Caracteristicile lenjeriei de pat tricotate

Caracteristicile lenjeriei de pat tricotate
  1. Caracteristici distinctive ale țesăturilor tricotate
  2. Varietate tricotată
  3. Producători populari
  4. Recenziile clienților

Într-o gamă largă de seturi de pat oferite de producătorii moderni, lenjeria de pat tricotată pentru copii și adulți ocupă un loc aparte.

Caracteristici distinctive ale țesăturilor tricotate

Țesătura tricotată este o țesătură tricotată, care, spre deosebire de un produs țesut, are o structură de buclă. Datorită acestui fapt, articolele tricotate au elasticitate și elasticitate ridicate.

În plus, tricotajele au o serie de caracteristici:

  • Are o capacitate excelentă de a absorbi umezeala fără a provoca disconfort persoanei care doarme (nu va trebui să dormi pe un cearșaf umed).
  • Calități respirabile. Datorită asigurării unei bune „ventilații” naturale a lenjeriei, aceasta nu se înfundă sub ea.
  • Hipoalergenic. Această calitate permite utilizarea tricourilor chiar și în pătuțurile nou-născuților.

În același timp, așternuturile tricotate nu necesită îngrijire specială. Este lavabila la masina de spalat si se usuca rapid si nu se sifoneaza.

Varietate tricotată

În funcție de compoziția (mătase, bumbac, lână și alți aditivi ai fibrelor sintetice), de structura și metoda de țesut a firelor, există mai multe tipuri de tricotaje.

Porumb

Se referă la așa-numitele materiale semisintetice, deoarece acest tip de tricotaje este realizat din fibre de porumb care au suferit un tratament special cu substanțe chimice. În exterior, porumbul se distinge printr-o suprafață texturată sub formă de faguri.

Kulirka

O trăsătură caracteristică a acestei pânze este un model sub forma unui „os de pește” sau „codițe” pe partea din față și „cărămizi” - pe partea greșită. Kulirka este realizată din țesături de bumbac și este considerat cel mai subțire material tricotat.

Jersey

Acest tip de tricotaj este foarte solicitat atunci când coaseți haine, dar lenjeria de pat se dovedește a fi excelentă. Are la bază fibre de mătase, dar pot fi folosite și combinații de alte materiale.

Producători populari

În prezent, pe rafturile magazinelor, puteți găsi seturi de tricotaje de la o varietate de producători autohtoni și europeni, care sunt cei mai populari.

  • Luxberry (Portugalia). Acest producator prezinta lenjerie de pat tricotata in categoria premium. Caracteristica principală a seturilor portugheze este că includ doar husă de pilota și fețe de pernă. Foile trebuie achiziționate separat.
  • Acelya (Turcia). Sortimentul acestui producător include seturi de diferite categorii de preț. Lenjerie de pat de diferite culori și modele sunt la vânzare, există seturi de dormit și jumătate, duble și de familie într-o configurație tradițională.
  • „Text-Design” (Ivanovo, Rusia). Oferă o gamă largă atât în ​​compoziția și tipul de tricotaje, cât și ca preț. Sortimentul include modele exclusive cu design de autor realizate din materiale naturale și seturi monocromatice de fibre combinate pentru un pat de orice dimensiune.

Printre producătorii de seturi de pat tricotate se numără și companii din Italia, Franța și China.

Recenziile clienților

Comentariile clienților reali vorbesc despre performanța ridicată a lenjeriei de pat tricotate. Cea mai apreciată de consumatori este rezistența țesăturilor tricotate la ștergere și decolorare - chiar și după numeroase spălări, pare că tocmai a fost cumpărată. Cumpărătorii notează accesibilitatea și sortimentul larg care vă permite să alegeți lenjerie pentru fiecare gust.Moliciunea extraordinară a cearșafurilor, fețelor de pernă și huselor de pilote merită laudă deosebită, datorită cărora somnul devine mai confortabil și mai sănătos.

Printre dezavantaje, totuși, consumatorii în unele cazuri notează posibilitatea pierderii formei produselor, contracția acestora în timpul spălării. Acest lucru poate fi evitat cu ușurință respectând condițiile de spălare specificate de producător.

Puteți vedea varietatea lenjeriei de pat tricotate în videoclipul de mai jos.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila