Cuverturi și cuverturi de blană artificială

Conţinut
 1. Caracteristicile și beneficiile produselor din blană
 2. Tipuri de pături
 3. Soiurile și scopul cuverturii de pat
 4. Dimensiuni (editare)
 5. Culori și modele
 6. Cum să alegi?
 7. Cum să ai grijă?
 8. Interioare frumoase

Păturile și cuverturile de blană artificială sunt soluții atractive și stilate pentru casă. Aceste detalii pot transforma o cameră și îi pot conferi un luciu unic. În plus, produsele din blană au caracteristici de performanță de neegalat și calități pozitive, pentru care sunt atât de iubite și apreciate de consumatorii moderni.

Caracteristicile și beneficiile produselor din blană

Datorită unei pături sau cuverturi de blană frumoase și confortabile, puteți da camerei un anumit statut. Astfel de detalii sunt adesea folosite pentru a sublinia în mod subtil bogăția proprietarilor casei. Cuverturile de blana artificiala sunt multifunctionale. Ele pot funcționa ca o pătură moale sau un covor frumos. Astfel de lucruri sunt relevante mai ales dacă există un sezon rece în afara ferestrei.

O cuvertură de blană va atrage multă atenție în interior. Un astfel de detaliu poate deveni un accent luminos și luxos în aproape orice cadru. Din acest motiv, designerii de interior cu experiență recomandă alegerea produselor care să se potrivească cu ansamblul principal nu numai prin culoare, ci și prin stil. Din fericire, astăzi în magazine puteți găsi un model de absolut orice nuanță și direcție. Acestea pot fi atât opțiuni clasice simple, cât și cuverturi de pat mai originale și moderne.

Produsele din blană artificială de calitate sunt ieftine, mai ales în comparație cu articolele de lux din materiale naturale. Modelele de la producători de încredere și conștiincioși, de regulă, au un aspect care nu este cu nimic inferior blănii naturale. Mulți oameni optează pentru copii atât de ieftine, deoarece sunt hipoalergenice. O pătură de blană artificială este ideală pentru un purtător cu astm sau alergii.

Materialul artificial și moale nu este capricios. Doar ai grijă de el. Majoritatea pieselor pot fi spalate fara teama ca dupa spalare se vor deforma sau isi vor pierde forma. Blana artificială nu atrage moliile spre sine, așa că nu veți găsi găuri pe suprafața sa, care de obicei rămân după ce materialul se ciocnește de aceste insecte.

Astăzi, păturile de blană sunt produse într-o varietate de culori și texturi. Puteți alege varianta ideală pentru orice interior. Blana artificială de calitate are o durată lungă de viață. În această chestiune, nu este inferior materiilor prime naturale. Materialul artificial nu se teme de lumina directă a soarelui. Nu se estompează sau se estompează în aceste condiții.

Cel mai adesea, cuverturile de blană au căptușeală textilă care poate fi găsită pe partea cusăturilor. Pentru aceasta, sunt selectate numai țesături moi și flexibile, a căror culoare este combinată cu nuanța blănii. Blana artificială este ecologică și absolut sigură pentru sănătatea umană. Copiii mici se pot juca în siguranță pe el.

Tipuri de pături

Păturile frumoase și confortabile din blană artificială sunt diferite. Să-i cunoaștem mai bine:

 • Pături pufoase disponibil pe grămadă lungă, medie și scurtă. Toate aceste opțiuni arată atractiv și confortabil, dar cele mai practice și ușor de îngrijit sunt opțiunile cu blană scurtă.
 • Variantele cu imprimeuri animale arată deosebit de impresionante, scumpe și îndrăznețe.... De exemplu, poate fi un carouri frumos cu dungi de tigru, pete de leopard etc. Astfel de elemente vor arăta organic în multe interioare.
 • Foarte populare sunt și exemplarele în care blana artificială este monocromatică. și imită naturalul. Cel mai adesea, există pături care repetă pielea unui râs, urs, iac, chinchilla, vulpe sau raton.
 • Păturile de blană sunt pe două fețe sau sunt brodate cu țesătură pe partea cusătură... Alegerea opțiunii ideale depinde de preferințele personale ale cumpărătorului.

În plus, păturile sunt împărțite în copii, adolescenți și adulți. Ele diferă unele de altele ca mărime. Cele mai mici sunt produsele pentru copii, dimensiunile medii sunt pentru păturile pentru adolescenți, dar cele mai mari opțiuni sunt disponibile pentru categoria de vârstă adultă. Majoritatea produselor din blană artificială sunt potrivite atât pentru lenjerie de pat, cât și pentru canapele de sufragerie.

Soiurile și scopul cuverturii de pat

Cuverturile de pat din blana artificiala sunt multifunctionale si practice. Produsele moderne sunt disponibile atât cu grămadă lungă, cât și mai scurtă:

 • Versiunile cu blană lungă pot fi o imitație foarte reușită a pielii unui Shar Pei, iac sau urs.
 • Cuverturile de pat cu un pui de somn scurt sunt mai potrivite pentru a imita pielea unui râs, leopard sau veveriță.

Astăzi, în magazinele specializate, puteți găsi multe modele diferite de cuverturi pufoase într-o varietate de nuanțe și texturi. Unele dintre cele mai populare sunt opțiunile monocrome neutre, care prezintă finisaje contrastante atractive. Cuverturile frumoase cu imprimeuri animale sau modele fantezie sunt la mare căutare. De exemplu, pot fi imagini rafinate cu flori, stele de mare, fructe de pădure etc.

Astfel de modele pot fi așezate pe o canapea sau un fotoliu. Ele sunt capabile să însuflețeze interiorul unui living sau dormitor. Cuverturile de blană sunt deosebit de relevante în camerele realizate în nuanțe neutre sau sumbre. Ele pot dilua cu ușurință atmosfera tristă și o pot reîmprospăta cu un aspect elegant. De asemenea, multe tipuri de cuverturi pot fi folosite ca covoare pufoase spectaculoase. Acestea pot fi amplasate în sufragerie, creșă sau dormitor.

Dimensiuni (editare)

Cuverturile și păturile din blană artificială de înaltă calitate sunt produse cu următorii parametri dimensionali:

 • unu și jumătate - 160x200, 160x220 cm;
 • dublu - 220x240 cm;
 • dublu mărit - 240x260 cm.

Culori și modele

O pătură albă confortabilă sau o pătură de blană va împrospăta interiorul. Cu toate acestea, astfel de produse sunt de marcă, așa că trebuie tratate cu mai multă atenție. O alternativă la modelul alb ca zăpada poate fi un produs bej confortabil. Astfel de cuverturi arată armonios în multe ansambluri și rezonează cu multe nuanțe interioare:

 • Bej culoarea este ideala pentru dormitor, deoarece este calma si neutra.
 • Dacă doriți să creați un ansamblu interesant, însorit și pozitiv, atunci ar trebui să cumpărați originalul galben carouri.
 • Interioarele luminoase cu astfel de detalii arată deosebit de atractive și proaspete. Aspectul atractiv are carouri maro închis sau maro deschis. Astfel de produse sunt asociate fără să vrea cu pielea moale a unui urs, așa că radiază literalmente căldură și confort acasă.
 • O soluție originală poate fi verde deschis carouri sau cuvertură de pat. Această culoare rece arată cel mai bine în ansambluri ușoare.
 • Pe suprafața unei pături de blană, nu numai animalelor imprimeuri dar si frumoase imagini cu flori, copaci, plante, modele contrastante.
 • Astăzi, lucrurile care sunt descrise sunt la mare căutare. trandafiri, cușcă, dungi contrastante sau compoziții geometrice.

Cum să alegi?

Înainte de a cumpăra o pătură, trebuie să decideți exact cum doriți să o utilizați.Dacă aveți de gând să-l așezați pe un pat, canapea sau fotoliu, atunci trebuie să măsurați mobilierul. Acest lucru este necesar pentru a putea selecta cu precizie un produs de dimensiuni adecvate.

Decideți asupra unei culori. Nuanta blanii artificiale ar trebui sa se suprapuna cu alte culori din interior. Este recomandabil să alegeți un model care să se potrivească situației și stilului.

Este recomandat să cumpărați cuverturi și pături de blană numai în magazine de calitate și de marcă. Opțiunile prea ieftine din fabrici necunoscute se pot dovedi a fi de proastă calitate. De regulă, astfel de lucruri nu durează mult și se prăbușesc rapid.

Cum să ai grijă?

Dacă vrei ca un lucru din blană artificială să te servească mult timp și să-și păstreze prezentarea, atunci ar trebui să-i oferi o îngrijire ușoară. Cu o manipulare adecvată, păturile și cuverturile pufoase nu numai că nu își pierd forma și nu se sfărâmă, dar și nu se estompează:

 • Aceste articole pot fi spălate la mașină... Se recomandă să faceți acest lucru în apă caldă, cu o temperatură de cel mult 30 de grade. Este recomandabil să folosiți detergenți neutri.
 • Nu este recomandat să trimiteți astfel de lucruri la curățătorie chimică., precum și înălbiți și folosiți detergenți care conțin clor pentru spălare. Detergenții cu înălbitor pot avea un efect negativ asupra materialului.
 • Nu apelați în niciun caz la uscarea mecanică a păturilor de blană și a cuverturii de pat.... De asemenea, nu puteți stoarce și usca astfel de lucruri în mașina de spălat.
 • Produsele din blană pot fi călcate... Pentru a face acest lucru, trebuie să activați un mod cu o temperatură mai scăzută (nu mai mult de 110 de grade).

Tratează-ți haina de blană cu grijă. Protejați-l de murdărie și deteriorări mecanice. Spălatul prea des este puțin probabil să beneficieze cuvertura ta de pat iubită.

Interioare frumoase

O cuvertură de pat neagră frumoasă, cu modele geometrice albe, va arăta organic pe o canapea cu două locuri cu cotiere bej așezate pe un perete violet pal și podea maro deschis. Puteți depăși spațiul cu o măsuță de cafea ușoară, tablouri ușoare cu flori roz pal și un mic covor de podea gri închis.

Un carouri maro pufos, moale, cu o grămadă lungă, poate fi așezat pe un pat dublu și completat cu aceleași perne pufoase. Un astfel de set va arăta atractiv într-o cameră realizată în tonuri de gri cu podea maro deschis. Diversificați camera cu o măsuță de cafea neagră, o bancă albă, un covor alb și corpuri de iluminat high-tech.

Pătura mov originală poate fi combinată cu lenjerie de pat albă, precum și cu perne albe și roz pe un pat dublu într-o cameră albă ca zăpada. O bancă din lemn cu un scaun alb va arăta armonios vizavi de pat, iar o noptieră albă cu flori proaspete lângă pat.

O pătură cu imitație de piele de vacă va fi combinată eficient cu un pat clasic din lemn cu o tăblie înaltă sculptată. Așezați acest mobilier într-o cameră neutră cu parchet maro. Joacă-te cu pătura cu tablouri alb-negru pe pereți.

O pătură confortabilă, maro moale, cu grămadă scurtă, își va găsi locul pe un pat dublu alb într-un dormitor cu tapet maro și podea albă. Lângă pat, așezați o noptieră albă elegantă cu o lampă rococo din fier forjat. Agățați un candelabru șic de tavan deasupra patului și decorați ferestrele din dormitor cu perdele groase, maro, moale.

O pătură luxoasă cu imitație de piele de chinchilla poate fi așezată pe un pat frumos din lemn, cu imprimeu natural și o tăblie înaltă. Un astfel de set va fi în armonie cu pereții ușoare din cameră și podeaua laminată gri. De asemenea, puneți noptiere din lemn de culoare închisă în dormitor și agățați perdele deschise translucide de culoarea cenușii la ferestre.

Într-o cameră de zi luxoasă, cu mobilier din lemn și muluri din stuc, puteți pune o canapea din piele albă și o puteți decora cu o cuvertură de pat cu o imitație de piele de râs sau de leopard.Așezați lângă el un fotoliu elegant, cu linii rotunjite și un scaun maro moale.

Pe o canapea scumpă din piele neagră, o cuvertură de pat albă cu o grămadă lungă va ieși în evidență eficient. Un astfel de tandem la modă poate fi amplasat într-un birou sau într-o cameră elegantă cu finisaj din lemn masiv.

O pătură neagră pufoasă accentuează designul puternic al unui pat din piele neagră cu tăblie înaltă împodobită cu știfturi de mobilier. Un astfel de tandem nu trebuie plasat într-o cameră întunecată, deoarece se poate pierde pe un astfel de fundal. Cel mai bine este să plasați un pat negru cu o pătură neagră într-un dormitor cu pereți albi și parchet laminat maro lucios.

Cuverturile de blană sunt adesea adăugate pe podele. Deci, un model elegant cu imprimeu zebră se va suprapune efectiv cu o canapea din piele neagră, întinsă pe podea, tunsă cu gresie bej.

Pentru o prezentare generală a cuverturii de blană artificială, vedeți următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila