Perne zâmbitoare

Conţinut
 1. Caracteristici și Beneficii
 2. Variante
 3. Minusuri
 4. Materiale si decor
 5. Material de umplutură
 6. Cum să alegi?
 7. Recenzii

Nimic nu va susține atmosfera primitoare a unei camere precum pernele decorative. Fiind realizate din diverse materiale și având o formă variată, ele aduc o dispoziție deosebită stilului, indică ideea de design, sunt accente luminoase ale unei încăperi sau ale unei grămadă de obiecte separate. Astăzi, punctul central al pernei sub formă de zâmbet este lumea emoji-urilor, care te poate înveseli și vorbește fără cuvinte cu o singură privire. Aceste perne sunt unice, se remarcă față de omologii clasici și au o serie de avantaje.

Caracteristici și Beneficii

„Emoji” înseamnă limbajul ideogramelor și al emoticoanelor, un mod de a vorbi prin mesaje electronice. Este un limbaj grafic sub formă de emoticoane, dezvoltat de japonezi, care s-a răspândit în toată lumea și în majoritatea cazurilor explică mai mult prin imagini decât prin cuvinte.

Pernele smiley sunt accesorii unice pentru cameră „vorbitoare”. Sunt în mare parte produse în formă rotundă, cu emoții pronunțate, asemănătoare cu fața unui personaj de desene animate japoneze.

Aceste accesorii sunt bogate în expresii faciale, sunt mai apropiate de oameni, deși astăzi la numărul lor s-au adăugat animale și, în unele cazuri, lucruri mai creative. Pernele smiley au o mulțime de avantaje. Pe lângă faptul că nu trebuie să se adapteze la ideea de design a camerei, acestea:

 • sunt realizate din materii prime de origine naturală, sintetică și amestecul acestora;
 • au o gamă bogată „emoțională”, permițându-ți să alegi orice emoție pentru camera ta;
 • sunt relevante în proiectarea oricărei camere de acasă (creșă, dormitor, sufragerie, bucătărie, logie spațioasă);
 • aduce o senzație de lumină și căldură în interior, eliberând stresul din atmosferă;
 • poate fi clasic galben sau roz, maro, roșu, negru;
 • în funcție de formă și culoare, pot salva camera de la supraîncărcare cu nuanțe negative;
 • sunt obiecte de uz casnic functionale, pot fi folosite ca o perna clasica pentru dormit, o perna sub spate, o perna pentru scaun;
 • diferă într-o varietate de dimensiuni, poate fi miniatură compactă, medie sau mare;
 • sunt realizate în mod masiv pe echipamentele de producție sau independent acasă, folosind mijloace improvizate;
 • diferă într-un cost acceptabil, ceea ce face posibilă cumpărarea mai multor perne simultan pentru decorarea unei camere.

Astfel de accesorii sunt o temă grozavă de cadou pentru tine sau pentru cei dragi, prieteni pentru o sărbătoare.

Nu trebuie să fie legate de un anumit sezon al sărbătorii, deși, dacă doriți, puteți oricând să decorați perna cu un accesoriu detașabil (de exemplu, o șapcă de Anul Nou).

Astfel de produse sunt potrivite ca cadou pentru ziua de naștere și Anul Nou, Ziua Îndrăgostiților și Ziua Soarelui, 1 aprilie și Halloween, 8 martie și 23 februarie, Ziua Tineretului și ziua onomastică.

În plus, aceasta este o idee grozavă de cadou pentru bucătar: un stil plin de umor este întotdeauna relevant. De regulă, astfel de cadouri sunt întotdeauna binevenite și sunt rareori repetate, așa că prezentul va fi singurul, fără un duplicat.

Variante

Emoțiile pernelor zâmbitoare sunt exprimate nu numai prin zâmbetul obișnuit, râsul până la lacrimi, bucuria, rânjetul sau plânsul. Limbajul grafic are mai multe fațete, pe lângă trăsăturile faciale obișnuite, folosește:

 • obrajii roșii (confuzie, timiditate);
 • inimi în loc de ochi (dragoste, ca);
 • ochiul inchis (clipirea, joaca);
 • ochi mari „de pisică” (cerare, cerere vicleană);
 • sprâncene brăzdate și un rând de dinți (mânie);
 • inima la gură (sărut);
 • un bandaj de tifon și un termometru (bolnav);
 • zâmbet inversat (nemulțumire);
 • limba proeminentă (distracție);
 • picături la frunte (gândește);
 • abur lângă gură (indignare).

Există o mulțime de emoții și se schimbă în funcție de combinația diferitelor desene faciale: emoticoanele sunt una dintre cele cinci categorii de emoji, alcătuind un total de 845 de emoticoane diferite. Sunt destul de luminoase și subtil observate.

Datorită abordării creative a meșterilor, pernele zâmbitoare pot avea brațe și picioare, iar acest lucru nu întrerupe baza: un cerc sau un pătrat rămâne componenta principală a produsului.

Trebuie remarcat faptul că produsul devine vizual mai mic după umplerea cu umplutură. Prin urmare, aceștia cu experiență măresc dimensiunea modelului, adăugând aproximativ 3 cm în jurul perimetrului la parametrul dorit.

Minusuri

Pernele zâmbitoare necesită o manipulare atentă. Deoarece culoarea principală a produselor este galbenă, orice murdărie este clar vizibilă pe ea. Cu toate acestea, nu orice pernă zâmbitoare este lavabilă. Unele dintre ele pot fi curățate doar cu o perie uscată.

După spălare, produsele din blană de grămadă își schimbă aspectul, devin mai puțin atractive și trebuie să pieptăneze grămada. Modelele tricotate sunt capricioase la spălare și aproape întotdeauna se deformează după el.

În plus, nu poate apărea numai contracția produsului: uneori banda de bază este întinsă. În plus, modelele tricotate au nevoie de o husă suplimentară de pernă textilă, altfel umplutura poate sparge buclele modelului.

În esență, pernele zâmbitoare nu sunt huse detașabile, ceea ce face dificilă îngrijirea lor. Cu toate acestea, meșterițele încearcă să prevadă acest lucru introducând un fermoar în cusătura de legătură din două părți. Dacă sunt folosite în mod constant ca o pernă obișnuită, devin plate, ceea ce face ca produsele texturate să nu fie atractive.

Nu toate produsele sunt armonioase. În ciuda tendințelor la modă, linia de emoticoane include cumva modele care înfățișează excremente. Acestea nu sunt ideile cele mai de succes ale autorilor, deoarece emoția negativă poate fi exprimată mai cultural. Oricât de drăguță ar fi emoția acest produs, nu poate fi numit adecvat și demn de cumpărat și cu atât mai mult nu poate fi inclus în linia imaginilor feței.

Materiale si decor

Materialele din care sunt realizate pernele smiley sunt variate. Produsul poate fi:

 • textile;
 • nețesute (blană);
 • tricotate.

Textile

Materialele textile pentru perne zâmbitoare sunt selectate cu o textură densă, dar plăcută la atingere și moale. De obicei, în producție, încearcă să folosească țesătură pe care dunga elementelor de emoție va fi exprimată cât mai clar posibil. Acestea sunt velur, catifea, pluș, lână. Decorarea unor astfel de produse este simplă: folosind tehnica broderiei sau fixarea țesăturii emoțiilor (pâslă) cu o cusătură în zig-zag.

Bumbacul și calicotul grosier simplifică foarte mult aspectul, prin urmare, pentru ca acestea să arate statut, trebuie să acordați o atenție deosebită executării profesionale a desenului emoțional. Este adesea vopsit cu vopsele acrilice speciale pentru țesături, ceea ce în sine face ca materialul să fie deosebit.

Dacă decorați un produs din bumbac cu dungi, cusături contrastante sau chiar broderii, acesta nu va arăta frumos pe un astfel de fundal. În plus, pentru a conferi densitate texturii, se lipește cu o bandă adezivă (nețesută).

Din blană

Omoloagele din blană sunt originale, iar datorită grămezii plăcute au și căldură. Astfel de perne decorează nu numai cu elemente „plate” de emoție: ochii cu textura volumetrică, inimile de țesătură din materiale textile și cusute deasupra arată frumos pe ele. Cu toate acestea, „adăugările” sunt cel mai bine făcute din țesătură moale (bumbacul sau satinul sunt nepotrivite aici).

Pentru ca emoția zâmbetului să fie exprimată clar, se realizează ceva mai mare decât de obicei, altfel se poate pierde înconjurat de o bază de blană.

De asemenea, grămada în sine este diferită: poate fi scurtă, subțire, răsucită, multi-texturată (formată din fibre și bucle netăiate). Fiecare material aduce ceva diferit în design, astfel încât pernele arată întotdeauna diferit.

Din fire

Pernele tricotate Smiley sunt o temă separată de design.Ele pot fi efectuate folosind un model diferit. Acesta nu este neapărat un șal clasic, ciorapi sau tricot perlat: unele meșteri pot folosi tehnici diferite, creând o bază texturată și decorând-o cu elemente de emoție nu mai puțin originale.

Pentru o expresie clară a „feței”, aceștia folosesc broderie peste o țesătură tricotată, tehnici de aplicare, semifabricate volumetrice din textile sau decor tricotat. Ca ochi sunt folosiți nasturi mari, pompoane din fire sau chiar nasturi de blană împrumutați de la pălării vechi.

Din pompoane

Pernele zâmbitoare în mâinile pricepute ale unei meșteri creative pot fi făcute în cel mai neobișnuit mod: din pompon, împletitură cu pompon. Dacă totul este clar cu fire de pompon (tricotat este croșetat în cerc), celelalte două metode nu sunt standard:

 • primul este realizat din împletitură cu pompon, adunându-se într-un cerc sau pătrat pe o mașină de cusut, cusând fiecare strat nou pe cel anterior;
 • al doilea se realizează pe un cadru special din lemn, înfășurând numărul necesar de straturi de fire, apoi fixând crosshair-ul cu noduri duble și tăind numărul necesar de straturi.

În plus, există o metodă fragmentară de realizare, atunci când un zâmbet este asamblat din pompoane pregătite în prealabil, legându-le împreună cu noduri duble puternice. Această metodă necesită mai mult timp, deși destul de distractivă.

Practic, decorul unor astfel de produse este minim, deoarece este important să nu supraîncărcați emoția zâmbetului. Maximul care poate fi adăugat este o coafură.

Material de umplutură

Pernele Smiley sunt umplute cu diferite materii prime. Practic, este un material sintetic ușor și voluminos, realizat din fibre de poliamidă. Principalele tipuri de căptușeală din ziua de azi sunt iarna sintetică, puf sintetic, holofiber, holofitex. Materialul fibros poate fi sub formă de arcuri elastice sau o foaie, care este ruptă în bucăți pentru o distribuție mai bună și uniformă.

Pernele nu sunt umplute etanș, astfel încât produsele nu sunt grele, voluminoase și confortabile dacă sunt folosite ca o pernă obișnuită.

Cum să alegi?

Atunci când alegeți un produs într-un magazin, ar trebui să acordați atenție mai multor factori:

 • textura materialului (țesătura trebuie să fie ușor de spălat, să fie rezistentă la șifonare);
 • capacitatea de a îndepărta capacul pentru o întreținere ușoară;
 • fabricație de înaltă calitate (fabricată din materii prime bune cu caracteristici de performanță excelente);
 • hipoalergenicitatea materialului (relevant pentru persoanele care suferă de alergii și persoanele cu piele deosebit de sensibilă);
 • rezistență la acumularea de praf (material dens);
 • luminozitatea nuanțelor și exprimarea clară a emoțiilor;
 • o garanție a vânzătorului sau o recomandare bună de la un producător principal;
 • ușurință de îngrijire.

Recenzii

Pernele emoji sunt considerate un bun decor interior. Acest lucru este dovedit de numeroasele recenzii lăsate pe Internet. Clienții mulțumiți notează că astfel de produse aduc o atmosferă pozitivă în atmosferă și le ridică moralul. Cei care iubesc artizanatul scriu că aceasta este o idee grozavă, datorită căreia orice stil al camerei arată diferit, reflectă spiritul modernității și nu întrerupe ideea generală de design.

Pentru informații despre cum să faci perne emoji, vezi următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila