Așternut roșu: caracteristici și influență a culorii

Conţinut
 1. Beneficiile umbrei
 2. Cine este pentru?
 3. Cum să alegi?
 4. Aspectul produselor

Dormitorul este locul în care o persoană își revine după o zi plină de muncă. Lenjeria de pat confortabilă și frumoasă în exterior vă va permite să vă relaxați cât mai mult posibil și să obțineți o atitudine pozitivă. Este necesar să alegi lenjeria intimă, ținând cont de starea ta emoțională interioară.

Beneficiile umbrei

S-a dovedit științific că culoarea roșie afectează corpul uman într-un mod special:

 • scade tensiunea arteriala;
 • înveselește-te;
 • activitatea cardiacă este normalizată;
 • vă permite să scăpați de orice gânduri anxioase.

Unii medici recomandă ca pacienții cu dureri de cap să pună o cârpă roșie peste ochi în momentul atacurilor.

Cine este pentru?

Lenjeria roșie este perfectă pentru cupluri. Acest atribut al gospodăriei vă va permite să consolidați relațiile, să câștigați bogăție și noroc sau, dimpotrivă, să distrugeți tot ceea ce a fost creat.

Un set de lenjerie roșie va ajuta la reînvierea intensității pasiunilor în cuplurile care trăiesc împreună de mult timp. Pentru aceasta, un pat acoperit cu un set roșu este plasat în partea de sud a camerei. Dacă doriți un pat care nu este monocromatic, dar cu un model, este mai bine să alegeți un răsărit sau apus, foc, o imagine a unui Phoenix, forme geometrice.

Un set roșu este potrivit și ca prezentare de nuntă. Pe lângă lenjerie, poți cadou imediat o pătură dublă. Astfel de seturi sunt foarte des vândute deja în cutii frumoase, așa că nu va trebui să-ți treci mintea peste ambalajul original. Tema principală a lenjeriei în astfel de cutii cadou sunt trandafirii și inimile. Singura restricție este că nu puteți cumpăra și oferi un set cu inimile străpunse, deoarece aceasta simbolizează dragostea neîmpărtășită și contristarea sentimentelor.

Un alt plus plăcut la setul de lenjerie de pat va fi un plic cu ierburi aromatice, flori și uleiuri aromatice. Pe lângă anumite proprietăți din punct de vedere medical (calmarea, relaxarea, normalizarea somnului), acestea sunt capabile de:

 • atrage dragostea;
 • crește dorința sexuală;
 • aduce bogăție și noroc familiei;
 • protejați de invidie și daune;
 • convinge-te de propriul tău farmec;
 • da mai multa energie.

Va fi potrivit să achiziționați lenjerie roșie pentru cei care sunt în căutarea unui suflet pereche. Se crede că dacă te culci pe o astfel de lenjerie și vrei cu adevărat să-ți găsești dragostea, atunci cu siguranță dorința ta se va împlini. În plus, pentru a atrage dragostea în viața ta, trebuie să urmezi câteva recomandări:

 • patul trebuie să fie dublu;
 • nu ar trebui să scârțâie sau să se clatine sub greutatea ta;
 • trecerea la cutie trebuie asigurată pe ambele părți;
 • nu ar trebui să existe obiecte asociate cu apa în cameră, deoarece „spălă” toate „legăturile” romantice.

Roșu este o opțiune pentru o anumită ocazie. Nu poți dormi pe o astfel de lenjerie în fiecare zi. Nuanța stacojie vă va permite să vă reîncărcați și să începeți ceea ce ați planificat de mult. Dar pentru naturile impulsive și explozive, este mai bine să nu folosiți roșu în așternut, deoarece va genera agresivitate în ele. Persoanelor calme, reținute, care, în plus, se confruntă adesea cu tot felul de temeri, dimpotrivă, li se recomandă să achiziționeze seturi de pat în culori roșu intens și purpuriu.

Conform sfatului astrologilor, așternutul roșu este cel mai potrivit pentru reprezentanții zodiilor Berbec, Gemeni și Săgetător.

Cum să alegi?

Puteți achiziționa un astfel de kit la o anumită dată (aniversari de nuntă) sau fără motiv.Alegerea lenjeriei trebuie luată în serios, pentru a preveni greșelile care, în loc să stârnească sentimente, vor pune discordie între soți.

 • Setul de pat ar trebui să fie realizat din materiale naturale. Țesăturile sintetice pot cauza probleme financiare și pot crea neîncredere între soți. Lenjeria naturală, de exemplu, mătasea, este scumpă și nu toată lumea își poate permite. Alternativ, puteți alege satin. De asemenea, este foarte moale la atingere și are o strălucire subtilă.
 • Lenjeria trebuie să fie de culoare solidă. Orice combinație cu o nuanță de negru sau alb poate arăta sfidător și poate dezechilibra relația. Singurul lucru care poate dilua culoarea roșie este gradarea și inserțiile roz.
 • Pe lenjerie pot fi așezate forme geometrice fără colțuri ascuțite și dungi longitudinale sau motive florale. Imaginile cu trandafiri, căpșuni, bujori vor ajuta la aprinderea sentimentelor.
 • Nu este recomandat să achiziționați lenjerie roșie cu imagini ale metropolei, transport, apă, oameni și animale (chiar și animale de companie).
 • Nu puteți cumpăra un set roșu cu petice decorative.

Folosirea constantă a lenjeriei roșii poate duce la o „explozie” a relațiilor, așa că acest set „de foc” trebuie alternat cu nuanțe calme într-o gamă nud.

Atunci când alegeți lenjerie de corp într-o nuanță roșie, trebuie să acordați atenție plasării sale armonioase în designul general al camerei, precum și faptului că vizual această culoare nu vă provoacă disconfort intern.

Aspectul produselor

Patul „adună” toată energia negativă, care mai târziu poate să nu aibă cel mai bun efect asupra sănătății și vieții intime. În consecință, este interzis să intre în conflict în timp ce stați în pat. Așa se explică și interdicția de a cumpăra lenjerie de pat uzată. Țesătura își amintește nu numai cele rele, ci și cele bune, de exemplu, nopți fierbinți și tot felul de fantezii erotice. De aceea cei care s-au despărțit de sufletul pereche trebuie să-și schimbe lenjeria roșie cu un alt set pentru a începe o relație de la zero.

Dacă lenjeria este ruptă sau uzată grav, este necesar să achiziționați una nouă, deoarece atracția sexuală și bunăstarea financiară vor „curge” treptat prin țesătura uzată, ceea ce îi va duce pe soți la conflicte.

Este necesar să spălați setul în mod regulat și să îl aerisești bine afară. Accesoriile de lenjerie de pat grase vor afecta negativ sănătatea, relațiile amoroase, noroc în afaceri.

Secretele alegerii culorii lenjeriei de pat sunt descrise în videoclipul de mai jos.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila