Perne cu Aloe Vera

Perne cu Aloe Vera
 1. Specificații
 2. Umpluturi hipoalergenice impregnate
 3. Aspectul produselor
 4. Sfaturi de selecție
 5. Metode de îngrijire

Cea mai bună lenjerie de pat folosește numai materiale de umplutură naturale. Aduc beneficii mari pentru sănătate, astfel de materiale sunt ecologice și ușor de utilizat. Produsele servesc mulți ani, nu își pierd forma inițială și nu se rătăcesc. Pernele din lână, puf sau pene pot provoca reacții alergice la oameni. In zilele noastre se foloseste un bun inlocuitor sintetic, din care se fac perne cu Aloe Vera.

Specificații

Planta de aloe are multe proprietăți pozitive. Este folosit de mii de ani - pentru prevenirea și tratarea diferitelor boli. Extractul de plantă conține aproximativ două sute de vitamine din diferite grupuri și o cantitate mare de microelemente utile. Proprietățile sale pozitive: antiseptice, regeneratoare, cicatrizante. Aplicarea este posibilă extern sau intern.

Umpluturi hipoalergenice impregnate

Fibra de viermi de mătase este folosită la producerea umpluturilor de perne. Materialul este scump și este utilizat numai împreună cu alte materiale de umplutură. Perna este un produs hipoalergenic, trebuie curatata si uscata periodic. Are proprietăți bune de absorbție - acest lucru se aplică tuturor grăsimilor subcutanate eliberate de o persoană în timpul utilizării.

Modelele cu Aloe Vera sunt ușoare și hipoalergenice, care au un efect pozitiv asupra sănătății și bunăstării umane. Costul unor astfel de perne este destul de mare și nu toți cumpărătorii au posibilitatea de a cumpăra astfel de produse pentru toți membrii familiei.

Un material de umplutură din fibre sintetice impregnat cu plantă de aloe este unul dintre straturile din pernă. De asemenea, adaugă materiale precum:

 • Holofibră - fibre goale din poliester lipite termic. Sunt folosite mai multe materiale: puf sintetic, fillfaber și hollophile.
 • Puf de lebădă artificialăMicrofibra extrem de siliconizată este similară cu un material natural în caracteristicile sale.
 • Comforrel - Fibră goală siliconată, asemănătoare cu baloanele fără greutate. Materialul este realizat din poliester, care este acoperit cu silicon și o soluție antibacteriană.

Avantajele umpluturii artificiale infuzate cu aloe vera:

 • Sunt non-toxice și ecologice.
 • Proprietăți antistatice, astfel de materiale resping praful.
 • Datorită materialului ușor și circulației excelente a aerului, aceste produse se usucă rapid.
 • Componente elastice și plastice cu un strat de material impregnat cu o compoziție utilă. Fibra se micsoreaza bine si revine rapid la forma initiala.
 • Este permisă spălarea pernelor într-o mașină automată.
 • Termoreglare excelentă.
 • Umpluturile sintetice nu absorb mirosurile, sunt hipoalergenice și ignifuge.
 • În materiale de umplutură înmuiate, ploșnițele și acarienii nu vor porni.
 • Planta de aloe ajuta la adaptarea la influentele negative ale mediului extern si rezista la stres si boli.
 • Straturile de umplutură impregnate au proprietăți bactericide, ajută la restabilirea sistemului imunitar uman și reduc riscul de răceală.
 • Pernele au un miros placut de plante proaspete si au un efect calmant asupra sistemului nervos.
 • Celulele pielii sunt restaurate și disconfortul dispare.
 • Filler cu Aloe Vera îmbunătățește circulația sângelui și ameliorează umflarea.

Aspectul produselor

Producătorii evidențiază în special produsele cu umplutură impregnată cu o soluție benefică de aloe vera.Lenjeria de pat are huse din satin natural alb și margine verde strălucitor. Planta în sine este înfățișată pe suprafața materialului.

Pernele cu aloe vera sunt folosite nu numai de adulți, ci și de cei mai mici copii. Capul copilului adormit nu transpira iar produsul nu atrage praful. Fillerul nu provoacă reacții alergice și erupții cutanate.

Sfaturi de selecție

Producătorii moderni oferă o selecție largă de diferite modele de perne - puteți găsi cu ușurință exact ceea ce aveți nevoie. Atunci când alegeți o pernă cu umplutură impregnată cu extract de Aloe Vera, este necesar să țineți cont de câteva caracteristici principale ale produsului.

Înainte de a alege, trebuie să înțelegeți cum diferă perna cu aloe de alte produse similare. Planta are o mulțime de proprietăți pozitive, conține fitoncide. Se disting prin proprietățile lor antiinflamatorii și antibacteriene.

Umplutura este impregnată cu extract de plante medicinale. Produsele oferă confort în timpul somnului. Scalpul respiră și oferă un efect cosmetic excelent. Extractul de plante calmează și tonifică pielea.

Proprietățile antibacteriene benefice ale plantei ajută la evitarea formării ciupercilor și a acumulării de praf în produs.

Metode de îngrijire

Pentru a păstra proprietățile benefice ale unui produs impregnat cu aloe vera, trebuie să îl utilizați și să îl curățați corect, ținând cont de câteva reguli:

 • Nu spălați pernele în apă fierbinte. Temperatura nu trebuie să depășească 40 de grade.
 • Spălarea cu o mașină de spălat automată - numai modul blând.
 • Nu este permisă utilizarea detergenților puternici și a agenților de înălbire.
 • În timpul procesului de spălare, este necesar să se reducă cantitatea de praf de spălat, astfel încât să nu existe spumă copioasă.
 • Este necesar să clătiți bine produsele.
 • Aerisirea periodică în aer proaspăt nu va deteriora pernele tratate cu aloe.

Pernele cu umplutură impregnată ecologică vor asigura un somn sănătos și sănătos. Au un efect bun asupra sănătății umane.

Urmăriți o recenzie video a unuia dintre modelele de perne cu aloe vera.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila