Caracteristicile boxelor Harman / Kardon

Conţinut
 1. Caracteristici generale
 2. Avantaje și dezavantaje
 3. Revizuirea celor mai bune modele
 4. Criterii de alegere

Gama actuală de acustică de înaltă calitate îi mulțumește iubitorilor de muzică cu o selecție largă de dispozitive care produc un sunet clar și bogat. Sistemele marca Harman / Kardon se pot lăuda cu astfel de proprietăți. Renumitul producător oferă consumatorilor o gamă de echipamente muzicale de o calitate uluitoare. În acest articol, vom arunca o privire mai atentă asupra unora dintre modelele populare și vom afla care sunt principalele caracteristici ale produselor mărcii.

Caracteristici generale

Echipamentul muzical Harman/Kardon se caracterizează prin performanțe impecabile. Echipamentul unui producător binecunoscut produce un sunet de înaltă calitate, clar și „suculent”. Difuzoarele Harman / Kardon de toate tipurile sunt renumite și pentru designul lor discret, plăcut, atent, pe care mulți iubitori de muzică le place.

Acustica mărcii este multifuncțională. Aproape toate dispozitivele au un modul Bluetooth încorporat, datorită căruia multe alte dispozitive și gadgeturi pot fi conectate la difuzoare, de exemplu: un smartphone, tabletă, laptop și alte lucruri similare.

Coloanele care aparțin categoriei „mini” sunt numite așa din motive întemeiate. Aceasta este o tehnică de dimensiuni compacte, așa că este convenabil să o purtați cu dvs. peste tot. În multe modele, toate „organele” de control sunt situate în planul superior, direct sub mâner.

Caracteristicile tehnice imediate ale acusticii mărcii în cauză depind de caracteristicile unui anumit model. Harman / Kardon produce echipamente muzicale într-o varietate de setări și niveluri de putere. Dar toate produsele mărcii sunt unite de un singur lucru - calitate excelentă.

Avantaje și dezavantaje

Acustica modernă a mărcii Harman / Kardon este la mare căutare. Mulți iubitori de muzică de calitate sunt literalmente îndrăgostiți de ea, iar acest lucru nu este surprinzător. Coloanele acestui producător au o mulțime de caracteristici pozitive care atrag cumpărătorii.

 • Calitatea sunetului boxelor Harman / Kardon este cea mai bună. Difuzoarele distinctive oferă un sunet clar, clar, detaliat, fără zgomot și distorsiuni. Chiar și dispozitivele portabile mici pot mulțumi proprietarii cu un sunet grozav.
 • De remarcat designul interesant al boxelor de marcă. Sunt interpretate într-un mod original, modern. Echipamentul muzical Harman / Kardon arată elegant și scump. Sortimentul brandului include produse cu carcase de diferite culori și chiar elemente transparente care arată foarte proaspete și neobișnuite. Acesta este un alt factor care atrage atenția cumpărătorilor.
 • Dispozitivele muzicale portabile de la producătorul în cauză îi încântă pe iubitorii de muzică. Potrivit utilizatorilor, această tehnică este o întreagă „discotecă portabilă”. Dispozitivele mobile sunt convenabile de purtat cu tine, iar calitatea sunetului lor nu este în niciun fel inferioară celor staționare.
 • Difuzoarele Harman / Kardon se caracterizează prin cea mai convenabilă și intuitivă operare. A înțelege cum să le gestionezi este ușor pentru orice utilizator. Un set cu acustică vine întotdeauna cu o instrucțiune detaliată și ușor de înțeles, care descrie în detaliu modul de utilizare a echipamentului.
 • Echipamentul acustic Harman / Kardon se distinge prin calitatea ireproșabilă a construcției. Produsele originale sunt perfect asamblate și lipsite de orice defecte sub formă de piese libere, crăpături sau elemente zdrăngănitoare. Echipamentul este fabricat „conștient”, ceea ce are un efect pozitiv asupra duratei sale de viață.Echipamentul Harman / Kardon autentic este rar reparat.
 • Marca oferă consumatorilor multe dispozitive acustice de înaltă calitate, cu diferite opțiuni și modele din care să aleagă. Fiecare iubitor de muzică poate alege singur un model demn de configurația dorită.
 • Aparatele Harman / Kardon se laudă cu funcționalitate ridicată. De exemplu, multe difuzoare portabile ale mărcii au un modul Bluetooth încorporat și mulți conectori care sunt necesari astăzi în astfel de dispozitive. Există, de asemenea, astfel de modele de difuzoare portabile care pot fi utilizate nu numai pentru scopul propus, ci și ca Power Bank cu drepturi depline.

Acustica modernă Harman / Kardon este de o calitate excelentă, dar nu lipsită de dezavantaje. Să luăm în considerare ce dezavantaje sunt observate de majoritatea utilizatorilor la astfel de produse.

 • Multe dintre modelele de difuzoare portabile nu sunt echipate cu cele mai puternice baterii. Ca urmare, durata de viață a bateriei este redusă considerabil, iar dispozitivele trebuie reîncărcate. Adesea, proprietarii unor copii încearcă să afle în rețea cum pot schimba bateria cu una mai încăpătoare.
 • Aparatele Harman/Kardon originale nu au fost niciodată prea ieftine. Desigur, costul pentru multe modele este destul de adecvat și este în limite rezonabile, dar modelele de la alți producători cu caracteristici similare sunt adesea mult mai ieftine. Multe sisteme audio pe podea concepute pentru conectarea la home theater pot costa mai mult de 100 de mii de ruble. Nu toți consumatorii sunt dispuși să cheltuiască astfel de bani pe acustică.
 • Materialul din care sunt fabricate majoritatea boxelor Harman/Kardon este marcat. Din acest motiv, tehnicianul trebuie să păstreze în mod constant curat și să-i monitorizeze aspectul, ceea ce nu este întotdeauna convenabil.

Nu au existat alte defecte serioase la dispozitivele acustice de marcă. Mulți utilizatori au remarcat că boxele Harman / Kardon sunt complet lipsite de defecte și reprezintă cel mai bun produs din punct de vedere al raportului preț-performanță.

Revizuirea celor mai bune modele

Harman / Kardon produce multe sisteme audio de calitate, cu caracteristici și specificații diferite. Să luăm în considerare ce parametri au cele mai bune modele de marcă.

Fără fir

Producătorul în cauză produce multe sisteme audio wireless funcționale și de înaltă calitate. Să aruncăm o privire mai atentă la cele mai populare exemplare.

 • GO + Play Mini (negru, alb). Sistem audio portabil, disponibil în culorile caroseriei alb și negru. Puterea difuzoarelor frontale ale acestui model este de 4x25 W. Este prevăzut un modul Bluetooth încorporat, cu implicarea căruia este posibilă comunicarea hands-free. Dispozitivul conține o baterie litiu-ion, datorită căreia difuzorul portabil poate funcționa offline timp de 8 ore.
 • Aura Studio. Mini-difuzorul transparent original, realizat în gri sau negru. Modelul reproduce perfect atât frecvențele joase, cât și cele înalte. Setul vine cu 1 woofer cu ieșire de 30 W și 6 difuzoare de înaltă frecvență cu 2 amplificatoare (15 W fiecare). Difuzorul „inteligent” într-o carcasă din plastic este echipat cu un modul Bluetooth și un conector micro USB.
 • Onyx Studio 5. Un difuzor portabil cu un sistem stereo încorporat care oferă un sunet puternic și de înaltă calitate. Corpul este din plastic și metal și are un aspect interesant. Puterea dispozitivului muzical este de 50 de wați. Onyx Studio 5 este completat de un modul Bluetooth, conector micro USB și DC5V. Echipamentul este alimentat de o baterie care asigură funcționare autonomă timp de 8 ore.
 • Esquire Mini 2. Acestea sunt modele elegante și frumoase de boxe portabile de marcă. Esquire Mini 2 este compact, așa că puteți lua acest difuzor oriunde cu dvs. Produce un sunet grozav. Puterea este de 8 W, este prevăzut un microfon încorporat și există o conexiune wireless prin Bluetooth. Există, de asemenea, o intrare AUX de linie.Există posibilitatea reîncărcării dispozitivelor externe. Capacitatea bateriei echipamentului este suficientă pentru 10 ore de viață a bateriei.

Pentru petreceri

Harman / Kardon produce nu numai difuzoare portabile simple cu diverse modificări, ci și difuzoare de casă care pot fi folosite, de exemplu, pentru petreceri. Să aruncăm o privire mai atentă la unele dintre opțiunile populare.

 • Citation Tower Black. Acestea sunt difuzoare scumpe pe podea concepute pentru aplicații home theater. Aceste aparate electrocasnice sunt puternice și high-tech, cu un design minimalist, dar la modă. Este asigurat controlul vocal al echipamentelor, există suport pentru Google Home, Airplay 2. Există un ecran tactil de înaltă calitate. Corpul este realizat din plastic rezistent.

Greutatea totală este de 38,8 kg.

 • Stick de sunet BT. Acustica de înaltă calitate pentru un computer în format 2.1. Carcasa este din plastic, puterea totală este de 40 W, sensibilitatea este de 80 dB, puterea subwooferului este de 20 W. Alimentarea este furnizată de la rețea. Este furnizat un modul wireless Bluetooth.
 • HKTS 35. Acustica casnica de tip raft cu o sensibilitate de 86 dB. Sistemul este prezentat în format 5.1. Tip - pasiv / activ. Puterea maximă a amplificatorului este limitată la 120 W, iar puterea nominală a subwooferului este de 200 W. Ecran magnetic furnizat. Greutatea totală a sistemului audio este de 27 kg.

Criterii de alegere

Gama de boxe de calitate marca Harman / Kardon va permite sa alegeti modelul potrivit pentru clientii cu orice cerinte si preferinte de gust. Cu toate acestea, nu este atât de ușor să găsești dispozitivul tău muzical. Luați în considerare ce criterii ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți opțiunea dorită.

 • Scopul achiziției. Mai întâi, decideți pentru ce anume intenționați să utilizați dispozitivul dvs. muzical Harman / Kardon. Dacă nu căutați un sunet grozav și nu doriți să cheltuiți mulți bani, puteți căuta o boxă simplă de putere mică până la medie. Dacă doriți să cumpărați echipamente spectaculoase pentru petreceri și să ascultați muzică de înaltă calitate la volume mari, ar trebui să vă uitați la copii mai puternice și mai multifuncționale.

Știind pentru ce este achiziționat dispozitivul muzical, este mai ușor să vă mulțumiți cu o anumită opțiune.

 • Specificații și parametri. Înțelegeți care sunt parametrii tehnicii muzicale alese. Acordați atenție nivelului de putere, intervalului de frecvență, conținutului funcțional. Se recomandă să vă familiarizați cu toate caracteristicile care sunt indicate în documentația de însoțire a echipamentului, deoarece în cuvinte vânzătorii deseori supraestimează artificial mulți parametri. Acest lucru se face pentru ca cumpărătorul să fie mai interesat de model.
 • Aspect. Acordați atenție designului exterior al tehnicii muzicale. Dacă aceasta este acustica casei, ar trebui să se potrivească armonios în mediul în care va fi amplasată. Dacă vorbim de dispozitive portabile, acestea ar trebui să fie pe placul însuși iubitor de muzică. Tehnica care pare atractiva si mai placuta de utilizat.
 • Comoditatea utilizării. Înainte de a cumpăra o boxă Harman/Kardon, asigurați-vă că este confortabilă de utilizat. Acest lucru este valabil mai ales pentru dispozitivele portabile portabile pe care le puteți ține întotdeauna la îndemână. Apăsați butoanele de funcție, țineți tehnica în mâini. Dacă vi se pare convenabil, atunci îl puteți cumpăra.
 • Calitate de construcție. Nu vă grăbiți să plătiți pentru produsul care vă place. În primul rând, examinează-l cu atenție și meticulos. Amintiți-vă - produsele Harman / Kardon sunt construite pentru o calitate fără compromisuri a construcției. Nu veți vedea niciun defect, deteriorare sau piese prost fixate în dispozitive. Dacă starea dispozitivului ridică îndoieli sau observați orice neajuns, este mai bine să nu-l cumpărați.
 • Calitatea sunetului. Solicitați asistentului dvs. de vânzări să demonstreze cum sună difuzoarele Harman / Kardon selectate. Ascultați calitatea sunetului a tehnologiei mărcii selectate.Nici difuzoarele de pe podea, nici difuzoarele portabile nu ar trebui să scârțâie, să facă zgomot sau să prezinte distorsiuni ale sunetului în timpul redării piesei. Dacă nu vă place calitatea sunetului, aruncați o privire mai atentă la alte opțiuni potrivite.
 • Utilitatea muncii. Nu fi leneș să verificați dacă funcțiile furnizate în gadgetul muzical selectat funcționează corect. Verificați cum funcționează Bluetooth, asigurați-vă că conectorii funcționează. Astfel, vă asigurați împotriva achiziționării de bunuri defecte sau defecte.

Dacă doriți să cumpărați difuzoare Harman / Kardon autentice de înaltă calitate, ar trebui să mergeți la un magazin specializat care vinde aparate audio sau electrocasnice.

Nu cumpărați astfel de dispozitive de la punctele de vânzare îndoielnice, unde sunt afișate la prețuri surprinzător de mici. În astfel de locuri se vând adesea difuzoare defecte, reparate și neoriginale, care nu sunt acoperite de garanția producătorului.

Vedeți următorul videoclip pentru caracteristicile boxelor Harman / Kardon.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila