Caracteristicile și caracteristicile fețelor de pernă din mătase

Conţinut
 1. Beneficiu
 2. dezavantaje
 3. Cum să alegi?
 4. Îngrijire
 5. Recenzii

Lenjeria de pat din mătase nu numai că arată luxoasă și elegantă, dar oferă și un confort uimitor, care este foarte important pentru o odihnă bună. În plus, produsele din mătase se caracterizează printr-o mulțime de calități utile. Prin urmare, putem spune că atunci când aleg fețe de pernă din mătase, cumpărătorii au grijă de sănătatea lor.

Beneficiu

Vorbind despre caracteristicile fețelor de pernă din mătase, urmează luați în considerare separat calitățile utile ale acestui material.

 1. Materialul este natural și prietenos cu mediul, deoarece este extras din coconul de vierme de mătase. Compoziția țesăturii include 18 aminoacizi și proteine ​​naturale, care au un efect benefic asupra pielii feței. Atingand-o in timpul odihnei, matasea previne dezvoltarea ridurilor precoce, previne uscarea, mentine elasticitatea si nuanta sanatoasa a pielii.
 2. Aplicând o cremă de față de noapte înainte de a merge la culcare, o femeie nu trebuie să-și facă griji că toată compoziția benefică va fi absorbită în pernă. Țesătura netedă de mătase nu va permite acest lucru, ci, dimpotrivă, va contribui la hidratarea și pătrunderea de înaltă calitate a produsului în pori. Chiar și unii dermatologi recomandă pacienților cu probleme de piele să doarmă pe fețe de pernă de mătase.
 3. Acarienii nu trăiesc în această materie, mucegaiul nu pornește și, prin urmare, țesătura aparține materialelor hipoalergenice. Fețele de pernă din mătase sunt potrivite pentru pacienții cu astm.
 4. Experții notează efectul benefic al mătăsii asupra părului. Fiind pe suprafața alunecoasă a pernei, șuvițele nu se agață de nimic și nu se încurcă, și nu formează cocoloașe dimineața.
 5. Lenjeria de pat din mătase este netedă și foarte plăcută la atingere. Dormitul pe el este confortabil și confortabil, iar un somn sănătos este cheia sănătății și succesului în toate eforturile.

  dezavantaje

  Trebuie remarcat faptul că acest material are și o serie de dezavantaje.

  • Țesătura nu absoarbe umezeala, așa că pe suprafața feței de pernă pot rămâne urme urâte. Aceste greșeli de scriere sunt mai puțin vizibile pe produsele de culoare închisă.
  • Materialul 100% se încrețește foarte mult, ceea ce îi afectează aspectul. În același timp, o astfel de țesătură nu poate fi călcată.
  • Dezavantajul produsului este prețul acestuia. Materia naturală reală nu este la îndemâna oricui.

  Cum să alegi?

  Pentru a face o față de pernă de mătase cu adevărat utilă, urmați câteva îndrumări pentru alegerea lenjeriei de pat.

  • Asigurați-vă că este 100% mătase naturală, nu sintetică. Dacă ai în față un produs ieftin, atunci este puțin probabil ca acesta să beneficieze cu adevărat. Materialul natural real nu poate costa puțin.
  • Opțiunea cea mai preferată este charmeuse. Acest material este foarte ușor și delicat, arată elegant, diferă prin aerisire, rezistență, durabilitate.
  • Cel mai adesea, lenjeria de pat din mătase naturală nu are design. Materialul în sine este strălucitor, așa că arată foarte sofisticat chiar și fără modele. Magazinele oferă și seturi cu modele abstracte pe țesătură de mătase. Astfel de opțiuni arată, de asemenea, foarte sofisticate. Mătasea este frumoasă atât în ​​culori pastelate, cât și în nuanțe bogate (în visiniu, roșu, maro).
  • Nu uitați de dimensiuni. Daca perna ta are dimensiuni de 50x70, atunci, in consecinta, fata de perna ar trebui sa aiba aceleasi dimensiuni. Aceeași regulă se aplică și pentru cuverturi și pilote.

  Îngrijire

  Așadar, fețele de pernă din mătase au fost cumpărate și testate de gospodării. Acum trebuie să învățăm despre regulile de îngrijire a acestor produse delicate. În general, îngrijirea nu necesită respectarea unor condiții importante, deoarece materialul este puternic, fiabil și durabil.

  Dar dacă vrei ca produsele tale să te reziste și mai mult, rămânând moi și plăcute câțiva ani, atunci ascultă câteva sfaturi valoroase.

  • Este mai bine să spălați fețele de pernă într-un mod blând, fără a utiliza substanțe chimice pentru îndepărtarea petelor și înălbitor.
  • Cel mai bine este să spălați manual hainele folosind o pudră blândă special formulată pentru îngrijirea mătăsii.
  • Dacă vă spălați rufele la o mașină de scris, ar trebui să renunțați la ciclul de centrifugare automată. Este mai bine să stoarceți singur pânza, cu grijă, fără a o răsuci. Agățați fețele de pernă într-o cameră la temperatura camerei pentru a le usca după spălare.
  • Sub nicio formă nu trebuie călcată o astfel de țesătură.
  • Înainte de a-ți face patul dimineața, aerisește camera. Acest lucru va păstra fețele de pernă proaspete și plăcute pentru o lungă perioadă de timp.

  Recenzii

  Majoritatea recenziilor pentru fețele de pernă din mătase sunt pozitive. Consumatorii notează aspectul șic al produselor. Printre cumparatori se numara chiar si cei care pastreaza asternuturi de matase pentru „ocazii speciale” sau pentru invitati (pentru a se etala). Patul de mătase devine o scuză excelentă pentru cuplurile tinere pentru a lua o pauză de la problemele cotidiene și a experimenta din nou sentimentele romantice.

  Avantajele produsului sunt durabilitatea și rezistența la diferite deteriorări mecanice.

  Dintre deficiențele materialului, consumatorii notează incapacitatea țesăturii de a reține căldura.deci seturile de mătase sunt folosite mai ales vara. De asemenea, nu tuturor le place netezimea materiei. Potrivit unor cumpărători, dormitul pe o față de pernă de mătase este incomod, deoarece perna alunecă constant. Dacă un turist transpira noaptea, atunci pe fața de pernă de nuanțe deschise rămân pete galbene urâte. Nu toți consumatorii sunt mulțumiți de prețul produselor.

  Când cumpărați lenjerie de pat din mătase, amintiți-vă că deveniți proprietarul unui set elegant și luxos care trebuie îngrijit corespunzător.

  Doar în acest caz, fețele de pernă din material natural îți vor oferi un somn sănătos și confortabil, care, la rândul său, îți va afecta performanța, activitatea fizică și starea psiho-emoțională.

  Pentru o prezentare generală a feței de pernă din mătase, vedeți următorul videoclip.

  fara comentarii

  Comentariul a fost trimis cu succes.

  Bucătărie

  Dormitor

  Mobila