul să alegeți un suport TV. Acest subiect trebuie tratat cu mare atenție.

Particularități

Un suport TV bun este întotdeauna făcut cu rafturi care sunt folosite pentru a depozita diverse lucruri. În plus, este de obicei ușoară vizual. O soluție destul de atractivă este o combinație armonioasă de elemente din lemn și metal. În comparație cu mobilierul de modă veche, rafturile de astăzi au încetat să mai fie voluminoase, au devenit un produs elegant și îngrijit.

Desigur, ușurința exterioară înșală - din punct de vedere structural, acest mobilier este încă puternic și de încredere. Raftul facilitează accesul la orice articol de care aveți nevoie. Chiar și vizual, va fi vizibil imediat. Rafturile pot fi decorate în orice fel, iar atunci este banal să schimbați compoziția.

  Abilitatea de a afișa pe ele o varietate de articole decorative va atrage, de asemenea, mulți oameni.

  Dar merită să acordați atenție următoarelor puncte negative:

  • acumularea constantă de praf și necesitatea curățării rack-ului cu o metodă umedă;
  • orice mizerie va ieși în evidență imediat;
  • o unitate de rafturi de înaltă calitate nu este ieftină, iar designul său de bună calitate este foarte scump.

  Soiuri

  Raftul simplu de podea este cunoscut pe scară largă. În ele, rafturile sunt amplasate fie strict simetric, fie cu o anumită asimetrie unele în raport cu altele. Acest lucru este determinat exclusiv de deciziile designerilor. Soluția de podea este utilizată pe scară largă în garsoniere. Vă permite să plasați confortabil atât televizorul în sine, cât și o serie de alte lucruri.

  Dar în încăperile mici, este recomandabil să folosiți un suport de colț. El va ajuta pe coridoare și în alte locuri dificile. Sistemul de depozitare complet deschis adaugă o notă de confort. Rafturile pot fi amplasate la diferite înălțimi. În ceea ce privește dimensiunile, în majoritatea cazurilor acestea sunt 1,8x0,9 - 3x0,25 - 0,45 m.

  Distanța dintre rafturi este de 0,35–0,4 m.

  Diferența se poate aplica și materialelor. Rafturile din lemn masiv sunt ecologice și igienice. Dar sunt prohibitiv de scumpe. În aparență, structurile cu MDF nu sunt inferioare lor, în timp ce costul este vizibil mai mic. O altă opțiune bugetară este utilizarea PAL.

  Produsele metalice se disting prin rezistența lor și servesc mult timp. Dacă rafturile sunt din sticlă călită, vor arăta ușoare și nu vor supraîncărca spațiul. Dacă este dificil să alegeți un material, trebuie doar să le combinați. Dacă aveți probleme cu alegerea culorii, ar trebui să acordați preferință culorii tradiționale albe.

  Dar puteți folosi în siguranță și orice alte culori, chiar și negru bogat.

  În stilurile moderne, rafturile metalice sunt de obicei preferate. Dar clasicii sunt „prieteni” mult mai buni cu lemnul natural. În general, culoarea este pur individuală. O soluție unică de design arată întotdeauna interesantă, chiar dacă nu este atât de indiscutabilă. În plus, ar trebui spus despre rafturile cu bandă și spoturi - ambele opțiuni vor adăuga atractivitate.

  Opțiuni de cazare

  Dar un suport TV nu este doar un element funcțional. De asemenea, poate deveni un decor interior cu drepturi depline. Este logic să plasați rafturile pe peretele principal. Adevăr, în plus, luați în considerare dacă suvenirurile vor fi puse pe rafturi sau nu. În primul caz, totul trebuie așezat astfel încât lucrurile să fie acolo unde vor fi căutate dintr-o privire.Trebuie înțeles că instalarea televizorului strict în centrul celui mai lung perete este depășită, deși această recomandare poate fi încă găsită într-o varietate de surse. O ușoară decalare față de centru este pe deplin justificată.

  Important! O abordare modernă, relevantă, este să plasezi totul ca și cum nu ar exista deloc televizor.

  Trebuie doar să-ți imaginezi în minte dacă totul va arăta organic într-un astfel de caz. Această „simulare” va da răspunsul exact.

  Următoarele recomandări trebuie respectate:

  • pune un suport în hol de-a lungul peretelui cel mai îngust;
  • folosește-l într-o cameră mare pentru a împărți spațiul în jumătate;
  • într-o garsonieră, merită să instalați un suport TV în zona de lucru;
  • refuzați să împărțiți o cameră dreptunghiulară cu un suport, deoarece acolo va fi mai potrivită pe perete în sine.

  Producătorii

  Nu este deloc necesar să vă limitați la a lua în considerare opțiunile gata făcute de la IKEA. Mai mult, acolo este dificil, chiar aproape imposibil, să găsești cel mai potrivit tip de astfel de mobilier. Merită să aruncați o privire mai atentă la produsele celui mai mare producător european Sonorous. Standurile produse sub acest brand au devenit de mult standardul calității și al stilului plăcut.

  Se disting printr-o varietate de modele și forme geometrice.

  De remarcat este și mobilierul de la Munari. Această companie este unul dintre liderii de pe piața mobilierului de televiziune de înaltă calitate. Experiența acumulată peste 40 de ani ne permite să aplicăm soluții excelente. În plus, dezvoltatorii italieni folosesc materiale de o calitate excepțională. O altă opțiune excelentă este marca rusă „Angstrem”.

  Pentru a afla cum să faci un raft pentru un televizor cu propriile mâini, vezi videoclipul de mai jos.

  fara comentarii

  Comentariul a fost trimis cu succes.

  Bucătărie

  Dormitor

  Mobila