Poncho prosop pentru bebelusi

Conţinut
  1. Ceea ce este necesar
  2. Cusut
  3. Avantaje și dezavantaje

Un prosop poncho pentru bebeluși cu glugă este visul aproape al fiecărui copil și al părinților săi. Un astfel de prosop este util nu numai acasă (puteți înfășura un copil în el după ce ați făcut o baie sau un duș), ci și, de exemplu, pe plajă.

Ceea ce este necesar

Puteți coase un lucru similar acasă cu propriile mâini. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați un prosop mare de baie, mai multe prosoape mici de mână (ar trebui să alegeți prosoape dintr-un set pentru a se potrivi cu materialul și culoarea), fire. Puteți coase cu o mașină de cusut.

Sfat important! Încearcă să folosești țesături naturale pentru a face un prosop poncho pentru bebelușul tău. Bumbacul este ideal.

Cusut

Procesul de realizare a acestui articol de garderobă este împărțit în mai multe etape: coaserea glugăi și coaserea poncho-ului în sine. Apoi piesele sunt conectate.

Poncho

Un prosop mare de baie trebuie pliat în jumătate (în lungime). Apoi, de-a lungul marginii pe care am pliat-o, trebuie să găsiți centrul (pentru aceasta, prosopul poate fi pliat din nou). Asigurați-vă că marcați punctul central - puteți face acest lucru cu un marker sau un stilou. Faceți un decupaj în centru. Pentru un model poncho, folosește modelul oricărui tricou pentru copii. De asemenea, puteți face o incizie în ochi.

Apoi, desfaceți prosopul și descoperiți că avem o decupare eliptică. Trebuie să fie tivită cu o cusătură dreaptă și prelucrată pentru a face lucrul mai îngrijit și ordonat. Poncho-ul este gata.

Capota

Vom folosi un mic prosop de mână pentru a face gluga. Trebuie pliat în jumătate. Deasupra ar trebui să atașați un model de glugă ( îl puteți găsi pe Internet și imprimați sau încercuiți gluga jachetei sau hanoracului bebelușului dvs. pe hârtie). Apoi, trebuie să tăiați gluga din prosop (nu uitați să faceți rezerve pentru cusături). Apoi, de-a lungul marginii exterioare, gluga trebuie cusută cu o mașină de cusut. Mai mult, elementul trebuie cusut în două direcții (înainte și înapoi).

Piese de conectare

Pentru a finaliza procesul de coasere a unui poncho pentru copii, trebuie să conectați părțile rezultate.

Pentru a face acest lucru, la marginea decupajului eliptic din poncho, trebuie să găsiți centrul și să-l marcați cu un ac. Centrul trebuie găsit și pe capotă. Apoi, centrele trebuie fixate împreună cu un știft (produsele trebuie întoarse unele spre altele cu părțile frontale). După aceea, este necesar să coaseți ambele părți (o alocație de aproximativ 0,5 cm). Trebuie să coaseți în ambele direcții (puteți folosi o cusătură în zig-zag sau dreaptă). Produsul este acum complet terminat.

Pentru comoditate și confort, un buzunar pentru articole mici poate fi cusut pe partea din față a articolului de garderobă (poate fi făcut din resturile de țesătură). De asemenea, acest produs poate fi decorat cu broderii sau petice. Acest poncho este potrivit atât pentru fete, cât și pentru băieți. Pentru fete este mai bine să alegeți culori deschise (roz, galben), iar pentru băieți - o gamă mai închisă (albastru, verde).

Avantaje și dezavantaje

Ca orice alt lucru, acest articol de garderobă are părți pozitive și negative. Gazdele notează că acest lucru este destul de simplu de realizat - nu necesită costuri financiare și de timp mari. Pe de altă parte, se crede că poncho-urile sunt incomode pentru copiii mici fără mâneci. Pentru ei, ar trebui să cumpărați un prosop de pelerină cu mâneci.

De asemenea, este important să acordați atenție lungimii. Multe mamici se plang ca produsul de casa este foarte scurt.Lungimea prosopului trebuie selectată cu grijă, astfel încât să ajungă la copil cel puțin până la coapse.

Vezi mai jos pentru mai multe detalii.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila