Cum să faci o lebădă de prosop?

Conţinut
  1. Lebăda ca simbol al loialității
  2. Lebăda de prosop DIY: curs de master pas cu pas
  3. Detalii suplimentare

Prosopul este un articol zilnic. Nu veți găsi o singură casă, apartament, hotel sau pensiune care să nu aibă această lenjerie.

Prezența prosoapelor pentru camere, care sunt închiriate tinerilor căsătoriți, este deosebit de caracteristică.

Este posibil să faci un prosop lebădă cu propriile mâini? Cum să pliezi acasă o sculptură interesantă și neobișnuită? Citiți în materialul nostru.

Lebăda ca simbol al loialității

Inițial, întrebarea este rezonabilă despre de ce lebedele sunt rostogolite din prosoape și nu alte păsări sau animale?

Răspunsul este destul de simplu și evident. Faptul este că din timpuri imemoriale s-a crezut că lebada este un simbol al iubirii nesfârșite și al fidelității necondiționate. Biologii au dovedit că aceste păsări își găsesc un partener de viață odată pentru totdeauna.

De aceea, aspectul acestor păsări grațioase este un indiciu cert pentru tinerii căsătoriți. Acest element dintr-o cameră de hotel este un început excelent pentru viața de familie.

Lebăda de prosop DIY: curs de master pas cu pas

Chiar și începătorii pot rula o lebădă dintr-un prosop. Nu trebuie să fii un expert în artizanat pentru a face asta.

În același timp, o astfel de surpriză poate fi o surpriză plăcută pentru partenerul tău semnificativ, care îi va aminti încă o dată de iubirea ta nesfârșită.

Să ne dăm seama cum să răsucim o lebădă pas cu pas.

În primul rând, trebuie să luați un prosop mare de baie (dacă doriți să faceți 2 sau 3 lebede, atunci creșteți numărul de prosoape în consecință).

Primul pas este să găsiți centrul prosopului. Pentru a face acest lucru, pliați ambele colțuri lungi. După ce este găsit centrul, partea stângă ar trebui să fie rulată (iar rola ar trebui să fie în partea de sus).

Sfat util! Pentru a ușura procesul de rulare, țineți prosopul cu mâinile. Apoi rola se va dovedi a fi netedă și îngrijită.

Apoi, procedura de rulare descrisă mai sus trebuie repetată pe cealaltă parte. Astfel, se dovedește că părțile din stânga și din dreapta sub formă de role „se întâlnesc” la mijloc.

Apoi, trebuie să găsiți marginea ascuțită a prosopului și să o desfaceți (ca urmare, ar trebui să devină capul lebedei noastre).

Acum îndoim gâtul (trebuie să creați o curbă mai pronunțată pentru a face prosopul mai asemănător cu o pasăre adevărată).

Important! Dacă vrei să faci gâtul păsării mai elegant, grațios și rafinat, atunci folosește un alt prosop mai mic (încearcă să alegi lucruri din același set, ai nevoie de o potrivire completă de material și culoare). Prosopul mai mic ar trebui, de asemenea, să fie rulat (asigurați-vă că îl rulați de-a lungul părții lungi). Îndoim rola rezultată în jumătate și o punem pe lebădă. Deci, gâtul se va dovedi a fi mai lung și mai curbat.

Astfel, procesul de realizare a unei lebede este finalizat. Acesta este clasicul tradițional.

Dacă decideți să faceți nu o lebădă, ci mai multe deodată, atunci restul păsărilor sunt create prin analogie. A doua lebădă poate fi plasată lângă prima sau întoarsă „față în față”. Ultima opțiune va adăuga un romantism special figurilor tale.

Detalii suplimentare

Când metoda tradițională ți se pare plictisitoare, iată câteva sfaturi utile. Ei te vor ajuta.

  • Pentru a rula o lebădă, puteți folosi nu numai prosoape albe, ci și experimentați cu culori și nuanțe mai strălucitoare.
  • Pentru a adăuga volum figurii, pasărea trebuie să-și întindă aripile.
  • Ca element suplimentar, puteți lua un alt prosop, din care se va dovedi a face o coadă frumoasă (poate fi și de altă nuanță).
  • Adaugă umor - decorează lebăda cu flori sau poartă ochelari. Astfel de evidențieri vor evidenția individualitatea creației tale.

Realizarea de prosoape din lebede este potrivită nu numai pentru tinerii căsătoriți. Cu o surpriză similară, îți poți surprinde sufletul pereche după câțiva ani de viață căsătorită.

Această abilitate va fi utilă pentru o fată dacă prietenul ei iubit se căsătorește. Vei putea prezenta tinerilor casatoriti un cadou original.

O clasă de master despre crearea unei lebede dintr-un prosop este în videoclipul de mai jos.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila