Perne Askona

Conţinut
 1. De ce este Ormatek mai bun?
 2. Vizualizări
 3. Modele populare
 4. Materiale (editare)
 5. Cum să alegi pentru somn?
 6. Recenziile clienților despre produsele companiei

Somnul sănătos este de o importanță deosebită în viața fiecărei persoane. La urma urmei, modul în care o persoană doarme suficient va depinde nu numai de starea sa de spirit, ci și de munca bine coordonată a întregului organism. Calitatea somnului este influențată nu numai de un pat confortabil, ci și de așternutul bun. Trebuie să fii deosebit de atent când alegi o pernă. Dintre numeroșii producători, se remarcă compania Askona, care produce o varietate de perne ortopedice.

De ce este Ormatek mai bun?

Foarte des, mulți cumpărători se confruntă cu o alegere: de unde să cumpere o pernă confortabilă, de înaltă calitate și nu foarte scumpă, cea mai potrivită din toate punctele de vedere și, în mod ideal, oferind poziția corectă în timpul unei nopți de odihnă. Pentru a înțelege ce perne sunt mai bune - Askona sau Ormatek, trebuie să comparați produsele ambilor producători:

 • Un avantaj important al Askona este durata existenței sale pe piață. Askona sa stabilit ferm pe piața rusă și funcționează de peste 26 de ani. Ormatek produce produse similare de numai 16 ani.
 • Produsele acestor companii au și unele diferențe. Doar Askona are mini-perne cu arc pentru a ajuta la relaxarea completă a mușchilor gâtului. În plus, unele modele au inserții speciale de carbon în perne, care nu doar susțin coloana cervicală, ci și absorb mirosurile.
 • Spre deosebire de Ormatek, Askona oferă o garanție pentru toate tipurile de produse pe o perioadă de până la 25 de ani. Ormatek oferă doar o garanție de 10 ani.
 • Ambii producatori se ofera sa-si cumpere produsele pe credit cu plata in rate. În plus, ambele firme organizează periodic tot felul de promoții și vânzări. Dar totuși, nu numai pernele, ci toate produsele Askona sunt ceva mai ieftine decât produsele similare Ormatek, păstrând în același timp calitatea și funcțiile excelente.
 • Alegand o perna de la Askona, poti fi sigur de calitatea excelenta a oricarui model fabricat, precum si economisiti semnificativ de bani prin achizitionarea modelului care iti place.

Vizualizări

Askona a dezvoltat și produce perne de diferite forme, dimensiuni și umpluturi. Pe lângă opțiunile clasice tradiționale, în formă de pătrat sau dreptunghi mic, sunt disponibile opțiuni specializate: modele anatomice și ortopedice.

Anatomic

Pernele anatomice sunt concepute pentru a crea cele mai confortabile condiții de somn. De regulă, aceste produse conțin un material de umplutură care are efect de memorie. Datorită proprietăților acestui material de umplutură cu spumă, pernele sunt capabile să ia forma capului, ajustându-se la toate caracteristicile individuale ale structurii.

Dintre opțiunile anatomice, puteți alege modele concepute pentru persoane cu preferințe diferite.

De regulă, fiecărei persoane îi place să doarmă într-o anumită poziție. Există indivizi care preferă să doarmă exclusiv pe spate, iar unii doar pe o parte. Ambele au nevoie de modele speciale. Compania Askona produce astfel de modele, echipate cu o umplutură unică care își poate aminti forma capului.

Ortopedice

Pernele ortopedice produse de companie sunt asemănătoare ca formă cu modelele anatomice, dar, de fapt, au un scop diferit. Opțiunile ortopedice se bazează pe o bază mai rigidă sau cadru. De regulă, modelele sunt echipate cu role care contribuie la descărcarea corectă a coloanei vertebrale.Modelele ortopedice sunt concepute pentru persoanele care suferă de diferite boli ale coloanei cervicale. Unele modele au o suprafață specială cu efect de răcire.

Modele populare

Compania are modele care sunt la mare căutare și, prin urmare, sunt foarte populare în rândul cumpărătorilor:

 • Model anatomic Pernă de primăvară are mai multe materiale de umplutură în compoziția sa. Acest model se bazează pe un bloc de arcuri format din arcuri moi independente. Fiecare arc este ambalat într-o cutie separată și se caracterizează printr-o reacție precisă și precisă la cea mai mică atingere. Pe langa arcuri, perna contine fibra de poliester si Medi Foam. Datorită prezenței lor, produsul are un microclimat optim. Acest model se prezinta in dimensiunea 50x70 cm, cu o inaltime laterala de 20 cm si este potrivit pentru a dormi in orice pozitie.
 • Modelul nu este mai puțin popular Revoluţie, susținând perfect gâtul uman. Baza acestui model este latexul, sau mai degrabă tipul său special - Latex Spring. Pe lângă proprietățile bactericide inerente ale acestui material, este și un material de umplutură hipoalergenic. Acest material unic, care promovează schimbul liber de aer în interiorul produsului, are și alte avantaje. Cel mai semnificativ este efectul anti-decubit, care se exprimă în absența compresiei vaselor de sânge, în urma căruia sângele circulă liber în coloana cervicală.
 • Model Profilux este la fel de solicitat. Moliciunea si volumul acestei perne este asigurata de fibra de poliester, iar functia de sustinere este asigurata de Medi Foam, conceputa sub forma unei role anatomice. Modelul are o latura destul de inalta (22 cm), dar asta nu impiedica sa fie folosit in pozitia cea mai convenabila pentru fiecare.
 • Model Profistyle constă din material de umplutură Medi Foam. Există o depresiune în centrul produsului, pe care există mici cote care asigură micromasajul capului. Această opțiune este potrivită pentru a dormi în absolut orice poziție.
 • Baza modelelor Albastru clasic și verde clasic alcătuiește spumă cu memorie. Fiecare model are un strat de gel special sub forma unui relief pe o parte, iar un strat de spuma pe cealalta. Prezența unei baze de gel, care are un efect de împrospătare ușor și favorizează relaxarea mușchilor faciali, face ca orice model din seria Classic să fie ideal pentru utilizarea de zi cu zi.
 • Similar ca functie si model Contur roz... În această versiune, există role, datorită cărora poți alege înălțimea optimă a pernei pentru a dormi pe o parte sau pe spate. Suprafața de relief la acest model este puțin mai moale în comparație cu modelele anterioare, relaxează și masează mușchii feței.
 • Modelul merită o atenție deosebită Dormi profesor zet... Baza acestei perne este materialul granular, datorită căruia produsul asigură un schimb bun de aer.

Materiale (editare)

Askona folosește cele mai moderne materiale în producția de perne. Baza oricărui model produs de companie este alcătuită din materiale de umplutură, fiecare dintre ele având anumite proprietăți. Gelurile de umplutură au proprietăți speciale:

 • Filler hipoalergenic de înaltă rezistență Neo Taktile conține microparticule de gel cu efect de răcire. Gelul de umplutură are un efect benefic asupra mușchilor. Țesuturile moi ale feței și gâtului nu sunt strânse, drept urmare sângele circulă liber în interiorul vaselor. Datorită prezenței acestor particule, gâtului și capului se asigură un sprijin punctual. În plus, acest material contribuie la o termoreglare adecvată, drept urmare capul și gâtul nu transpiră, deoarece particulele nu permit suprafeței pernei să se încălzească. Avantajul incontestabil al acestui material de umplutură este capacitatea de a neutraliza undele electromagnetice. Singura nuanță a acestui material inovator este mirosul ușor prezent datorită impregnării antibacteriene. Dar, în timp, se erodează.
 • Un alt material inovator folosit de Askona ca umplutură de pernă este Ecogel... Acest material durabil, dar foarte moale are un efect incredibil de revigorant. Umpluturile Biogel sunt absolut inofensive pentru organism. Pernele cu această umplutură sunt printre cele mai confortabile produse.

Este de remarcat faptul că, pe lângă materialele super moderne, compania folosește și umpluturi tradiționale. Acestea includ: latex foarte elastic și respirabil, fibră de poliester rezistentă la căldură și elastică și fibră naturală de eucalipt care absoarbe perfect umezeala, rămânând rece și uscată.

Majoritatea produselor conțin huse care vă permit să vă mențineți forma inițială pentru o perioadă lungă de timp. Tesatura folosita pentru huse poate fi compusa din fibre de bumbac (modelul Sleep Professor Zet), precum si fire de poliester si spandex. Compania produce, de asemenea, huse de protecție din velur, care sunt bune pentru permeabilitatea aerului și împiedică pătrunderea bacteriilor și acarienilor. Datorită prezenței Membranei Miracle, aceste huse sunt capabile să mențină cea mai confortabilă temperatură. Toate sunt echipate cu un fermoar sigur.

Cum să alegi pentru somn?

Orice persoană are caracteristici individuale care trebuie luate în considerare atunci când alegeți perna potrivită. Vârsta, lățimea umerilor și poziția de bază de dormit sunt criteriile principale pentru alegerea unei perne. Pernele de diferite forme, dimensiuni, înălțimi, rigiditate și tip de umplutură sunt selectate ținând cont de caracteristicile individuale ale unei persoane.

Dacă te concentrezi pe forma pernei, atunci cea mai bună opțiune este un model dreptunghiular.

Perna pătrată mare, conform ortopedilor, ar trebui să fie de domeniul trecutului. Pentru cei cărora le place să doarmă pe spate, modelul clasic este foarte potrivit. Persoanele care preferă poziția laterală vor fi încântați de opțiunile care au suporturi.

Pe lângă formă, este necesar să se concentreze pe înălțimea laterală. Pentru un produs perfect, înălțimea laterală va fi egală cu lățimea umărului. Aflarea acestei valori este destul de simplă. Pentru a face acest lucru, măsurați distanța de la baza gâtului până la începutul articulației umărului.

Pentru cei care dorm pe o parte este nevoie de un model cu latura inalta, iar pentru cei carora le place sa viseze pe spate sunt mai potrivite pernele cu latura inalta. În plus, produsul este selectat în funcție de sex. Pentru bărbați, părțile laterale ale pernei ar trebui să fie mai înalte decât cele pentru femei.

Există anumite înălțimi de perne pentru a se potrivi unei anumite posturi. Modelele joase cu inaltimea de 6-8 cm sunt potrivite pentru cei care dorm pe burta. Jantele de 8 până la 10 cm sunt potrivite pentru cei care preferă să doarmă pe spate. Pernele cu inaltimea de 10-14 cm sunt pentru cei carora le place sa se relaxeze pe o parte, iar pentru cei care dorm pe lateral si pe spate sunt disponibile modele cu bare de protectie de la 10 la 13 cm.

Un alt indicator important este rigiditatea produsului. Acest indicator este selectat și în funcție de postura luată în timpul somnului. Cele mai rigide modele, care susțin perfect nu doar capul, ci și gâtul, sunt cea mai bună opțiune pentru persoanele care dorm pe o parte.

Variantele cu rigiditate medie sunt potrivite pentru cei cărora le place să stea pe spate. Produsele moi sunt potrivite pentru cei cărora le place să doarmă pe burtă.

Recenziile clienților despre produsele companiei

Majoritatea cumpărătorilor care au cumpărat perne sub marca comercială Askona au fost foarte mulțumiți de achiziția lor. Aproape toată lumea observă calitatea excelentă a pernelor și senzația de confort în timpul utilizării. Pentru mulți, alegerea unei perne anatomice a rezolvat problema coloanei cervicale. Potrivit multor cumpărători, durerea în zona gâtului nu-i mai deranjează, iar somnul lor a devenit mai sănătos.

Pentru mai multe informații despre perna Askona Mediflex Suit, vezi următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila