Caracteristicile televizoarelor KIVI

Conţinut
 1. Descriere
 2. Avantaje și dezavantaje
 3. Modele populare
 4. Sfaturi de selecție
 5. Manual de utilizare
 6. Prezentare generală a recenziilor

O mulțime de oameni aleg receptoare TV Samsung sau LG, Sharp, Horizont sau chiar Hisense pentru acasă. Dar familiaritatea cu caracteristicile televizoarelor KIVI arată că această tehnică este cel puțin la fel de bună. Are avantajele și dezavantajele sale, nuanțe de aplicație care trebuie luate în considerare.

Descriere

Popularitatea relativ scăzută a mărcii KIVI TV este de înțeles. Au apărut pe piață abia în 2016. Și, desigur, compania nu a reușit încă să devină la fel de faimoasă precum „giganții” acestui segment. Firma operează într-un segment de buget. Este înregistrată în Olanda.

Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că poziționarea acestui brand ca european nu este în întregime corectă. La urma urmei, operează la scară internațională.

Țara de origine a televizoarelor KIVI este China. Mai precis, producția principală este concentrată în SHENZHEN MTC CO. LTD. Ei fac receptoare de televiziune la comandă, și nu numai pentru KIVI, ci și, de exemplu, pentru JVC.

Trebuie remarcat faptul că compania fabrică o parte din produsele sale (sau mai bine zis, colectează) în satul Shushary, lângă Sankt Petersburg... Asamblarea la comandă se realizează și la întreprinderea Kaliningrad SRL „Telebalt”... Dar nu trebuie să vă fie frică de probleme - componentele în sine sunt realizate într-o unitate de producție mare, echipată conform tuturor standardelor moderne. Sistemul de operare Android dovedit este folosit ca platformă inteligentă. Nu ar trebui să aștepte ceva revoluționar, dar nivelul general normal este asigurat 100%.

Avantaje și dezavantaje

Produsele acestui brand susțin serviciu online Meroro... Acolo puteți folosi atât conținut plătit, cât și gratuit. Dimensiunile televizoarelor KIVI sunt foarte diverse. Mai ales după gustul tău, le poți alege culorile. Politica de prețuri a companiei, precum și disponibilitatea unei garanții de trei ani, reprezintă un avantaj incontestabil.

Gama include modele cu ambele apartamentși cu display-uri curbate. Tehnica KIVI oferă rezoluție 4K... Este echipat cu matrici de înaltă calitate ale standardului IPS, care servesc mult timp și rareori dezamăgesc consumatorii. Datorită tunerului modern, televizoarele pot fi conectate la transmisia digitală fără set-top box-uri suplimentare. De asemenea, este util de remarcat prezența KIVI TV (120 de canale disponibile utilizatorilor în primele 6 luni fără a depune bani).

De remarcat este și tehnologia bine gândită pentru îmbunătățirea calității imaginii. Nu numai că extinde paleta de culori, dar îmbunătățește și detaliile imaginii în ansamblu. Un telefon poate fi folosit ca telecomandă (dacă utilizați tehnologia proprie KIVI Remote).

Acolo săIntrări componente și conectori USBcare oferă o funcționalitate destul de bună. În general, se dovedește că echipamentele sunt destul de competitive în segmentul său de preț.

Dintre minusurile produselor KIVI, experții notează următoarele:

 • elaborarea nu destul de clară a lui Miracast;
 • necesitatea de a achiziționa separat o tastatură (ar fi putut fi adăugată la seturile de livrare de bază);
 • lipsa de software avansat în versiunile anterioare (din fericire, acestea sunt treptat eliminate);
 • incapacitatea de a utiliza funcții avansate la vizualizarea fotografiilor și videoclipurilor (pur și simplu nu sunt implementate la nivel hardware);
 • găsite ocazional copii cu asamblare de proastă calitate;
 • capacitatea limitată a memoriei interne;
 • incapacitatea de a salva fișiere pe medii interne.

Modele populare

HD Ready

Televizorul LED se remarcă în această categorie modele 32H500GR. Sistemul de operare nu este instalat acolo implicit. Pentru fabricarea dispozitivului se folosește o matrice de nivel A +, care este dezvoltată de cei mai importanți furnizori din lume. Ecranul de 32 de inchi este realizat pe baza tehnologiei MVA. Iluminarea de fundal se potrivește cu nivelul LED-ului direct.

Specificații:

 • HDR nu este acceptat;
 • luminozitate de până la 310 cd pe metru pătrat. m;
 • perioada de raspuns 8,5 ms;
 • difuzoare 2x8 wați.

Dar puteți cumpăra și un televizor de 24 de inchi. Candidatul optim este 24H600GR.

Acest model este implicit echipat cu sistem de operare Android încorporat. Luminozitatea este semnificativ mai mică decât cea a eșantionului precedent - doar 220 cd pe 1 m2. Sunetul surround este furnizat de difuzoare de 3W.

Full HD

În primul rând, televizorul se încadrează în această categorie. 40F730GR. Marcajul indică faptul că ecranul său are o diagonală de 40 de inci. Un asistent de marcă vă va ajuta să găsiți și să găsiți conținut variat. Dispozitivul este controlat de Android 9. Se folosește tehnologia WCG.

O alternativă bună ar fi 50U600GR. Caracteristicile sale distinctive:

 • tehnologie HDR;
 • modul de intrare vocală;
 • ecran mare superb;
 • matricea ASV.

4K HD

Model 65U800BR are un design actualizat. Utilizatorii vor fi cu siguranță mulțumiți de ecranul fără cadru. Suporta tehnologia Quantum Dot... Matricea SPVA va oferi o achizitie impecabila a imaginii in orice punct pe intreaga suprafata. Difuzoare instalate cu o putere de 12 W fiecare cu sunet Dolby Digital.

Sfaturi de selecție

După ce ați decis că merită să cumpărați un televizor KIVI, trebuie să vă dați seama care este versiunea preferată. Diagonală trebuie să alegeți în funcție de nevoile dvs., dar amintiți-vă că un ecran mare prea aproape nu numai că creează neplăceri la vizionare, dar vă dăunează și vederii. Diagonala trebuie să fie proporțională cu camera. Desigur, trebuie să faceți o alocație pentru cât de des va fi vizionat televizorul, cât de bine este iluminată camera.

Trebuie să puneți imediat un anumit nivel de preț și să nu ia în considerare toate opțiunile care trec dincolo. Rezoluție - cu cât mai multe, cu atât mai bine. Cu toate acestea, ponderea conținutului de înaltă definiție crește constant în fiecare an.

Dar trebuie să înțelegeți că 4K este mai degrabă un „lux”, pentru că chiar și într-o stare ideală, ochiul uman nu va putea percepe toate aceste nuanțe.

Manual de utilizare

Configurarea inițială (inițializarea) a televizorului KIVI poate dura câteva minute. Acest lucru este complet normal și nu ar trebui să dea naștere vreunei alarme. Elementele de meniu și opțiunile disponibile pot varia în funcție de modurile și sursele de semnal utilizate. Compania recomandă insistent să utilizați numai cablu HDMI certificat. Orice alt cablu va anula automat garanția dispozitivului, chiar dacă sunt respectate alte reguli.

Firma solicită, de asemenea, utilizarea numai software licențiat. În cazul instalării unui software terță parte, este necesară consultarea prealabilă. Dacă televizorul a fost transportat (mutat) sau depozitat pentru cel puțin o perioadă scurtă de timp la temperaturi sub +5 grade, atunci acesta poate fi pornit numai după 5 ore de expunere într-o cameră caldă și uscată. Toate manipulările la transport, chiar și în interiorul unei încăperi, se fac cel mai bine împreună. Funcționarea este permisă numai la o umiditate relativă de cel mult 65 (sau mai bine 60)%.

Telecomanda trebuie îndreptată strict către suprafața frontală a televizorului. Mai precis - la senzorul infraroșu încorporat în el. Se recomandă utilizarea instrumentelor interne ale sistemului de operare pentru a instala firmware-ul. Încercările de a actualiza firmware-ul de pe o unitate flash USB sunt mult mai riscante, iar producătorul nu este responsabil pentru consecințe. Puteți acorda canalele în transmisie analogică, digitală sau în ambele benzi simultan.

Atenție: la orice căutare automată, toate canalele găsite și memorate anterior vor fi șterse din memoria televizorului... Când editați setările, puteți nu numai să schimbați numerele canalelor, ci și să le corectați numele, să blocați un anumit program sau să îl adăugați la lista dvs. de favorite.Pentru a vă conecta telefonul la un televizor KIVI, puteți utiliza accesul HDMI. Este convenabil, dar nu funcționează cu toate modelele de telefoane. De foarte multe ori trebuie să cumpărați și un adaptor special.

Mai des utilizați o conexiune prin cablu USB. Un astfel de port se remarcă prin versatilitatea sa și este absent doar în gadgeturile foarte slabe și de modă veche. În plus, bateria va fi încărcată direct de la televizor. Dar există o altă opțiune - utilizarea Wi-Fi. Această metodă este potrivită pentru utilizarea internetului și eliberează porturi de pe televizor; cu toate acestea, bateria smartphone-ului se va descărca foarte repede.

Destul de multă lume pentru a lucra cu drepturi depline, trebuie să instalați „Play Market”. Acest lucru se face foarte simplu și, în primul rând, trebuie să resetați setările. Apoi, sistemul trebuie să actualizeze programele în sine, cerând utilizatorului doar să fie de acord cu licența. Următorul pas este să utilizați elementele de meniu „Memorie” și „Gestionare fișiere”. Ultimul submeniu conține Play Market dorit.

Cel mai bine este să vă conectați la serviciul în sine prin wi-fi. Va trebui să utilizați parola furnizată de ISP-ul dumneavoastră. Prima dată când vă conectați, conectați-vă la contul dvs. Google sau creați un cont nou.

Controlul vocal este disponibil numai după conectarea telecomenzii la televizor. Puteți activa modul în sine și îl puteți utiliza activând microfonul.

Prezentare generală a recenziilor

   Potrivit majorității cumpărătorilor, echipamentele KIVI oferă imagine adecvată și calitate decentă a sunetului. Instalarea de programe suplimentare nu cauzează probleme. Totul funcționează rapid și fără puncte negative evidente. Dar este de remarcat faptul că este nevoie de mult timp pentru a porni sistemul după o întrerupere de curent. De asemenea, trebuie menționat că evaluarea calității Smart TV variază foarte mult (aparent, în funcție de nivelul cerințelor).

   Părerile specialiștilor despre tehnica KIVI sunt în general restrânse și favorabile. Matricele acestor televizoare sunt relativ bune. Dar primele modificări nu se pot lăuda cu unghiuri de vizualizare impresionante. Luminozitatea și contrastul sunt suficiente chiar și pentru a fi utilizate ca monitor pentru jocuri. Contați pe un bas profund suculent, dar sunetul este destul de solid.

   De asemenea, rețineți:

   • un set bun de conectori;
   • consum moderat de energie;
   • utilizarea echilibrată a radiodifuziunii și webcasting-ului;
   • design minimalist al majorității modelelor, permițându-vă să vă concentrați asupra imaginii;
   • rezolvarea cu succes a unui număr de probleme software tipice pentru versiunile anterioare.

   Pentru o prezentare generală a liniei KIVI TV, vezi mai jos.

   1 Comentariu
   0

   De ce, când părăsești YouTube și schimbi canalele obișnuite, nu există întotdeauna niciun sunet? Este necesar să deconectați complet televizorul de la rețea, apoi să-l porniți din nou, abia atunci apare sunetul.

   Comentariul a fost trimis cu succes.

   Bucătărie

   Dormitor

   Mobila