Perne Trelax

Conţinut
 1. caracteristicile produsului
 2. Avantajele modelelor populare ale companiei
 3. Soiuri
 4. Recenziile clienților

Produsele cu caracteristici ortopedice sunt excelente pentru muncă și timp liber. Astfel de modele sunt la mare căutare în rândul persoanelor cu probleme ale coloanei vertebrale. Multe companii oferă o gamă largă de modele diferite pentru repararea spatelui și ameliorarea durerii. O gamă largă de perne Trelax cu caracteristici ortopedice bune sunt foarte populare astăzi.

caracteristicile produsului

Pernele au fost concepute în mod deliberat pentru persoanele cu probleme ale coloanei vertebrale. Sunt excelente la ameliorarea tensiunii musculare atunci când stau întins pe pat sau pe scaun. O proprietate pozitivă este și prevenirea osteocondrozei sau a problemelor cu coloana vertebrală curbată. Trelax dezvoltă și produce o varietate de produse ortopedice concepute pentru un somn confortabil și o odihnă bună. Produsele sunt create pentru măsuri preventive și terapeutice.

Toate modelele sunt dezvoltate după consultarea medicilor ortopedici și somnologilor. Această colaborare continuă ajută la îmbunătățirea performanței produsului. Specialiștii companiei folosesc numai materiale și materiale de umplutură de înaltă calitate. Din acest motiv, acest brand a câștigat o mare popularitate în vânzările de produse ortopedice.

Avantajele modelelor populare ale companiei

Produsele Trelax au proprietăți ortopedice pentru a fixa coloana vertebrală în poziția corectă. Ar trebui să fie întotdeauna într-o poziție de nivel. Perna ortopedică ajută la normalizarea stării și poziției sistemelor musculare din întregul corp datorită elasticității crescute.

Perna de susținere Trelax vine într-o gamă clasică de dimensiuni care este considerată universală și potrivită pentru toată lumea. Produsele concepute pentru a fi instalate sub spatele sau sub capul unei persoane sunt foarte populare printre persoanele cu probleme ale coloanei vertebrale. Modelele sunt potrivite nu numai pentru agrement, ci și pentru călătorii lungi cu mașina sau pentru o distracție sedentară la birou. Acestea ajută la prevenirea apariției tulburărilor la nivelul sistemului musculo-scheletic sau la reducerea durerii.

Materialul pentru fabricarea tuturor modelelor Trelax este poliuretan de mare elasticitate si calitate excelenta. Fiecare dintre perne este produsă folosind tehnologia de formare la cald. Modelele își păstrează forma inițială chiar și după o utilizare îndelungată și constantă. Producătorii oferă o garanție de trei ani.

Principalele avantaje ale modelelor ortopedice:

 • Performanțe ortopedice excelente.
 • Sprijin bun pentru coloana vertebrală în mașină, la birou sau în vacanță.
 • Mușchii spatelui se relaxează în câteva minute.
 • Indicații preventive pentru scolioză sau osteocondroză.
 • Nu este necesară îngrijirea specială a produsului.
 • Materialele au indicatori înalți de siguranță.
 • Aplicare în timpul reabilitării după o intervenție chirurgicală sau leziuni ale spatelui și coloanei vertebrale.
 • Gama de prețuri accesibile.

Toate pernele Trelax au caracteristici și proprietăți diferite. Fiecare produs are propriul indicator de densitate. Modelul de rigiditate medie ajută la susținerea capului și gâtului unei persoane, iar produsele mai rigide ajută spatele. Tehnologia de spumare creează modele care își amintesc forma corpului uman. Astfel de modele cu efect de memorie sunt excelente pentru prevenirea bolilor coloanei vertebrale.

Setul fiecărui produs include o pernă, huse textile detașabile, iar pentru modelele concepute pentru spate - o curea pentru fixare.

Soiuri

Toate produsele wellness fabricate de cunoscutul producător Trelax au propriul lor scop. Este realizat după formele anatomice ale corpului uman. Producătorul oferă un produs pentru odihnă și somn, păstrând forma corpului uman sau fără efect de memorie. Pernele sunt destinate unui scaun sau sub spatar.

Compania dezvoltă modele care sunt potrivite pentru toată lumea, inclusiv pentru nou-născuți. Exista produse special concepute pentru femeile insarcinate, amelioreaza toata tensiunea musculara. Există și perne pentru mașini pentru călătorii lungi.

Dintre întreaga varietate a gamei de modele, se pot distinge câteva produse deosebit de populare:

 • Pernă Trelax Spectra are proprietăți bune de susținere și este conceput pentru a fixa spatele. Potrivit pentru prevenirea bolilor sistemului vertebral și corectarea bunei posturii.

Modelul este folosit la birou, așezat pe un scaun de lucru, creând un mediu confortabil, ameliorând durerea și disconfortul din corpul uman.

 • Model Trelax Optima conceput pentru odihnă confortabilă, oferă capului și gâtului poziția necesară.

Potrivit pentru persoanele care suferă de osteocondroză, ideal pentru reabilitare după leziuni și intervenții chirurgicale.

 • Produs Trelax Respecta are dimensiuni standard și efect de economisire a memoriei. Se adaptează la forma capului utilizatorului, creează poziția anatomică corectă în timpul somnului și odihnei. Un astfel de produs asigură un somn sănătos și odihnă în toate pozițiile corpului. Efect de memorie cu o anumită perioadă de timp. Nu se creează o presiune excesivă, refacerea formei are un anumit timp.

Caracteristica anatomică a acestui model este repetarea tuturor curbelor gâtului. Cele două role pe care le are perna sunt amplasate convenabil pe produs, cu un mic spațiu între ele. Partea din spate a capului este situată între două role care nu creează o presiune puternică asupra capului persoanei.

 • Perne Trelax Medica conceput pentru a oferi un sprijin suplimentar pentru spate în timp ce stai pe scaun. Se folosesc: după naștere, în perioada de reabilitare după leziuni și operații.
 • Modele ortopedice Trelax Autoback și Autohead susține perfect spatele și capul în timpul conducerii și conducerii. Toți șoferii suferă de oboseală severă în timpul conducerii pe termen lung. Când coloana vertebrală este într-o stare tensionată pentru o perioadă lungă de timp, o persoană obosește și își pierde atenția. Pernele acestui model creează confort și relaxează mușchii încordați.
 • Un alt model a fost dezvoltat pentru pasionații de mașini Autohead în formă de rolă... Este atașată de tetiera scaunului șoferului și fixează perfect gâtul șoferului. Produsul este indispensabil pentru călătorii lungi pe distanțe lungi. În timpul călătoriei, nu pot fi evitate diverse smucituri ascuțite care, datorită rolei, sunt ascunse și reduc sarcina asupra vertebrelor cervicale.
 • Clin Model Este o pernă de designer care are grijă de o femeie însărcinată. Partea rotunda a pernei vine dezlegata si este situata sub burtica viitoarei mame pentru un somn confortabil si plin. Când copilul se naște, această parte este atașată de corpul principal. Copilul este așezat pe el pentru a sprijini gâtul și capul în poziția corectă.
 • Perna pentru gravide are o formă de bumerang. Umplutura acestui model este din polistiren sub formă de bile.
 • Dezvoltat pentru consumatorii mici model ortopedic pediatric Trelax, care este recomandat bebelusilor cu probleme ale coloanei vertebrale. În timpul perioadei de somn și odihnă a copilului, spatele și gâtul acestuia trebuie să fie într-o poziție dreaptă pentru ca scheletul să se formeze corect. Când se naște un copil, sistemul său muscular și oasele fragile sunt încă prea slabe. Trebuie să mintă astfel încât capul să fie în poziția corectă din punct de vedere anatomic.

Există o adâncitură pentru capul bebelușului în centrul pernei pentru bebeluș. Umplerea cu spumă poliuretanică are efect de memorie. Toate modelele au dimensiuni diferite.

 • Un alt produs util pentru copii este un model Optima bebe similar cu o pernă concepută pentru un adult. Pad are una sau două role cu înălțimi diferite. Forma produsului reproduce perfect curba gâtului bebelușului.

Fiecare model de perna Trelax este selectat individual in functie de nevoile consumatorului. Pentru unul, un model cu rola joasă va fi ideal, iar pentru altul cu unul mai înalt. Mulți vor adora perna din spumă cu memorie. Fiecare consumator va putea alege singur modelul ideal.

Recenziile clienților

Fiecare model are un scop individual și înainte de a cumpăra este necesar să citiți instrucțiunile sau să solicitați sfatul unui specialist. Toate pernele sunt de înaltă calitate, iar gama de prețuri este accesibilă pentru toți consumatorii. Utilizatorii lasă recenzii pozitive pentru fiecare dintre produsele ortopedice ale companiei ruse Trelax. Clienții observă îmbunătățirea sănătății după utilizarea produselor ortopedice Trelax. Desigur, există și recenzii negative primite doar din cauza faptului că modelul a fost selectat incorect.

Alegand un produs ortopedic Trelax, utilizatorul este preocupat de sanatatea si starea sa generala. Dacă capul și gâtul sunt în poziția corectă, atunci odihna și somnul vor fi de bună calitate și vor aduce doar rezultate pozitive.

Modelele pentru bebeluși creează condiții bune pentru creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a scheletului bebelușului.

Vezi următorul videoclip pentru beneficiile pernelor ortopedice Trelax.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila