Perne Togas

Perne Togas
 1. Particularități
 2. Umpluturi și dimensiuni ale produselor de marcă
 3. Gama
 4. Caracteristici de îngrijire a produsului

Puțini oameni pot dormi fără perne. Acest articol ar trebui să aibă multe caracteristici și beneficii pozitive pentru sănătatea umană. Producătorii au dezvoltat perne Togas care sunt sigure și confortabile pentru a oferi beneficii pentru sănătate și confort consumatorului.

Particularități

Mulți oameni dimineața simt o durere de gât și o durere de cap. Nu toată lumea doarme suficient din cauza modelului de pernă incomodă. Motivele sunt poziția incomodă și nenaturală a capului în timpul odihnei și somnului. Poate că umplutura s-a rătăcit în produs sau capacul a devenit inutilizabil, toți acești factori afectează utilizarea confortabilă a produselor.

Este important ca fiecare persoană să doarmă suficient în fiecare zi. Somnul sănătos este cheia bunăstării pentru întreaga zi. Pentru a avea un somn bun, nu este suficient să cumpărați un pat bun cu o saltea ortopedică. Veți avea nevoie și de perne bune, sigure, ideale pentru un somn sănătos și sănătos. Producătorii prezintă o gamă largă de produse variate, dar cele mai populare sunt pernele Togas, care sunt la mare căutare în rândul cumpărătorilor.

Umpluturi și dimensiuni ale produselor de marcă

O varietate de materiale sunt utilizate ca umplutură:

 • Cărbune de bambus este un absorbant natural. Absoarbe perfect umezeala și o eliberează înapoi dacă aerul este foarte uscat. Datorită acestui fapt, bambusul ca umplutură oferă o odihnă sănătoasă și confortabilă pe timp de noapte.
 • Element germaniucare oxigenează toate celulele sanguine umane.
 • Poliuretan care reține memoria. Materialul își amintește poziția corpului, iar persoana se trezește în fiecare zi viguroasă și plină de energie.
 • Filler clasic - puf de gâscă posedă moliciune, lejeritate, higroscopicitate și proprietăți termice.
 • Umpluturi de mătase excelent pentru persoanele cu pielea foarte sensibilă.
 • Lână posedă proprietăți ridicate de izolare termică și ameliorează durerile la nivelul articulațiilor și ligamentelor.
 • Bumbac - material natural. Proprietățile sale pozitive: absoarbe umezeala și favorizează evaporarea acesteia; a crescut debitul de aer; efectul bacteriostatic este stabil.
 • Este luată în considerare un material de umplutură sintetic modern microfibră... Este hipoalergenic si are performante termice crescute.

Recenziile consumatorilor susțin că fiecare material de umplutură are propriile sale avantaje și dezavantaje.

Forma produsului este aleasă în funcție de preferințele personale ale consumatorilor.

Perna clasică Togas vine în trei dimensiuni standard:

 • Produs pentru copii, are parametri 40x60 cm.
 • Model dreptunghiular european cu dimensiunile 50x70 cm.
 • Produs tradițional pătrat 70x70 cm.

Gama

Sortimentul companiei include multe modele. Printre acestea, următoarele produse sunt deosebit de populare:

 • Excelent pentru atingerea excelenței perne umplute cu mătase... La contactul cu produsul, pielea se simte catifelată și mângâietoare la atingere. Mătasea naturală și pielea umană au aceleași caracteristici. Umplutura absoarbe perfect căldura umană și o reține în ciuda schimbărilor de temperatură ambientală. Mătasea absoarbe și evaporă perfect umezeala, aerisește pielea umană în timpul somnului, saturând pielea cu oxigen. Un alt avantaj important este proprietățile antibacteriene și hipoalergenice ale materialului.
 • Perna antistres, revitalizant, amelioreaza stresul si tensiunea acumulate pe parcursul zilei.Husa produsului este realizată din microfibră de înaltă calitate. Materialul este produs folosind tehnologie de înaltă tehnologie, prin procesul de separare a fibrelor. Avantajul acestui material este: rezistență crescută, hipoalergenicitate și prietenos cu mediul. Microfibra este o țesătură inovatoare care întinerește, ameliorează stresul și are grijă de sănătatea umană în timpul somnului. Dezvoltatorii numesc acest material antistres.

În țesături sunt țesute fire de argint și cupru, care, atunci când sunt în contact cu corpul uman, ameliorează tensiunea statică și relaxează mușchii.

Utilizatorul se odihnește bine și dorm sănătos. Pernele antistres sunt adesea realizate din microfibre sintetice. Umplutura este durabilă, datorită tehnologiei de fabricație. Fibrele sunt tratate cu silicon pentru a reduce frecarea dintre ele. După comprimare, produsul își restabilește rapid forma inițială.

 • Perne cu umplutură din pufimpregnat cu compoziția benefică de aloe. Produsul are proprietăți benefice și vindecătoare. Odihna pe o astfel de pernă se dovedește a fi completă. O persoană se trezește veselă și veselă. Puful are proprietăți de izolare termică sporite și își restabilește perfect forma. Un produs cu o astfel de umplutură este potrivit pentru orice anotimp. Fillerul este natural și nu provoacă reacții alergice. Husa din microfibră are rezistență și durabilitate sporite. Impregnarea cu soluție de aloe vera crește proprietățile antioxidante ale țesuturilor și, de asemenea, ajută la refacerea pielii. Efectul antiinflamator și antiseptic stimulează procesul de vindecare.
 • Perna ortopedica cu umplutura din poliuretancare are efect de memorie. Produsele sunt potrivite persoanelor cu probleme de spate și gât. Modelul ortopedic se conformează formei corpului uman și susține bine coloana vertebrală în poziția cerută.
 • Fiecare interior trebuie completat, pentru asta și creat perne decorative de Togas. Designerii au dezvoltat produse care creează o atmosferă confortabilă și o imagine completă a camerei. 100% poliester este folosit ca umplutură pentru pernele decorative. Husele sunt realizate dintr-o varietate de materiale, dar blana și țesăturile de piele naturală sunt mai populare. Fetele de pernă sunt de obicei detașabile. Modelele decorative din blană pe spate sunt realizate din țesături moi de piele intoarsa.

Caracteristici de îngrijire a produsului

Pernele Togas necesită o atenție deosebită și o îngrijire delicată. Dacă produsul nu este întreținut corespunzător, acesta poate fi ușor deteriorat. Toate informațiile necesare pentru utilizarea corectă sunt indicate pe eticheta produsului. Pentru perne se folosesc metode de curățare chimică, dar nu este interzisă utilizarea mașinilor de spălat automate în regim delicat la o temperatură de 30 de grade.

Uscarea pernelor este permisă numai în aer liber, excluzând lumina directă a soarelui.

Nu există nicio dezamăgire în utilizare atunci când alegeți orice produs textil Togas. Toate pernele au o mulțime de feedback pozitiv din partea consumatorilor. Produsele sunt produse pentru toate gusturile și capacitățile financiare, principalul lucru este de a determina dorințele și nevoile pentru acest produs.

Revizuirea noului ceas Daily by Togas în următorul videoclip.

3 comentarii
Margareta 15.03.2018 01:50
0

Sunt de acord ca perna sa fie aleasa cat mai confortabila pentru a nu te trezi cu dureri de cap dimineata. Încă din copilărie îmi amintesc de pernele bunicii bătrâne pe puf de lebădă și am decis să mă comand cu umplutură - puf de gâscă. Ce pot sa spun este super confort si super moliciune! Pe noua mea pernă, doar adorm în câteva minute!

Multumesc pentru articolul interesant!

Anastasia 28.05.2018 15:32
0

Și preferatele mele sunt pernele din spumă cu memorie. Nici măcar nu m-am uitat la cele de bambus. Mi-am cumparat unul cu gel racoritor, este superb. Dimineața nu doare nici capul, nici gâtul...

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila