Uscătoare de aer de la NeoClima

Conţinut
  1. Particularități
  2. Caracteristicile modelului
  3. Cum se utilizează?

Dezumidificarea aerului este un proces important atât pentru viața de zi cu zi, cât și în condițiile de construcție, fiind folosit și ca procedură de reducere a nivelului de umiditate după inundații și accidente. În acest moment, producătorul NeoClima a reușit în această industrie, creând produse în diverse scopuri pentru lucrul cu microclimatul interior.

Particularități

Dezumidificatoarele NeoClima sunt prezentate într-o varietate de tipuri - industriale, montate pe perete, mobile, dar totuși cele mai populare sunt cele de uz casnic. Sunt foarte simple și nu necesită nicio instalare sau asamblare specială. Datorită unui număr considerabil de modele, fiecare cumpărător poate achiziționa pentru el însuși echipamentul care va îndeplini caracteristicile dimensiunii camerei, gradul de umiditate din aceasta și scopul acesteia.

Caracteristica cheie a acestor produse este ușurința în utilizare, care este principala prioritate a producătorului atunci când creează noi modele, precum și atunci când îmbunătățește vechiul sortiment. Utilizatorul trebuie pur și simplu să pornească dispozitivul și să urmeze procedurile asociate cu utilizarea și înlocuirea anumitor elemente. În acest sens, NeoClima a decis să minimizeze participarea umană, deoarece acţionează doar în anumite momente când rezervoarele cu lichid sunt deja umplute.

Politica de prețuri este, de asemenea, de înțeles, care este construită pe un sistem vertical de la modele mai puțin avansate din punct de vedere tehnologic la modele mai versatile și mai performante.

Caracteristicile modelului

ND-10AH - cel mai simplu model, popular printre cei care au nevoie doar de o mică dezumidificare a aerului, ceea ce se întâmplă adesea în anumite momente în timpul unei schimbări bruște a vremii. Principalele avantaje ale acestui produs includ raportul dintre performanță și dimensiunile mici, precum și un design alb atractiv. Dimensiunile 310x400x243 mm si greutatea 11,5 kg permit utilizatorului sa deplaseze aceasta unitate intre incaperi si parti ale cladirilor industriale.

Parametrul de dezumidificare este de 0,42 l/h, consumul de aer este de 90 de metri cubi. m/h. Volumul rezervorului de colectare a condensului este de 1,5 litri, gradul de protecție este IPX0. ND-10AH are o suprafață de lucru activă de 14-16 mp. contoare, consumul de energie este de 230 W. Există o funcție de dezghețare automată.

Schimbătorul de căldură cu plăci ajută la dezumidificarea rapidă a încăperii imediat după începerea lucrului. În acest caz, timpul de încălzire este minimizat.

Există o conductă de drenaj pentru scurgerea apei în chiuvetă sau conectarea la sistemul de canalizare. Un filtru special este încorporat pentru a curăța aerul de praf. Pe partea superioară a dispozitivului se află butoane de control, iar numărul lor mic face operarea mult mai ușoară. Nivelul de zgomot este de aproximativ 39 dB.

ND-20AH este o versiune îmbunătățită a modelului anterior. Merită să începeți cu caracteristicile avansate care fac această unitate versatilă. Suprafața prelucrată a spațiilor a fost mărită la 25-28 mp. metri, în timp ce parametrul de dezumidificare a ajuns la 0,83 l/h. Capacitatea de 3,6 litri a rezervorului de condens permite utilizatorului să nu mai golească recipientul, ceea ce îmbunătățește oarecum confortul. Consumul de aer depinde de modul de funcționare și este de 150/170/190 metri cubi. metri respectiv. Parametrul de presiune acustică ajunge la 48 dB.

Dimensiuni 351x492x260 mm, greutate 14,5 kg. Noile caracteristici includ controlul cu microprocesor și afișaj LCD. Ele vă permit să schimbați modurile de funcționare, precum și să monitorizați toți indicatorii importanți pentru a le corecta în funcție de zona camerei, precum și o creștere a nivelului de umiditate din aceasta.Este indicat și timpul de funcționare programat. Selectarea vitezei ventilatorului face posibilă accelerarea dezumidificării, ceea ce duce la un consum mai mare de energie.

Sistemul de autodiagnosticare va încerca să identifice și să elimine erorile în timpul funcționării produsului, dacă este posibil. ND-20AH este un dispozitiv foarte util și de înaltă calitate care este utilizat într-o mare varietate de situații casnice.

ND-24AH este un dezumidificator foarte asemănător cu ND-20AH. Diferența constă în domeniul de aplicare, deoarece există diferențe de putere. Suprafața de lucru a sediului este de 30-34 mp. contoarele vă permit să utilizați acest dispozitiv nu numai într-o casă sau apartament, ci și în unități comerciale, în zone de vânzare și alte spații cu un grad excesiv de umiditate. Creșterea puterii a afectat și greutatea, care s-a schimbat, dar nu semnificativ - de la 14,5 kg la 15. Un plus important a rămas păstrarea nivelului de presiune acustică de 45 dB.

Din punct de vedere structural, ND-24AH este puțin mai bun decât predecesorul său, în timp ce volumul rămâne același. În ceea ce privește funcțiile individuale, acestea sunt în mare parte aceleași. S-a păstrat un panou de control convenabil, prin care puteți regla funcționarea echipamentelor și puteți selecta viteza ventilatorului. Există o reglare a intensității dezumidificării, există filtre pentru curățarea aerului de praf.

Indicatorii vă vor ajuta să determinați când să goliți rezervorul de condens și, de asemenea, să cunoașteți nivelul de umiditate. Gradul de protecție IP24 va împiedica pătrunderea unor cantități mici de umiditate în interiorul dispozitivului.

Dezumidificarea în 1 oră vă permite să acumulați 1 litru de lichid.

ND-30AEB este un model foarte eficient capabil să facă multă muncă. În ciuda aceleiași baze ca și alte dispozitive, această unitate diferă în indicatori mai remarcabili pentru utilizare în spații nerezidențiale decât altele. Intervalul de dezumidificare de la 35 la 80% vă permite să selectați valoarea necesară în funcție de tipul de cameră și de nevoile personale ale utilizatorului.

Suprafata de lucru de la 35 la 40 mp. metri, în timp ce parametrul de dezumidificare este de 1,25 l/h. Intervalul de temperatură de la +6 la +35 permite ca această unitate să fie utilizată în locuri cu încălzire slabă. Având în vedere că aerul cald iese din el în sus, se poate încălzi într-o oarecare măsură. Este de remarcat consumul considerabil de aer de 200/225/275 metri cubi. m/h datorită intensității mari a modurilor de funcționare. Consum de energie 500 W, rezervorul de condens are o capacitate de 6 litri.

Nivel de zgomot 48 dB, grad de protectie IP24. Un avantaj important al acestui dezumidificator este posibilitatea de funcționare continuă. Acest timp nu este limitat, așa că tehnica este potrivită pentru locurile cu un nivel constant ridicat de umiditate. În ceea ce privește funcțiile, acestea sunt reprezentate de setul deja familiar sub formă de autodiagnosticare, reglare a intensității, diverse indicații, precum și alte tehnologii. Dimensiuni 380x610x285 mm, greutate 18,5 kg.

ND-40AH este cel mai scump dezumidificator de la NeoClima, care se remarcă în primul rând pentru cea mai mare suprafață de lucru de 48-50 mp. metri.

Dezumidificarea cu un interval de la 30 la 80% vă permite să colectați 1,67 litri de lichid într-o oră. Consum de aer 210/250/300 mc m/h, consum de energie 570 W. Volumul rezervorului de apă este de 6,5 litri, nivelul presiunii acustice este de 48 dB. Sistemul de autodiagnosticare vă permite să identificați defecțiunile sistemului și, dacă este posibil, să le preveniți.

Control cu ​​microprocesor, toate informațiile despre dezumidificare sunt afișate pe afișajul cu cristale lichide, afișând indicatori de umiditate și intensitate de lucru, care pot fi modificați. Funcție de dezghețare automată încorporată. Timpul de funcționare este programabil prin meniu, gradul de protecție IP24 împiedică pătrunderea umezelii și a particulelor mici datorită designului echipamentului. Există un filtru pentru curățarea aerului de praf. Dimensiuni 390x628x286 mm, greutate 22 kg.

Cum se utilizează?

Înainte de a începe operarea și prima utilizare, se recomandă să citiți instrucțiunile, care conțin toate informațiile necesare despre funcțiile și capacitățile unității. Acest lucru vă va oferi o idee despre modurile de funcționare pe care le acceptă acest dezumidificator. Documentația conține, de asemenea, o listă a principalelor defecțiuni care pot apărea la utilizarea tehnicii, precum și modalități de a le rezolva.

În ceea ce privește racordarea, dezumidificatoarele NeoClima sunt echipate cu priză convențională și funcționează de la rețea. Trebuie remarcat faptul că există mai multe opțiuni pentru drenarea condensului. Prima este acumularea de apă într-un compartiment special, care trebuie golit periodic. Acest lucru nu necesită conexiuni suplimentare, doar scoateți rezervorul, turnați conținutul și introduceți înapoi.

A doua opțiune este instalarea unei ramuri printr-o conductă de ramificație. Există o deschidere specială în uscător pentru aceasta. Un capăt este montat în el, celălalt merge la chiuvetă sau la sistemul de canalizare, în funcție de preferințele consumatorului.

În ceea ce privește configurarea și pornirea dispozitivului, totul se face prin panoul de control și afișaj.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila