Cuverturi de pat Marianna

Conţinut
  1. Principiile de bază ale companiei
  2. Gamă
  3. Colecții populare
  4. Recenzii

Compania Marianna datează din 2010. În scurt timp, a câștigat o mare faimă pe piața rusă a textilelor de casă. Organizația este angajată în producția unei game largi de produse textile, dintre care principalele sunt pături, lenjerie de pat, perdele și cuverturi de pat. Toate unitățile de producție ale companiei sunt situate în orașele Moscova și Ivanovo. Scopul principal al organizației este de a satisface nevoile clienților și o abordare individuală a fiecărui client.

Principiile de bază ale companiei

Principiul principal al companiei este fabricarea de produse care sunt utile și plăcute pentru utilizarea și sănătatea oamenilor. Pentru a atinge acest obiectiv, în producția de produse sunt utilizate numai țesături și materiale de înaltă calitate.

O altă direcție la fel de importantă a companiei este abordarea individuală a fiecărui client. Angajații organizației ajută nu numai la alegerea produsului potrivit în depozitele companiei, ci și la comandarea de textile prin Internet.

Compania Marianna are grijă de clienții săi și ajută la crearea de confort și confort în casă.

Gamă

Compania Marianna este cunoscută pentru calitatea produselor fabricate. Furnizorii de țesături și materiale utilizate în producție sunt unele dintre cele mai mari fabrici din China și Pakistan. În orice oraș din Rusia, puteți vedea produse de la Marianna pe rafturile magazinelor. În plus, în depozitele organizației, puteți achiziționa produse în vrac sau puteți comanda prin magazinul online.

Compania este angajată în producția de produse concepute pentru a crea confort și confort în casă. Produce produse precum pături și cuverturi de pat, lenjerie de pat și perdele.

Lenjerii de pat

Lenjeria de pat Marianna este realizată dintr-o varietate de materiale și țesături. Principalele sunt mătasea artificială, catifea, satinul. Cea mai scumpă dintre toate opțiunile prezentate de companie este satinul. Acesta este bumbacul natural, se caracterizează prin proprietăți precum durabilitatea, rezistența și respectarea mediului.

Toate seturile de pat din satin sunt imprimate 3D, datorită cărora au un aspect luxos. Produsele din raion au, de asemenea, printuri 3D.

Lenjeria de pat din catifea este realizata in culori solide, este moale si delicata la atingere.

Perdele

Perdelele Marianna sunt realizate din mătase artificială. Sunt de bună calitate și, prin urmare, nu lasă să intre razele soarelui și nu se estompează. Aceste produse au propriul lor design unic, fiecare desen este unic și magnific. Doriți să atârnați aceste perdele într-o cameră de zi confortabilă cu șemineu sau într-o sufragerie pentru primirea oaspeților.

Cuverturi de pat

Marianna vă prezintă o selecție largă de cuverturi de pat într-o mare varietate de culori și modele. Cumpărătorii pot găsi aici cuverturi de pat ciufulite sau baroc și cuverturi de pat cu diverse modele strălucitoare sau culori solide.

In plus, compania prezinta o colectie de cuverturi de pat pentru copii. Aici găsești o cuvertură de pat cu ursuleț sau zână pentru fete și cuverturi cu motocicletă sau mașină pentru băieți.

Metoda de a face toate cuverturile de pat este aceeași - ultrastep. Materialele folosite pentru fabricare sunt foarte diferite, toate se remarcă prin calitatea și aspectul lor excelent. De asemenea, aici puteți găsi nu numai opțiuni scumpe pentru cuverturi de pat, ci și modele mai ieftine din țesături și materiale artificiale. În ciuda prețului mai mic, nu sunt deloc inferioare ca calitate.

Colecții populare

Compania Marianna produce o colecție foarte mare de cuverturi pentru toate gusturile. Nu se demodează și își păstrează aspectul mult timp.

Iată câteva dintre colecțiile de cuverturi Marianna:

  • Cuverturi de pat stil Barokko se remarcă prin culorile lor. Toate desenele transmit măreție, splendoare și par a fi transferate în camerele regilor și aristocraților. Se disting prin culorile aurii și modelele sofisticate. Pentru a crea modele, se folosesc coloranți activi, datorită cărora materialul nu se estompează. Toate pilotele sunt realizate din material asemănător bumbacului.
  • Argint - aceasta colectie este perfecta pentru sezonul de iarna. Principalul său avantaj este că în compoziția tuturor produselor se folosește blana artificială, care te va încălzi pe vreme rece. Își păstrează aspectul mult timp și sunt ușor de șters. Toate pilotele din colecția Silver se remarcă prin imprimeul floral ușor, care adaugă o senzație confortabilă și caldă încăperii.
  • Mătase 3D Este una dintre cele mai mari colecții ale companiei Marianna. Este foarte popular pentru prețurile sale rezonabile și calitatea bună. Toate articolele din colecție sunt bazate pe mătase artificială cu model 3D. Colecția este actualizată constant cu modele noi cu modele și culori unice. Aici puteți găsi atât modele de produse monocromatice, cât și multicolore.

Datorită selecției sale largi și prețurilor mici, această colecție este întotdeauna la mare căutare.

  • Colecția Jacquard - toate modelele sunt din material jacquard. Se disting prin faptul că, datorită țesăturii lor, strălucesc în lumină, ceea ce conferă rafinament și eleganță întregului interior. Toate modelele sunt realizate în culori calde și se disting prin rafinament. Aceasta este o opțiune grozavă pentru camera doamnelor, care va sublinia bunul gust al gazdei casei.

Țesătura se remarcă prin durabilitate și va păstra strălucirea modelului pentru o lungă perioadă de timp, fără a-l lăsa să se estompeze.

  • Elită Este o colecție pentru cei care iubesc culorile solide. Atât tonurile reci, cât și cele calde ale produsului pot fi găsite aici. Acest lucru vă permite să alegeți produsul care se va potrivi perfect cu interiorul camerei. Una dintre caracteristicile colecției Elite este că toate pilotele sunt reversibile. Partea superioară este în tonuri mai închise, iar partea inferioară este mai deschisă.

La fel ca toate textilele de la Marianna, această colecție este de înaltă calitate și nu se deteriorează la spălare.

Recenzii

Marianna permite clienților săi să-și comande produsele online. Datorită acestui fapt, puteți găsi un număr mare de forumuri unde vă puteți împărtăși impresiile despre produsul achiziționat. Oamenii sunt bucuroși să discute despre articolele achiziționate și să expună fotografii ale articolelor achiziționate. Compania Marianna are un număr mare de recenzii pozitive despre produsele sale de la clienți recunoscători.

Pentru o recenzie a unui model interesant de cuvertură de pat cu model 3D, vezi mai jos.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila