Varietate de căști Marshall

Conţinut
 1. Particularități
 2. Prezentare generală a modelelor aeriene
 3. Descrierea căștilor intraauriculare
 4. Caracteristici ale modelelor învelitoare
 5. Căști fără fir
 6. Prezentare generală a recenziilor

Astăzi, gama de căști de înaltă calitate și cu sunet grozav este pur și simplu uriașă. Alegerea iubitorilor de muzică este reprezentată de o varietate de dispozitive, caracterizate de o funcționalitate bogată. În acest articol vom arunca o privire asupra gamei de căști marca Marshall.

Particularități

Din 1962, compania engleză Marshall produce difuzoare muzicale de calitate, precum și diverse modele de amplificatoare. Produsele mărcii au câștigat o popularitate imensă în rândul muzicienilor rock celebri care prețuiesc cu adevărat calitatea impecabilă a sunetului. În 2014, Marshall a început să producă tipuri excelente de căști pentru telefoane, precum și dispozitive fără fir.

Mai mult, sortimentul brandului include singurul model de smartphone care a avut mare succes și în rândul iubitorilor de muzică.

Dispozitivele muzicale de înaltă calitate de la Marshall sunt încă la cerere și astăzi. Alegerea în favoarea lor este făcută de adevărați cunoscători ai sunetului de înaltă calitate.

Luați în considerare care sunt principalele avantaje ale modelelor moderne de căști de la marca engleză.

 • Principalul avantaj al dispozitivelor muzicale de marcă este la o calitate impecabilă a sunetului. Sunetul de la căștile Marshall este foarte clar.
 • Dispozitivele muzicale ale mărcii sunt diferite control foarte convenabil. Multe dispozitive sunt echipate cu un buton joystick inteligent. Nu puteți face clic accidental pe el. Se caracterizează prin mișcări clare cu un sunet de clic.
 • Modelele de căști englezești de marcă autonome pot funcționa mult timp fără reîncărcare... Dispozitivele muzicale au baterii foarte puternice.
 • Căști ale producătorului englez se poate sincroniza cu diverse sisteme de operare precum Windows, Android, iOS.
 • Producția muzicală în cauză poate fi conectat prin ieșirea AUX.
 • Sunt fabricate produse marca Marshall realizat exclusiv din materiale practice, fiabile și de înaltă calitate... Carcasele dispozitivelor se caracterizează printr-o fiabilitate ridicată și sunt foarte plăcute tactil.
 • Însuși dispozitivul căștilor de marcă este gândit până la cel mai mic detaliu. Multe dispozitive sunt fabricate folosind o tehnologie specială EarClick, datorită căreia sunt ținute în siguranță de urechile utilizatorului. Astfel de dispozitive pot fi purtate confortabil și fără probleme, împreună cu o pălărie și ochelari.
 • Căștile cu fir Marshall sunt echipate cu un cablu de rețea robust și robust. Amplificatoarele elastice din cupe și mufe asigură durabilitatea firului.
 • Sortimentul mărcii engleze include modele ergonomice pliabile de căști de înaltă calitate. Astfel de dispozitive sunt convenabile de purtat cu dvs., deoarece li se poate oferi cea mai compactă și forma posibilă.
 • Ar trebui notat design englezesc adevărat căști de marcă de la Marshall. Dispozitivele muzicale arată strict și restrâns, dar în același timp foarte stilate și elegante.
 • Căștile Marshall prezentate într-un sortiment bogat. Pentru iubitorii de muzică, există multe dispozitive de top disponibile, atât cu fir, cât și fără fir. Dispozitivele de marcă diferă nu numai prin factorul de formă, ci și prin funcționalitate.

Produsele muzicale marca Marshall au nu numai multe avantaje, ci și o serie de dezavantaje. Înainte de a cumpăra echipament englezesc, este mai bine să vă familiarizați cu ele.

 • Diferite modele de căști Marshall au diferite dezavantaje. De exemplu, dispozitivul Mode are o impedanță inutil de mare. Rezistența aici ajunge la 39 ohmi, ceea ce este potrivit doar pentru gadget-uri de mare putere. Majorul are un microfon destul de slab.
 • Căștile de marcă ale producătorului englez nu se pot lăuda întotdeauna cu o izolare a zgomotului suficientă. Când utilizați unele dispozitive în transport sau în aer liber, zgomotele externe rămân vizibile.
 • Sortimentul mărcii engleze include nu numai modele de căști negre și maro, ci și alb ca zăpada.... Arată elegant și atractiv, dar se murdăresc foarte repede.
 • Unele căști Marshall nu sunt foarte confortabile în design. Din această cauză, după un timp după ce au ascultat muzică, dispozitivele încep să exercite o presiune neplăcută asupra urechilor.

Prezentare generală a modelelor aeriene

Marca Marshall are modele excelente de căști on-ear de calitate. Să ne familiarizăm cu parametrii și caracteristicile tehnice ale acestora.

Maior II

Un dispozitiv muzical foarte popular, prezentat în două variante de culoare. Cumpărătorii pot alege între maro sau alb. Dispozitivul are un design prezentabil, mulțumește utilizatorii cu sunet actualizat. Căștile se caracterizează printr-o ergonomie îmbunătățită.

Căștile Major II oferă performanțe de bas mai profunde. Frecvențele înalte sunt mai detaliate aici, ceea ce îi încântă pe audiofili. Gama medie este inconfundabil de sofisticată.

Dispozitivul muzical considerat este echipat cu un cablu de rețea cu două fețe detașabil. Major II sunt căști de înaltă calitate, cu microfon și o telecomandă foarte convenabilă. Dispozitivul are o mini mufă în formă de L de 3,5 mm pentru durabilitate și ușurință în utilizare. Căștile au mufe duble de 3,5 mm, astfel încât utilizatorul poate alege cu ușurință partea mai convenabilă pentru conectarea cablului. În plus, este posibil să conectați căști suplimentare pentru partajarea pieselor muzicale.

Designul lui Major II este clasic și foarte elegant. Dispozitivul muzical demonstrează forma rotunjită grațioasă a carcasei, completată de un strat de vinil de înaltă rezistență. Datorită designului său flexibil, aceste căști se așează cât mai confortabil și confortabil posibil. Pernuțele pentru urechi din dispozitiv sunt făcute pentru a fi rotative și foarte moi. În sine, designul dispozitivului în cauză este pliabil. Sensibilitatea dispozitivului este de 99 dB.

Major II Pitch Black

Acesta este modelul de top din a doua serie Major II.... Dispozitivul are caracteristici avansate de sunet, produce un bas profund șic. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu un cablu cu două fețe detașabil, datorită căruia se caracterizează prin durabilitate și funcționare convenabilă.

Cablul pentru căști este echipat cu microfon. Controlul este efectuat de o telecomandă. Ca și în exemplul discutat mai sus, există mufe suplimentare de 3,5 mm la care puteți conecta încă o căști pentru a partaja muzică.

Căștile sunt fabricate cu perne pentru urechi foarte moi. Designul este, de asemenea, pliabil, astfel încât să puteți lua dispozitivul cu dvs. oriunde. Gama de frecvență a acestui dispozitiv elegant este de 10-20 kHz. Sensibilitatea căștilor - 99 dB.

Major II Steel Edition

O căști șic, cu ergonomie îmbunătățită și sunet luxos... Dispozitivul muzical de înaltă calitate are un cablu foarte fiabil și robust, cu microfon și telecomandă, care este complet detașabilă. Cablul poate fi folosit din ambele părți, făcând utilizarea căștilor cât mai practică și convenabilă.

Pernutele moi ale acestui model se potrivesc bine peste urechile utilizatorilor, fără a provoca disconfort sau disconfort. Designul acestui dispozitiv, ca cele discutate mai sus, este pliabil.

Căștile flexibile de marcă sunt durabile, practice și foarte frumoase.

Descrierea căștilor intraauriculare

În sortimentul mărcii engleze, puteți găsi nu numai deasupra capului, ci și modele excelente de căști intraauriculare.

Modul

Dispozitive relativ ieftine și de înaltă calitate de la Marshall. Dispozitivele produc un sunet minunat și foarte puternic cu distorsiuni minime și practic imperceptibile. Designul căștilor este cu adevărat unic. Dispozitivul vine cu pernițe suplimentare pentru urechi la dimensiunile actuale - S, M, L, XL.

Modelul de căști Mode este echipat cu un microfon de înaltă calitate și o telecomandă. Dispozitivul se caracterizează prin cel mai convenabil și atent control. Este suficient să faci o singură apăsare pe telecomandă pentru a primi un apel pe smartphone, precum și pentru a reda o piesă muzicală sau pentru a o întrerupe. Produsul are și o mini mufă de 3,5 mm în formă de L.

Modul EQ

Căști răcoritoare cu vid de la un brand englez. Sunt mai scumpe decât exemplul discutat mai sus. Sunetul dispozitivului Mode EQ este cât se poate de clar și puternic. Orice distorsiune este minimă, aproape subtilă.

Cu acest dispozitiv sunt incluse și pernițe suplimentare pentru urechi de diferite dimensiuni.

Dispozitivul de muzică Mode EQ are un microfon cu telecomandă. Sunt furnizate o varietate de setări de egalizare, există diferite moduri de ascultare a melodiilor. Utilizatorul poate seta modul EQ I sau EQ II pentru diferite sunete și bas.

Controalele de aici sunt la fel de simple și directe ca cele ale dispozitivului Mode. Căștile au și un mini jack în formă de L de 3,5 mm. Se disting printr-un design foarte frumos și prezentabil. Sensibilitatea aici este de 99 dB.

Minor II Bluetooth

Aceste căști intra-auriculare de ultimă generație sunt fără fir. Dispozitivul are un modul Bluetooth Qualcomm aptX de înaltă calitate. Dispozitivul de marcă este proiectat pentru 12 ore de redare wireless a muzicii fără reîncărcare. Sistemul de căști este inovator - au o buclă reglabilă pentru cea mai confortabilă și ergonomică potrivire.

Dispozitivul englezesc considerat are un nivel ridicat de funcționalitate. Cu acesta, puteți accepta și respinge apeluri de pe smartphone. Microfoanele încorporate fac posibilă nu numai desfășurarea conversațiilor, ci și înregistrarea notelor vocale prin intermediul unui dispozitiv mobil.

Caracteristici ale modelelor învelitoare

Căștile wrap-around marca Marshall sunt de o calitate excelentă. Aceste dispozitive muzicale sunt foarte populare. Să aflăm mai multe despre caracteristicile și funcționalitatea lor.

mijlocul A.N.C

Model minunat de căști învăluitoare cu anulare activă a zgomotului de marcă... În plus, dispozitivul este echipat cu tehnologie Bluetooth aptX. Căștile oferă un sunet wireless superior, atenuând în același timp toate sunetele din jur.

Datorită acestor funcții, dispozitivul în cauză îți permite să te bucuri pe deplin de melodiile tale preferate.

Modelul Mid A. N. C oferă până la 20 de ore de ascultare wireless a muzicii în timp ce anulează în mod activ zgomotul ambiental. Nu trebuie să utilizați anularea zgomotului, atunci bateria dispozitivului va dura 30 de ore.

Monitorizați

Cel mai accesibil model din linia de căști wrap-around. Acesta este un dispozitiv hi-fi minunat care a absorbit toată puterea sunetului pur și excelent. Însuși designul căștilor asigură o izolare excelentă a zgomotului, dar în același timp nu exercită o presiune neplăcută asupra urechilor utilizatorului.

Unitatea în cauză produce sunet de calitate studio, vă permite să schimbați setările audio prin filtre de trecere înaltă. Aparatul are un design clasic foarte atractiv, gravat sub forma unui logo alb al brandului. Corpul produsului este completat de piele artificială neagră.

Cablul microfonului este detașabil în designul acestor căști.De asemenea, este echipat cu telecomandă. Există o mufă suplimentară de 3,5 mm, datorită căreia utilizatorul poate conecta o altă căști. Designul dispozitivului este pliabil. Această poziție este realizată complet cu o carcasă convenabilă.

Monitor Steel

O altă căști hi-fi premium care oferă un sunet cu adevărat epic. Dispozitivul mulțumește iubitorilor de muzică cu sunet de calitate studio, face posibilă modificarea setărilor printr-un sistem special.

Articolul în cauză, ca și modelul anterior, este completat de un cablu detașabil, rezistent, cu microfon și telecomandă. Există și o mufă de 3,5 mm aici.

Căștile Monitor Steel sunt proiectate într-un stil clasic scump. În producția acestui model, sunt utilizate numai materiale de înaltă calitate și premium, care se disting prin fiabilitate și caracter practic ridicat. Structura este echipată cu balamale din oțel de înaltă rezistență, acoperire din piele artificială.

Filtrele pentru căști sunt pastile și trec înalte. Aparatul vine cu o husă convenabilă pentru transport și depozitare. Designul produsului muzical Monitor Steel este complet pliabil.

Căști fără fir

În prezent, modelele moderne wireless de căști Marshall sunt deosebit de populare. Un brand englez binecunoscut produce astfel de dispozitive muzicale într-o gamă bună. Iubitorii de muzică pot alege atât dintre dispozitive premium relativ ieftine, cât și scumpe.

Maior III

Dispozitiv modernizat de înaltă calitate cu design clasic. Dispozitivul este echipat cu un modul Bluetooth AptX, capabil să reda melodii timp de 30 de ore fără încărcare suplimentară. Acest model de căști wireless de marcă este completat de o acoperire de vinil extrem de durabilă, echipată cu un logo scris de mână al unei renumite companii engleze.

Designul dispozitivului luat în considerare are balamalele 3D reduse, oferindu-i un aspect mai rațional și mai atractiv. Modelul este completat și de fire răsucite groase, cu amortizoare din cauciuc întărite. Calitatea de construcție a dispozitivului muzical este impecabilă.

În plus, echipamentul fără fir Major III produce un sunet uimitor, se caracterizează printr-un tip de design pliabil și este vândut într-un pachet bogat.

Major II Bluetooth

O modificare wireless foarte populară a căștilor Major II de vârf. Conectarea unui dispozitiv prin modulul Bluetooth vă permite să vă bucurați de melodiile preferate timp de 30 de ore fără a vă reîncărca. Utilizatorul poate asculta muzică la calitate înaltă. Dispune de tehnologie aptX care minimizează orice problemă de sincronizare audio sau video, astfel încât să puteți viziona filme într-un mod captivant.

Designul acestor căști englezești de înaltă calitate include același cablu detașabil în două căi cu un microfon și o telecomandă. Această piesă este compatibilă cu orice sursă de muzică cu mufă de 3,5 mm. Mini mufă. Când ascultați fișiere audio fără fir, este posibil să utilizați o altă mufă goală de 3,5 mm pentru a conecta căști suplimentare pentru a asculta melodiile preferate din companie.

Major II Alb Bluetooth

Un model de primă clasă de căști englezești de marcă, al căror corp este realizat într-o culoare albă rafinată. Acest dispozitiv muzical este conectat printr-un modul Bluetooth încorporat. Utilizatorul poate asculta melodiile preferate timp de 30 de ore fără a-și face griji cu privire la reîncărcările suplimentare.

În acest caz, ca și în căștile discutate mai sus, este posibil să ascultați melodii la calitate originală de CD. Și aici este furnizată o tehnologie specială atpX, care minimizează orice probleme în timpul sincronizării dispozitivului cu fișiere audio și video.

Acest echipament de marcă conține o baterie reîncărcabilă de înaltă calitate, cu o capacitate de 680 mAh. Poate rezista până la 37 de ore de redare a muzicii la cel mai înalt nivel de volum. Aceștia sunt indicatori foarte buni, cu care nu toate dispozitivele de tip similar se pot lăuda astăzi.

Designul pliabil al acestor căști albe atractive este foarte confortabil. Acest lucru facilitează transformarea dispozitivului într-un companion excelent de călătorie. Există, de asemenea, difuzoare de 40 mm reglate pentru a reproduce bas uimitor, medii netede și înalte foarte puternice.

Dispozitivul și smartphone-ul sunt controlate prin intermediul unui joystick analogic convenabil.

Prezentare generală a recenziilor

Căștile fără fir și cu fir de marcă de la marca britanică Marshall sunt foarte populare. Din acest motiv, oamenii lasă multe recenzii diferite despre acest produs. Procentul lor principal este pozitiv, dar există și astfel de răspunsuri în care iubitorii de muzică observă o serie de neajunsuri în spatele dispozitivelor de marcă.

În cele mai multe cazuri, posesorii căștilor Marshall sunt încântați de durata de viață a bateriei, calitatea sunetului impecabilă, designul rafinat și prezentabil, materialele de înaltă calitate. Potrivit multor utilizatori, dispozitivele muzicale Marshall sunt printre cele mai optime din punct de vedere al raportului preț-calitate.

Oamenii au observat anumite dezavantaje în spatele căștilor Marshall. De regulă, utilizatorii sunt nemulțumiți de faptul că unele dispozitive presează neplăcut pe cap și urechi; în anumite modele, există un microfon insuficient de puternic. Nu toți cumpărătorii sunt mulțumiți de costul dispozitivelor de marcă, precum și de fiabilitatea joystick-ului și a firelor.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila