Prosop pentru copii cu glugă: caracteristici de selecție și cusut

Conţinut
 1. Caracteristici și Beneficii
 2. Soiuri
 3. Materiale (editare)
 4. Cum să coasi cu propriile mâini?
 5. Sfaturi de îngrijire

Accesoriile de baie pentru bebeluș trebuie selectate cât mai atent și deliberat posibil. Din fericire, gama acestora nu este limitată astăzi și nu este dificil să vă aprovizionați cu tot ce aveți nevoie. Deci, mulți părinți cumpără prosoape fermecătoare cu glugă pentru copiii lor. De asemenea, puteți face lucruri similare cu propriile mâini. Astăzi vom arunca o privire mai atentă asupra acestor produse și vom înțelege complexitatea autoproducției lor.

  Caracteristici și Beneficii

  Confortul și confortul ar trebui să însoțească copilul încă din primele zile de viață. Din acest motiv, alegerea hainelor si a accesoriilor de baie pentru copii se impune extrem de responsabil. În zilele noastre, pe rafturile magazinelor, puteți găsi o mare varietate de produse diferite pentru copii de toate vârstele. De asemenea, puteți întâlni prosoape confortabile cu glugă.

  Astfel de accesorii de baie au o cerere de invidiat.pentru că fiecare părinte își dorește să ofere un confort maxim copilului său. Astfel de produse se disting prin versatilitatea lor.

  Un prosop cu glugă poate fi util în multe situații diferite, așa că este indicat să-l păstrați în arsenalul dvs.

  Prosoapele cu glugă facilitează îngrijirea bebelușilor în multe cazuri, potrivit mamelor și taților. Puteți ridica astfel de lucruri cu orice parametri de dimensiune și scheme de culori. De obicei, aceste prosoape sunt fabricate din țesături de înaltă calitate și delicate, care sunt foarte plăcute la atingere. La contactul cu pielea vulnerabilă a bebelușului, astfel de lucruri nu provoacă disconfort și nu provoacă reacții alergice.

  Produsele sunt usor de folosit. Este suficient să aruncați un prosop peste capul copilului și apoi să-l înfășurați cu câteva mișcări - nu este nimic dificil. Astfel de pălării protejează eficient urechile și capul copiilor vulnerabili de curenți de aer și excesul de răcoare după procedurile de apă. În plus, părul se usucă mult mai repede sub un astfel de prosop, deoarece partea leului de apă este absorbită în colțul din partea de sus.

  Capota este adesea completată cu diverse elemente decorative. De exemplu, poate fi o imagine amuzantă a unui animal sau a unui personaj din desene animate. Datorită unui astfel de detaliu, prosopul se poate transforma într-o jucărie preferată pentru bebeluș.

  Puteți face un astfel de produs cu propriile mâini. Întregul proces nu durează atât de mult timp pe cât ar părea la prima vedere. Mai mult, în acest caz, va fi posibil să decorați lucrul în conformitate cu dorințele copilului însuși.

  Dacă construiți un model mare, atunci acesta poate fi folosit până când copilul împlinește 3 ani.

  Soiuri

  Mulți consumatori cred că prosoapele pentru copii cu glugă sunt doar o variantă tradițională. De fapt, există multe tipuri de produse similare. Să-i cunoaștem mai bine.

  Poncho

  Una dintre cele mai originale și populare opțiuni care sunt prezente pe piața actuală a produselor pentru bebeluși este un prosop poncho cu glugă. Un astfel de lucru funcțional este realizat dintr-o singură bucată, deci nu este nevoie să înfășurați copilul, este suficient doar să puneți un poncho peste cap și să lăsați copilul să se învelească singur în material. Produsul specificat va fi potrivit pentru sezonul de iarnă, când după înot nu este foarte confortabil să te muți într-o cameră răcoroasă.

  Unii părinți șterg mai întâi copilul cu un prosop simplu, iar după aceea își pun un poncho, astfel încât copilul să se încălzească și să se usuce până la capăt. Astfel de accesorii de baie sunt realizate atât pentru bebeluși foarte mici și copii de 2-3 ani, cât și pentru utilizatorii tineri mai în vârstă.

  plajă

  În cele mai multe cazuri, prosoapele de plajă cu colț pentru copii sunt mici. Ele pot fi operate numai în sezonul cald, de exemplu, în vara fierbinte lângă piscină, mare sau râu. Amintiți-vă, așa ceva nu este destinat să protejeze copilul de frig.

  Un prosop de plajă cu glugă poate fi aruncat pur și simplu peste umeri și capul bebelușului, formând un fel de pelerină. Cu așa ceva, copilul nu va răci la curent și nu va arde la soare. Puteți găsi adesea opțiuni de plajă făcute pentru copiii care au 5-7 ani.

  Potrivit părinților, așa ceva este indispensabil în timpul unei vacanțe la plajă.

  Bannoe

  Prosoapele de baie pentru copii cu colț în cele mai multe cazuri sunt făcute suficient de mari, astfel încât după procedurile de apă copilul să poată fi înfășurat complet în ele. Aceste modele sunt incredibil de populare astăzi, deoarece combină atât funcțiile unui poncho, cât și ale unui prosop standard simplu. După o astfel de ținută, copilul poate fi îmbrăcat în haine obișnuite de acasă. Prezența unui colț în astfel de produse este cea care mulțumește micii utilizatori. Copiii sunt rareori încântați de un halat tradițional, dar le plac foarte mult modelele cu glugă.

  Materiale (editare)

  Prosopul cu glugă este realizat din diferite materiale. Să luăm în considerare cele mai populare și de înaltă calitate.

  • Bumbac. Aceste textile sunt naturale și perfecte pentru crearea produselor de baie. Bumbacul absoarbe eficient umezeala în structura sa și se caracterizează printr-o moliciune unică. Astfel de materii prime nu irită pielea delicată a bebelușului. Materialul specificat este foarte fiabil, deoarece are o împletire caracteristică a firelor de bumbac, datorită căreia apar un număr mare de bucle. Cu cât sunt mai multe, cu atât produsul este mai dens.
  • Bambus. Acest material a apărut pe piață nu cu mult timp în urmă, dar a câștigat deja o popularitate imensă. Bambusul absoarbe umezeala aproape instantaneu (în aceasta este înaintea bumbacului). În plus, acest material are un efect antiseptic, prin urmare este absolut sigur pentru bebeluși. De asemenea, este de menționat că produsele din bambus răcesc ușor pielea, astfel încât astfel de exemplare pot fi foarte utile într-un mediu de plajă.
  • Lenjerie. Calitatea lenjeriei nu este inferioară bumbacului popular. Hainele realizate din aceste materii prime sunt moi, pufoase și destul de rezistente. Astfel de opțiuni pentru prosoape pentru copii pot fi mai scumpe doar din cauza faptului că cultivarea inului în sine a devenit un fenomen destul de rar astăzi.
  • Viscoză. Acesta este un alt material din care sunt fabricate prosoape de calitate. Vâscoza poate fi găsită și în alte textile. Se caracterizează prin faptul că poate reduce capacitatea de a absorbi umiditatea (trebuie luat în considerare).

  Vâscoza este mai potrivită pentru a face prosoape pentru adulți. În ceea ce privește utilizatorii tineri, aici astfel de modele nu sunt folosite atât de des, deoarece nu sunt capabile să elimine complet umezeala de pe pielea copiilor.

  Un produs terry poate fi compus dintr-un anumit tip de material textil sau o combinație de diferite fibre. De exemplu, poate fi o combinație de in și bambus sau bumbac și in. În magazine, puteți găsi și alte opțiuni realizate din alte materiale, totuși, experții recomandă să achiziționați numai lucruri naturale pentru copiii mici care sunt ecologice, nu vor provoca alergii și nu vor irita pielea delicată a bebelușului.

  Nu vă zgâriți să cumpărați un astfel de articol.

  Cum să coasi cu propriile mâini?

  După cum am menționat mai devreme, este posibil să-ți faci propriul prosop poncho pentru bebeluși. Chiar și o mamă care are doar o experiență minimă în cusut la mașină poate face un model obișnuit. Pentru a coase un prosop cu glugă, următoarele materiale și instrumente vor fi la îndemână:

  • prosop mare (este permis să se aprovizioneze cu o bucată de pânză de dimensiuni adecvate);
  • țesătură de colț (poate fi realizată din aceleași materiale textile ca și prosopul în sine);
  • incrustație oblică;
  • mașină de cusut;
  • ață, ac, foarfece.

  Dacă v-ați aprovizionat cu toate articolele enumerate, atunci puteți trece direct la realizarea unui accesoriu pentru un copil. Luați în considerare schema de realizare a acestor lucrări.

  • Dacă creați un lucru pentru un bebeluș, atunci va trebui să luați o pânză de 70x70 cm. Atașați materialul pentru glugă cu un colț la baza terry.
  • Măsurați piesa triunghiulară, al cărei fund este de 25 cm. Tăiați și tăiați partea de jos cu o bandă de păr.
  • Atașați colțul pregătit de materialul spongios și șlefuiți la margini.
  • Acum terminați perimetrul piesei pătrate folosind o panglică decorativă.

  Dacă doriți, este permisă decorarea capotei produsului cu urechi sau o aplicație drăguță.

  Încercați să faceți totul cât mai atent și cu atenție posibil, acordând atenție oricăror lucruri mărunte.

  Sfaturi de îngrijire

  Pentru ca un prosop cu glugă achiziționat sau făcut acasă să reziste cât mai mult și să nu-și piardă aspectul vizual, acesta trebuie îngrijit corespunzător. Să aruncăm o privire la câteva sfaturi de la profesioniștii de îngrijire care folosesc modele terry ca exemplu.

  • Spălați articolul pe măsură ce se murdărește (de preferință cel puțin după a treia utilizare) într-o mașină de spălat în condiții delicate. Valoarea temperaturii nu trebuie să depășească 60 de grade. Aplicați un ciclu suplimentar de clătire.
  • Utilizați numai pudră pentru copii. Se recomandă să acordați preferință gelurilor.
  • După terminarea spălării în mașină, ar trebui să scufundați prosopul cu un colț în apă rece, ușor sărată. Datorită acestui proces, grămada de lucruri va deveni mai pufoasă.
  • Articolele din Terry nu trebuie călcate. Desigur, dacă prosopul aparține unui copil foarte mic (nou-născut), atunci este mai bine să călcați textilele din ambele părți la o temperatură de cel mult 150 de grade. Astfel, vei dezinfecta suplimentar chestia.
  • În ceea ce privește uscarea prosoapelor din țesătură cu glugă, nu este recomandat să le atârnați pe baterie sau să folosiți încălzitoare electrice. Uscarea la aer curat este cea mai bună soluție. În acest caz, prosopul nu se deformează și nu se micșorează.

  Veți afla mai multe despre prosoapele pentru copii cu glugă în următorul videoclip.

  fara comentarii

  Comentariul a fost trimis cu succes.

  Bucătărie

  Dormitor

  Mobila