Selena perne

Selena perne
 1. Despre companie
 2. Caracteristicile produsului
 3. Materialele folosite
 4. Gama
 5. Recenzii

Indiferent cât de puternică este oboseala, un somn plin și sănătos este imposibil fără o pernă bună, moale, confortabilă și confortabilă. Pernele Selena sunt considerate de mulți ani unul dintre cele mai bune produse de lenjerie de pat, oferind un sejur cu adevărat confortabil și multe caracteristici pozitive.

Despre companie

Pentru prima dată pe piață, produsele SRL rusesc Selena pentru somn și odihnă au apărut în 1997. Peste 20 de ani de funcționare, compania a reușit nu numai să-și demonstreze viabilitatea, ci și să ocupe un loc printre liderii în producția de nețesute și textile.

Acest succes a fost asigurat de următoarele:

 • utilizarea de echipamente moderne de înaltă tehnologie și materiale inovatoare;
 • respectarea atentă a tuturor regulilor și reglementărilor;
 • profesionalism ridicat al angajaților.

În plus, luarea în considerare a nevoilor și capacităților clienților atunci când dezvoltă noi modele joacă un rol semnificativ în creșterea popularității produselor.

Caracteristicile produsului

Toate pernele Selena sunt realizate din materiale artificiale sau combinate, ceea ce le face:

 • Hipoalergenic. Materialele de umplutură sintetice nu atrag acarienii și nu se formează mucegai în ei, ceea ce are un efect pozitiv asupra sistemului respirator al sistemului de dormit.
 • Elastic. Datorită prelucrării speciale a fibrelor, materialele de umplutură nu se rostogolesc și nu intră în bulgări; după terminarea încărcăturii, își iau cu ușurință forma inițială.
 • Respirabil. Fibrele de umplutură au o structură poroasă care permite aerului să circule nestingherit, creând un confort suplimentar în timpul somnului și odihnei.

În plus, perne de marcă:

 • plămânii;
 • durabil;
 • si usor de curatat.

Mai mult, toate au dimensiuni standard de 50x70 cm și 70x70 cm, ceea ce facilitează alegerea fețelor de pernă și a huselor înlocuibile pentru ele.

Toate produsele sunt ambalate în pungi transparente și „valize” din plastic, astfel încât să poată fi folosite cu ușurință ca cadou pentru familie și prieteni.

Materialele folosite

Producătorul folosește cel mai mult ca umplutură de pernă thinsulate sau puf de lebădă artificială, care practic nu este inferior omologul său natural în caracteristicile sale.

Thinsulate constă din cele mai fine fibre de poliester, răsucite în spirală și tratate cu silicon. Moale și elastic, este foarte asemănător cu puful de lebădă adevărat, dar mult mai ieftin și mai accesibil.

Pe lângă puf de lebădă, compania folosește în producția de perne:

 • Lână de cămilă cu adaos de fibre de poliester. Conținutul de material natural este de 30%, componenta sintetică este de 70%.
 • Combinaţie lână de oaie cu fibră de poliester în procente 50x50.
 • Fibre de bambus tot in combinatie cu umplutura artificiala (30% bambus, restul este poliester).

Datorită combinației dintre materiale naturale și sintetice, produsele au cele mai bune calități ale ambelor, ceea ce le face și mai confortabile și utile pentru dormit. Partea exterioară a pernelor este realizată din material dens, care ține bine umplutura, este neiritantă și plăcută la atingere.

Gama

Sortimentul de perne Selena este prezentat în mai multe serii:

 1. Vise cu ochii deschiși. Principala trăsătură distinctivă a acestei serii este designul exclusiv, cu imprimeu de marcă pe carcasă. Puful sintetic de lebădă este folosit ca umplutură.
 2. "Acuarelă". Această colecție prezintă modele umplute cu puf artificial, bambus și lână.
 3. Original. O serie de perne de clasă economică cu diferite tipuri de umplutură.
 4. "Copilărie". O colecție de seturi de pat concepute pentru copii de toate vârstele. Umplutura pernelor pentru bebelusi poate fi realizata din diverse materiale: de la lebada pana la bambus. Carcasele unor astfel de modele sunt decorate cu imprimeuri vesele și amuzante de personaje de desene animate și diverse animale.
 5. Colectarea hotelului - o colecție de perne umplute cu puf special concepute pentru hoteluri și hoteluri. Pernele sunt foarte durabile și igienice.
 6. Linia Eco - o serie de produse aromate. În timpul producției lor, un material de umplutură din puf artificial de lebădă este impregnat cu uleiuri esențiale de ierburi medicinale și flori:
 • Trandafiri și iasomie. Aromele acestor flori au fost solicitate în parfumerie și medicină de multe secole. Calmează sistemul nervos, promovează dezvoltarea imaginației și a creativității.
 • Muşeţel. Are proprietăți antiinflamatorii și bactericide, ajută la combaterea insomniei, ameliorează stresul și iritația.
 • Măceș. Crește imunitatea, accelerează regenerarea țesuturilor, activând în același timp metabolismul carbonului.

În plus, seria include perne cu adaos de pulbere de perle, obținută ca urmare a măcinarii atentă a perlelor. Un produs cu o astfel de „întorsătură” ajută la stabilizarea tensiunii arteriale și la normalizarea funcționării sistemului nervos. În plus, se crede că perlele ajută la păstrarea dragostei și a norocului. Prin urmare, aceste perne devin un cadou minunat pentru tinerii căsătoriți.

Recenzii

De-a lungul anilor, Selena și produsele sale au primit multe recenzii diferite. Este de remarcat faptul că aceste recenzii sunt în mare parte pozitive. Pernele acestui producător rus au câștigat de multă vreme popularitate și încredere în rândul cumpărătorilor care apreciază confortul și confortul în dormitor. În același timp, modelele cu aromă sunt deosebit de populare în rândul femeilor, care nu numai că oferă un somn sănătos, dar ajută și la îmbunătățirea stării pielii, face față durerilor de cap și calmează nervii.

Calitatea și designul original al tuturor produselor au fost foarte apreciate de consumatori. În plus, sortimentul lor larg vă permite să alegeți perne care se potrivesc armonios în interiorul dormitorului, completându-l. Prețul accesibil și durabilitatea sunt, de asemenea, apreciate.

Utilizatorii observă că, chiar și în cazul utilizării prelungite, pernele nu își pierd forma și nu cad în bulgări - chiar și la câteva luni după cumpărare, dormitul pe ele este încă la fel de confortabil ca în primele zile.

În timpul utilizării, consumatorii pot observa unele dezavantaje ale produselor, de exemplu, efectul lor ortopedic insuficient (moliciunea excesivă) și capacitatea slabă de a absorbi umezeala. Cu toate acestea, pe fondul a numeroase calități pozitive, aceste „dezavantaje” nu par atât de semnificative.

Cum să alegi perna potrivită, vezi videoclipul de mai jos.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila