Pături chinchilla

Pături chinchilla
 1. Caracteristici calitative
 2. Culori și textura
 3. Dimensiuni (editare)
 4. Producătorii
 5. Recenzii

O pătură de blană este un stil clasic pentru toate vârstele și vremurile. Pe vremuri, cavalerii și nobilii își acopereau paturile cu blană naturală. Și înaintea lor, toți oamenii primitivi foloseau blana pentru pat. Aceasta era singura și naturală opțiune la acea vreme.

În vremurile moderne, societatea a devenit mai umană și încearcă să înlocuiască blana naturală cu un analog artificial. Acest lucru a atins și cuverturile de pat. Așa au apărut păturile „chinchilla” - numite după acest animal pentru asemănarea grămezii artificiale cu blana sa moale și pufoasă.

Cuvertura de pat în carouri, imitând blana naturală, conferă decorului un șic boem și o familiaritate în același timp. Tehnologiile moderne de producție ne permit să oferim clienților o gamă largă de culori de cuverturi „ca blana naturală”.

Caracteristici calitative

Păturile Chinchilla sunt realizate din velsoft - un material modern realizat din fire de poliester. Prelucrarea cu un lubrifiant special conferă țesăturii o moliciune și splendoare deosebite. Iar poliamida din compozitie confera fibrelor, delicate la aspect, cu rezistenta.

Pe lângă rezistența materialului, păturile au următoarele calități:

 • Ele rețin perfect căldura și servesc nu numai pentru decorarea patului, ci și pentru încălzire. Folosit adesea în locul păturii.
 • Se poate asorta la orice interior datorita sortimentului mare de culori.
 • În timp, nu își pierd splendoarea și își păstrează o culoare strălucitoare.
 • Sunt usor de spalat in masina de spalat rufe, nu se sifoneaza, se usuca rapid si nu trebuie calcate.
 • Compoziția hipoalergenică face ca produsele să fie absolut sigure pentru copii.
 • Nu deformați după spălare.
 • Are un cost redus, prin urmare, multe sunt disponibile pentru cumpărare.

În plus, oamenii moderni se străduiesc să fie umani și să aibă grijă de animale, arătând acest lucru în refuzul de a folosi produse din blană naturală. Pătura Chinchilla este o alegere inteligentă pentru toți cei care iubesc și au grijă de natură.

Singurul dezavantaj al unui astfel de produs este capacitatea sa de a acumula electricitate statică. Dar problema poate fi rezolvată cu ușurință dacă pătura este tratată cu un agent antistatic special.

Culori și textura

Plaids-cuverturi de pat sunt produse în diferite culori, și nu numai monocromatice, ci și „sub” culoarea zebrei, râsului, leopardului, cu diferite ornamente. Culoarea poate fi nu doar verde sau albastru, ci în multe nuanțe ale acestor culori: smarald, albastru, turcoaz, măsliniu. Acest lucru este valabil și pentru restul paletei de culori.

O cuvertură de pat cu o culoare degradată arată deosebit de impresionantă. De exemplu, o tranziție lină de la negru la gri deschis sau aceeași tehnică în maro. Dar există și două dintre cele mai populare culori astăzi - lapte și șampanie. Se potrivesc atât cu interioarele clasice, cât și cu minimalismul modern sau stilul Empire. În general, sunt universale și frumoase, pentru care sunt iubiți de mulți.

Pe lângă culori, păturile pot diferi ca textură. Dungi, în carouri, ondulate - nu toate tipurile de suprafață de cuverturi pufoase. Din interior, păturile sunt la fel de pufoase ca la exterior, sau sunt căptușite cu lână de aceeași culoare. Tesatura fleece este foarte placuta pentru corp si iti permite sa folosesti cuvertura de pat pe post de patura.

În plus, un astfel de produs se distinge prin rezistență crescută și își menține mai bine forma.

Dimensiuni (editare)

Pe piață există dimensiuni standard de cuverturi, asemănătoare cu blana naturală. Practic, sunt concepute pentru paturi de una și jumătate și duble. Dar dacă încerci, în magazinele online găsești cuverturi de dimensiuni nestandard.

Un camion obișnuit are dimensiunile de 160x220 cm, iar o pătură dublă este de 220x240 cm.

Păturile pentru copii „chinchilla” nu sunt încă produse. Pe de altă parte, perne pufoase identice pot fi comandate în setul pentru cuvertura moale care îți place. Atunci patul de dormit va arăta deosebit de confortabil și atractiv.

Acest set este ideal nu numai pentru dormitor, ci și pentru decorarea canapelei din camera de zi.

Producătorii

Plaidurile, asemănătoare cu blana naturală, sunt produse de producători străini și interni. Majoritatea modelelor sunt fabricate în China, dar nu sunt de înaltă calitate. Dar mai accesibil pentru majoritatea consumatorilor. Dintre minusurile pe care le au, se remarcă prezența mirosurilor străine și vărsarea în timpul spălării.

Plaidurile sunt fabricate în Rusia de cea mai bună calitate și sunt create în conformitate cu standardele sanitare și epidemiologice pentru mărfurile din această categorie din Federația Rusă. Gama de produse pe care o reprezintă impresionează printr-o varietate de culori și texturi. În fiecare an este completat cu produse noi, astfel încât fiecare client să poată găsi ceva special pentru el însuși printre varietatea de mărfuri.

Îngrijirea produsului:

 • Nu sunt necesari detergenți speciali pentru a spăla o pătură de blană artificială. Gelul obișnuit de spălare automată și balsamul universal pentru rufe vor reda curățenia și splendoarea produsului după utilizare. Este mai bine să spălați pe ciclul delicat sau să selectați un program special pentru țesături sintetice.
 • Nu utilizați soluții care conțin clor și stoarceți-le la viteze mari. Pentru ca produsul să își păstreze forma inițială și luminozitatea culorii pentru o lungă perioadă de timp, este mai bine să alegeți puterea minimă de centrifugare.
 • Uscați pătura pe o frânghie sau uscător.
 • Puteți, de asemenea, să curățați grămada șubredă cu un aspirator cu un accesoriu special pentru mobilă. Dar este mai bine să-l scuturați puternic cu mâna, de preferință în aer liber. Apoi pătura va fi aerisită, iar grămada învelită se va umfla.

Recenzii

Clienții care au apreciat pătura în procesul de utilizare vorbesc despre ea extrem de entuziasmați și o recomandă pentru cumpărare celor care nu o au încă. Cumpărând o astfel de pătură o dată, aceasta este achiziționată pentru unii dintre membrii familiei, pentru cadouri rudelor și prietenilor. Cadou, caroul este in general ideal, mai ales daca te concentrezi pe stilul eroului casei de ocazie.

Plaidurile sunt lăudate pentru textura delicată a grămezii, celebrând proprietățile sale de încălzire și frumusețea decorativă. Le place să se relaxeze pe el, urmărind filme, se înfășoară de bunăvoie în el într-o seară răcoroasă. Spălarea unei pături nu cauzează probleme gazdelor. Nu își pierde splendoarea și se usucă mai repede decât toate celelalte cuverturi de pat sintetice.

Structura țesăturii permite păturii să se potrivească chiar și în tamburul unei mașini de spălat mici. În casă, pătura devine instantaneu un lucru preferat pentru toți membrii gospodăriei.

Cuverturile de pat luminoase "chinchilla" pot face chiar și cel mai plictisitor interior interesant. Puteți face fără reparații, dorind să actualizați designul camerei, adăugându-i luminozitate cu un produs de blană atât de minunat. O pereche de perne din aceeași țesătură - iar lumea din jurul tău devine mai confortabilă și mai distractivă.

Sub o pătură din blană artificială căptușită cu lână, nu vei transpira vara și nu vei îngheța în sezonul rece. Este ușor și respirabil și este, de asemenea, confortabil în contact cu corpul. După ce au cumpărat așa ceva într-o singură culoare, mulți doresc să cumpere o pătură similară într-o nuanță diferită. Pentru a schimba stilul camerei, dacă se dorește, fără a schimba textura luxuriantă iubită a păturii tale preferate.

Cât costă astfel de produse poți afla din videoclipul de mai jos.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila