Cum să faci o prăjitură cu prosoape DIY?

Conţinut
 1. Cum să alegi textura și culoarea prosoapelor?
 2. Clasa de master pentru incepatori
 3. Modalități și idei suplimentare

În ciuda varietății de alegere a mărfurilor pe rafturile magazinelor, unii meșteri preferă să creeze capodopere cu propriile mâini. Un lucru de casă este capabil să exprime dragoste și tandrețe unei persoane dragi care sărbătorește o zi de naștere sau un alt eveniment important.

Sunt deosebit de populare prăjiturile cu prosoape, cu ajutorul cărora puteți prezenta lucrurile de zi cu zi într-un mod neobișnuit.

Cum să alegi textura și culoarea prosoapelor?

Înainte de a începe lucrul la crearea unui tort de prosoape, trebuie să alegeți materialul potrivit. Atunci când alegeți culoarea unui produs textil, este important să luați în considerare nu numai sexul și vârsta destinatarului, ci și preferințele sale de culoare. În plus, importanța evenimentului ar trebui subliniată cu detalii suplimentare. De exemplu, dacă un tort este un cadou pentru o aniversare a nunții, atunci îl puteți decora cu un număr care indică numărul de ani trăiți împreună.

Produsele în culori pastelate arată cel mai bine. Puteți face un tort din niveluri multicolore, care îi vor adăuga luminozitate și solemnitate. Atunci când alegeți o schemă de culori, trebuie să țineți cont de compatibilitatea culorilor pentru a crea o compoziție armonioasă:

 • albul și negru sunt cea mai bună combinație, simbolizând unitatea contrariilor;
 • albastrul și galbenul reprezintă înțelegerea și independența emoțională;
 • roșu cu maro sau roz urează destinatarului împlinirea tuturor ideilor;
 • portocaliul cu verde va exprima bucuria evenimentului viitor;
 • galben cu verde va umple cadoul cu energie vitală și pozitivă;
 • gri cu violet reprezintă sensibilitate estetică și un simț dezvoltat al frumuseții.

Există multe combinații de culori care nu numai că vă pot exprima emoțiile destinatarului, ci pot crea și un cadou armonios. Nu este necesar să acordați atenție combinațiilor recomandate, vă puteți folosi propria imaginație pentru aceasta. Atunci când alegeți textura prosoapelor, trebuie să țineți cont de scopul cadoului.

Dacă ar trebui să arate ca o prăjitură adevărată, atunci trebuie să folosiți textile de mătase sau velur.

Dacă tortul ar trebui să reflecte solemnitatea evenimentului, atunci este mai potrivit să achiziționați materiale textile terry.

Clasa de master pentru incepatori

Cele mai simple instrucțiuni pas cu pas pentru a crea un tort de prosoape sunt potrivite pentru a crea un cadou într-un timp scurt. Pentru a-l realiza, va trebui să achiziționați mai multe materiale textile care măsoară 50 pe 100 cm, benzi elastice subțiri, ace de cusut, o panglică de satin și articole decorative. Acest produs poate consta din două niveluri. Mai întâi trebuie să faceți stratul inferior. Pentru el, trebuie să luați patru prosoape, să le puneți puțin unul peste altul, să le rulați și să le rulați într-un sul. Stratul superior este realizat în același mod, dar aveți nevoie doar de două prosoape pentru a-l crea.

Trebuie să fixați prosoapele rulate cu benzi de cauciuc și ace, care poate fi îndepărtat după decorarea cu o panglică. Nivelul superior este suprapus peste cel inferior și este decorat cu panglici de satin de diferite culori. Puteți decora partea de sus a tortului cu șervețele ajurate sau cu o jucărie moale.

Dacă se dorește, tortul poate fi făcut în trei niveluri făcând un strat inferior de opt prosoape pentru aceasta.

Modalități și idei suplimentare

Există o modalitate mai sofisticată de a crea un tort cu prosoape pentru ziua de naștere. Pentru a face acest lucru, va trebui să pregătiți mai multe prosoape de diferite dimensiuni, carton și elemente decorative. În primul rând, trebuie să creați cadrul viitorului produs.Ar trebui să fie compus din trei cilindri de carton de diferite înălțimi și lățimi. De exemplu, nivelul cel mai de jos ar trebui să aibă o rază de 200 cm, iar cel de sus 70 cm. Prosoapele sunt înfășurate în jurul fiecărui nivel. Este necesar să începeți procesul de la stratul inferior și să utilizați cel mai mare prosop pentru aceasta.

Puteți fixa prosoapele pe cadru folosind panglici sau fire de satin. După ce tortul este gata, îl puteți decora cu flori decorative.

Pe lângă o prăjitură de prosoape cu drepturi depline, puteți face doar o bucată din produs.

Un astfel de cadou poate fi un plus interesant la cadoul principal. Pentru a face o bucată de tort, va trebui să decupați o formă specială de carton.

După aceea, trebuie să îndoiți triunghiul, să luați un prosop de vafe și să-l fixați pe formă cu ace de cusut. Părțile proeminente ale textilelor trebuie ascunse în partea de jos a triunghiului, care poate fi închis cu un șervețel ajurat. Puteți decora o bucată de tort cu o panglică de satin și elemente decorative. Trebuie să le reparați cu unele mici invizibile.

  Pentru a face cadou un tort de prosoape pentru nasterea unui copil, ai nevoie, pe langa prosoape, panglici si carton, sa folosesti scutece si jucarii. În acest caz, numărul de niveluri este ales chiar de meșter. Este necesar să începeți lucrul cu pregătirea nivelurilor de carton de diferite dimensiuni. După aceea, fiecare strat este învelit cu prosoape, care sunt fixate pe cadru cu ace de cusut.

  În interiorul fiecărui strat, trebuie să îndoiți scutecele și să le închideți deasupra cu șervețele de vafe. Trebuie să decorați tortul cu o jucărie mare sau mai multe mici. De asemenea, puteți folosi suzete, zdrănătoare, șosete sau biberoane pentru a decora cadoul. Pentru a face un tort frumos de prosoape, puteți folosi nu numai propriile idei, ci și vizionați tutoriale foto și videoclipuri detaliate de antrenament.

  Cum să faci o prăjitură cu prosoape, vezi videoclipul de mai jos.

  fara comentarii

  Comentariul a fost trimis cu succes.

  Bucătărie

  Dormitor

  Mobila