Polisatin pentru lenjerie de pat: caracteristici ale țesăturii și o recenzie a celor mai buni producători

Polisatin pentru lenjerie de pat: caracteristici ale țesăturii și o recenzie a celor mai buni producători
 1. Ce este?
 2. Avantaje și dezavantaje
 3. Comparație cu alte materiale
 4. O recenzie a celor mai buni producatori
 5. Recenziile clienților

Pentru producția de lenjerie de pat modernă se folosesc materiale cu o mare varietate de compoziții. Produsele din polisatin sunt foarte populare. Atunci când alegeți polisatina ca material pentru așternut, este necesar să luați în considerare caracteristicile țesăturii și o prezentare generală a celor mai buni producători.

Ce este?

Polisatina este o țesătură subțire și plăcută la atingere, care conține componente precum bumbac și poliester. Producătorii care folosesc polisatina pentru lenjerie de pat oferă o gamă largă de aceste produse, care pot deveni un decor șic al unui pat. Seturile de lenjerie de pat realizate din acest material au un aspect luxos, deoarece sunt caracterizate de culori strălucitoare pe o mare varietate de subiecte.

Țesătura polisatină folosită pentru fabricarea lenjeriei de pat poate avea culori diferite cu un model aplicat folosind o tehnologie specială. O experiență de neuitat este creată de desenele cu efect 3D, cu care poți crea cu ușurință o anumită atmosferă.

Avantaje și dezavantaje

Lenjeria de pat din polisatin are avantajele și dezavantajele sale. Calitatea lor este confirmată de certificate adecvate, precum și de numeroase recenzii. Avantajele acestui material sunt mai mulți factori.

 • Durată lungă de viață. Nivelul ridicat de rezistență la uzură face ca lenjeria de pat din această țesătură să fie durabilă și practică.
 • Putere. Tehnicile unice de fabricație asigură durabilitatea maximă a truselor.
 • Ușurință de îngrijire. Se spala bine intr-un regim de temperatura de 40 de grade, se usuca rapid si nu isi pierde calitatile originale.
 • Cost accesibil. Lenjeria din acest material este considerată una dintre cele mai bugetare opțiuni.
 • Gamă largă de. Trusele sunt prezentate într-o mare varietate de culori, printre care există copii atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Dar există și unele dezavantaje.

 • Etanșeitate la aer. Țesătura din polisatina nu permite aerului să treacă bine, ceea ce poate provoca transpirația corpului.
 • Textura alunecoasa. Seamănă cu mătasea și poate provoca o senzație de răcoare, care nu este foarte confortabilă în sezonul rece.
 • Tendință electrizantă. Materialul acumulează electricitate statică, care provoacă electrificare atunci când intră în contact cu pielea umană.

Pentru persoanele a căror piele este fără pretenții la efectele sintetice, toate aceste neajunsuri nu vor aduce niciun disconfort. În același timp, nu este recomandat să achiziționați lenjerie de pat pentru copii din polisatin, deoarece un somn complet pentru un copil poate fi asigurat doar de un pat din material natural.

Comparație cu alte materiale

Lenjeria de pat din polisatin are caracteristici individuale în raport cu produsele din alte țesături. Pentru a ști în mod clar cum seturile de lenjerie de pat din acest material diferă de altele, este necesar să se ia în considerare toate caracteristicile fiecăruia dintre ele.

 • Satin. Pentru fabricarea lor se folosesc fibre naturale de bumbac, care sunt prelucrate cu atenție folosind tehnologii moderne. Materialul este foarte dens și foarte cald la atingere. Seturile de lenjerie de pat din satin au un efect benefic asupra pielii fără a o irita deloc. Un luciu plăcut de mătase pe suprafața țesăturii îi conferă o rafinament și o estetică deosebite.
 • Poplin. Au o structură densă și o suprafață de relief. Țesătura poate fi din bumbac, precum și cu adaos de mătase, lână sau fibre sintetice. Produsele se caracterizează printr-o calitate excelentă, pot fi spălate perfect și nu își pierd deloc calitățile originale. O caracteristică a acestui material este rezistența la vânătăi, ceea ce permite seturile să aibă întotdeauna un aspect prezentabil.
 • Stambă. Țesătura din care sunt fabricate se caracterizează printr-o țesere densă a firelor în formă de cruce, care îi conferă o structură destul de densă. Lenjeria de pat grosieră de calicot este ecologică, ușoară și practică. Diferă prin lipsa de pretenții în îngrijire, se pretează perfect la spălare, călcare și nu se estompează deloc, menținând luminozitatea modelului pentru o lungă perioadă de timp. Suprafața mată și nivelul mediu de încrețire fac ca aceste produse să fie larg solicitate pe piața mondială. Seturile de pat Calico sunt absolut hipoalergenice, deoarece sunt 100% bumbac.
 • Bumbac. Lenjeria de pat din bumbac are un efect pozitiv asupra pielii. Această țesătură promovează circulația naturală a aerului pentru un confort maxim în timp ce vă relaxați. Lenjeria de pat realizată din acest material se caracterizează prin durabilitate și respectarea mediului. Cea mai bună opțiune pentru utilizare pe tot parcursul anului.
 • Ranforce. Sunt confectionate din bumbac natural, ceea ce le face cat mai rezistente si practice. Seturile de lenjerie de pat realizate din acest material se disting printr-o textură netedă și moale, precum și printr-o țesătură destul de densă de fire. Astfel de produse sunt rezistente la uzură și durabile. Costul lor este mult mai mare în comparație cu polisatina.
 • Polibuton. Seturi de pat moderne. Țesătura din care sunt fabricate conține atât fibre naturale, cât și fibre sintetice. Baza este bumbacul, care este completat armonios de poliester. Foarte confortabil si practic. Sunt șterse perfect, practic nu se încrețesc și nu își pierd aspectul inițial.

În comparație cu aceste materiale, seturile de pat din polisatin au multe caracteristici distinctive care le fac foarte solicitate pe piața globală de consum.

O recenzie a celor mai buni producatori

Pe piața modernă există o gamă largă de lenjerie de pat din polisatin. Să enumeram cei mai buni producători ai acestor produse.

 • „Bagheera”. O companie care vinde activ lenjerie de pat din polisatin în Ivanovo, precum și în multe alte orașe. Sortimentul include o mare varietate de dimensiuni și soluții de design. Cele mai populare sunt seturile cu efect 3D, care se caracterizează printr-un joc uimitor de culori care creează o impresie de volum. Combinația armonioasă de țesături de înaltă calitate și culori bogate vă permite să creați produse cu adevărat spectaculoase și elegante, care creează o atmosferă confortabilă, propice unei odihne bune.
 • „BioTex”. Producator de lenjerie de pat din polisatina de inalta calitate la cel mai accesibil pret. Sortimentul include diferite opțiuni de culoare pentru aceste produse, care completează armonios orice interior. Toate ornamentele, imaginile și modelele sunt caracterizate de culori strălucitoare și linii clare. Astfel de truse sunt capabile să satisfacă chiar și cele mai capricioase dorințe ale consumatorilor.
 • Lu Teks. O marcă de seturi de pat elegante și frumoase, care sunt prezentate într-un sortiment imens. Modelele cu desen 3D merită o atenție deosebită. Aspectul lor este cât se poate de bogat și realist, datorită utilizării tehnologiei avansate de imprimare în procesul de producție. Tema de design este atât de diversă încât toată lumea are posibilitatea de a alege cea mai potrivită copie pentru ei înșiși, ținând cont de dorințele și nevoile individuale.
 • victorie. O fabrică care vinde cu succes lenjerie de pat de înaltă calitate, care respectă pe deplin standardele tehnologice necesare. Produsele de la acest brand nu își pierd deloc forma inițială, nu se estompează și rezistă perfect la numeroase spălări. Seturile au o suprafață netedă caracteristică și un design original, ceea ce le face cu adevărat unice.
 • Ecolan. O companie specializată în producția de lenjerie de pat modernă și de înaltă calitate, pentru fabricarea căreia se folosesc cele mai frumoase materiale și soluții de design. Calitatea acestor produse respectă pe deplin normele și standardele internaționale. Astfel de truse nu își pierd relevanța de mulți ani și sunt la mare căutare în rândul consumatorilor.
 • „Adele”. Un cunoscut producător de lenjerie de pat din polisatin, care folosește cele mai spectaculoase și frumoase țesături pentru fabricarea produselor sale. Utilizarea tehnologiilor moderne în procesul de producție este cheia caracterului practic și durabilității tuturor produselor. Textura este foarte netedă și plăcută la atingere, ceea ce face trusele cât mai confortabile și plăcute din punct de vedere estetic. Cu o astfel de lenjerie de pat, chiar și cel mai primitiv interior arată mai rafinat și armonios.
 • Celtex. O companie care oferă o selecție largă de lenjerie de pat polisatinată cu un raport optim preț-calitate. Produsele se caracterizează printr-o calitate excelentă, deoarece își păstrează perfect aspectul original. Materialul din care sunt confectionate se preteaza bine la spalare, practic nu se sifoneaza si nu se estompeaza deloc, mentinand luminozitatea gamei de culori.

Toți acești producători de lenjerie intima din polisatin au o reputație bună, ceea ce îi face să ocupe poziții înalte în ratingul de popularitate. Un proces de producție bine stabilit și introducerea tehnologiilor moderne fac ca produsele lor să fie larg solicitate pe piața mondială.

Recenziile clienților

Numeroase recenzii ale clienților despre lenjeria de pat din polisatin vorbesc despre calitatea excelentă a acestor produse, precum și despre durabilitatea lor. Trebuie remarcat faptul că fiecare set este original în felul său, deoarece este produs într-un design și dimensiune individuală. Mai mult, fiecare dintre ele este foarte practic, intrucat mentine perfect o suprafata plana si neteda atat dupa spalare cat si dupa dormit.

Mulți cumpărători apreciază lenjeria de pat din polisatin pentru capacitatea sa de a absorbi umezeala, care este foarte importantă în sezonul de vară. Astfel de produse sunt considerate bugetare, deoarece combină perfect costul accesibil și calitatea bună. Și sunt, de asemenea, preferate pentru rezistența lor la decolorare și capacitatea de a se usca rapid.

Lenjeria polisatinată are caracteristici de înaltă performanță, ceea ce o face nu numai un decor elegant pentru o cameră, ci și o oportunitate de a crea cele mai confortabile condiții pentru o odihnă bună. Printre deficiențe, există o oarecare tendință la electrificare și o permeabilitate scăzută a aerului.

Pentru informații despre cum să alegeți o politică pentru lenjeria de pat, vedeți următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila