Pături Togas

Conţinut
 1. caracteristicile produsului
 2. Gamă
 3. Excipienți
 4. Recenzii

Uneori este foarte dificil să alegi o pătură caldă, de înaltă calitate și frumoasă în același timp. Pentru a simplifica sarcina, pătura Togas va ajuta, combinând toate aceste calități.

caracteristicile produsului

Togas este o marcă renumită de textile pentru casă din Grecia. Istoria sa a început în 1926 odată cu înființarea unui mic atelier de cusut specializat în îmbrăcăminte pentru militari. Ilias Togas a devenit părintele fondator al companiei.

De-a lungul timpului, compania s-a recalificat pentru coaserea textilelor de casă și a atins un nou nivel de producție. Prima serie de lenjerie de pat bogat brodate de la Togas a impresionat clienții, iar compania le-a câștigat încrederea. În fiecare an, compania a continuat să-și mărească capacitatea și să-și extindă gama. Când a intrat pe piața rusă în 1993, era deja una dintre cele mai mari firme din Grecia.

În prezent, mai multe mărci comerciale se dezvoltă cu succes sub marca Togas, producând aproximativ 3 mii de nume de produse, printre care păturile ocupă un loc semnificativ.

Una dintre principalele caracteristici ale păturii mărcii grecești este prețul lor destul de ridicat.

Dar pentru acest preț cumpărătorul primește:

 • calitate superioară;
 • aspect original și estetic;
 • rezistență, fiabilitate și durabilitate.

În plus, într-o gamă largă de produse, toată lumea poate alege cea mai potrivită opțiune care să satisfacă gusturile proprietarului și să se potrivească perfect în interiorul oricărei încăperi.

Gamă

Întreaga varietate de pături Togas este împărțită în trei grupuri mari:

 • Plămânii. Gama include opțiuni mai ușoare și mai calde. Husele exterioare ale acestor pături sunt realizate din in și bumbac natural, tencel (fibre de eucalipt, nanoprocesate) și mătase. Batiste și satin sunt adesea folosite. Una dintre cele mai recente inovații este o pătură de bambus-bumbac. Fibrele de bambus conferă materialului o calitate unică. O astfel de pătură garantează nu numai un somn confortabil și odihnă, ci și o relaxare completă, o creștere a tonusului general și o accelerare a procesului de regenerare celulară.
 • Tot sezonul. Pentru coaserea lor, se folosesc cel mai des cochilii din satin, jacquard sau cambric. Puteți găsi și huse de mătase. În interior există umpluturi naturale care te pot încălzi în orice vreme.
 • Cald. Produse constând din umpluturi calde ascunse sub o acoperire durabilă cambric.

O categorie aparte o reprezinta paturile antistres, a caror husa este realizata din microfibra imbogatita cu carbon cu adaos de fire de argint si cupru. Atunci când intră în contact cu corpul uman, un astfel de țesut îndepărtează o sarcină statică, promovează relaxarea musculară și reglarea adecvată a biocurenților corpului.

Toate materialele folosite sunt hipoalergenice și sigure atât pentru adulți, cât și pentru copii.

În ceea ce privește dimensiunile, majoritatea modelelor pot avea mai multe opțiuni de dimensiune simultan: de la 140x200 cm la 220x240 cm.

Excipienți

Ca umplutură pentru pături, Togas folosește:

 • Puf de gâscă selectatfăcând produse incredibil de ușoare și calde. În plus, nu miroase, nu provoacă iritații și alergii, iar germenii și bacteriile nu se înmulțesc în el.
 • Lână. Lâna cel mai des folosită este oile crescute în regiuni ecologice curate. Datorită metodelor blânde de prelucrare, lâna își păstrează toate calitățile cele mai bune și ajută la crearea temperaturii optime în timpul somnului. În locul lânii de oaie se poate folosi uneori lână de cămilă, care are numeroase avantaje datorită conținutului ridicat de lanolină.
 • Mătase. Materialul folosit ca umplutură diferă prin proprietăți și calități de cel folosit pentru coaserea huselor. Pentru a umple păturile, producătorul folosește o varietate scumpă de mătase de dud, obținută dintr-un tip special de viermi de mătase.
 • Bumbac. Filler 100% natural, subțire și elastic, care conferă produsului proprietăți excelente de control termic.
 • Microfibră. Material respirabil, hipoalergenic, ușor și ușor de utilizat, inodor și respingător de praf.

Cele mai populare serii de pături de la brandul grecesc sunt Daily și Classic. În modelele din prima serie, fibrele de eucalipt sunt folosite ca umplutură, în a doua - lână de angora cu impregnare antibacteriană de aloe vera.

Recenzii

Numeroase recenzii ale clienților despre produsele Togas indică faptul că aceste pături sunt cu adevărat populare. Și, de asemenea, că toate calitățile declarate de producător sunt destul de adevărate. Mulți consumatori, familiarizandu-se cu produsele, le cumpără fără teamă pentru copii mici. În același timp, părinții sunt încrezători că dormitul sub o astfel de pătură va fi sigur, confortabil și util pentru copil.

Clienții observă în special că nu este cald sau frig sub păturile Togas, deoarece acestea reglează perfect temperatura, lăsând să intre aer și absorbind umezeala. Și, desigur, cumpărătorii apreciază rezistența și durabilitatea produselor care își justifică pe deplin prețul.

Vezi mai jos cum să alegi pătura perfectă.

7 comentarii
Iulia Arturovna 29.01.2018 22:12
0

Ne-am mutat împreună cu soțul meu într-un apartament nou și am decis să renovăm lenjeria de pat în același timp. Am luat o pătură din lână de cămilă din satin. L-am apreciat deja - incredibil de cald, asta e exact cald - nu este cald sub el, ci confortabil. Va sfatuiesc cu incredere, nu veti regreta.

Multumesc, articolul este interesant. Eu și soția mea am cumpărat o pătură din fibre lactate. Sincer să fiu, habar nu aveam că se poate întâmpla deloc așa ceva, dar soția mea a insistat să cumpere și nu m-am descurajat. Nu știu dacă acidul lactic este într-adevăr acolo și dacă într-adevăr are un efect benefic asupra pielii, dar să dormi sub o astfel de pătură este o plăcere)))

Anastasia 17.05.2018 00:36
0

Preferatele mele sunt păturile simple de in.

Articol tare și util, mulțumesc!

Irina M. 06.08.2019 14:48
0

Articolul este eficient.

Lvova Anya 09.08.2019 14:17
0

Multumesc pentru articol!

0

Articolul este foarte informativ. O pătură de mătase este potrivită pentru pielea mea sensibilă, este foarte confortabil să dormi sub ea. Il recomand cu siguranta.

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila