Totul despre suporturile TV IKEA

Conţinut
  1. Particularități
  2. Prezentare generală a modelului
  3. Cum să alegi?

Un suport TV modern este un mobilier elegant, de înaltă calitate, care nu ocupă mult spațiu și are caracter practic și versatilitate. Astăzi puteți găsi tot felul de opțiuni pentru acest mobilier, combinând funcționalitatea, prețul rezonabil, designul elegant și materialele bune.

Particularități

Printre sortimentul de mobilier al brandului suedez IKEA există multe opțiuni la modă și de înaltă calitate pentru mese și suporturi TV. Compania ofera mobilier in stil minimalist modern din materiale naturale sau combinate (lemn masiv, PAL, fibre, ABS). Dulapurile TV IKEA au mecanisme bine gândite de deschidere/închidere a ușilor (dacă există), găuri speciale ascunse pentru fire pe spate, canale pentru cabluri.

Există, de asemenea, compartimente pentru echipamente suplimentare și găuri de ventilație pentru a preveni supraîncălzirea.

O altă caracteristică a acestui mobilier este designul său ascetic. Formele simple, lipsa decorului și detaliile inutile îi vor atrage pe cei care preferă un stil modern laconic. În colecțiile mărcii, puteți găsi dulapuri în două direcții principale: clasic și minimalism. Culorile mobilierului sunt si ele simple: alb, gri, nuante de lemn natural, negru, albastru inchis. Opțiunile de culori strălucitoare pentru mobilierul TV sunt destinate în principal camerelor copiilor.

Pe lângă simple dulapuri TV, colecțiile IKEA au sisteme întregi de mobilier pentru sufragerie. Acestea constau dintr-un dulap lung, cutii de perete și rafturi. Puteți alege independent configurația dorită și numărul de cutii, plasându-le așa cum vă convine. Mobilierul acestui brand se va potrivi perfect în orice interior, dacă alegeți corect sertarele, rafturile și dulapurile potrivite.

Prezentare generală a modelului

Gama de noptiere IKEA este destul de larga. Următoarele modele pot fi găsite în catalog:

  • pe picioare;
  • suspendat;
  • cu rafturi deschise sau închise;
  • secțională;
  • cu rafturi pe care le poți muta după cum vrei;
  • „pereți” cu drepturi depline sub televizor.

Modele bugetare „Lakk” din plăci de fibre și PAL includ aproximativ 20 de tipuri de mobilier. Ele pot fi combinate între ele, completate cu picioare, atașate de perete. Colecția conține modele deschise și închise de noptiere cu uși oarbe sau din sticlă, rafturi, variante lungi sau scurte înguste. Culori - alb, negru, boabe de lemn. De asemenea, în sortimentul colecției Lakk există dulapuri și rafturi nevopsite pentru ca consumatorul să le poată picta singur în nuanța dorită.

Un astfel de mobilier este realizat, de regulă, din pin masiv ieftin (de mâna a doua).

Colecția „Hamnes” se prezinta in mai multe variante de piedestale inchise in stil clasic cu picioare, cu usi si manere. Există trei opțiuni de culoare pentru acest tip de mobilier - alb, negru, lemn deschis.

Piedestale "Best" sunt prezentate în diferite categorii de preț - de la ieftin la modele din lemn masiv sau furnir de nuc la un preț peste medie. Configurațiile sunt diferite - de la modele laconice mici la modele solide cu uși din sticlă, rafturi și sertare suplimentare. Pe langa modelele clasice la culoare, poti alege dulapuri cu usi albastre, panouri de beton, insertii gri-verde.

Colecție limitată „Stockholm” include mobilier din furnir de nuc, este format dintr-un raft TV cu trei compartimente inchise, unde sunt rafturi pentru electrocasnice, masute de cafea. Picioarele acestui mobilier sunt realizate din frasin masiv. În colecțiile IKEA nu există dulapuri de colț, dar un astfel de design poate fi realizat cu ajutorul secțiunilor și sertarelor Besto alegând configurația dorită.

Puteți face acest lucru singur în planificator sau contactați specialiștii magazinului. Poti alege sertare, dulapuri si rafturi din aceeasi colectie sau din altele prin combinarea mai multor nuante.

Cum să alegi?

Mai întâi trebuie să decideți asupra stilului de mobilier, materialului și prețului. Dacă sunteți în căutarea unui model ieftin, atunci aruncați o privire mai atentă la dulapurile din fibre / PAL și MDF. Ultima opțiune este de preferat, deoarece acest material nu conține adeziv toxic. Lemnul masiv este un material prietenos cu mediul, puternic și durabil, dar un astfel de mobilier va costa mult mai mult. În catalogul IKEA există multe opțiuni pentru piedestale din lemn masiv, de exemplu, „Stockholm”, „Hamnes”, „Malsjo”, „Havsta”. Sunt realizate din pin masiv și PAL, acoperite cu pete și lacuri ecologice.

Furnirul de nuc sau alt tip de lemn este, de asemenea, un material ecologic și scump. De obicei, un astfel de mobilier se află în segmentul de preț mediu, este absolut accesibil, servește mult timp și mulțumește cu un aspect frumos. Următorul lucru la care trebuie să aveți grijă este designul și dimensiunea raftului TV. Ar trebui să fie cel puțin la fel de mare ca ecranul, dar nu prea lung pentru a nu suprapune spațiul. Atunci când alegeți structuri complexe, constând din rafturi și sertare în jurul televizorului, nu trebuie să acordați atenție raportului dintre dimensiunea televizorului, peretele, zona camerei și structura de perete a dulapului în sine.

Pentru a face vizual spațiul camerei mai aerisit și mai mare, merită să preferați rafturile suspendate cu un design laconic și o nuanță deschisă. Pentru camerele mari, puteți alege un sistem complex de depozitare, constând nu numai dintr-un suport TV, ci și sertare suplimentare, rafturi și compartimente. În plus, raftul televizorului ar trebui să fie în concordanță cu restul mobilierului din cameră în stil și culoare. Pentru o cameră luminoasă, este mai bine să alegeți o opțiune neutră, pentru o pepinieră - luminoasă și veselă. Mobilierul contrastant arată bine în camerele mari într-un stil modern.

Merită să ne amintim că orice mobilier trebuie ingrijit, mai ales daca este din lemn masiv sau furnir. Rafturile TV îndeplinesc de obicei nu numai o funcție estetică, ci și practică, prin urmare, pentru ca mobilierul să nu-și piardă aspectul, este necesar să îl procesați periodic cu mijloace speciale, de exemplu, lustruire.

În următorul videoclip, veți găsi o prezentare detaliată a suporturilor TV IKEA.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila