Totul despre televizoarele Hyundai

Conţinut
 1. Particularități
 2. Gama
 3. Componente si accesorii
 4. Manual de utilizare
 5. Prezentare generală a recenziilor

Hyundai Corporation, care a apărut în 1976, s-a impus ferm pe piața mașinilor, telefoanelor mobile, camerelor și a altor echipamente digitale. În ciuda faptului că cea mai mare companie comercială a unei țări producătoare precum Coreea este cunoscută în întreaga lume, nu toată lumea știe că astăzi compania introduce în mod activ noi tehnologii atunci când produce și asambla televizoare.

Particularități

Calitatea înaltă a mărfurilor la un preț accesibil este unul dintre principiile muncii producătorului. Acest lucru este valabil și pentru televizoare, deoarece achiziționând produse Hyundai, obțineți:

 • o selecție largă de modele cu caracteristici diferite;
 • un televizor care, datorită designului său elegant, se va potrivi în orice interior;
 • redarea optimă a culorii;
 • imagine luminoasă și contrastantă;
 • reducerea costurilor cu energia;
 • posibilitatea de a personaliza televizorul.

În ciuda varietății de modele care diferă în funcție de funcționalitate, design și alte caracteristici, toate au o serie de avantaje.

 • Accesul la internet este practic pe toate televizoarele.
 • Raport calitate/preț excelent și calitate.
 • Posibilitatea de a monta televizorul atât pe suportul furnizat, cât și pe perete.
 • Toate produsele sunt fabricate folosind cea mai recentă tehnologie.
 • Funcționare stabilă a echipamentelor de mulți ani.

Televizoarele Hyundai sunt calea de mijloc între modelele ieftine care adesea se defectează și au o calitate slabă a imaginii și a sunetului și televizoarele scumpe cu caracteristici ideale, dar produsele companiei din Coreea au și dezavantajele lor.

Difuzoarele interne ale anumitor modele nu pot produce sunet de înaltă calitate. Până acum, nu a fost posibil să ne dăm seama - motivul este într-un defect de fabrică sau în tehnologia de producție, deoarece astfel de deficiențe se găsesc atât printre cele mai ieftine televizoare, cât și printre modelele departe de buget.

Prețul unor televizoare șochează cumpărătorii, pentru că nu toată lumea este dispusă să plătească astfel de bani pentru echipamente. Compania este cunoscută pentru telecomenzile de căutare vocală, dar în realitate este aproape imposibil să găsești un televizor care să vină cu un astfel de dispozitiv.

Avantajele produselor fabricate de Hyundai sunt mult mai mult decât dezavantaje, prin urmare, televizoarele acestei companii sunt populare în rândul cumpărătorilor.

Gama

Hyundai are o mare varietate de modele de televizoare, dintre care pot fi dificil de ales. H-LED32ES5100, H-LED50EU1311 sau H-LED42FT3003 de cumpărat pentru plasare acasă sau în țară? Sau poate un televizor portabil este mai bun?

Toate au propriile avantaje și dezavantaje, așa că este important să luați în considerare cel puțin câteva modele cu caracteristici tehnice diferite.

HD

HYUNDAI H-LED24FS5020

Model relativ ieftin H-LED24FS5020 cu o diagonală de 24 ″, care are recenzii foarte controversate... Modelul a fost creat în 2019 și a cucerit deja inimile multora prin prezența Smart TV pe platforma Android 7.0, precum și suport pentru DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S și DVB-S2 .

Raportul optim de aspect al unui televizor LCD este 16:9, combinat cu rezoluție HD 720p, iluminare LED de fundal și un unghi de vizualizare de 178 de grade, face imaginea cât mai clară: luminozitatea este de 200 cd/m2, iar contrastul dinamic. raportul este de 3.000: 1. Televizorul are un design modern și un design montabil pe perete, ceea ce îl face modelul ideal pentru bucătărie.

Rata de reîmprospătare a ecranului este de 60 Hz, iar timpul de răspuns al pixelilor este de 8,5 ms, ceea ce este foarte popular în rândul utilizatorilor. Utilizatorii notează versatilitatea televizorului H-LED24FS5020: există posibilitatea de a înregistra videoclipuri pe o unitate flash USB, TimeShift, un temporizator de repaus și protecție pentru copii.Consumul de energie al sursei de alimentare este mai mic decât cel al multor alte modele - 40 W, ceea ce îi mulțumește pe mulți.

Unul dintre dezavantajele pe care aproape toată lumea le remarcă este calitatea sunetului. Sistemul de difuzoare este reprezentat de două difuzoare de 4W, decodoare audio Dolby Digital, motiv pentru care sunetul stereo este destul de slab. Pentru unii, televizorul îngheață periodic, dar pentru un astfel de preț este mai bine să nu-l găsești.

HYUNDAI H-LED32FT3001

Lansat în 2020, televizorul are o diagonală medie de 32 ″ și o rezoluție de 1366x768. Lumină de fundal LED standard, raport de aspect 16: 9, sunet stereo - toate acestea caracterizează televizorul LCD H-LED32FT3001. Ca și în modelul anterior, rata de reîmprospătare a ecranului este de 60 Hz, timpul de răspuns al pixelilor este de 8,5 ms, raportul de contrast este de 3.000: 1. Luminozitatea este puțin mai mică - 180 cd / m2, motiv pentru care calitatea imaginii este puțin mai proastă , în ciuda unghiului ideal de vizualizare de 178 de grade.

Acest model are o scanare progresivă, suport pentru sunet stereo NICAM, DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S și DVB-S2. Sunetul este de foarte înaltă calitate, două difuzoare de 16 W sunt încorporate în televizor. La fel ca multe televizoare HYUNDAI, există o funcție de înregistrare video prin USB, TimeShift, un cronometru de repaus și o funcție de blocare pentru copii. Durata de viață a echipamentului este de 60 de luni, iar perioada de garanție este de 1 an. Consumul de energie al televizorului este de 56 W.

Aproape toate recenziile sunt pozitive, utilizatorii observă că matricea este excelentă, iar o gamă largă de setări vă permite să aduceți televizorul la cei mai potriviți parametri.

HYUNDAI H-LED32ES5000

Modelul de 32 de inchi, echipat cu un panou LED, are o rezoluție de 1366x768 și un preț destul de mic. Luminozitatea este standard pentru televizoare HD - 200 cd/m2, contrastul este de asemenea 3.000: 1. Timpul de răspuns al pixelilor este de 6,5 ms, ceea ce face ca imaginea să fie foarte realistă și nu îngheață.

Sunt disponibile următoarele tunere: DVB-T2, DVB-C și DVB-S2. Sunetul este de o calitate suficienta, vine de la doua difuzoare de 8 W, decodoarele Dolby Digital si NICAM fac sunetul surround. Suportul SMART TV și Wi-Fi încorporat fac posibilă vizionarea de filme direct de pe Internet, iar controlul parental vă permite să restricționați accesul copiilor la anumite categorii de conținut. Cei cărora le place să cânte în karaoke vor iubi televizorul H-LED32ES5000, deoarece are această funcție.

Full HD

HYUNDAI H-LED40ES5100

Televizor ultra-subțire, fără rame, în două culori - argintiu și negru - disponibil în diagonale de 32 inchi și 40 inchi... O imagine clară și de înaltă calitate este obținută datorită luminozității de 220 cd / m2 și unui raport de contrast de 5.000: 1. Puterea fiecărui difuzor este de 8 W, există două în televizor.

Modelul este echipat cu decodoare Dolby Digital și NICAM pentru a oferi cel mai bun sunet.

Există două intrări de antenă și același număr de conectori pentru USB, trei conectori HDMI și unul compozit, S/PDIF coaxial și RJ-45 fiecare.

HYUNDAI H-LED43F501SS2S

Trebuie să plătești pentru calitate, dar HYUNDAI a făcut tot posibilul pentru ca la un preț mic să poți obține un televizor cu o imagine luminoasă și clară și un sunet bogat. H-LED43F501SS2S este exact modelul la care visează mulți. Aspectul nu poate decât să se bucure - cadrul metalic strict arată plăcut din punct de vedere estetic, dar în același timp este destul de simplu, se poate potrivi în orice interior.

Dar designul nu este singurul avantaj al acestui televizor. Unghiul larg de vizualizare, rezoluția Full HD și suportul HDR10 vă permit să obțineți cea mai bună calitate a imaginii. Ecranul mat de 43 inchi este popular la toți utilizatorii.

Pe langa setul obisnuit de conectori, acest model are obisnuitele lalele, un port VGA, LAN, audio, doua antene si un satelit, 3 porturi HDMI, 2 USB si WIFI. Televizorul este echipat cu un sistem SMART TV bazat pe Android 7 Nougat.

HYUNDAI H-LED50F406BS2

Televizor cu unghi larg de vizualizare, difuzoare stereo încorporate și diametrul ecranului de 50 de inchi. Calitatea imaginii este mai bună decât cea a multor modele departe de buget, deoarece luminozitatea ecranului este de 280 cd/m2, raportul de contrast este de 4.000:1, iar rezoluția este de 1920x1080.

Modelul este echipat cu un număr mare de tunere digitale, precum și cu două difuzoare de 8W. H-LED50F406BS2 acceptă HDTV, PAL și SECAM.

HYUNDAI H-LED42FT3003

Diagonala de 42 inchi, rezoluție Full HD 1080p, luminozitate de 220 cd/m2 și timp de răspuns de 8 ms pixeli - acestea sunt principalele caracteristici ale televizorului HYUNDAI H-LED42FT3003. Calitatea sunetului și a imaginii combinată cu o durată de viață de 7 ani face ca acest model să fie aproape ideal pentru așezare atât pe un suport din sufragerie, cât și pe peretele din bucătărie.

4K

HYUNDAI H-LED43EU7000

Dacă calitatea imaginii este cea mai importantă pentru client, modelul H-LED43EU7000 este cea mai bună alegere. cu rezoluție 3840x2160, ecran de 43 inchi și suport HDR10. Luminozitatea ridicată a ecranului și raportul de contrast de 4.000: 1 fac imaginea realistă și clară. Utilizatorii experimentează sunet de înaltă calitate datorită celor două difuzoare de 10 W și decodorelor Dolby Digital și NICAM.

Spre deosebire de majoritatea modelelor, acest televizor este echipat cu Bluetooth încorporat și Smart TV bazat pe platforma Android 6.0.

HYUNDAI H-LED50EU1311

Ați văzut vreodată un televizor de la Yandex. TELEVIZOR? Acest nou produs a fost lansat de HYUNDAI destul de recent, dar a strâns deja o mulțime de feedback pozitiv de la clienți. Ecranul de 50 de inchi cu o rezoluție de 3840x2160 se caracterizează prin luminozitate ridicată (300 cd/m2) și raport de contrast (5.000:1). Televizorul este echipat cu toate tunerele digitale moderne, două difuzoare de 10W, Dolby Digital Plus și decodoare NICAM.

Componente si accesorii

Setul include:

 • televiziune;
 • telecomandă universală;
 • două baterii AAA;
 • stați sub formă de două picioare;
 • paranteze;
 • instruire;
 • card de garantie.

Pe site-ul oficial, puteți achiziționa un receptor și o antenă, precum și o placă de bază, de care este posibil să aveți nevoie în cazul unei defecțiuni.

Manual de utilizare

Setul conține un manual de funcționare a echipamentului, care conține informații despre măsurile de siguranță, o scurtă descriere a televizorului și a pieselor sale, recomandări pentru instalare, operațiuni de bază și lucrul cu meniul.

Important! Asigurați-vă că televizorul este deconectat de la sursa de alimentare și abia apoi conectați echipamente suplimentare: antenă sau set-top box.

Instalarea se realizează după cum urmează.

 1. Despachetați televizorul și așezați-l pe o suprafață orizontală.
 2. Conectați cablul antenei la intrarea de antenă de pe panoul din spate.
 3. Conectați conectorul de ieșire AV al dispozitivului, conectorul cablului VGA, cablul adaptorului AC.
 4. Instalați bateriile în telecomandă.

Puteți porni și opri televizorul folosind butonul roșu de pe telecomandă sau de pe partea de sus a televizorului. După aceea, trebuie să conectați TV prin cablu și să configurați IPTV conform instrucțiunilor.

 1. Trebuie să conectați un cablu de internet la dispozitiv, să porniți televizorul și să accesați lista de setări de bază cu butonul „Acasă”.
 2. Găsiți printre aplicațiile și pluginurile responsabile cu funcționarea IPTV și lansați-l.
 3. În setări, găsiți parametrul MAC și rescrieți-l pe o bucată de hârtie, pentru a-l găsi ulterior pe site-ul siptv. eu / mylist - introduceți-l și un link către lista de redare. După aceea, trebuie să faceți clic pe butonul Trimitere.
 4. Închideți aplicația pe televizor și porniți-o din nou - de acum înainte puteți utiliza IPTV fără probleme.

Instrucțiunile vor conține, de asemenea, informații despre posibilele defecțiuni și despre cum să le remediați.

Prezentare generală a recenziilor

Echipamentul HYUNDAI a fost întotdeauna pe auz, dar televizoarele au început să câștige popularitate destul de recent. În ciuda acestui fapt, ea a primit multe recenzii pozitive de la proprietari. Aceștia vă recomandă să fiți atenți la cele mai ieftine modele, pentru a nu regreta achiziția dvs. mai târziu. Dintre avantaje, utilizatorii notează: raport excelent preț/calitate, imagine realistă și sunet bogat în majoritatea modelelor. Unii experți sfătuiesc să cumpărați un televizor de la o altă companie, în care calitatea sunetului va fi mai bună și prețul mai mic.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila