Cele mai bune difuzoare portabile: o prezentare generală a modelelor populare și sfaturi pentru alegere

Conţinut
 1. Particularități
 2. Vizualizări
 3. Evaluarea modelelor de calitate în diferite categorii de preț
 4. Criterii de alegere

Oamenii cărora le place să asculte muzică și apreciază libertatea de mișcare ar trebui să acorde atenție difuzoarelor portabile. Această tehnică se conectează cu ușurință la telefon prin cablu sau Bluetooth. Calitatea sunetului și volumul vă vor permite să vă bucurați de muzica unei companii mari chiar și în aer liber.

Particularități

Difuzoarele portabile sunt grozave deoarece pot fi purtate cu tine și folosite acolo unde nu există nicio modalitate de a accesa rețeaua. Acest sistem muzical portabil este adesea folosit într-o mașină în locul unui magnetofon încorporat. Trebuie doar să încărcați complet bateria și vă puteți bucura de melodiile preferate din mers. Dacă vorbim despre caracteristicile acestui tip de difuzoare, atunci în primul rând merită remarcată utilizarea unui singur canal. Restul acusticii mono nu este practic diferită de difuzoarele surround.

Unele modele de dispozitive portabile sunt echipate cu mai multe difuzoare simultan, ceea ce creează o experiență de sunet surround. Un dispozitiv mic nu poate fi transportat doar într-o mașină, ci și atașat la o bicicletă, rucsac. Costul echipamentelor monofonice este mai mic decât cel al analogilor stereo, motiv pentru care atrag utilizatorul modern. Printre alte avantaje, care nu pot fi ignorate:

 • versatilitate;
 • compactitate;
 • mobilitate.

Cu toate acestea, calitatea sunetului este ridicată. Aceasta este soluția perfectă pentru cei care nu pot trăi fără muzică. Difuzoarele sunt conectate la orice dispozitiv care acceptă modul multimedia.

Vizualizări

Difuzoarele portabile pot fi fie fără fir, adică funcționează cu baterii, fie cu fir. A doua opțiune este mai scumpă, deoarece implică capacitatea de a încărca sursa de alimentare dintr-o rețea standard. Încărcarea durează mult timp.

Cablat

Difuzoarele portabile cu fir pot fi foarte puternice, dar costul unor astfel de modele ajunge adesea la 25 de mii de ruble. Nu toată lumea își poate permite să cumpere o astfel de tehnică, totuși, merită. Modelul vă va încânta cu sunet surround, reproducere de înaltă calitate. În același timp, producătorii încearcă să își facă produsele cât mai mici posibil.

Cu cât dispozitivul este mai compact, cu atât este mai ușor să-l porți cu tine.

O baterie încăpătoare vă permite să ascultați muzică zi și noapte. La modelele scumpe, carcasa este făcută impermeabilă. Difuzoarele nu se tem nu numai de ploaie, ci și de scufundarea sub apă. Este considerat unul dintre cei mai buni reprezentanți ai acestei categorii JBL Boombox. Utilizatorul va aprecia cu siguranță ușurința de a comuta între moduri. Puteți obține un sunet de înaltă calitate în câteva minute citind o mică instrucțiune de la producător. JBL Boombox face posibilă aranjarea unei adevărate discoteci oriunde. Puterea modelului este de 2 * 30 W. Difuzorul portabil funcționează atât de la rețea, cât și de la baterie după ce bateria este complet încărcată. Designul oferă o intrare în linie. Carcasa are protectie la umezeala, motiv pentru care este un cost impresionant.

Nu mai puțin popular printre utilizatori și JBL PartyBox 300... Pe scurt despre produsul prezentat, are un sistem de difuzoare portabile și o intrare de linie. Alimentarea este alimentată atât de la rețea, cât și de la baterie. Muzica poate fi redată de pe o unitate flash sau de pe telefon, tabletă și chiar de pe un computer. După o încărcare completă, timpul de funcționare al coloanei este de 18 ore. Există chiar și un conector pe corp pentru conectarea unei chitare electrice.

Jbl orizontul Este o altă unitate portabilă care oferă stereo de calitate. Alimentarea este furnizată de la rețea, există un receptor radio încorporat. Muzica poate fi redată prin Bluetooth. Designul are un afișaj, iar producătorul a construit și un ceas și un ceas cu alarmă ca interfață suplimentară. Greutatea unui difuzor portabil nu ajunge nici la un kilogram.

Fără fir

Dacă difuzoarele mono au dimensiuni modeste, atunci difuzoarele multicanal au dimensiuni mai mari. Astfel de modele sunt capabile să zguduie orice companie, sună mult mai tare.

Ginzzu GM-986B

Una dintre astfel de boxe portabile este Ginzzu GM-986B. Poate fi conectat la un card flash. Producătorul a construit un radio în echipament, intervalul de frecvență de operare este de 100 Hz-20 kHz. Dispozitivul vine cu un cablu de 3,5 mm, documentație și o curea. Capacitatea bateriei este de 1500 mAh. După o încărcare completă, coloana poate funcționa timp de 5 ore. Pe partea frontală există porturi cerute de utilizator, inclusiv pentru cardurile SD.

Dintre avantajele modelului prezentat:

 • dimensiuni modeste;
 • ușurință de gestionare;
 • există un indicator care indică nivelul de încărcare a bateriei;
 • volum ridicat.

În ciuda unui număr atât de mare de avantaje, modelul are și dezavantajele sale. De exemplu, designului îi lipsește un mâner convenabil cu care să poți purta difuzorul cu tine.

SVEN PS-485

Model Bluetooth de la un producător cunoscut. Aparatul reprezintă cel mai bun raport calitate-preț. Una dintre caracteristicile distinctive este prezența a două difuzoare, fiecare cu 14 wați. Un avantaj suplimentar este iluminarea originală.

Utilizatorul are capacitatea de a personaliza sunetul după gustul său. Dacă doriți, există o mufă pentru microfon pe panoul frontal, așa că modelul se va potrivi iubitorilor de karaoke. Numeroși utilizatori, printre alte avantaje, remarcă prezența unui egalizator și capacitatea de a citi unități flash.

Sunetul din difuzor este clar, cu toate acestea, calitatea materialelor folosite este slabă. Marja de volum este, de asemenea, mică.

JBL Flip 4

Un dispozitiv de la o companie americană care este convenabil de utilizat cu laptopuri și smartphone-uri. Acesta este ideal pentru cei cărora nu le place sunetul „plat”. În plus, dacă bateria este încărcată complet, coloana poate funcționa până la 12 ore. Pe rafturile magazinelor, modelul este prezentat în diferite culori. Există o carcasă cu un model pentru iubitorii de opțiuni originale.

Bateria se incarca complet in 3,5 ore. Producătorul a oferit protecție suplimentară pentru carcasă împotriva umezelii și prafului. Acest avantaj este indispensabil dacă intenționați să duceți coloana în natură. Un plus util este un microfon. Vă permite să vorbiți pe smartphone în modul tare. Difuzoarele de 8W sunt prezentate în perechi.

Utilizatorii iubesc acest model portabil pentru compactitate, design atent și sunet perfect. Când este complet încărcat, difuzorul poate funcționa mult timp din bateria reîncărcabilă. Dar unul dintre principalele dezavantaje este lipsa unui încărcător.

Harman / Kardon Go + Play Mini

Această tehnică portabilă se distinge nu numai prin puterea impresionantă, ci și prin prețul său. Ea are dimensiuni nemodeste. Dispozitivul este doar puțin mai mic decât echipamentul standard. Greutatea structurii este de 3,5 kg. Pentru confortul utilizatorului, carcasa are un maner robust. Acesta ușurează transportul difuzorului.

Modelul nu poate fi înșurubat pe un ghidon de bicicletă, dar înlocuiește perfect magnetofonul din mașină. Coloana funcționează atât de la rețea, cât și de la o baterie încărcată. În primul caz, poți asculta muzică la nesfârșit, în al doilea, încărcarea durează până la 8 ore.

Există o mufă specială pe panoul din spate. Toate porturile sunt situate sub el. Scopul său principal este de a proteja intrările de praful care pătrunde în ele. Ca un plus frumos, producătorul a adăugat USB-A, prin care se poate încărca un dispozitiv mobil, ceea ce este foarte convenabil în cazul unei situații neprevăzute.

Puterea difuzorului este de 100 W, dar chiar și cu acest indicator la maxim, sunetul rămâne clar, nu se aude trosnituri. Manerul este din metal. Toate materialele folosite de producător sunt de înaltă calitate.

Există și dezavantaje, de exemplu, în ciuda costului, nu există protecție împotriva umezelii și prafului.

Evaluarea modelelor de calitate în diferite categorii de preț

O revizuire calitativă a difuzoarelor stereo portabile ieftine permite alegerea potrivită chiar și pentru un cumpărător care nu este prea versat în această chestiune. Printre dispozitivele de dimensiuni mici se numără cu și fără baterie. Și unele modele bugetare de mare putere sunt evaluate mai mult decât omologii lor scumpi. Pentru comparație, merită să descriem mai multe difuzoare portabile din fiecare categorie.

Buget

Bugetul nu înseamnă întotdeauna cel mai ieftin. Acestea sunt dispozitive ieftine de calitate adecvată, printre care există și favorite.

 • CGBox Black. Versiunea prezentată este echipată cu difuzoare, a căror putere este de 10 wați în total. Puteți reda fișiere muzicale de pe o unitate flash printr-un port special desemnat pentru acest dispozitiv. Modelul este compact. Există un radio și un mod AUX. Atunci când este folosit în aer liber, un astfel de difuzor poate să nu fie suficient, dar punctul culminant este că puteți conecta mai multe dispozitive folosind stereo wireless adevărat. Când este folosit la volum maxim și încărcat complet, difuzorul poate dura până la 4 ore. Dacă nu adăugați mult sunet, atunci timpul de funcționare la o încărcare a bateriei crește la 7 ore. Producătorul s-a ocupat de integrarea unui microfon în designul dispozitivului. Unii utilizatori îl folosesc pentru conversații fără mâini.

Componentele interne importante sunt protejate de umiditate și praf, dar asta nu înseamnă că coloana poate fi scufundată în apă. Este mai bine să vă abțineți de la astfel de experimente. Dintre deficiențe, utilizatorii notează intervalul de frecvență.

 • Xiaomi Mi Runda 2... Firma chineză a devenit recent foarte populară. Acest lucru se datorează faptului că oferă echipamente de înaltă calitate și ieftine, cu funcționalități bogate. Coloana prezentată este o opțiune excelentă pentru casă și nu numai. Ca protecție împotriva copiilor, producătorul a prevăzut un inel special care blochează comenzile dispozitivului. Dacă doriți să mergeți în aer liber, trebuie să vă amintiți că modelul nu oferă protecție împotriva umezelii, așa că este mai bine să îl îndepărtați în ploaie. Calitatea sunetului este medie, dar nu ar trebui să vă așteptați la mai mult la acest preț. Toate controlurile se efectuează prin roată. Dacă apăsați și mențineți apăsat, dispozitivul se va porni sau se va opri. După ce ați făcut rapid, puteți răspunde sau întrerupe apelul. Atingeți de două ori pentru a crește volumul. Producătorul poate fi lăudat pentru ușurința de a controla dispozitivul, costul redus și prezența unui indicator al nivelului de încărcare.

Amintiți-vă, totuși, că nu este inclus niciun cablu de încărcare.

 • JBL GO 2. Aceasta este a doua generație din compania cu același nume. Acest dispozitiv poate mulțumi în timpul recreerii în aer liber și acasă. Protecția carcasei IPX7 este utilizată ca tehnologie inovatoare. Chiar dacă dispozitivul cade în apă, acesta nu va fi deteriorat. Designul include un microfon echipat cu o funcție suplimentară de anulare a zgomotului. Designul inteligent, atractiv și compactitatea reprezintă un avantaj suplimentar. Aparatul este vândut în carcase de diferite culori. Munca autonomă este posibilă timp de 5 ore. Timpul de încărcare completă este de 150 de ore. Utilizatorul a putut aprecia echipamentul pentru sunetul de înaltă calitate și costul accesibil.
 • Ginzzu GM-885B... Un difuzor ieftin, dar deosebit de puternic, cu difuzoare de 18 W. Dispozitivul funcționează atât independent, cât și prin Bluetooth. Designul include un tuner radio, cititor SD, USB-A. Porturile suplimentare de pe panou fac posibilă conectarea aproape oricărui dispozitiv de stocare extern. Pentru confortul utilizatorului, există un mâner. Pentru cei care doresc să se încerce la karaoke, le puteți oferi două intrări pentru microfon.Un alt avantaj este un spațiu decent pentru volum.

Iar dezavantajele sunt dimensiunea mare și lipsa basului de înaltă calitate, care este uneori factorul determinant la cumpărare.

 • Sony SRS-XB10... În acest caz, producătorul a încercat să realizeze un dispozitiv care să se potrivească utilizatorului atât extern, cât și cu capacitățile sale. Compactitatea și aspectul atractiv sunt principalele lucruri la care oamenii le acordă atenție. Cost accesibil ca un plus frumos. Vine la vânzare cu instrucțiuni pe care chiar și un adolescent le poate înțelege. Poti alege un model din urmatoarele culori: negru, alb, portocaliu, rosu, galben. Pentru comoditate, producătorul a furnizat un suport în setul complet. Poate fi folosit pentru a plasa difuzorul atât pe verticală, cât și pe orizontală, și chiar pentru a-l atașa la o bicicletă.

Unul dintre principalele avantaje este protecția IPX5. Vă permite să vă bucurați de muzică chiar și sub duș. Coloana și ploaia nu sunt groaznice. La un cost de 2500 de ruble, dispozitivul demonstrează un sunet perfect la frecvențe joase și înalte. Dacă vorbim despre avantajele modelului prezentat, atunci aceasta este o calitate ridicată a construcției, prezența unui modul NFC, durata de viață a bateriei de până la 16 ore.

In medie

Difuzoarele portabile cu preț mediu diferă de cele de buget prin caracteristici suplimentare, volum și design perfect. Printre acestea, merită să vă evidențiați preferatele.

 • Sony SRS-XB10... Difuzoarele modelului prezentat au o formă cilindrică, datorită căreia dispozitivul stă perfect pe podea sau pe masă. Cu dimensiunile sale mici, acest dispozitiv a devenit popular printre pasionații de călătorii. Există indicatoare pe corp care semnalează funcționarea bateriei și alte condiții ale echipamentului. Difuzoarele se conectează cu ușurință la telefon, tabletă sau computer prin Bluetooth. Din exterior, poate părea că dimensiunile mici indică capacitățile modeste ale dispozitivului, dar în realitate nu este cazul. Producătorul s-a ocupat de umplutură și nu a pierdut timp și bani. În interpretarea acestei rubrici, orice gen de muzică sună grozav. Basul se aude deosebit de bine. O rezervă mare de volum nu vă va permite să ascultați muzică la maximum într-o cameră închisă.

Cu toate acestea, merită să ne amintim că în acest caz apar vibrații suplimentare - acesta este unul dintre dezavantajele unității. Când este complet încărcată, durata de viață a bateriei durează până la 16 ore.

 • Difuzor Bluetooth Xiaomi Mi. Acesta este un model interesant căruia trebuie neapărat să-i acordați atenție. Se remarcă prin designul său original. Calitatea construcției merită menționată separat, deoarece este la cel mai înalt nivel. Coloana arată ca o simplă trusă de creion. Difuzoarele puternice sunt capabile să furnizeze sunet de până la 20.000 Hz. În același timp, basul sună moale, dar în același timp este clar audibil. Producătorul a gândit cu atenție sistemul de control al dispozitivului. Pentru a face acest lucru, puteți folosi un smartphone, care este foarte convenabil, deoarece este întotdeauna la îndemână. Ca și în cazul majorității modelelor de la producătorul listat, nu este inclus niciun cablu de încărcare.
 • JBL Flip 4. Dacă ai noroc, poți găsi un model cu model la reducere. De obicei, această coloană este produsă pur și simplu în culori bogate. Dimensiunile mici vă permit să transportați dispozitivul cu dvs. oriunde. Îl poți pune în geantă, îl poți atașa la bicicletă sau îl poți pune în mașină. Când utilizați acest dispozitiv, merită să ne amintim că detaliile vor lipsi la frecvențele joase și înalte.
 • Sony SRS-XB41... Un difuzor portabil puternic de la un producător de renume mondial. Modelul prezentat se distinge prin designul său atractiv și tehnologiile inovatoare. Sunetul este de înaltă calitate și puternic. Producătorul a extins semnificativ gama de frecvențe în 2019. Minimul este acum la 20 Hz. Acest lucru a îmbunătățit calitatea sunetului. Basul se aude bine, este greu de observat cum acopera frecventele la niveluri medii si inalte. Tehnica descrisă este populară datorită luminii de fundal originale instalate. Ca un plus frumos de la producător, există un port pentru un card flash și un radio.Dintre minusuri, se poate evidenția o masă impresionantă și un microfon de proastă calitate.

Clasa premium

Clasa premium este reprezentată de echipamente de mare putere cu funcționalități bogate.

 • Marshall Woburn... Costul echipamentului începe de la 23.000 de ruble. Acest cost se datorează faptului că tehnica este concepută ca un amplificator pentru o chitară. În procesul de asamblare, producătorul a folosit materiale de înaltă calitate și, în același timp, scumpe. În comparație cu modelele ieftine, pe carcasă sunt adunate un număr mare de comutatoare și butoane. Puteți modifica nu numai nivelul volumului, ci și puterea basului.

Nu o vei putea pune intr-un rucsac, deoarece are o greutate de 8 kg. Putere difuzor 70 wați. Nu există întrebări despre munca lor chiar și după câțiva ani de funcționare.

 • Bang & Olufsen Beoplay A1. Costul acestui echipament este de la 13 mii de ruble. Fata de modelul anterior, acesta are dimensiuni mai modeste, deci poate fi atasat de un rucsac. Dimensiunea mică nu este un indicator al unui sunet slab, dimpotrivă, acest „bebe” poate surprinde. În interiorul carcasei, puteți vedea două difuzoare, fiecare cu o putere de 30 de wați. Utilizatorul are posibilitatea de a conecta echipamentul nu numai la rețea, ci și la sursa de alimentare. Pentru aceasta, în kit există un conector corespunzător. Microfonul încorporat oferă o oportunitate suplimentară de a vorbi la telefon fără mâini. Difuzorul este conectat la smartphone în două moduri: cablu AUX sau Bluetooth.

Producătorul oferă modele pentru toate gusturile. Sunt 9 culori, printre care sigur va fi ceva potrivit.

Criterii de alegere

Înainte de a alege un model pe placul tău, ar trebui Accept ia in considerare urmatoarele puncte:

 • puterea dorită;
 • Ușurința controalelor;
 • dimensiuni;
 • prezența protecției suplimentare împotriva umezelii.

Cu cât dispozitivul este mai puternic, cu atât are mai mult sunet. Modelele puternice sunt ideale pentru excursii în aer liber sau ca alternativă la un magnetofon convențional din mașină. Modelul monofonetic nu oferă o acustică de înaltă calitate, dar există și opțiuni avansate cu mai multe difuzoare. Aproape toate variantele garantează o reproducere bazată pe bas. Chiar dacă difuzorul este mic, asta nu înseamnă că va suna muzică moale.

O tehnică mai bună este una care funcționează la fel de bine atât cu frecvențe joase, cât și cu frecvențe înalte.

Pentru o prezentare generală a celor mai bune difuzoare portabile, consultați mai jos.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila