Revizuirea difuzoarelor Tronsmart

Conţinut
  1. Particularități
  2. Revizuirea celor mai bune modele
  3. Cum să alegi?

Difuzoarele portabile Bluetooth au devenit parte din viața tinerilor și adulților cărora le place să petreacă timpul în natură. Produsele sunt într-adevăr foarte confortabile și funcționale. În acest articol, vom lua în considerare avantajele și dezavantajele produselor marca Tronsmart, vom analiza cele mai populare modele și vom oferi sfaturi utile pentru alegere.

Particularități

Tronsmart este marca ruseasca, compania este angajată în producția de produse pentru smartphone-uri. Pe lângă difuzoarele audio portabile, Tronsmart produce powerbank-uri externe, căști fără fir, adaptoare și periferice pentru jocuri. Produsele companiei sunt foarte populare atât în ​​rândul tinerilor, cât și în rândul persoanelor de vârstă matură. Pe lângă caracteristicile tehnice bune, produsele au un aspect elegant. Sunt disponibile toate modelele de difuzoare într-un design clasic negru.

Versatilitatea dispozitivelor le face optime pentru utilizare de către persoane de orice vârstă.

Un difuzor fără fir este o unitate cilindrică mică care este sincronizată cu un smartphone prin Bluetooth. Principalul avantaj al acestor produse este lor mobilitate și dimensiuni compacte. Se potrivesc cu ușurință într-un rucsac fără să-l îngreuneze. Un sistem de difuzoare portabile vă permite să ascultați muzica preferată oriunde. Este suficient să reîncărcați dispozitivul înainte de a pleca din casă, păstrează încărcarea suficient de mult.

Când cumpărați acest dispozitiv, în primul rând, trebuie să vă amintiți că este destinat utilizării în aer liber. Acustica este reglata astfel incat sunetul sa fie cat mai puternic si spatios intr-un spatiu deschis. Specialiștii mărcii au construit un egalizator reglabil care poate suporta trei moduri: sunet standard, bas 3D profund și bas suplimentar. Acest lucru vă permite să reglați optim sunetul dispozitivului, în funcție de zonă. Setul cu difuzor Bluetooth vine cu un cablu prelungitor audio, un cablu pentru încărcarea dispozitivului și instrucțiuni de utilizare în cinci limbi.

Corpul dispozitivului acustic este realizat din plastic rezistent la impact, ceea ce asigură o durată lungă de viață a echipamentului. Învelișul Soft Touch mărește confortul utilizării difuzorului, este plăcut să îl ții în mâini, palmele nu transpiră. Difuzoarele sunt acoperite cu o plasă metalică, care este echipată cu o țesătură sintetică rezistentă, cu rezistență ridicată la apă. Producătorul susține protecție IP6X împotriva umezelii... Aceasta înseamnă că dispozitivul acustic Tronsmart poate fi folosit pe o ploaie, nu se teme de stropi. În multe recenzii, clienții toarnă apă peste un dozator Tronsmart pentru a testa adevărul despre conducerea mărcii.

Dispozitivele sunt cu adevărat rezistente la umezeală și nu dau greș.

Dispozitivele au conectori USB ascunși, ceea ce face posibilă conectarea dispozitivelor de stocare. Cu toate acestea, difuzoarele Tronsmart pot îndeplini și funcția Power Bank, deoarece, dacă este necesar, puteți reîncărca telefonul de pe acesta. Toate butoanele și conectorii sunt acoperite cu un tampon de cauciuc specialcare împiedică pătrunderea umezelii și a prafului în interiorul dispozitivului. Acesta este, de asemenea, un mic dezavantaj al unor astfel de modele, deoarece trebuie să faceți un efort pentru a apăsa. Cea mai grea parte este pentru fetele cu unghii lungi.

Revizuirea celor mai bune modele

Tronsmart oferă o gamă largă de difuzoare wireless. Luați în considerare caracteristicile celor mai populare modele de mărci.

Elementul T6

Sistemul audio portabil cilindric este disponibil în două culori: negru și roșu. Modelul poate fi achiziționat atât în ​​dimensiune standard, cât și în Element T6 Plus mărit... Două difuzoare cu o putere totală de 40 W oferă un bas profund și clar, permițându-vă să vă bucurați pe deplin de muzica preferată. Dispozitivul are o încărcare de până la 15 ore. Volumul este reglat prin derularea rotiței de pe panoul superior. Difuzorul este echipat cu trei moduri de egalizare: voce standard, bas surround și bas suplimentar. Aparatul suportă TWS și are un strat protector împotriva apei și prafului.

Sincronizarea cu un smartphone prin Bluetooth vă permite să controlați difuzorul folosind telefonul în sine sau folosind butonul de pe panoul superior. Făcând clic pe el, puteți schimba lucrările și puteți răspunde la apel. Dacă țineți apăsat butonul timp de 3 secunde, asistentul vocal se pornește.

Element Mega

Un adevărat sistem stereo portabil pe care îl poți lua cu tine oriunde te duci. Difuzorul are o carcasă rezistentă la șocuri, care poate rezista la o cădere de la o înălțime de 2 metri. Bateria tine o incarcare pana la 15 ore, in cazul redarii la volum maxim, produsul va functiona timp de 4 ore. Setarea parametrilor se realizează printr-un panou de control tactil iluminat din spate. Suportul NFC permite sincronizarea cu o singură atingere. Pe lângă redarea muzicii, produsul poate răspunde la apeluri hands-free.

Element Force Plus 40W

Difuzorul wireless cu un difuzor puternic de 40 W poate funcționa fără întrerupere timp de 15 ore. Produsul este capabil să redea muzică atât prin cablul AUX, cât și prin telefon după sincronizare prin Bluetooth. Egalizatorul acceptă trei moduri: standard, 3D și bas extra. Dispozitivul este echipat cu un port NFC care vă permite să sincronizați difuzorul cu smartphone-ul cu o singură atingere. Tehnologia Sound Pulse oferă frecvențe de sunet îmbunătățite și bas profund.

Element Splash

Boxa portabila compacta cu forma rotunda este echipata cu o boxa de 7W. Il poti atarna dintr-un rucsac sau pur si simplu il porti in maini, se va potrivi cu usurinta in palma ta. Protecția împotriva apei vă va permite să utilizați dispozitivul în piscină sau lângă lac și mare. Basul profund și suportul pentru bas și înalte vor profita la maximum de melodiile tale preferate. Tehnologia specială vă permite să conectați un al doilea difuzor Splash și să creați un sunet stereo adevărat. Aparatul funcționează timp de 10 ore de sunet continuu. Panoul de butoane de control este situat pe lateral.

Element Pixie

Un difuzor portabil cu sunet clar și design original va fi completarea perfectă pentru orice întâlnire cu prietenii. Produsul este realizat din material scump - aluminiu perforat, care are proprietăți ridicate de rezistență la șocuri.

Difuzoarele pasive duble cu o putere totală de 15 wați oferă un bas profund. Produsul este perfect compatibil cu orice altă tehnologie atât prin Bluetooth, cât și prin Line OUT. Vă permite să conectați un alt dispozitiv pentru a reda muzică prin AUX. Astfel, puteți obține un sistem stereo real. În afară de a asculta melodiile tale preferate difuzorul portabil vă permite să răspundeți la un apel primit fără mâini.

Dispozitivul este capabil să funcționeze continuu timp de 10 ore.

Element T2 Plus

Difuzorul wireless ușor este însoțitorul perfect pentru călătorii, sport și turism. Produsul are un strat impermeabil IPX7, care îi permite să fie utilizat în apropierea piscinelor și a corpurilor de apă. Difuzoarele duble oferă bas captivant și sunet puternic. Bateria puternică ține încărcarea timp de 24 de ore. Cu două dispozitive, puteți crea un adevărat sistem stereo. Produsul compact este echipat cu o tastatură acoperită cu cauciuc pentru a-l proteja de umiditate. Aparatul este echipat cu un asistent vocal care va răspunde la orice întrebare pe care o puneți.

Cum să alegi?

Atunci când cumpărați o boxă portabilă, este recomandat să acordați atenție următoarelor puncte, care vă vor ajuta să faceți alegerea corectă. Cel mai important, nu uitați că atunci când utilizați dispozitivul, nu trebuie să deranjați pe alții și să vă încălcați în niciun fel zona de confort.

  • Preț. Magazinele moderne oferă o gamă largă de dispozitive acustice mobile. Prețurile variază de la 1.000 la 10.000 de ruble. Desigur, nu numai calitatea construcției depinde de costul produsului, ci și de caracteristicile tehnice. Modelele ieftine în intervalul de 1,5-2 mii de ruble sunt optime pentru adolescenți. Unitățile pentru 3-5 mii sunt mai avansate și au adăugiri care măresc confortul utilizării coloanei.

Dispozitivele scumpe sunt potrivite pentru iubitorii de muzică adevărați, care apreciază nu numai muzica, ci și calitatea reproducerii acesteia.

  • Sunet. Cel mai important parametru al oricărui difuzor mobil este calitatea sunetului. Din păcate, nu toate modelele au caracteristici bune. Produsele ieftine, de regulă, au un difuzor de putere redusă și puteți auzi trosnituri și șuierat atunci când redați muzică în fundal. Modelele de gamă medie au mai multe moduri de sunet și un sistem audio bun. Dispozitivele scumpe sunt echipate cu un subwoofer de calitate, mai multe difuzoare, înalte și bass și bass.

Toate acestea vă permit să maximizați calitatea muzicii și să vă bucurați de utilizarea sistemului de difuzoare.

  • Interfețe... Inainte de a cumpara, afla despre posibilitatea de a conecta difuzorul la alte dispozitive. Absolut toate modelele sunt sincronizate cu un smartphone prin Bluetooth, dar nu toate au conectori USB pentru introducerea unui card flash sau conectarea la un laptop.
  • Putere și baterie... Un punct destul de important căruia i se acordă rar atenție. Toate difuzoarele portabile funcționează fără fir, dar mai întâi trebuie încărcate. Încărcarea bateriei durează mult, procesul poate dura câteva ore. Modelele scumpe au o baterie încorporată de înaltă calitate, care poate dura până la 8-10 ore de utilizare.

Dispozitivele din categoria de preț mediu își vor încânta proprietarii timp de 4-6 ore. Și unitățile ieftine vor dura doar câteva ore.

Pentru o prezentare generală a difuzoarelor Tronsmart, vedeți următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila