Cum să alegi un difuzor de muzică luminoasă?

Conţinut
  1. Particularități
  2. Modele populare
  3. Sfaturi de selecție

Aproape toate difuzoarele sunt similare între ele, așa că ceva strălucitor și neobișnuit va atrage invariabil atenția. Astăzi ne vom familiariza cu coloanele luminoase, care sunt de mare interes pentru copii și adolescenți.

Particularități

În ultimii ani, difuzoarele cu iluminare din spate au fost la mare căutare. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că seara, un astfel de gadget creează o atmosferă cu adevărat confortabilă, vă permite nu numai să ascultați muzică bună, ci și să aranjați ceva ca o discotecă improvizată. Această caracteristică este foarte utilă pentru a crea starea de spirit potrivită.

Efectele de iluminare sunt diferite tipuri de iluminare. Acestea pot fi fie unice, fie multicolore, această caracteristică face difuzorul luminos și atrăgător. Din punct de vedere tehnic, opțiunile de iluminare pot fi foarte diferite, cele mai comune sunt următoarele:

  • un set de LED-uri - acestea sunt situate în spatele unui panou difuzor transparent;
  • matrice de mai multe fragmente luminoase - pe el pot fi fixate diverse modele de culoare;
  • corpul este sub forma unei lămpi - în timpul funcționării, culoarea strălucirii se schimbă adesea, ceea ce creează un efect vizual neobișnuit.

Indiferent de opțiunea aleasă a soluției de iluminat, aceasta nu afectează în niciun fel calitatea sunetului și alți parametri tehnici și operaționali ai difuzoarelor.

Modele populare

Să aruncăm o privire mai atentă la recenzia celor mai populare difuzoare cu efecte de lumină.

Laboratoare creative halo

Acesta este un difuzor destul de interesant, care strălucește cu toate culorile curcubeului. Cu dimensiunile sale mici 108x175x100 mm și o greutate redusă de aproximativ 510 grame, este ideal pentru călătorii și călătorii. Numele Halo în traducere înseamnă „aureola” - în felul unui halou dispozitivul este înconjurat de un difuzor, iar din interior acest inel este iluminat de LED-uri colorate - acest lucru vă permite să aranjați lumină și muzică reale în acest proces.

Restul designului difuzorului este laconic, este realizat în negru și este completat de cea mai simplă buclă pentru transportul difuzorului. Acest model nu oferă protecție împotriva apei, așa că poate fi folosit numai în aer liber pe vreme uscată. Bateria de 2200 mAh permite dispozitivului să funcționeze cu o singură încărcare timp de aproximativ 12 ore. Calitatea sunetului este medie.

Cu toate acestea, coloana nu este concepută pentru iubitorii de muzică, este alegerea celor cărora le pasă de efectul vizual.

Sony SRS-XB30

Un model de difuzoare destul de de înaltă calitate, care poate satisface oamenii cu o mare varietate de nevoi. Produsul are o dimensiune medie de 228x82x86 mm și cântărește 980 de grame, și are un design interesant. Strălucirea este asigurată de o bandă LED lângă difuzoare. Calitatea sunetului este bună - difuzorul este echipat cu o pereche de module de joasă și o pereche de module de înaltă frecvență, a căror putere totală este de 40 W, precum și opțiunea Extra Bass încorporată, datorită căreia sunetul bas. este amplificată.

Bateria difuzorului nu este proiectată pentru 8800 mAh, așa că o încărcare este suficientă pentru aproape o zi. Acest model va fi o optiune indispensabila pentru excursiile in tara si petrecerile mici cu prietenii.

JBL Pulse 3

Una dintre cele mai bune difuzoare luminoase de la un producător renumit de sisteme audio portabile. Disponibil în două culori - alb și negru. Aproximativ 2⁄3 din întreaga suprafață este ocupată de un ecran acoperit cu acril, ceea ce face ca difuzorul să arate ca o lampă de lavă. Sunetul in acest model este asigurat de trei emitatoare active de 40 mm, cu o putere totala de iesire de 20W.

O pereche de difuzoare pasive este responsabilă pentru sunetul bas. Gama difuzorului este de 65 Hz-20 kHz, cu toate acestea, în intervalul 100-150 Hz există o scădere a amplitudinii, iar pe coridor de la 1 kHz la 12 kHz, sunetul se pierde în partea de jos. Produsul are o clasă ridicată de rezistență la apă și poate rezista la scufundarea pe termen scurt la o adâncime de 1 metru. Acest lucru face posibilă utilizarea coloanei în camera de duș.

Lumina de fundal se aprinde automat când dispozitivul este conectat. Efectele de iluminare funcționează în 8 moduri, care sunt controlate folosind un buton special de pe panou sau prin aplicația mobilă JBL Connect.

Algoritmul pentru mișcarea luminilor în 7 moduri este prestabilit, dar dacă se dorește, culoarea sa de iluminare de fundal poate fi schimbată alegând-o pe cea de care aveți nevoie în paletă sau alegând din mediul înconjurător folosind camera încorporată.

De cel mai mare interes este al optulea, modul personalizat, care vă permite să setați până la trei modele de iluminare din 9 disponibile.

Iluminarea de fundal oferă un efect elegant pentru a însoți muzica veselă. Cu toate acestea, ascultarea compozițiilor minore cu acesta este, de asemenea, destul de plăcută, deoarece luminile tind să se adapteze la melodie. Dacă doriți să obțineți cea mai precisă lovitură, puteți selecta opțiunea „Egalizator”. Sarcina principală a coroanei Pulse 3 este de a oferi o atmosferă de confort și confort, modelul face față 100%.

Apropo, dacă reduceți luminozitatea strălucirii, atunci coloana se transformă într-o lumină de noapte slabă, sub strălucirea căreia este foarte bine să adormi. Și dacă includeți un cântec de leagăn, acesta va facilita foarte mult treburile pentru tinerele mame de a-și împacheta bebelușii.

Desigur, dacă eliminați lumina de fundal, atunci utilizatorul rămâne cu un difuzor foarte nedescriptiv cu parametri puțin peste medie - dar această caracteristică este cea care face ca produsul să fie excepțional, transformându-l într-un dispozitiv foarte distractiv și într-o piesă de mobilier elegantă.

JBL Pulse 2 cu lumină și muzică

Un difuzor de foarte înaltă calitate, care are un sunet dinamic puternic și bas bun. Ține încărcarea bateriei destul de mult timp, are rezistență la apă, dar principalul lucru este că are un design elegant și un sistem interactiv de lumină și muzică strălucitoare. Sunetul este de înaltă calitate - clar, dinamic, cald, echilibrat. Accentul este pus pe basul puternic, care, datorită luminii și muzicii, este vizibil pe difuzoarele care pulsa de lumină.

Caracteristica principală a difuzorului este lumina interactivă și muzica, care sunt furnizate de LED-uri strălucitoare instalate pe toată lungimea difuzorului. Strălucirea oferă mai multe moduri de funcționare, vă puteți crea propriile efecte prin aplicația mobilă JBL Connect. Dacă doriți, puteți aduce un senzor special pentru orice culoare - sistemul îl va scana și îl va duplica. O pereche de difuzoare așezate una lângă alta arată deosebit de impresionantă - vor reacționa unele la altele și vor oferi lumină sincronă, acest lucru vă permite să creați imagini foarte elegante.

Apropo, astfel de difuzoare sunt capabile să răspundă la apeluri, au un microfon încorporat prin care se primește un apel și se realizează o conversație cu abonatul.

Difuzoare de fântână strălucitoare Difuzoare de dans cu apă

Iubitorii de orice nu este standard pot fi sfătuiți de rubrica „Fântâni cântătoare”. Acest lucru poate surprinde chiar și pe cea mai rezervată persoană. Difuzoarele Water Dancing au 4 jeturi multicolore care se misca in ritmul muzicii, iar cu cat muzica este mai dinamica, cu atat jeturile fantanii vor "sari" mai intense. Și dacă opriți reproducerea sunetului la volum maxim, atunci jeturile se vor ridica cât mai sus posibil. Toate acestea creează impresia unei orchestre neobișnuite, în care un dirijor invizibil conduce șuvoiele neobișnuite ale unei fântâni colorate.

Coloana se conectează la un laptop sau computer, precum și la orice alt dispozitiv cu ieșire audio.

Sfaturi de selecție

Atunci când alegeți orice difuzor, inclusiv unul luminos, trebuie să acordați atenție următorilor parametri.

  • Calitate difuzor - de ea depinde reproducerea sunetului.Modelele cu un singur difuzor oferă sunet mono, iar cu două sau mai multe - stereo, în al doilea caz, sunetul este mai spațios și mai puternic.
  • Gama de frecvențe acceptată - de obicei producătorii indică un singur parametru, inclusiv un indicator al limitelor superioare și inferioare, de exemplu, 20-20.000 Hz. Aici trebuie să înțelegeți că, cu cât valoarea minimă este mai mică și valoarea maximă mai mare, cu atât sunetul rezultat va fi mai bun.
  • Putere - acest parametru nu afectează în niciun fel calitatea sunetului, dar va determina cât de tare poate funcționa difuzorul. Cu o putere mai mică de 16 W, dispozitivul poate fi folosit pentru sunet de fundal, parametrul 16-20 W este considerat media de aur, astfel de modele sunt compacte, dar în același timp destul de tare, astfel încât mai multe persoane să poată auzi muzica . Boxele cu o putere de peste 60 de wați sunt potrivite pentru petreceri.

O atenție deosebită trebuie acordată opțiunilor suplimentare: protecție împotriva umezelii, prezența unui difuzor, conectivitate fără fir și decor suplimentar.

Vedeți mai jos pentru o prezentare generală a difuzoarelor luminoase.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila