Descrierea uscătoarelor de aer Ballu

Conţinut
 1. Particularități
 2. Varietate de modele tradiționale
 3. Privire de ansamblu asupra multicomplexelor
 4. Instructiuni de folosire

Ballu produce dezumidificatoare foarte bune si functionale. Tehnologia proprietară este de cea mai înaltă calitate, funcționează foarte eficient, fără a crea zgomot inutil. În articolul de astăzi vom analiza o descriere detaliată a uscătoarelor de aer moderne de la Ballu.

Particularități

Dezumidificatoarele de înaltă calitate Ballu au apărut pe piața internă în urmă cu mai bine de 10 ani. Produsele acestui producător sunt foarte populare și sunt prezente astăzi în multe case. Oamenii cărora le pasă și le pasă cu adevărat de sănătatea lor cumpără dezumidificatoare Ballu de înaltă calitate și sunt foarte mulțumiți de ele. Adesea, astfel de echipamente sunt achiziționate nu numai pentru apartamente și case, ci și pentru birouri, garaje și chiar subsoluri.

Dezumidificatoarele moderne de la Ballu au câștigat o popularitate imensă și recunoașterea clienților dintr-un motiv. Dispozitivele fiabile și eficiente au multe avantaje care le-au făcut să fie solicitate de mulți ani.

 • Dezumidificatoarele Ballu se caracterizează prin calitatea lor de construcție impecabilă. Dispozitivele originale ale acestui brand nu au un singur defect sau defect în designul lor. Mai mult, pentru producerea fiecărui uscător de aer Ballu se folosesc doar materiale de cea mai înaltă calitate, fiabile și practice.
 • Echipamentul de dezumidificare de înaltă calitate de la Ballu este durabil și durabil. Echipamentul fiabil este adaptat pentru ani de service fără probleme. Chiar și după o perioadă lungă de funcționare, dezumidificatorul Ballu nu va fi supus unei uzuri puternice, nu își va pierde cele mai bune calități, demonstrate inițial.
 • Politica de prețuri a mărcii Ballu atrage și ea. Producătorul produce uscătoare de aer excelente, care sunt foarte ieftine. Costul redus nu afectează în niciun fel calitatea produselor fabricate.
 • Dezumidificatoarele originale Ballu se caracterizeaza printr-un consum redus de energie. Acest lucru sugerează că operarea dispozitivelor de marcă va fi economică, nu deosebit de costisitoare.
 • Echipament de înaltă calitate de la Ballu demonstrează o funcționare perfectă și fără probleme chiar și la temperaturi scăzute.
 • Utilizarea dezumidificatoarelor mărcii este foarte ușoară și simplă. Gestionarea acestor dispozitive este gândită până la cel mai mic detaliu, prin urmare este intuitivă și convenabilă. Fiecare client își va putea da seama cum să folosească echipamentul Ballu. Dacă aveți întrebări, o persoană se poate consulta oricând la instrucțiunile de utilizare care vin cu fiecare model de dezumidificator.
 • Dispozitive Ballu caracterizat prin siguranță absolută și fiabilitate ridicată.
 • Echipamente tratate de la brand celebru sunt furnizate mai multe moduri diferite de operare, ceea ce indică un nivel ridicat de funcționalitate.
 • Dezumidificatoarele Ballu sunt ușor și simplu nu numai de operatdar şi să servească. De obicei, utilizatorii nu au nicio problemă cu asta.
 • Majoritatea dezumidificatoarelor Ballu sunt practic silențioase, prin urmare, nu deranjați gospodăria.

Produsele marca Ballu demonstrează un număr considerabil de avantaje și, prin urmare, sunt la mare căutare. Dezumidificatoarele nu au dezavantaje serioase. Cele mai multe dintre dezavantajele pe care le au dispozitivele Ballu sunt strict subiective și pentru diferite persoane se dovedesc a fi diferite.

Varietate de modele tradiționale

Gama de dezumidificatoare de calitate Ballu include multe modele excelente cu diferite caracteristici tehnice. Să aruncăm o privire mai atentă asupra parametrilor celor mai populare dezumidificatoare tradiționale.

 • Ballu BD30U. Un model foarte bun de dezumidificator cu o putere de 520 wati. Aparatul are un corp alb frumos. Capacitatea de dezumidificare este de 30 de litri pe zi, ceea ce este ideal pentru un spațiu de locuit standard. Aparatul se caracterizează prin dimensiuni compacte, demonstrează cel mai economic consum de energie și atrage utilizatorii cu un nivel de zgomot foarte scăzut în timpul funcționării. Dispozitivul luat în considerare poate funcționa la temperaturi de la +5 la +32 grade Celsius.
 • Ballu BDT-25L. Dezumidificatorul de marcă populară, ideal pentru încăperi de până la 20 mp. m. Productivitatea maximă este de 25 de litri pe zi, există 2 moduri de dezumidificare a aerului. Când rezervorul de condens este plin, dispozitivul se oprește automat. Echipamentul luat în considerare prevede instalarea verticală, este controlat electronic, dispune de toți senzorii și indicatorii necesari. Aparatul Ballu BDT-25L are caracteristici bune, dar astăzi nu este atât de ușor să-l găsești în stoc.
 • Ballu BD70T. Dispozitiv rece care demonstrează performanțe ridicate în îndepărtarea umezelii. Dispozitivul oferă control tactil modern, este echipat cu un afișaj LCD informativ și toți senzorii/indicatorii necesari. Aparatul în cauză funcționează cu zgomot minim, are hidrostat încorporat și este dotat cu funcție de dezghețare. Modelul Ballu BD70T poate deservi cu succes spații de până la 58 mp. m.
 • Ballu BD10U. Un model de uscător de aer ieftin și extrem de eficient, caracterizat printr-un design compact și elegant. Acest dispozitiv, ca și cel discutat mai sus, este controlat printr-o metodă sensibilă la atingere și este echipat cu un afișaj LCD. Există un temporizator de oprire, un hidrostat încorporat, un indicator de umiditate și temperatură. Dispozitivul în cauză este conceput pentru a deservi încăperi mici, a căror suprafață nu depășește 17 metri pătrați. m.
 • Ballu BD50N. Un model minunat de dezumidificator care este mai scump decât cel discutat mai sus. Demonstrează performanțe foarte ridicate, oferă 2 viteze diferite ale ventilatorului, 2 afișaje LED. În proiectarea acestui dispozitiv există un filtru de aer special de tip ranforsat. Consumul de energie al acestei unități este foarte economic. De asemenea, are un hidrostat încorporat și o carcasă robustă, de înaltă calitate.
 • Ballu BD15N. Un dispozitiv bun și relativ ieftin, care poate funcționa la temperaturi cuprinse între +7 și +32 de grade Celsius. Aparatul are hidrostat incorporat si este foarte silentios si eficient. Un dezumidificator de uz casnic este ideal pentru utilizare în interior, cu o suprafață de cel mult 18 metri pătrați. m. Modelul este echipat cu opțiune de dezghețare, are un temporizator de oprire. Acest dezumidificator se caracterizează prin dimensiunea sa compactă și aspectul atractiv.
 • Ballu BD20N. Un dispozitiv foarte productiv, cu un temporizator de oprire, un hidrostat încorporat și un indicator al rezervorului de condens plin. Produsul are funcție de dezghețare. Există o indicație utilă a umidității și temperaturii. Dispozitivul în cauză este proiectat să funcționeze într-o încăpere de până la 24 de metri pătrați. m.

Acestea sunt doar câteva dintre modelele de top de uscătoare de aer Ballu BD20N. Principiul funcționării lor este același, dar setul de funcții este diferit. Puteți alege modelul perfect pentru aproape orice încăpere și condiții de funcționare.

Privire de ansamblu asupra multicomplexelor

Gama brandului include multi-complexuri de dezumidificare foarte bune de cea mai buna calitate. Sunt bogate în funcționalitate și demonstrează o productivitate ridicată. Să aruncăm o privire la unele dintre aceste produse de marcă.

 • Ballu BD30MN. Un model excelent, realizat in carcase alb-negru. Acest dispozitiv poate usca cu ușurință hainele, scăpa camera de nivelurile excesive de umiditate, poate restabili parametrii climatici optimi, poate implementa aromatizarea și ionizarea. Dispozitivul în cauză face față rapid soluționării sarcinilor de bază, este echipat cu o funcție de repornire automată și este protejat în mod fiabil de posibile scurgeri. Aparatul Ballu BD30MN functioneaza cat mai silentios, poate functiona in mod automat.
 • Ballu BD12T. Un aparat foarte bun care poate elimina nivelurile ridicate de umiditate din camera, purifica aerul de microorganismele daunatoare prin expunerea la o lampa UV, hainele uscate in baie. Aparatul funcționează rapid și eficient, dar în același timp consumă energie foarte economic. Aparatul Ballu BD12T functioneaza cat mai silentios, este dotat cu cronometru si poate functiona in modul automat. Dispozitivul compact considerat, care ocupă un minim de spațiu liber, este protejat în mod fiabil de posibile scurgeri.

Instructiuni de folosire

Ca orice alte aparate de uz casnic, dezumidificatoarele Ballu trebuie folosite strict conform tuturor regulilor. Doar funcționarea corectă și corectă va garanta funcționarea completă și eficientă a unui astfel de echipament.

Regulile de utilizare a uscătoarelor Ballu sunt strict individuale și depind de caracteristicile, setările și opțiunile fiecărui model specific. De aceea este atât de important să citiți instrucțiunile înainte de a porni dispozitivul achiziționat. Cu toate acestea, există reguli generale care se aplică tuturor dezumidificatoarelor Ballu. Să aruncăm o privire la cele mai importante dintre ele.

 • De îndată ce dispozitivul este acasă după transport, acesta trebuie așezat în poziție verticală. Dezumidificatorul trebuie lăsat în această poziție pentru cel puțin 2 ore. Acesta poate fi lansat doar după această etapă.
 • Dispozitivul trebuie conectat la o sursă de alimentare separată de 220-240 W. Alte dispozitive nu pot fi conectate la aceeași sursă.
 • Înainte de a începe funcționarea, înainte de a porni dezumidificatorul, este imperativ să verificați starea cablului de alimentare. Dacă are chiar și cea mai mică deteriorare, trebuie înlocuit cu unul nou contactând Service-ul Ballu.
 • Pentru a evita eventualele scurgeri de apă în timpul funcționării dezumidificatoarelor Ballu și, de asemenea, pentru a nu întâlni funcționarea prea zgomotoasă a aparatului, acesta trebuie așezat pe o suprafață orizontală perfect plană.
 • Dacă dispozitivul trebuie mutat dintr-un loc în altul, acest lucru trebuie făcut cu cea mai mare grijă și acuratețe. Dezumidificatorul nu trebuie niciodată lovit sau înclinat puternic în jos. Este important să vă asigurați că dispozitivul nu cade accidental pe podea, deoarece acest lucru poate provoca defecțiuni foarte grave.
 • Nu conectați sau deconectați echipamentul decuplând priza de la rețea. Astfel de manipulări pot fi efectuate numai prin apăsarea butonului special ON / OFF.
 • Nu puneți nimic în grilajele de admisie a aerului aparatului. Acest lucru este foarte periculos deoarece ventilatorul din dispozitivele Ballu funcționează la o viteză foarte mare.
 • Daca in casa sunt copii mici, este foarte important ca acestia sa nu aiba acces la dezumidificatorul Ballu.
 • Foarte des se acumulează praf pe grătare în proiectarea dezumidificatoarelor, care trebuie îndepărtate. Pentru aceasta, este recomandat să folosiți o cârpă curată de bumbac înmuiată în apă caldă cu săpun. Astfel de manipulări de curățare sunt necesare în mod regulat.
 • În niciun caz nu trebuie turnată apă pe dezumidificatorul Ballu, chiar și în cantități mici. Această interdicție se datorează faptului că pătrunderea apei în dispozitiv poate provoca șoc electric.

Achizitionand un dezumidificator Ballu, utilizatorul trebuie sa studieze cu atentie instructiunile de utilizare a acestuia, chiar daca functionarea aparatului pare extrem de simpla.Acest lucru vă va proteja de acțiunile necorespunzătoare care pot duce la deteriorarea echipamentelor de uz casnic.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila