Difuzoare Marshall: prezentare generală a modelului

Difuzoare Marshall: prezentare generală a modelului
 1. Particularități
 2. Prezentare generală a modelului
 3. Cum să alegi?
 4. Manual de utilizare

Mulți oameni nu își pot imagina viața fără muzică de calitate. Pentru a vă bucura în mod corespunzător de melodiile preferate, nu vă puteți lipsi de o acustică bună. Multe mărci produc astăzi difuzoare practice, de înaltă calitate, care oferă un sunet excelent. Aceste produse includ modele moderne de la Marshall. În acest articol, vom arunca o privire mai atentă la cele mai populare exemplare și vom afla despre caracteristicile lor.

Particularități

Marshall este o cunoscută companie engleză specializată în producția de sisteme acustice de înaltă calitate și amplificatoare muzicale de sunet. Tehnologia fiabilă și durabilă a câștigat dragostea multor iubitori de muzică de-a lungul anilor.

Brandul nu este cel mai tânăr - a fost fondat de Jim Marshall în 1962.

Tehnica muzicală modernă a mărcii în cauză este pe bună dreptate recunoscută ca una dintre cele mai populare și originale. Mulți iubitori de muzică de calitate nu își schimbă preferințele și aleg doar echipamente de la un producător englez. Nu este nimic ciudat în asta, deoarece difuzoarele Marshall au multe calități pozitive.

 • Unul dintre factorii strălucitori și atractivi - Design boxe Marshall. Modelele de semnătură sunt realizate într-un stil interesant, combinând note retro și rock. Mulți utilizatori admiră o astfel de soluție neobișnuită, deoarece este dificil să întâlnim analogi în timpul nostru.
 • Difuzoarele Marshall sunt de o calitate excelentă a construcției. În dispozitivele originale ale producătorului, nu veți observa un singur defect. Acest factor se reflectă în durata de viață a echipamentului muzical - poate funcționa în mod fiabil mulți ani.
 • Se lauda cu acustica brandului in cauza calitate ridicată a sunetului. Ascultând muzică folosind difuzorul Marshall, iubitorul de muzică nu va auzi zgomote străine și distorsiuni.
 • Echipamentul muzical al producătorului englez este diferit comenzi foarte simple și intuitive. Majoritatea dispozitivelor au toate butoanele de control necesare, cu ajutorul cărora difuzoarele pot fi controlate ușor și fără probleme.

Fiecare utilizator își poate da seama cum să lucreze cu o astfel de tehnică.

 • Se fabrică echipament muzical marca Marshall realizate din materiale ecologice, sigure și de înaltă calitate. Gama de modele a producătorului este plină de dispozitive, al căror corp este realizat din plastic rezistent și durabil sau plăci MDF. Și puteți găsi, de asemenea, acustică, a cărei parte a corpului este realizată dintr-o combinație de plastic și piele artificială de înaltă calitate.
 • Difuzoarele Marshall sunt multifuncționale. În sortimentul unui brand cunoscut, puteți găsi multe dispozitive de înaltă calitate, care oferă completări utile, de exemplu, o rețea wireless Bluetooth. Puteți conecta o tabletă, un smartphone sau un computer la tehnica de a reda melodii. Și, de asemenea, dispozitivele oferă conectori și intrări actualizate, de exemplu, USB sau mini Jack 3.5.
 • Este prezentată tehnica în cauză într-un sortiment bogat. Un iubitor de muzică cu orice preferințe muzicale și buget poate alege opțiunea potrivită.
 • Brandul produce nu numai modele de boxe mari, ci și compacte pe care le poți lua cu tine dacă este necesar. Acest tip de tehnică muzicală este deosebit de solicitat în rândul tinerilor activi, care își petrec cea mai mare parte a timpului în mișcare.

Acustica brandului britanic Marshall nu are defecte serioase. Mulți utilizatori care au cumpărat un astfel de echipament muzical nu au observat niciun defect în el. Dispune de un sunet uimitor puternic și clar și un design uimitor. Adevărat, prețul multor modele este mare, ceea ce întristează cumpărătorii.

Cu toate acestea, difuzoarele Marshall își merită banii - pentru o taxă adecvată, consumatorul primește difuzoare de înaltă calitate, durabile și cu sunet perfect.

Prezentare generală a modelului

Marca engleză produce multe modele de difuzoare practice și de înaltă calitate, care diferă unele de altele într-o varietate de moduri. Gama Marshall include atât dispozitive portabile mari, fixe, cât și mici, cu diferite niveluri de putere. Să aruncăm o privire mai atentă la unele dintre cele mai populare modele.

Marshall Acton BT

Acesta este un difuzor compact cu pretenție de sunet solid. Acest dispozitiv popular nu are o baterie în design - este alimentat de o rețea electrică. Gama de frecvențe reproductibile este de la 50 la 20.000 Hz.

Tehnologia Marshall Acton BT este prezentată nu numai în negru tradițional, ci și în culorile caroseriei bej și alb. Acesta din urmă este realizat din vinil de înaltă calitate, care subliniază cu succes stilul unic al acusticii engleze. Acest tip de tehnică muzicală poate fi un decor minunat pentru orice decor.

Reglarea indicatoarelor „LF” și „HF” în dispozitivele luate în considerare se efectuează folosind „întorsături” convenabile, ca în vremurile bune. Recepția semnalului poate fi efectuată utilizând o rețea fără fir Bluetooth sau line-in (AUX).

Coloana Marshall Acton BT cântărește aproximativ 3 kg și, prin urmare, este stabilă. Chiar și la volum mare, nu se scutură sau tremură, deplasându-se de la locul principal. În spatele tehnicii se află un reflex de bas, care „suflă” efectiv dacă există prea mult bas puternic într-o piesă muzicală.

Trebuie remarcat faptul că, ca atare, o bază stereo nu este furnizată în Marshall Acton BT... Când ascultați aceeași orchestră simfonică pe acest difuzor, puteți auzi un sunet bun și serios, dar va fi ca și cum toți cei 120 de oameni „s-au împletit într-o singură minge”, jucându-se literalmente unul pe celălalt. Acest dezavantaj pare destul de semnificativ pentru mulți iubitori de muzică, dar totuși nu depășește numeroasele avantaje ale boxelor Marshall Acton BT, care reproduc perfect basul la toate nivelurile.

Marshall Kilburn

Aceasta este o acustică portabilă de înaltă calitate. Oferă modul bluetooth încorporat. Designul tehnicii este, de asemenea, interesant - coloana este realizată stilizată ca un „combo” de chitară. Sunt furnizate intrări Mini Jack. Acest dispozitiv este alimentat de la o baterie sau de la rețea.

Marshall Kilburn poate fi folosit ca difuzor wireless, care este foarte convenabil de transportat.

Portabilul Marshall Kilburn are o prindere foarte confortabilă în partea de sus care îi permite să fie mutat dintr-un loc în altul fără niciun inconvenient. Și, de asemenea, sunt furnizate regulatoarele de timbru „LF” și „HF”. Sunt incluse amplificatoare de clasa D.

Dispozitivul poate fi găsit într-o carcasă roșie sau albă. Ambele opțiuni arată elegant și atractiv. Greutatea produselor este de numai 3 kg, astfel încât acestea sunt stabile în timpul utilizării. Produsul se lauda sunet bun și curat care atrage mulți iubitori de muzică... Ascultând melodii, utilizatorii nu observă niciun zgomot sau posibilă distorsiune.

Marshall Stanmore Bluetooth

Model multifuncțional popular de la marca engleză. Este un difuzor wireless de calitate premium care are un design original Marshall. Produsul este diferit mărime mică, prin urmare, este convenabil să funcționeze atât acasă, cât și în timpul călătoriilor.

Sunetul Marshall Stanmore Bluetooth va atrage chiar și cei mai disperați ascultători care apreciază o calitate excepțională a sunetului. Utilizatorilor li se garantează înălțimi bogate și medii clare, precum și bas profund și suculent.

La difuzorul Bluetooth Marshall Stanmore este posibil să conectați un smartphone sau o tabletă datorită prezenței Bluetoothdeci nu veți avea nevoie de fire suplimentare aici. Și, de asemenea, producătorul a furnizat o intrare RCA și o intrare audio pentru conexiune prin cablu. Adăugările enumerate sunt solicitate și necesare astăzi.

Carcasa Marshall Stanmore Bluetooth este realizată dintr-o combinație de plastic de calitate și piele sintetică. Greutatea produsului este de 5,1 kg.

Marshall Stockwell

Marshall Stockwell este o boxă wireless de calitate foarte căutată. Redarea fără fir este posibilă prin Bluetooth. Corpul este realizat din plastic bun. Puterea difuzoarelor frontale ale modelului este de 27 W.

Dispozitivul poate fi alimentat de la rețeaua electrică (220 W) sau baterie. În modul de sine stătător, coloana Marshall Stockwell poate funcționa 25 de ore. Dispozitivul are un port USB, precum și o intrare de 3,5 mm. Coloana este ușoară - doar 1,2 kg.

Marshall Woburn

Disponibilă în culorile alb, negru sau crem, această frumoasă boxă wireless de la marca britanică se mândrește cu un sunet puternic de înaltă calitate. Produsul este conceput în stilul clasic retro tipic companiei. Este posibil să conectați fără fir alte dispozitive prin modulul Bluetooth încorporat. Marshall Woburn este acustica sofisticată a companiei, care are un mod de funcționare de economisire a energiei care este util în multe situații.

Modelul în cauză poate fi folosit ca model de concert, deoarece produce un sunet excelent și puternic. Dispozitivul muzical are un subwoofer încorporat, a cărui putere este limitată la 50 de wați. Există o intrare audio de 3,5 mm, precum și o intrare optică Toslink. Prezența intrării RCA va mulțumi, de asemenea, mulți utilizatori.

Materialul carcasei Marshall Woburn este, de asemenea, o veste bună. Această parte a acusticii este realizată din MDF de înaltă calitate, ceea ce are un efect pozitiv asupra calității sunetului. Un astfel de material atenuează cu succes orice vibrații, excluzând zgomotul străin în timpul ascultării muzicii puternice.

Cum să alegi?

Difuzoarele de înaltă calitate de la un producător englez binecunoscut pot fi dificil de ales, deoarece fiecare dintre modele are o mulțime de caracteristici pozitive care atrag consumatorii. Pentru a nu te înșela în alegerea unei astfel de tehnici muzicale, merită să plecăm de la o serie de factori de bază.

 • Primul pas este să decideți în ce scop cumpărați un sistem de difuzoare Marshall. Dacă nu aveți cerințe speciale pentru echipament și aveți nevoie de o acustică simplă pentru acasă sau la serviciu, atunci nu are rost să cumpărați un model prea puternic și scump. Dacă cauți ceva mai spectaculos sau o opțiune de concert, atunci alegerea ar trebui să cadă pe dispozitivele adecvate - tare, puternice, multifuncționale. Principalul lucru este, înainte de a merge la magazin, decideți singur ce fel de difuzor aveți nevoie și pentru ce - atunci va fi mult mai ușor să faceți o alegere.
 • Acordați atenție caracteristicilor tehnice ale echipamentului muzical selectat - la nivelul de putere, cadre de frecvență și mulți alți indicatori. Este indicat să vă familiarizați cu valorile declarate luând documentele însoțitoare. Nu este recomandat să aveți încredere orbește în poveștile asistenților de vânzări, deoarece de foarte multe ori aceștia supraestimează artificial mulți dintre parametrii pentru ca consumatorul să manifeste mai mult interes față de achiziție.
 • Nu uitați de aspectul difuzoarelor dvs. de marcă. Desigur, cele mai populare sunt modelele cu prefixul Negru, deoarece negrul se potrivește cu ușurință în majoritatea mediilor. Dar compania oferă și opțiuni de alb, crem și roșu care arată la fel de elegant și atractiv. Ia o copie care se va potrivi armonios în casa ta.
 • După ce ți-ai ales rubrica preferată de la producătorul englez, nu fi prea leneș să o examinezi cu atenție. Rețineți că aparatele originale Marshall sunt construite pentru o manoperă impecabilă. Dispozitivul nu trebuie să prezinte fisuri sau lovituri sau daune (zgârieturi, așchii, elemente rupte sau prost fixate). Dacă totuși le-ați observat, nu ar trebui să faceți o achiziție.
 • Verificați calitatea sunetului difuzorului preferat... Cereți vânzătorului să vă demonstreze sunetul acusticii. Când ascultați un nou difuzor Marshall, nu ar trebui să existe zgomote străine. Nici distorsiunea nu trebuie observată.

Dacă doriți să cumpărați echipament original de la un producător englez bine-cunoscut, ar trebui să mergeți pentru el la punctul de vânzare corespunzător.

Acesta ar putea fi un magazin care vinde electrocasnice sau echipamente audio. Doar în astfel de locuri este posibil să găsiți echipamente muzicale autentice, însoțite de service în garanție. În plus, aici veți avea voie să verificați cu meticulozitate starea și calitatea modelului care vă place.

  Nu are sens să cauți o boxă Marshall originală pe piață sau într-un magazin ieftin care vinde echipamente chinezești de calitate scăzută. Aici riscați să vă întâlniți cu o căsătorie falsă sau de-a dreptul. Este posibil să nu aveți voie să inspectați produsul în detaliu înainte de a cumpăra și adesea apar multe probleme cu documentația însoțitoare. Ca urmare, cardul de garanție poate să nu fie dat, iar în cazul unei avarii echipamentul nu va fi schimbat.

  Manual de utilizare

  Echipamentul muzical Marshall nu este foarte greu de utilizat. Cum să operați coloanele acestui brand, puteți afla citind instrucțiunile de utilizare - este întotdeauna inclus în kit-ul cu echipamente de marcă.

  Cu toate acestea, există mai multe reguli de funcționare care sunt comune pentru toate modelele. Să aruncăm o privire la unele dintre ele.

  • Dacă tehnica conține baterii reîncărcabile, nu le expuneți la expunere prelungită la căldură. De exemplu, ar putea fi lumina soarelui sau foc. Nu așezați coloana lângă încălzitoare, încălzitoare și alte obiecte similare.
  • Încercați să nu lăsați echipamentul să intre într-un mediu umed sau în ploaie. Produsul trebuie să fie bine protejat de pătrunderea absolut orice lichid pe el. Acest lucru este pentru a reduce riscul de incendiu sau electrocutare.
  • Nu acoperiți niciodată dispozitivul niciunul dintre materialele posibile.
  • Dacă decideți să cumpărați orice accesorii pentru difuzorul dvs. Marshall, ar trebui să căutați numai produse originale recomandate de producator.
  • Când ați terminat de utilizat difuzorul, asigurați-vă că deconectați cablul de alimentare. Accesul la acesta din urmă ar trebui să fie întotdeauna deschis și nestingherit.
  • Toate firele și cablurile trebuie conectate cât mai atent posibil.... Nu faceți mișcări prea bruște pentru a nu sparge părți importante ale echipamentului muzical.
  • Nu este recomandat să dezasamblați singur sistemul dvs. de difuzoare Marshall. În partea sa interioară nu există piese pe care utilizatorul le-ar putea repara singur. În cazul unei defecțiuni sau defecțiuni, echipamentul trebuie prezentat la centrul de service corespunzător.
  • Atunci când alegeți un loc pentru a instala acustica de marcă, nu uitați asta orificiile sale de ventilație trebuie să fie întotdeauna deschise.
  • Sistem de difuzoare al mărcii engleze este permisă conectarea numai la rețeaua electrică care corespunde caracteristicilor indicate pe partea sa de corp... Înainte de aceasta, este important să vă asigurați că priza alocată echipamentului este funcțională și în stare perfectă.
  • Încercați să direcționați cablul de alimentare al difuzorului în așa fel încât astfel încât să nu interfereze cu nimeni și a fost imposibil să călcați accidental pe el.
  • Trebuie folosite cabluri de alimentare și cabluri doar cele incluse cu sistemul de difuzoare al mărcii.
  • Dacă echipamentul muzical nu a fost folosit de mult timp, trebuie deconectat de la rețea. Același lucru trebuie făcut în timpul unei furtuni.
  • Dacă trebuie să curățați sistemul muzical, utilizați șervețele sau cârpe excepțional de uscate și curate. Nu le umezi.
  • Nu scoateți partea superioară sau laterală a carcasei sistemului muzical.... În acest fel, vă protejați de un posibil șoc electric.
  • Încercați să vă raportați la tehnica muzicală cât mai mult posibil atent si atent. Nu scăpați difuzorul Marshall și asigurați-vă că echipamentul nu este supus unor influențe mecanice externe care l-ar putea deteriora.
  • Țineți copiii mici și animalele de companie departe de difuzoarele Marshall pentru a evita consecințele negative.

   Toate detaliile legate de conectarea și utilizarea opțiunilor specifice ale boxelor Marshall depind de model, așa că este atât de important să citiți manualul de instrucțiuni înainte de a-l folosi. Nu este necesar să neglijați acest pas, chiar dacă sunteți utilizatori încrezători ai unei astfel de tehnici muzicale.

   Toate nuanțele și caracteristicile dispozitivului, despre care poate nu știți, apar întotdeauna în instrucțiuni.

   Pentru o prezentare generală a Marshall Acton II, vezi mai jos.

   fara comentarii

   Comentariul a fost trimis cu succes.

   Bucătărie

   Dormitor

   Mobila