Boxe portabile Sven

Conţinut
 1. Avantaje și dezavantaje
 2. Revizuirea celor mai bune modele
 3. Cum să alegi?

Sven este un producător rus de acustică și periferice pentru computer. Compania este înregistrată în Finlanda, producția este situată în Taiwan și China. Inițial specializată în asamblarea dispozitivelor de protecție la supratensiune, dar furnizează difuzoare audio portabile de mult timp. Sunetul excelent într-o dimensiune compactă este semnul distinctiv al acusticii produse.

Avantaje și dezavantaje

Produsele companiei sunt destinate consumatorilor cu resurse financiare reduse. De aceea Produsele marca Sven sunt cele mai comune în segmentul de buget. Cererea se caracterizează prin austeritate relativă, lipsa de funcții suplimentare și materiale simple. În plus, toate produsele sunt realizate de înaltă calitate și servesc consumatorilor pentru o lungă perioadă de timp. Nu degeaba compania nu s-a despărțit de titlul de „Brand of the Year” din 2002.

Pentru a lua o decizie de cumpărare a unui difuzor portabil Sven, merită să vă familiarizați cu caracteristicile tuturor opțiunilor prezentate.

Să începem cu principalele beneficii.

 1. Dispozitivele sunt ușor de utilizat. Nu este nevoie să conectați un amplificator.
 2. Este posibil să se sincronizeze cu un maxim de gadget-uri moderne.
 3. Compactitate. Dacă se dorește, multe modele pot fi instalate cu ușurință pe un cadru de bicicletă sau așezate într-un rucsac.
 4. Lucru autonom pe propria baterie. Este posibilă încărcarea de la rețea și Power Bank.
 5. O gamă largă de modele vă permite să găsiți cel mai bun produs în armonie cu raportul preț și calitate.

Este imposibil să mulțumim absolut tuturor, așa că câteva rânduri despre deficiențe:

 • perioadă limitată de funcționare în faza unei singure încărcări;
 • calitate imperfectă a redării.

Revizuirea celor mai bune modele

Cele mai bune boxe portabile de la Sven merită să vorbim mai detaliat. Pentru a înțelege care sunt caracteristicile acusticii wireless și, în același timp, pentru a compara caracteristicile tehnice ale acestora.

  Sven 120

  Cea mai bună pereche de difuzoare portabile pentru banii tăi. Sunetul nu sună și nu se schimbă de la telefoanele mobile. Fundurile sunt plăcute și curate pentru înțelegerea audiției. Difuzoarele sunt realizate din plastic rezistent sub forma unor mici cuburi negre. Nu ar trebui să vă așteptați la un sunet mare de la ei, dar sistemul audio este destul de bun pentru dimensiunea sa.

  Dintre minusuri, puteți numi doar lungimea insuficientă a firelor. Există un conector USB pentru conectarea la un smartphone. Controlul volumului este convenabil pentru percepția tactilă.

  Ușor de configurat. Convenabil atunci când călătoriți și călătoriți.

  Sven 312

  O opțiune portabilă de buget ca acustică compactă a computerului. Pentru un preț mic, carcasa lor oferă umplere de înaltă calitate pentru un sunet pur. Locație convenabilă a controlului volumului. Nu există bass. La marcajul maxim, sunetul nu șuierează sau sufocă.

  Poate fi conectat la un smartphone, player, laptop și alte gadget-uri. Cablu de conectare lung. Reglare ușoară a egalizatorului.

  Sven PS-650

  O adevărată rubrică de vacanță! Designul brutal cu elemente rotunjite din panoul frontal face din dispozitiv piesa centrală a oricărei petreceri. Difuzorul puternic produce un sunet foarte puternic. Când conectați o pereche de difuzoare la aceeași sursă, apare un efect de sunet stereo. Acesta este ideal pentru organizarea unei discoteci în orice loc convenabil.

  Sunetul echilibrat este îmbunătățit de basul și frecvențele spațioase ale celor două perechi de difuzoare. Sunetul este corectat de egalizatorul încorporat. O caracteristică specială a dispozitivului este prezența unei intrări pentru microfon cu un control al volumului și o opțiune „ecou” pentru un volum mai mare de voce.

  Dacă conectați un microfon la difuzor, obțineți o stație de karaoke cu drepturi depline. Dispozitivul de „efecte speciale” este realizat prin iluminare dinamică a difuzoarelor. Difuzorul este conectat la sursă prin Bluetooth, dar este posibilă și o conexiune prin cablu, citind fișiere de pe medii USB-flash și microSD. Pentru iubitorii de radio, PS-650 are un tuner FM încorporat. Există un afișaj LED informațional pe corp. Este prevăzut un mâner convenabil pentru transportul dispozitivului.

  Coloana rezistă mult timp datorită unei perechi de baterii litiu-ion de 4000 mAh fiecare.

  Sven PS-470

  Difuzor portabil cu sunet puternic și clar, Bluetooth, radio FM și mâner de transport. Acustica puternică va crea stare de spirit și distracție la picnicuri în mediul rural și la drumeții. Modelul cântă cu încredere solo printre mulțimea vociferă de la petrecere. Difuzoarele sunt capabile să livreze o putere impresionantă de 18 wați. Acest lucru este bine pentru echipamente portabile.

  În același timp, dispozitivul are un bas impresionant și puritatea reproducerii oricărui gen muzical. O baterie încăpătoare nu va permite pieselor să se termine în mijlocul unei discoteci. Sistemul recunoaște microSD, USB Flash, se conectează la o sursă de sunet printr-un cablu, se conectează prin Bluetooth la smartphone-uri și tablete. În plus, există un radio FM încorporat.

  Sven PS-210

  Modul de funcționare este afișat pe un afișaj informativ pe partea din față a carcasei cu un strat Soft Touch. În ciuda dimensiunilor mici, PS-210 oferă 12 W de sunet de la două difuzoare puternice multidirecționale de 50 mm. Acest lucru este suficient pentru acompaniamentul muzical al oricărei petreceri. Dar dacă cineva nu are suficientă putere, aceasta poate fi amplificată prin conectarea unui alt dispozitiv identic. PS-210 permite conectarea mai multor difuzoare la o sursă de sunet comună în același timp.

  Corpul modelului este protejat de umezeală, iar bateria de 1500 mAh asigură un mod de funcționare lung fără „alimentare” de la rețea. Există Bluetooth, radio FM și posibilitatea de a reda muzică prin cablu sau de pe diverse medii, cum ar fi unități flash microSD și USB.

  Sven PS-88

  Un dispozitiv pentru cucerirea iubitorilor de muzică fără compromisuri. Un difuzor portabil pentru cunoscătorii de stereo cu drepturi depline, care sunt obișnuiți să trăiască cu muzica oriunde. Design pentru iubitorii de minimalism. Dispozitivul, dacă se dorește, este atașat la o curea sau o geantă cu o carabină metalică elegantă.

  Miniatura PS-88 nu se teme de ploaie și scufundare scurtă. Un avantaj tangibil al acestei boxe Sven este conexiunea Bluetooth a două modele identice cu o singură sursă. Tehnologia TWS (True Wireless Stereo) a fost implementată. Prezența unei perechi acustice permite o petrecere stereo să aibă loc oriunde și fără fire grele! Difuzoarele nu pierd conexiunea wireless pe o rază de până la 10 metri.

  Este posibil să conectați un smartphone, computer, tabletă la acustică prin Bluetooth. Există un player încorporat pentru carduri de memorie microSD.

  Sven PS-115

  Un difuzor pentru a vă bucura de sunetul panoramic minunat al melodiilor tale preferate. Conexiune Bluetooth a două difuzoare de același model, susținută de TWS. Dacă există o ușoară diferență de sunet între canalele drept și stânga, se creează un sunet surround plăcut. Prin urmare, stereo adevărat fără o pereche acustică nu este produs din difuzoarele din același cabinet.

  Difuzor Bluetooth cu tuner FM încorporat și player cu microSD și flash USB. Un dispozitiv multimedia minunat pentru timpul liber interesant. Încărcarea durează 12 ore lungi.

  PS-115 este disponibil în culorile caroseriei negru, roșu și albastru intens. Durabilă și elegantă, împletitura este atrăgătoare și plăcută vizual la atingere. Butoanele de control sunt realizate din material cauciucat, răspund cu ușurință la apăsare.

  Modelul are două difuzoare de mare putere. Basul este perfect audibil, nu sunt zgomote străine la volumul maxim.

  Sven PS-47

  Cu această acustică, puteți organiza o petrecere de foc oriunde. Se joacă cu adevărat tare și adaugă un grad la starea de spirit cu debordări multicolore de iluminare de-a lungul perimetrului carcasei. O adevărată discotecă mobilă pentru eliberarea trupului și a sufletului!

  Modelul este capabil să redea muzică de pe smartphone-uri prin Bluetooth, lansând o listă de redare de pe o unitate flash USB, card microSD. Dacă această muzică nu este suficientă, radioul vă va ajuta. PS-47 are și o conexiune audio prin cablu.

  Cum să alegi?

  Principalul lucru este să decideți asupra unei opțiuni acustice potrivite. În această chestiune, cunoașterea parametrilor cărora trebuie să le acordați atenție va veni în ajutor.

  Eticheta de preț depinde de caracteristicile tehnice și de funcționalitatea suplimentară a modelului. Prin urmare, singura abordare corectă va fi - în primul rând, să înțelegeți în ce scop este achiziționată coloana. Apoi puteți decide deja calitatea corespunzătoare a redării, tipul de alimentare pentru dispozitiv, opțiunile de conectare la diferite surse de sunet. Și abia după aceea faceți o alegere.

   Nu are sens să plătiți în plus pentru funcții care vor fi utile în cazuri extrem de rare sau nu sunt necesare deloc. Este important să luăm în considerare principalele caracteristici.

   • Putere de iesire. Această cifră afectează volumul și stabilitatea în prezența zgomotului de fundal. Dar trebuie să țineți cont - cu cât este mai mare acest indicator, cu atât este mai mare consumul de energie.
   • Dimensiunea emițătorului. Cu cât dimensiunile sale sunt mai mari, cu atât sunetul difuzorului este mai bun. Dar aici trebuie să decideți ce este mai important - sunetul sau compactitatea.
   • Gama de frecvente. Rata ideală este 20 - 20.000 Hz. Datorită caracteristicilor individuale ale auzului uman, discrepanțele nu sunt considerate critice.
   • Difuzoare și dungi. Numărul lor afectează sunetul. Cu cât sunt mai multe difuzoare, cu atât sunetul este mai „suculent”. Modelul cu o singură bandă este cea mai economică opțiune. Dispozitivele cu două și trei benzi sunet mai curat.
   • Baterie. Autonomia sa este afectata de capacitate, dar pentru a reface energie nu te poti lipsi de o sursa de reincarcare. Apropo, există modele care pot servi ca baterii externe. Multe difuzoare Sven pot reține încărcare până la 24 de ore. O astfel de acustică este potrivită pentru un smartphone: dacă bateria sa este la limită, este alimentată de difuzor.
   • Conexiune la sursă. Tipul de conexiune poate fi diferit: prin Bluetooth, prin WI-FI, mini Jack.

   Atunci când alegeți un dispozitiv, trebuie să determinați singur și scopul utilizării acestuia. Este mai ușor să alegi o coloană în ceea ce privește dimensiunea și puterea. Pentru plimbări și drumeții singure, aveți nevoie de ceva ușor și mobil. Petrecerile în casă pot fi organizate cu un dispozitiv mai greu și mai puternic.

   Vezi mai jos o prezentare generală a boxei portabile SVEN 250 BL.

   fara comentarii

   Comentariul a fost trimis cu succes.

   Bucătărie

   Dormitor

   Mobila