Alegerea mușchiului artificial

Conţinut
 1. Caracteristică
 2. Vizualizări
 3. Aplicație
 4. Funcționare și îngrijire

Ecostyle a pășit în viața modernă cu un pas încrezător și este foarte popular în designul interior. Mușchiul artificial este o alegere bună pentru spațiile mici, elegante. Poate fi combinat cu ușurință cu orice materiale de finisare. Este în puterea lui să transforme vizual și să aducă o cameră obișnuită mai aproape de natură, fără a-i schimba confortul pentru proprietari.

Caracteristică

Mușchiul artificial este nepretențios de utilizat și este un material de decor mai bun decât mușchiul natural sau stabilizat. Este realizat din fibre polimerice artificiale, care se fixează pe căptușeală din poliester, pâslă, plasă. Principalele sale avantaje:

 • mușchiul artificial este în exterior strălucitor, saturat, nu se estompează, moale și delicat la atingere, insectele nu încep în el și nu este susceptibil la formarea de mucegai și putregai;
 • nu are miros străin, nu se sfărâmă și rămâne moale după utilizare îndelungată;
 • nu absoarbe aromele neplăcute și nu își pierde culoarea strălucitoare;
 • potrivit pentru utilizare pe termen lung, fără pierderea aspectului;
 • economic, frumos și cu siguranță merită banii cheltuiți, în funcție de calitatea suprafeței de mușchi reprodus, se formează prețul acesteia;
 • nu necesită condiții speciale de detenție: udare, instalare de iluminat suplimentar;
 • este posibilă refacerea zonelor deteriorate;
 • nu provoacă reacții alergice la oameni și animale.
 • pentru vopsirea fibrelor polimerice se folosește o paletă largă de culori, ceea ce face posibilă rezolvarea oricărei probleme de culoare în interior.

Există doar un minus - acesta nu este mușchi natural, dar acest lucru poate deranja, poate, doar sută la sută adepții de a folosi numai materiale naturale atunci când decorează o cameră.

Vizualizări

Majoritatea plantelor și mușchilor de exterior nu cresc în interior, dar pot fi achiziționate artificial din lanțurile de retail. O gamă largă este prezentată astăzi în toată varietatea de forme.

 • mușchi nodul. Forma sferică câștigă popularitate printre acvaristi.
 • Module decorative - sub formă de lichen de ren, strat, hummock.
 • Forma rotundă de piatră arată ca o plantă adevărată și nu necesită nicio întreținere specială.
 • Ruloul de mușchi este vândut în multe magazine, unde este tăiat imediat în bucățile necesare. Poate fi folosit în eco-design. Ia orice formă datorită unui poliester căptușit aerat. Într-o rolă, mușchiul are multe denumiri diferite: gazon artificial, covor, stâncă, vertical, diligent.

Aplicație

Se permite utilizarea mușchiului artificial în orice parte a locuinței, inclusiv dormitoare și holuri. Nu este nevoie să ne gândim la compatibilitatea plantelor, care în natură nu prind rădăcini una lângă alta, ceea ce deschide o marjă largă pentru creativitatea individuală. Bijuteriile neobișnuite te vor ajuta să-ți decorezi casa fără mari cheltuieli și îi vor încânta pe proprietarii lor timp de câțiva ani.

În interior pentru decorarea camerelor, mușchiul va fi o umplutură excelentă pentru acvariile din casă. Combinat cu statuile subacvatice de granit ale castelelor abandonate și epavele, va servi ca un decor minunat pentru lumea subacvatică. Un articol de decor, cum ar fi un florarium, va arăta grozav pe o măsuță de cafea. Relieful de mușchi situat sub panoul de sticlă va adăuga originalitate mesei.

Această piesă de mobilier va decora orice sufragerie sau zonă de studiu, saturând-o cu energia naturii.

Decorând un ghiveci de flori cu elemente de mușchi sau o sculptură, un meșteșug realizat manual sau rame pentru poze și fotografii, puteți crea confortul natural al unui mediu acasă. În baie, „covorul viu” din mușchi artificial este o adevărată descoperire. Este o plăcere să stai pe o astfel de curățare a covorului după ce ai făcut procedurile de apă.

O alternativă la gresia pentru o baie sau chiar o toaletă este o compoziție de mușchi. Un adevărat perete verde va adăuga o aromă unică interiorului. Folosind-o sub formă de umflătură va da originalitate și volum peretelui. O idee grozavă este să decorezi o oglindă în baie, încadrând-o cu elemente de verdeață.

Peretele verde al interiorului bucătăriei va fi un adevărat punct culminant al oricărei încăperi. În plus, puteți agăța iluminatul spot pe perete sau îl puteți decora cu picturi și fotografii.

Aplicarea în bucătărie va permite:

 • acordați-vă pozitiv dimineața;
 • zonarea camerei, separând vizual camera de zi de bucătărie;
 • Îmbunătățiți aspectul ustensilelor de bucătărie care arată grozav pe un fundal verde.

Phytowalls au devenit o nouă tendință în design. Puteți decora pereți gri și nedescripți în diferite moduri, aplicând elemente pe perete în zone mici sau într-o singură matrice verde.

Phytowalls au proprietăți de izolare fonică, ceea ce este, de asemenea, foarte plăcut.

În decorarea spațiilor de birouri, utilizarea mușchiului artificial de diferite culori va face o compoziție atractivă. Puteți pune un logo al mărcii sau numele companiei pe perete.

Puteți folosi mușchi și în aer liber. Figurile de copaci sau diverse animale decorate cu mușchi artificial în locurile de joacă, zonele de recreere și parcelele personale vor arăta original și frumos.

Pe stradă, mușchiul artificial se va înrădăcina bine pe pereții și acoperișurile teraselor, ferindu-le de lumina directă a soarelui și de ploaie. Pentru sezonul de iarnă, mușchiul de perete este îndepărtat și depozitat într-o cameră uscată. Anul urmator poate fi folosit din nou reparand usor panourile.

Funcționare și îngrijire

Mușchiul artificial nu este capricios la temperaturi extreme și intensitatea luminii. Conform recomandărilor experților, regimul de temperatură pentru acesta variază de la -2C la + 35C.

Întreținerea mușchiului artificial este ușoară. La intervale scurte, trebuie să curățați suprafața materialului artificial de praf, puteți face acest lucru cu o perie umedă în timpul fiecărei curățări.

O perie obișnuită servește ca instrument de îngrijire, unii folosesc aparate electrocasnice - un aspirator sau un uscător de păr. Puterea de procesare trebuie setată la minimum pentru a evita rănirea lamei verzi.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila