Cum să faci un urs dintr-un prosop?

Cum să faci un urs dintr-un prosop?
 1. De ce ai nevoie?
 2. Instrucțiuni
 3. Cum să decorezi?

Diverse figuri dintr-un prosop pot servi nu numai ca decor pentru o masă de banchet sau interior, ci pot deveni și un cadou excelent și original, iar un urs făcut cu propriile mâini din acesta este o amintire plăcută pentru o persoană iubită sau pentru o persoană iubită. . În plus, este puțin probabil să fii nevoit să cheltuiești mult pe el.

Cum să faci un urs dintr-un prosop și cum să-l decorezi - în acest articol.

De ce ai nevoie?

La prima vedere se pare că pentru un pui de urs dintr-un prosop, este necesar un singur lucru - de fapt, prosopul în sine, dar nu este așa.

 1. Aveți nevoie de o panglică sau o panglică. Puteți alege oricare dintre ele după gustul dvs. Acestea ar trebui să aibă cel puțin 1 metru lungime și să atingă 2,5-3 cm lățime.Culoarea este selectată în funcție de culoarea prosopului. Cel mai bine este să luați un contrast, dar în concordanță cu culoarea prosopului.
 2. Foarfece.
 3. Benzi de cauciuc. Cel mai bine este să cumpărați benzi de cauciuc pentru această „clasă de master”. Sunt discrete și durabile în același timp.
 4. Bandă cu două fețe sau lipici.
 5. Orice decorațiuni la alegere - nasturi, ochi decorativi pentru păpuși, nas de jucărie de urs, autocolante pentru sprâncene.
 6. În cele din urmă, prosopul în sine. Raportul de aspect al părților laterale ale prosopului ar trebui să fie de 2: 3. Un prosop mic de 40 x 60 cm este cel mai bun, dar puteți alege altul cu parametri similari. Culoarea prosopului poate fi de orice culoare. Poate fi multicolor cu buline, cappuccino placut, alb, albastru si roz.

Instrucțiuni

Mai jos este o instrucțiune pas cu pas pentru cum să faci rapid și ușor un urs dintr-un prosop obișnuit.

 • Întindem prosopul pe o suprafață plană, poate fi atât o masă, cât și un pat.
 • Împărțim vizual prosopul în trei părți și împăturim o parte pe lungime, astfel încât marginea sa să fie în mijlocul produsului.
 • Acum întoarcem prosopul astfel încât partea înfășurată să fie în dreapta. Începem să răsucim prosopul la mijloc, îl fixăm temporar cu un obiect greu.
 • Facem același lucru cu cealaltă parte a prosopului - o răsucim și într-un tub. O reparăm în această poziție (puteți și manual).
 • Apoi, trebuie să întoarceți marginile libere și să răsuciți. În această etapă, este important să rulați produsul cu atenție pentru a nu strica „picioarele” ondulate ale ursului.
 • Zona de mijloc este îndreptată.
 • Partea superioară este clar vizibilă imediat - capul ursului. O fixăm cu o bandă elastică.
 • Apoi, pe „cap” trebuie să pliați prosopul sub formă de două urechi. Le fixăm cu o bandă elastică, precum și capul făcut.
 • Pentru a face elasticul invizibil, legați o panglică sau o împletitură în jurul gâtului ursului. Capetele trebuie pretratate cu o brichetă pentru ca banda să nu înflorească.
 • Decorează produsul după bunul plac.
 • Ursul este gata.

Cum să decorezi?

Cu siguranță va trebui să vă lipiți ochii mai întâi. Pot fi realizate din nasturi decorativi mari sau pur și simplu decupați din hârtie. O altă opțiune originală este să cumpărați ochi artificiali într-un magazin de cusut doar pentru astfel de meșteșuguri. Ochii de hârtie pot fi lipiți de un adeziv de fixare slab (pentru a putea fi îndepărtat cu ușurință ulterior), de bandă dublu-față.

Un nas fals poate fi achiziționat și de la un magazin de cusut sau înlocuit cu un mic buton negru.

Gura ursului, oricât de ciudat ar suna, poate fi neglijată. Pentru un urs de prosop, acesta nu este un detaliu la fel de important ca ochii. In cazuri extreme se poate face din doua ochiuri usoare cu ata.

În plus, este binevenită și originalitatea designului. Poate fi atât haine pentru urs, cât și diverse pălării.Pentru un „băiat-urs” poți coase un papion mic, iar pentru o „fată-urs” o pălărie sau un voal de pâslă.

Eșarfele mici tricotate arată grozav pe astfel de urși.

Apropo, o astfel de jucărie din prosop poate fi prezentată împreună cu un produs de igienă într-o cutie cadou. Setul va arăta îngrijit și frumos.

Cadoul nu obligă ambele părți la nimic, ci doar dă plăcere.

  Meșteșugurile de acest fel sunt perfecte pentru începătorii în această afacere, deoarece procesul este pas cu pas, pas cu pas, rapid și ușor. Pentru a face acest lucru, nu trebuie să aveți abilități speciale și este foarte posibil să faceți un urs într-o singură seară. Unul dintre cele mai evidente avantaje ale unei astfel de ambarcațiuni este prețul scăzut și disponibilitatea materialelor. Este ușor să-l faci singur.

  O clasă de master ilustrativă vă așteaptă în următorul videoclip.

  fara comentarii

  Comentariul a fost trimis cu succes.

  Bucătărie

  Dormitor

  Mobila