Jucători pentru sport: soiuri, modele populare și sfaturi pentru alegere

Conţinut
 1. Particularități
 2. Vizualizări
 3. Evaluarea modelului
 4. Criterii de selecție

Să faci sport înseamnă să duci un stil de viață sănătos, să te menții în formă, să petreci timpul cu beneficii. Puteți face orice antrenament și mai plăcut cu ajutorul unui singur gadget - un jucător. În plus, muzica potrivită s-a dovedit a fi eficientă în îmbunătățirea antrenamentului și, mai important, în creșterea performanței la antrenament și în creșterea dispoziției.

Particularități

Playerul ar trebui să redea muzică în primul rând, dar toate funcțiile sale suplimentare nu fac decât să îmbunătățească acest proces. Jucătorul sportiv are o serie de caracteristici cărora merită să le acordați atenție.

 • Gadget sportiv pentru redarea muzicii trebuie să aibă dimensiunea minimă, la urma urmei, sportivul va trebui să-l folosească în timpul activității fizice, iar excesul de greutate este inutil.
 • Jucătorul sportiv trebuie să aibă monturi, pentru că un sportiv are adesea echipament sportiv în mâini, și nu un panou de control al muzicii. Jucătorul poate fi montat pe o mână, pe un rucsac, pe un umăr, principalul lucru este că nu vă ocupă mâinile.
 • Gestionarea dispozitivului ar trebui să fie cât mai simplă posibil... Cea mai bună opțiune în acest caz ar fi butoanele tactile sensibile. Rețineți că un jucător de sport în niciun caz nu are nevoie de un afișaj, chiar și de cel mai mic și mai funcțional. Atunci când alegeți astfel de modele, există posibilitatea unei probleme nu numai cu fixarea, ci și cu controlul.

  Pe lângă caracteristicile principale, merită subliniat și caracteristici avansate ale modelelor sportive... De exemplu, prezența căștilor fără fir în kit va fi un avantaj puternic, deoarece cel mai adesea firele sunt cele care interferează cu sportul cu drepturi depline. În plus, producătorii moderni oferă dispozitive care în același timp sunt atât căști, cât și playerul în sine, pentru a scuti utilizatorii de nevoia de a monta astfel de gadget-uri.

  În general, în afară de unele nuanțe, nu există nicio diferență între un jucător de sport și unul obișnuit. Slotul necesar pentru un card de memorie, o capacitate suficientă a bateriei, un design plăcut - aceste cerințe nu sunt străine de gadgeturile obișnuite pentru viața de zi cu zi.

  Vizualizări

  Gadgeturile sportive sunt împărțite în tipuri după mai multe criterii: tip de sport, tip de atașament, tip de căști. Fiecare dintre specii va avea anumite particularități.

  Jucătorul poate fi pentru alergare (cu o potrivire sigură pe braț), pentru înot (rezistent la apă), pentru fitness (rezistent la șocuri) și pentru alte sporturi. Conform acestui criteriu, jucătorul va fi universal pentru jogging, pentru antrenament în apă și pentru exerciții în sală, dar totul depinde de prioritatea sportivului. Playerul MP3 poate fi echipat cu o formă de clemă sau brățară pentru un confort maxim. Playerul sport poate fi și wireless, unde căștile sunt conectate la dispozitiv prin Bluetooth.

  Evaluarea modelului

  Un jucător pentru sport ar trebui să fie ales dintre produsele unor astfel de producători mondiali de top ca Sony, Apple, Digma.

  Apple în gama sa a avut Model de amestecare. Este un dispozitiv pătrat de 5 x 5 cm cu o clemă pentru atașare. Modelul îndeplinea în mod ideal funcțiile unui jucător sportiv: avea nevoie de reîncărcare nu mai mult de o dată pe săptămână, existau mai multe opțiuni pentru dimensiunea memoriei și culorile corpului, căștile de înaltă calitate incluse.

  Din păcate, modelul a fost întrerupt, dar poate că există încă o oportunitate de a-l achiziționa în Rusia.

  Sony ofera un sistem mai modern si mai practic pentru sport si anume modelul Sony NW-WS413. Modelul este o ramă - căști cu player încorporat. Ușor de utilizat cu doar câteva atingeri și ușurință, produsul este ideal pentru orice activitate sportivă.

  Jucătorii sport de la Digma sunt o opțiune accesibilă și convenabilă pentru iubitorii de muzică. Model Digma R3 8GB - o confirmare clară a acestui lucru: are o interfață simplă, design modest, căști confortabile și o autonomie a bateriei de până la 10 ore - ideal pentru antrenamentele zilnice.

  Criterii de selecție

  Un player pentru sport ar trebui să fie simplu, dar funcțional, mic, dar cu o baterie încăpătoare - toate aceste cerințe fac ca alegerea unui gadget muzical să nu fie întotdeauna ușoară. Va fi mai ușor să o faci dacă evaluezi opțiunile conform unor criterii clar structurate.

  • Marimea. Când vă angajați în lupte sau atletism, nu este nevoie de încărcare excesivă în timpul antrenamentului, prin urmare, dimensiunea jucătorului merită o atenție deosebită: cu cât este mai mică, cu atât este mai practică și mai confortabilă pentru sportiv.
  • Fixare. Există multe tipuri de monturi, dar rolul lor este același - să protejeze gadgetul de cădere, deoarece acestea trebuie să fie solide, mai ales când vine vorba de alergare. În acest caz, jucătorii de agrafe vor fi cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, orice jucător de sport are nevoie de o montură, nu doar pentru alergare sau sală. Poate fi o brățară de jucător cu un atașament pe antebraț - principalul lucru este că se ține strâns și rezistă antrenamentului până la sfârșit.
  • Memorie încorporată și (sau) un slot pentru un card de memorie. Este greu să te antrenezi cu aceeași muzică ore în șir, motiv pentru care toată diversitatea ei trebuie să se încadreze în gadget prin memoria încorporată sau printr-un card flash.
  • Capacitatea bateriei. Antrenamentele pot avea loc de 1, 2, 3 sau 7 ori pe săptămână, durează 30 de minute sau 3 ore - iar jucătorul ar trebui să poată rezista oricărui program. Încărcarea sa ar trebui să fie suficientă pentru cel puțin 1 antrenament fără reîncărcare suplimentară. Cu cât capacitatea bateriei este mai mare, cu atât durata de viață a bateriei este mai lungă. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că lipsa unui număr mare de funcții și a unui afișaj luminos îi scutește pe proprietarii de jucători de sport de la reîncărcare pentru săptămâni întregi, deoarece dispozitivul pur și simplu nu are cu ce să-l cheltuiască, cu excepția redării muzicii.
  • Tip căști. Alegerea căștilor este un proces individual. O selecție uriașă de modele și forme vă permite să vă alegeți propriul model, condiția principală pentru fiecare dintre ele este o potrivire perfectă la urechi. O potrivire confortabilă va menține căștile bine fixate și le va împiedica să cadă în timpul antrenamentelor.
  • Funcții suplimentare. Playerul MP3 modern este mai mult decât un simplu dispozitiv muzical. Producătorii i-au oferit multe caracteristici interesante. O atenție deosebită trebuie acordată oportunității de a combina ascultarea muzicii cu antrenamentul în apă. Vorbim despre jucători impermeabili care pot rezista la scufundarea până la câțiva metri sub apă. Principalul lucru este să nu pierdeți acest aparat în timpul antrenamentului.

  Înainte de a cumpăra, merită să decideți în avans asupra setului de funcții necesar, iar apoi jucătorul va deveni o achiziție bună și un plus ideal pentru sport.

  Pentru o prezentare generală a jucătorului pentru sport, vedeți următorul videoclip.

  fara comentarii

  Comentariul a fost trimis cu succes.

  Bucătărie

  Dormitor

  Mobila