Lenjerie de pat de la Ivanovo: caracteristici ale textilelor și evaluarea celor mai bune fabrici

Conţinut
 1. Caracteristicile textilelor Ivanovo
 2. Care este cea mai bună țesătură pentru trusă?
 3. Dimensiuni (editare)
 4. Culori
 5. Evaluarea celor mai bune fabrici
 6. Recenziile clienților

Somnul sănătos ne ajută să ne recăpătăm forțele după o zi lungă de muncă, a cărei calitate este influențată de mulți factori. Lenjeria de pat joacă un rol important în asigurarea unui sejur confortabil. Calitatea somnului și, prin urmare, nivelul de energie al zilei viitoare, depinde de cât de potrivit va fi pentru dormitorul tău, plăcut la atingere și durabil în utilizare.

Caracteristicile textilelor Ivanovo

Orașul Ivanovo este considerat pe bună dreptate capitala textilă a țării noastre de câteva secole, iar producția modernă ține pasul cu vremurile, respectând standardele europene de calitate. Textile Ivanovskiy au devenit un brand datorită raportului preț-calitate, varietății de culori și tipurilor de țesături.

Fabricile de textile ale orașului folosesc tot felul de țesături potrivite pentru lenjerie de pat în producția de seturi. Artiștii locali creează modele exclusive care sunt aplicate pe țesătură folosind tehnologie modernă.

Calitatea țesăturii și rezistența culorilor permit textilelor Ivanovo să nu-și piardă aspectul pentru o perioadă lungă de timp la spălare frecventă, să nu formeze cocoloașe la suprafață, să nu se uzeze și să nu se decoloreze.

Care este cea mai bună țesătură pentru trusă?

Pentru o odihnă bună, sunt de preferat țesăturile din fibre naturale precum in, bumbac, mătase. Au proprietăți ridicate de protecție termică, lasând în același timp oxigenul și nu creează un „efect de seră” sub pătură. Dar materialele naturale au și dezavantajele lor: au nevoie de îngrijire specială, iar prețul este destul de mare.

Odată cu dezvoltarea producției textile, țesăturile cu aditivi sintetici au intrat în uz zilnic. Fibrele mixte au calitățile naturale într-un grad sau altul, iar aditivii sintetici prelungesc durata de viață a produsului și facilitează îngrijirea țesăturilor.

După cum am menționat mai sus, fabricile Ivanovo folosesc toate tipurile de țesături pentru producție: atât naturale, cât și mixte.

 • Bumbac. Material natural, plăcut la atingere, are rezistență sporită și proprietăți higroscopice, este ușor de spălat și de înălbit și nu este supus electrificării.
 • Lenjerie. O țesătură densă din fibre naturale, destul de aspră înainte de prima spălare, dar apoi devine mai moale. Lenjeria este unul dintre cele mai durabile materiale, are proprietăți respirabile și este plăcută pe vreme caldă. Vopselele de pe țesătura de in nu se vor uza sau decolora.
 • Mătase. Țesătură de înaltă calitate din categoria scumpe și de elită. Lenjeria de pat din mătase este considerată un atribut al dormitoarelor romantice, emană moliciune și strălucire plăcută. Firele naturale nu provoacă alergii, cu îngrijire adecvată sunt durabile și nu sunt supuse deformării și decolorării.
 • Tricotaje. Țesătură moale, delicată, are elasticitate ridicată, nu se deformează în timpul spălării, ia cu ușurință forma corpului. Pentru o mai mare aderență la saltea, în foile tricotate este cusut un elastic.
 • Satin. La exterior seamănă cu mătasea cu o strălucire plăcută și irizații, dar este realizată din bumbac 100%. Diferă prin durabilitate ridicată și cerințe minime de întreținere. La spălat, nu se deformează și nu se estompează.
 • Microfibră. Fibra moale semisintetică are proprietăți antibacteriene, este ușor de curățat și se usucă rapid. Convenabil de utilizat, nu se încrețește și nu necesită călcare.
 • Creton. Cea mai economica varianta. Țesătura subțire este plăcută la atingere și hipoalergenică, dar de scurtă durată.Potrivit pentru lenjerie de corp pentru copii, care după spălări frecvente nu va fi păcat de aruncat.
 • Flanel. Material natural lânos, cu proprietăți de protecție termică. Așternuturile de flanel se încălzesc bine în perioada toamnă-iarnă. Materialul este durabil, dar materialul devine mai moale cu fiecare spălare.
 • Stambă. Țesătură de bumbac din fir gros, fără proprietăți speciale de rezistență, necesită o oarecare întreținere, dar este ideală pentru cei care suferă de alergii. Compus în întregime din fibre naturale.

Pe lângă principalele tipuri de țesături, fabricile Ivanovo fabrică lenjerie de pat din poplin, percal și fibre de bambus.

Dimensiuni (editare)

În producția lui Ivanovsky lenjerie de pat, se aplică toate standardele de dimensiune rusești și europene general acceptate:

 • singur;
 • unu și jumătate dormit;
 • pat dublu cu cearceaf euro;
 • kit euro;
 • familie;
 • bebelus.

Mărimile pot varia ușor în funcție de tipul de țesătură de la diferiți producători.

Culori

Tehnologiile moderne fac posibilă aplicarea imaginilor de diferite complexități și saturații de nuanțe. Coloranții persistenti nu provoacă alergii, sunt rezistenți la apa fierbinte, nu se estompează la soare.

Fabricile de la Ivanovo folosesc două metode de vopsire a lenjerelor de pat.

 • Țesătură vopsită simplă. Culoarea se aplică pe pânza finită la o temperatură ridicată. Coloranții sunt absorbiți în fibre și, după răcire, aderă ferm de țesătură pentru o perioadă lungă de timp.
 • Desen imprimat. Acesta a fost numele pentru o imagine aplicată manual pe țesătură, dar în lumea modernă este procesul de aplicare automată a imprimatelor color de diverse teme și culori.

O gamă largă de nuanțe vă va permite să alegeți culoarea lenjeriei de pat care corespunde preferințelor viitorului proprietar și se potrivește oricărui interior de dormitor.

Florile strălucitoare, peisajele vii, abstracțiile uimitoare se înveselesc și transformă seturile de pat într-un cadou minunat pentru cei dragi.

Evaluarea celor mai bune fabrici

Capitala textilă are mai mult de o duzină de producători de lenjerie de pat, fiecare dintre care se străduiește să îmbunătățească calitatea concurenților săi. În ratingul întocmit pentru consumatorii din alte regiuni, mai multe fabrici cunoscute ocupă primele poziții.

 • „TexDesign”. Lider producător de lenjerie de pat cu o calitate excelentă și o gamă largă. Are propriul studio de design, care vă permite să creați modele exclusive pe țesături.
 • TD „Adel”. Pe piață de peste 10 ani, calitatea înaltă și prețurile rezonabile disting favorabil compania comercială. Pe lângă seturi, puteți comanda lenjerie de pat individuală, precum și textile de bucătărie și tricotaje de casă.
 • Ecolan37. Este specializată în producția de lenjerie de pat din materiale ecologice. La fabricare sunt folosite doar țesături naturale, umplutură ecologică pentru perne și pături.
 • Goldtex. Producator de lenjerie de pat de lux. Acestea oferă clienților seturi exclusive din materiale scumpe, decorate manual, dantelă și broderie.
 • „Textile Neomama”. O gamă largă de lenjerie de pat pentru copii: de la seturi pentru nou-născuți până la mărimi de vârstă școlară.

Recenziile clienților

Consumatorii ruși notează calitatea produselor Ivanovo și prețurile rezonabile. Materialele textile din fabricile Ivanovo sunt deosebit de populare ca cadouri pentru nunți, aniversări și nașterea copiilor.

Utilizatorii remarcă, de asemenea, că este posibil să aleagă culoarea kit-ului pentru orice interior, pentru a se bucura pe ei înșiși și pe copii cu desene strălucitoare.

Recenziile negative sunt asociate cu cazurile de contrafacere a produselor, achiziționarea de bunuri care nu se află în magazine de marcă sau nespecializate.

Veți afla mai multe despre lenjeria de pat de la Ivanovo în următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila