Perne Tempur

Conţinut
 1. Particularități
 2. Principalele avantaje
 3. Varietate de modele
 4. Cum să alegi?
 5. Recenziile clienților

Astăzi, produsele ortopedice sunt la mare căutare, deoarece vă permit să uitați de disconfort în timpul somnului, dureri de gât și insomnie. Pernele ortopedice Tempur sunt realizate folosind tehnologie de înaltă tehnologie. Acest brand danez a creat inițial produse pentru NASA, iar astăzi toată lumea poate folosi dezvoltarea unică.

Particularități

Pernele ortopedice Tempur sunt realizate dintr-un material de umplutură unic, în rolul căruia se folosește material sintetic, care este destul de sensibil la temperatura corpului. Particularitatea sa constă în faptul că se adaptează perfect la forma capului și a gâtului în timpul odihnei, oferind sprijinul necesar. Acest material de umplutură se caracterizează printr-o elasticitate ridicată. Este hipoalergenic și aparține materialelor ecologice.

Cu perna Tempur poți ameliora insomnia și disconfortul de somn.

Această pernă este ideală pentru persoanele care suferă de osteocondroză cervicală. Acest produs nu va ajuta la vindecarea bolii, dar va calma durerea și va reduce semnificativ numărul de exacerbări. Datorită acestei perne, vertebrele cervicale se pot relaxa în timpul somnului.

Această opțiune este perfectă pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială. Mulți medici sunt de părere că dormitul pe o pernă incomodă poate duce la accident vascular cerebral. Dacă vertebrele sunt într-o poziție greșită, atunci arterele pot fi comprimate, ceea ce provoacă un flux de aer insuficient.

Principalele avantaje

Pernele ortopedice de la marca daneză Tempur sunt populare.

Acest lucru se datorează faptului că au multe avantaje:

 • Producătorul produce o gamă largă de perne ortopedice, oferind diferite dimensiuni și forme de produse.
 • Produsele marca Tempur sunt realizate exclusiv din materiale de calitate excelentă, în timp ce dezvoltatorii de produse țin cont de anatomia umană.
 • Datorită sensibilității termice, astfel de produse își amintesc perfect forma corpului, ceea ce contribuie la o bună odihnă și relaxare a întregului corp. Această pernă se adaptează la temperatura corpului și oferă, de asemenea, suportul necesar vertebrelor cervicale.
 • Fiecare produs este echipat suplimentar cu o husă detașabilă pentru o protecție fiabilă împotriva diferitelor bacterii și acarieni. Producătorul folosește țesătură din velur, care este delicată și plăcută la atingere.
 • Tempur efectuează controlul calității, prin urmare, fiecare produs este supus mai multor tipuri de cercetări înainte de a fi vândut - clinice, toxicologice și tehnice.

Varietate de modele

Tempur oferă o gamă largă de perne ortopedice de înaltă calitate și stilate pentru a satisface dorințele tuturor clienților. Modelele diferă în funcție de umplutură, dimensiune, formă, înălțime și alte criterii. Acest sortiment vă permite să găsiți cea mai bună opțiune pentru un somn sănătos și sănătos:

 • Original. Toate produsele din această linie oferă suport excelent și ușurință în utilizare. Modelele sunt realizate in cinci marimi, diferenta dintre care este inaltimea rolei. Printre sortimentul oferit se numără pernele care se potrivesc cu mărimile Juniour, S, M, L, XL la haine.
 • Mileniu. Modelele surprind cu o forma unica care iti permite sa te relaxezi perfect pe o parte sau pe spate. Compania a dezvoltat această opțiune în mai multe dimensiuni, astfel încât toată lumea să găsească cea mai confortabilă opțiune.Forma anatomică este semnul distinctiv al tuturor produselor din colecția Millennium. O margine a pernei este echipată cu o pernă specială cu o adâncitură pentru un dormit confortabil pe lateral. Produsele se caracterizează prin elasticitate și un efect de memorie pronunțat.
 • Clasic. Această colecție include opțiuni tradiționale de perne. Au formă dreptunghiulară și au o mică depresiune în centru pentru o bună susținere a gâtului și o relaxare excelentă în timpul odihnei. Pernele sunt rigide deoarece sunt realizate din spumă de înaltă densitate. Toate modelele sunt completate cu fete de perna din velur, care sunt usor de spalat.
 • Sonată. Produsele ortopedice din această colecție sunt moi și sunt responsabile pentru crearea de confort și susținere a gâtului în timp ce dormi în diferite poziții. Forma neobișnuită atrage cumpărătorii, iar în timpul utilizării le câștigă inimile, deoarece în majoritatea cazurilor oamenii preferă să doarmă pe marginea pernei.
 • Ombracio. Această pernă atrage atenția prin frumoasa ei formă de stea. Această formă neobișnuită a fost creată special pentru a oferi confort și confort maxim în timpul vacanțelor dumneavoastră. Designul elegant vă permite să dormi chiar și pe burtă. Forma originală promovează o respirație adecvată în timpul somnului. Produsul este fabricat din material Tempur Climate de înaltă calitate, care este conducător de aer și umiditate. O față de pernă din material 3D acționează ca un plus.
 • Simfonie. Pernele din această linie se caracterizează printr-o formă tradițională cu curbe blânde. Produsele sunt realizate dintr-o versiune moale a spumei Tempur. Proprietățile celor două laturi ale pernei sunt diferite. O parte este potrivită pentru persoanele cărora le place să doarmă pe spate, cealaltă este ideală pentru cei cărora le place să doarmă pe o parte. Tempurul este foarte elastic și are efect de memorie.
 • Comfort Cloud. Perna este cea mai moale din sortimentul companiei, deoarece este realizata din material Tempur Extra-Soft. Oferă un sprijin excelent pentru cap și gât în ​​timpul odihnei, promovează relaxarea rapidă și surprinzător de moale. Această opțiune este potrivită pentru a dormi în poziția ta preferată.

Cum să alegi?

Există câteva criterii importante de luat în considerare atunci când alegeți pernele Tempur:

 • Latimea umerilor. Pentru un somn sănătos, aveți nevoie de o pernă de o anumită înălțime, a cărei alegere depinde de lățimea umerilor. Cu cât umerii tăi sunt mai largi, cu atât articolul ar trebui să fie mai înalt.
 • Poziția preferată de dormit. Dacă vă place să dormi pe spate, este potrivită o opțiune mai joasă. Pentru a dormi confortabil pe o parte, produsul ar trebui să fie mai înalt.
 • Materialul din care este fabricat produsul. Tehnologia modernă face posibilă crearea de modele încântătoare atât din materiale naturale, cât și din materiale sintetice.
 • Rigiditate și elasticitate. Pe o saltea fermă, este mai bine să dormi pe o pernă înaltă, iar pentru o saltea moale, o opțiune joasă ar fi o alegere excelentă.

Dacă puneți mâna sub cap, atunci perna nu este ridicată corect, trebuie să căutați o opțiune mai înaltă.

În caz de disconfort în timpul somnului, merită să cauți cauza în înălțimea pernei, deoarece poate fi prea mare. Dacă te dor umerii și gâtul dimineața, înseamnă că salteaua este prea tare pentru tine, iar perna este prea joasă.

Recenziile clienților

Astăzi, pernele ortopedice Tempur sunt la cerere datorită utilizării materialelor de înaltă calitate, a unei game largi de modele și a designului elegant. Mulți cumpărători sunt mulțumiți de alegerea lor. Ei notează confortul și comoditatea în timpul somnului. Perna ortopedica Tempur asigura pozitionarea corecta a vertebrelor cervicale si a capului. Este prezentat într-o gamă largă de dimensiuni, ceea ce vă permite să alegeți o opțiune convenabilă atât pentru un copil, cât și pentru un adult.

Avantajul pernelor Tempur este capacitatea de a alege forma și înălțimea dorite, deoarece aceste criterii sunt decisive atunci când alegeți un produs confortabil și confortabil.

O pernă selectată corespunzător te va ajuta să scapi de privarea de somn și de oboseală. Dimineața, simți vigoare și recuperare.

Cumpărătorii notează și unele dezavantaje. Deoarece pernele Tempur sunt realizate din materiale de calitate folosind tehnologie modernă, nu sunt ieftine. Unii utilizatori ai produsului notează dificultatea de a alege opțiunea adecvată. Însă poți apela la ajutorul consultanților de vânzări care cunosc bine o varietate de modele, astfel încât aceștia să poată recomanda rapid varianta potrivită pentru o pernă ortopedică.

Veți afla mai multe despre pernele Tempur în următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila