Difuzoare JBL

Conţinut
 1. Despre producator
 2. Modele portabile
 3. Seria de difuzoare inteligente
 4. Linie de difuzoare pentru jocuri
 5. Alte modele

Oricine este mulțumit când piesele preferate din lista lui de redare sună curat și fără sunete străine. Găsirea unui produs cu adevărat utilizabil este dificilă, dar posibilă. Piața sistemelor acustice moderne este reprezentată de o gamă largă de produse. Un număr mare de producători interni și străini oferă produse de diferite categorii de preț și niveluri de calitate.

Primul lucru pe care trebuie să-l căutați atunci când cumpărați o boxă este producătorul. Este necesar să alegeți doar acele mărci ale căror produse sunt foarte solicitate pe piață și au recenzii pozitive ale clienților. Una dintre aceste firme este JBL.

Despre producator

Compania de echipamente de sunet JBL a fost fondată în 1946 de James Lansing (SUA). Marca, la fel ca multe alte firme americane de audio și electronice, face parte din Harman International Industries. Compania este angajată în lansarea a două linii principale de produse:

 • JBL Consumer - echipamente audio pentru acasă;
 • JBL Professional - echipament audio de uz profesional (DJ-uri, case de discuri etc.).

O serie întreagă de difuzoare portabile (Boombox, Clip, Flip, Go și altele) este produsă pentru cei cărora le place să asculte muzică pe drum sau pe stradă. Aceste dispozitive au dimensiuni compacte și nu necesită o conexiune electrică. Înainte de a deschide JBL, James Lansing a inventat o linie de drivere de difuzoare, care sunt utilizate pe scară largă în cinematografele și casele private.

Adevărata descoperire a fost difuzorul D130, pe care l-a creat el, care este solicitat în rândul oamenilor de 55 de ani.

Din cauza incapacității proprietarului de a desfășura afaceri, afacerile firmei au început să se deterioreze. Criza rezultată a provocat o criză nervoasă a omului de afaceri și sinuciderea lui ulterioară. După moartea lui Lansingom, JBL a fost preluat de actualul vicepreședinte, Bill Thomas. Datorită spiritului său antreprenorial și minții ascuțite, compania a început să crească și să se dezvolte. În 1969, marca a fost vândută lui Sydney Harman.

Și din 1970, întreaga lume a vorbit despre sistemul de difuzoare JBL L-100, vânzările active au adus companiei profituri stabile de câțiva ani. În următorii ani, marca și-a îmbunătățit activ produsele. Astăzi, produsele mărcii sunt utilizate activ în domeniul profesional. Nici un concert sau festival de muzică nu este complet fără el. Sistemele stereo JBL sunt instalate în modelele de mașini noi ale unor mărci celebre.

Modele portabile

Difuzorul wireless JBL este un sistem audio mobil la îndemână, care vă permite să ascultați muzică pe stradă și în locuri fără acces la rețea. În ceea ce privește puterea, modelele portabile nu sunt în niciun caz inferioare celor staționare. Înainte de a alege un sistem de difuzoare portabile, vă sugerăm să vă familiarizați cu principalele modele ale acestei linii.

 • Boombox. Cel mai bun model portabil pentru exterior, cu o prindere confortabilă pentru a vă deplasa. Corpul este acoperit cu un material impermeabil pentru a putea fi folosit la piscina sau pe plaja. Bateria este proiectată pentru 24 de ore de funcționare fără reîncărcare. Este nevoie de 6,5 ore pentru a încărca complet bateria. Există funcții JBL Connect încorporate pentru conectarea mai multor sisteme audio JBL, precum și un microfon pentru difuzor și un asistent vocal. Se conectează prin Bluetooth. Disponibil în culorile negru și militar.
 • Lista de redare. Difuzor portabil de la JBL cu suport WiFi. Această ultimă invenție poate fi pornită de la distanță.Pentru a face acest lucru, trebuie să descărcați o aplicație mobilă specială pentru telefonul dvs., prin care sistemul de difuzoare va fi controlat. Prin conectarea Chromecastului, puteți asculta simultan melodiile preferate și puteți parcurge fluxul de pe rețelele sociale.

Muzica nu va fi întreruptă, chiar dacă răspundeți la un apel, trimiteți un SMS sau părăsiți camera.

 • Explorator. Model oval convenabil echipat cu două difuzoare. Datorită conexiunii Bluetooth are loc sincronizarea cu dispozitivele mobile. De asemenea, este posibil să conectați MP3 și să utilizați conectorul USB. Suportă radio FM, care vă permite să ascultați oricând posturile de radio preferate.
 • Orizont. Model alb multifuncțional cu radio și ceas cu alarmă încorporate. Afișajul mic arată ora și data curente. Un ton de apel de alarmă poate fi selectat din biblioteca de tonuri de apel a dispozitivului sau dintr-o altă sursă conectată prin Bluetooth.
 • CLIP 3. Model compact cu carabina. Disponibil în mai multe culori - roșu, galben, kaki, albastru, camuflaj și altele. O opțiune bună pentru călătorii care se agață confortabil de un rucsac de drumeție. Carcasa impermeabilă protejează împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile, iar un transmițător Bluetooth bun asigură un semnal neîntrerupt între smartphone și difuzor.
 • GO 3. Modelul stereo multicolor de la JBL este de dimensiuni mici, perfect pentru sport sau pentru a merge la plaja. Modelul este acoperit cu o carcasă din material impermeabil, care vă permite să duceți dispozitivul în siguranță la plajă. Disponibil într-o mare varietate de culori: roz, turcoaz, bleumarin, portocaliu, kaki, gri etc.
 • JR POP. Sistem audio wireless pentru copii. Functioneaza pana la 5 ore fara reincarcare. Cu ajutorul unei bucle de cauciuc confortabile, difuzorul va fi fixat ferm pe mâna copilului, de asemenea, puteți agăța dispozitivul de gât. Echipat cu efecte de iluminare pe care le puteți seta după bunul plac. Are o carcasă impermeabilă, așa că nu există niciun motiv să vă temeți că copilul îl va uda sau îl va scăpa în apă. O astfel de coloană de culori pentru copii va putea să-ți captiveze copilul pentru o lungă perioadă de timp.

Toate modelele de difuzoare wireless JBL au o carcasă rezistentă la apă, astfel încât să o poți lua cu tine la plajă sau la o petrecere la piscină fără ezitare. Conexiunea Bluetooth excelentă va asigura redarea neîntreruptă a listelor de redare de pe orice dispozitiv mobil compatibil Bluetooth.

Fiecare model este echipat cu un difuzor puternic cu cel mai pur sunet, făcând ascultarea melodiilor tale preferate și mai plăcută.

Seria de difuzoare inteligente

Linia de sisteme audio inteligente de la JBL vine în două modele.

Link portabil Yandex

Cumpărătorul așteaptă cel mai pur sunet, bas puternic și multe caracteristici ascunse. Este posibil să ascultați muzică printr-un dispozitiv Bluetooth sau Wi-Fi. Trebuie doar să vă conectați la Yandex. Muzică ”și bucurați-vă de melodiile preferate. Asistentul vocal încorporat „Alice” vă va ajuta să activați muzica, să răspundeți la întrebări de interes și chiar să spuneți un basm.

Dispozitivul portabil poate funcționa până la 8 ore fără a încărca bateria. Dulapul difuzorului are un strat special rezistent la umiditate care protejează sistemul de sunet de ploaie și stropirea cu apă. Principiul de funcționare constă în instalarea aplicației mobile Yandex pe un smartphone, prin care sistemul de difuzoare este controlat complet. Bateria este încărcată folosind stația de andocare, așa că nu este nevoie să căutați un cablu și o priză liberă pentru a conecta dispozitivul. Coloana este disponibilă în 6 culori, măsurând 88 x 170 mm, așa că se va potrivi oricărui interior.

Link muzica Yandex

Un model mai dimensional al unui difuzor inteligent cu o gamă largă de funcții. Este disponibil intr-o singura culoare - negru cu dimensiunile 112 x 134 mm. Conectați-vă prin Bluetooth sau Wi-Fi și gestionați Yandex. Muzica „la cererea ta. Și dacă te plictisești, contactează asistentul vocal activ „Alice”.

Poti sa vorbesti cu ea sau chiar sa te joci cu ea, te va ajuta sa setezi alarma si sa iti dezvolti rutina zilnica. Dispozitivul wireless este ușor de configurat și are butoane de control intuitive, iar designul său elegant și compact se va potrivi oricărui stil de cameră.

Linie de difuzoare pentru jocuri

În special pentru jucători, compania JBL produce un sistem audio unic pentru un computer - JBL Quantum Duo, ale cărui difuzoare sunt reglate special pentru a reproduce efectele sonore ale jocurilor pe calculator. Prin urmare, jucătorul poate auzi clar fiecare foșnet, pas liniștit sau explozie. Noua tehnologie Dolby digital (sunet surround) ajută la crearea unei imagini audio tridimensionale. Vă permite să vă scufundați în lumea jocului cât mai mult posibil. Cu un astfel de acompaniament muzical, nu vei rata nici un inamic, vei auzi pe toți cei care doar vor respira în apropiere.

Dispozitivul de sunet Quantum Duo este disponibil într-o varietate de culori, cu posibilitatea de a seta diferite moduri de iluminare pentru a ajuta la crearea unor efecte de iluminare suplimentare care vor face jocul mai atmosferic. Este posibil să sincronizați coloana sonoră a jocului cu modul de iluminare de fundal, astfel încât fiecare sunet să poată fi observat vizual. Setul include doua coloane (latime x inaltime x adancime) - 8,9 x 21 x 17,6 cm fiecare. Dispozitivul audio Quantum Duo este compatibil cu fiecare consolă de jocuri USB.

Există adesea difuzoare false JBL Quantum Duo pe piață, care pot fi distinse chiar și vizual - forma lor este pătrată, nu dreptunghiulară, ca și originale.

Alte modele

Catalogul de produse acustice JBL este reprezentat de două linii principale de produse:

 • echipamente audio pentru acasă;
 • echipamente audio de studio.

Toate produsele de marcă au caracteristici tehnice excelente, sunet puternic și puritate a sunetului. Gama JBL este reprezentată de o selecție largă de produse cu diferite scopuri funcționale.

Sisteme audio

Difuzoare audio puternice, portabile, de culoare neagră, cu efecte de iluminare vibrante, concepute atât pentru petreceri în interior, cât și în aer liber. Difuzoarele sunt echipate cu funcționalitate Bluetooth, făcându-le complet mobile. Mânerul și rotile retractabile convenabile vă permit să duceți difuzorul oriunde ați merge. Întreaga linie de modele este echipată cu o carcasă specială impermeabilă, datorită căreia sistemul stereo nu se teme de apă, poate fi instalat cu ușurință lângă piscină sau chiar în ploaie.

Faceți petrecerea și mai tare cu True Wireless Stereo (TWS), conectând mai multe difuzoare prin Bluetooth sau cu un cablu RCA la RCA. Toate difuzoarele din serie au efecte de sunet și lumină care pot fi controlate cu ușurință folosind aplicația PartyBox instalată pe smartphone.

De asemenea, vă permite să comutați melodiile și să controlați funcția karaoke. De asemenea, dispozitivul stereo este compatibil cu o unitate flash USB, astfel încât lista de redare finalizată poate fi aruncată pe o unitate flash și pornită prin conectorul USB.

JBL PartyBox poate fi folosit ca difuzor audio pe podea sau plasat într-un suport special la o anumită înălțime (rack-ul nu este inclus în pachet). Bateria dispozitivului rezistă până la 20 de ore de funcționare continuă, totul depinde de model. Îl poți încărca nu numai de la priză, difuzorul poate fi și conectat la mașină. Seria de sisteme audio este reprezentată de următoarele modele: JBL PartyBox On-The-Go, JBL PartyBox 310, JBL PartyBox 1000, JBL PartyBox 300, JBL PartyBox 200, JBL PartyBox 100.

Panouri de sunet

Barele de sunet fixe special concepute pentru casă creează un sunet asemănător cinematografului. Puterea barei de sunet lungă vă ajută să creați sunet surround fără fire sau difuzoare suplimentare. Sistemul de sunet este ușor conectat la televizor prin intrarea HDMI. Și dacă nu doriți să vizionați un film, puteți asculta muzica preferată conectând dispozitivul mobil prin Bluetooth.

Anumite modele au Wi-Fi încorporat și acceptă Chromecast și Airplay 2. Majoritatea barelor de sunet vin cu un subwoofer portabil (JBL BAR 9.1 True Wireless Surround cu Dolby Atmos, JBL Cinema SB160, JBL Bar 5.1 Surround, JBL Bar 2.1 Deep Bass și altele), dar există opțiuni fără acesta (Bar 2.0 All-in-One) , JBL Bar Studio).

Acustica pasiva si subwoofere

O serie de subwoofere cu fir pentru casă.Opțiuni comune de pe podea, modele de rafturi mici, de gamă medie și sisteme audio care pot fi folosite în aer liber. Un astfel de sistem de difuzoare pasive va face vizionarea unui film mai strălucitoare și mai atmosferică, deoarece toate efectele sonore vor deveni mai bogate.

Stații de andocare

Vă permite să transmiteți muzica preferată de pe smartphone-uri folosind funcțiile Bluetooth și AirPlay. Este ușor să controlezi muzica de pe telefonul tău mobil folosind o aplicație dedicată și tehnologia Chromecast încorporată (JBL Playlist). Acum puteți reda orice melodie folosind serviciile de muzică populare - Tune In, Spotify, Pandora etc.

Unele modele de difuzoare portabile sunt echipate cu un radio și un ceas cu alarmă (JBL Horizon 2 FM, JBL Horizon), și există și modele cu asistent vocal încorporat „Alice” (Link Music Yandex, Link Portable Yandex).

Sisteme acustice premium

Sisteme de difuzoare profesionale care vă permit să creați sunet de concert. Linia este reprezentată de modele care sunt utilizate pe scară largă în studiourile de înregistrare și la concerte. Toate dispozitivele au o gamă audio largă și o putere unică, special concepute pentru uz profesional.

În următorul videoclip veți găsi o prezentare excelentă a tuturor difuzoarelor JBL.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila