Caracteristicile și caracteristicile lenjeriei de pat poplin pentru copii

Conţinut
  1. Ce este?
  2. Sfaturi de selecție
  3. Îngrijire

Majoritatea părinților sunt foarte atenți la alegerea așternutului pentru copii. Acesta este cel care afectează în primul rând calitatea somnului copilului. Setul de pat din poplin câștigă din ce în ce mai multă popularitate pe piața modernă.

Ce este?

Popelina este o tesatura naturala tesuta din fibre de bumbac. Uneori i se adaugă fire sintetice, de mătase sau de lână. Popelina are o țesere neobișnuită cu fire de diferite grosimi, motiv pentru care țesătura este atât de plăcută la atingere. Datorită acestei caracteristici, ea este favorită în cusutul de lenjerie pentru copii. Deoarece pielea copiilor este delicată și moale, popelina moale creează un mediu confortabil pentru ca aceștia să doarmă și să se odihnească. Caracteristicile lenjeriei fabricate din această țesătură includ și următoarele caracteristici.

  • Hipoalergenic, fără iritații, deoarece numai fibre naturale și sigure sunt folosite pentru a crea poplin.

  • Putere. Datorită țesăturii non-standard, țesătura poate rezista până la 200 de spălări la mașină fără deformare semnificativă.

  • Desenul nu se estompează sau se estompează. Vopseaua este aplicată pe stratul inferior al fibrei, astfel încât modelul devine mai strălucitor și mai saturat chiar și după spălarea la mașină.

  • Respirabilitate bună. Lenjeria intima creeaza o ventilatie invizibila a aerului, iar copilul nu va transpira sau ingheta sub ea.

  • Are capacitatea de a preveni și reține căldura. De aceea un astfel de kit poate fi folosit atât în ​​sezonul de iarnă, cât și în cel de vară. Vara, copilul nu va fi cald, iar iarna va fi frig.

  • Aspect atractiv și preț accesibil.

  • Ușurința și moliciunea materialului vor face chiar și bebelușii să se simtă confortabil.

Dintre deficiențele unei astfel de lenjerii, se poate observa doar indisponibilitatea în magazinele de vânzare cu amănuntul. Dar un astfel de kit poate fi achiziționat de la magazinul online al producătorului.

Sfaturi de selecție

Atunci când alegeți lenjerie de pat poplin pentru copii, în primul rând, ar trebui să acordați atenție croirii și calității produsului. Acest lucru vă va economisi bugetul și achiziția vă va încânta mai mult de un an. De asemenea, ar trebui să acordați atenție compoziției țesăturii. Mulți producători îi adaugă fibre sintetice, ceea ce nu afectează în bine calitatea. De aceea, ar trebui să se acorde preferință producătorilor de lenjerie de pat cunoscuți și de încredere.

Există un alt motiv pentru a fi atenți la țara de origine. Mărimile de lenjerie de corp ale mărcilor asiatice și rusești sunt ușor diferite, dar diferă. De exemplu, un set de lenjerie de pat fabricată în Rusia de 1,5 pentru un pătuț va avea dimensiuni standard (150x200 cm), iar lenjeria de origine asiatică, de regulă, va fi cu 3-7 cm mai mică.

Înainte de a cumpăra, ar trebui să acordați atenție calității desenului. Ar trebui să fie luminos și bine imprimat. Dar, în același timp, experții și mamele cu experiență nu recomandă să alegeți lenjerie intimă cu imaginea eroilor agresivi sau culorile unei palete prea strălucitoare. Lenjeria ar trebui să acorde copilul să doarmă și să nu-i excite din nou sistemul nervos.

Îngrijire

Un set de lenjerie de pat din poplin din fire de bumbac fără adaos de fibre chimice, de regulă, este nepretențios la întreținere. Poate fi spălat frecvent la temperaturi ridicate și viteze mari de centrifugare. Nu se teme de pete și de uscare rapidă. O astfel de lenjerie va reveni la aspectul inițial în orice condiții. Adesea nici măcar nu este necesar să-l călcați, deoarece după uscare, popelina se netezește de la sine.

Dacă ați achiziționat lenjerie cu un adaos sintetic, atunci ar trebui să fie spălată într-un mod delicat și la o temperatură nu mai mare de 40 de grade.Dacă aceste reguli nu sunt respectate, se poate micșora.

Poplinul cu mătase necesită și o îngrijire delicată. Spălarea în mașină este posibilă la o viteză de centrifugare mai mică și cu detergenți lichizi speciali. Trusa poate fi spălată și manual, urmând instrucțiunile de pe etichetă.

Un set de lenjerie de pat din poplin, cu alegerea si grija potrivita, va putea servi copilul mai mult de un an si va oferi in acelasi timp un somn odihnitor.

Pentru lenjerie de pat din poplin, vezi videoclipul de mai jos.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila