Cum să echipați un apartament cu două camere de 100 mp. m?

Conţinut
 1. Aspect
 2. Opțiuni de aranjare
 3. Stiluri
 4. Exemple frumoase

Întrebarea este cum să echipați un apartament cu două camere cu o suprafață de 100 mp. m, nu atât de dificil pe cât pare. Ar trebui să începeți cu selectarea opțiunii optime de aspect și abia apoi să alegeți stilul potrivit, să evaluați diverse opțiuni interioare.

Aspect

Distribuirea structurii unui apartament cu doua camere de 100 mp. m, trebuie să te bazezi pe câți oameni îl vor folosi. Cererile lor nu sunt mai puțin importante. Asa de, cineva are nevoie de o cameră spațioasă pentru copii, în alte cazuri - o sală de sport de acasă, iar în altele - un birou liniștit. Dar nu te poți ghida doar după propriile tale gusturi. Este imperativ să se țină cont de caracteristicile pereților portanti și de comunicații pentru a preveni greșelile în timpul reamenajării.

Pentru o familie cu doi copii, este indicat să faci totul pentru ca ambii copii să aibă o cameră privată separată. Utilizarea pereților despărțitori moderni din gips-carton va ajuta la simplificarea creării și la economisirea banilor.

Dacă într-o cameră nu există suficient spațiu, adesea ieșirea din situație este conectarea acesteia cu un balcon sau o logie. Alte opțiuni comune de reamenajare:

 • trecerea de la o baie separată la o baie combinată;
 • fuziunea bucătăriei cu camera alăturată;
 • unirea unei părți a coridorului cu una dintre camere;
 • fuziunea a două camere alăturate.

Opțiuni de aranjare

Cel mai simplu mod de a sublinia unitatea designului este folosirea aceluiași material pentru finisarea podelei. Dar în baie și pe balcon, va trebui să folosești alte soluții, iar această retragere nu poate fi ocolită. Pereții sunt sfătuiți să fie finisați în culori deschise pentru a maximiza concentrarea pe o suprafață mare a spațiului. Culorile strălucitoare pot fi, de asemenea, folosite, dar ar trebui să fie aplicate ca accente locale. Aplicarea este permisă:

 • lactat;
 • bej;
 • paletă galben deschis.

Într-un interior rece, puteți folosi culori liliac și gri.

Cu toate acestea, acestea trebuie combinate cu un fundal general alb ca zăpada. Zonarea funcțională a spațiului este adesea practicată. Experții vă sfătuiesc să încercați să combinați zonele de zi și de luat masa. Această combinație vă permite să obțineți cea mai înaltă funcționalitate.

Stiluri

Pe o suprafață de 100 mp. m soluția cea mai justificată este utilizarea stilurilor moderne. Ele vă permit să obțineți cel mai înalt confort și să nu înglobeze spațiul. Într-un cadru high-tech, de exemplu, este accentuat avansul tehnic maxim al interiorului. Apartamentul trebuie să fie confortabil pentru viață, altfel hi-tech nu are rost.

Cu siguranță le va plăcea celor care vor ceva mai tradițional stil englezesc. În primul rând, exprimă ideea unui aranjament solid și laconic. Trăsătura sa caracteristică va fi utilizarea activă a lemnului și a elementelor sculptate. Adesea există „dungi” și „celule”. Este încurajată utilizarea șemineului.

Loft, denumit altfel stil mansardă, se va potrivi celor care doresc să-și sublinieze originalitatea și să creeze un mediu atractiv. Mobilierul din această versiune nu este de dorit să fie pus aproape de perete. Dar îl puteți transforma în partiții improvizate. Suprafețele rugoase, parcă nefinisate, sunt încurajate.

Într-un cadru de mansardă, cu toată brutalitatea și rigiditatea sa, trebuie să existe accesorii de înmuiere sub formă de pături confortabile sau abajururi delicate.

Exemple frumoase

Dacă combini un dormitor cu un balcon, poți obține o cameră de aproximativ același spirit.Elementele de decor gri deschis și galben deschis din acest design se dovedesc a fi aproape soluția ideală. Podeaua întunecată devine un fundal de decor bun. Este imposibil să nu observați că aceasta este încă o cameră destul de luminoasă, mobilată cu obiecte decorative. Mai ales de remarcat sunt tablourile de bun gust.

Dar o puteți face diferit - combinați bucătăria și camera de zi. Apoi canapeaua, atașată la un mic tejghea de bar, se dovedește a fi un excelent separator de spațiu. Uniformitatea decorului este subliniată de pardoseala galben deschis. Peretii si tavanele sunt vopsite in culori deschise placute. Important este că ambele zone sunt proiectate în stilul clasicilor moderni, mai degrabă decât o cheie ultra-modă.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila